Sweet Victory Video

Shikoni video për Sweet fitore nga albumi i fundit udhëtimit të, ngrihem

AKSIONET

21 comments

 1. Thirtsahpërgjigje

  Ju faleminderit udhëtim për të vënë jashtë një album me të cilin do të nderojnë Mbretin tonë Plotfuqishëm. Fitorja e ëmbël është afër dhe i dashur në zemrën time. Në koncert në Plano, tx, kjo këngë ndjehet si një këngë adhurimi gjatë koncertit dhe atë që një kohë e madhe adhurimi ishte. Mbani lavdëruar dhe nderuar Atë!!

 2. DerrickMichaelWilliamspërgjigje

  Faleminderit Trip Lee për ndershmërinë tuaj. Ky album inkurajoi mua gjatë kohës më të vështirë në jetën time. Kjo është një nga këngët e mia të preferuar në album. #Fitore e embel

  “Toast të Mbretit, cheers për tavan, Ndjenjë të mirë ne gon 'për ta bërë atë në fund
  Fitore e embel
  Më dëgjon, Holla qoftë se ju ndiheni më, Ne ende running edhe pse ne i çalë
  Fitore e embel”

 3. Carltonpërgjigje

  Kështu bën makina përfaqëson “Jeta e krishterë” ose e bën atë të përfaqësojë “Jezu”? Ose e bën atë të përfaqësojë të dy? Sido që të jetë, Videoja më çoi në lot.
  #Fitore e embel

 4. Carltonpërgjigje

  Kështu bën makina përfaqëson “Jeta e krishterë” ose e bën atë të përfaqësojë “Jezu”? Ose e bën atë të përfaqësojë të dy? Sido që të jetë, Videoja më çoi në lot.
  #Fitore e embel

 5. Keinyapërgjigje

  Dashuria këtë video. Simbolike në shumë nivele! Faleminderit për atë që bëni ju…atë që Perëndia bën me ju është ndjerë thellë.

 6. ManuelAdamspërgjigje

  Mesazhin e ungjillit dhe tema qendrore e fitoren me anë të persekutimit dhe gjykimeve është e nevojshme edhe sot. Lutja ime është që shumë njerëz do të përqafojnë qiramarrësit thelbësore portretizuar në këtë këngë dhe video. Perëndia të vazhdojë të ju frymëzojnë për të bërë një ndikim përmes dhuratat tuaja.

 7. qokpërgjigje

  udhëtim, ju keni ndikuar mua në shumë mënyra. Faleminderit për të përhapur fjalën e Perëndisë për të gjithë njerëzit. Unë e dua punën tuaj dhe çfarë keni për të thënë. Zoti bekofte!

 8. Leslie përgjigje pozitivepërgjigje

  Mbani shërbyer Trip!….Muzikë juaj është duke ndihmuar nëpërmjet momentet e mia më të errët në jetën time. Soul kërkim. #ngrihem

 9. BrendaHohenseepërgjigje

  I bërtiti shikuar këtë video, sepse ajo më bëri të mendoj për betejat unë shkova me vitin e kaluar dhe se si ajo mbahet duke u përkeqësuar, por jo duke hequr dorë dhe në fund Jezusit’ hiri kursimit mua!!!

  • Jon Westrapërgjigje

   Kjo është një këngë e mahnitshme, mos merrni më të gabuar, por ju me të vërtetë duhet të përdorni fjalën “**” për të përshkruar atë?

 10. Kiannapërgjigje

  Man, I mori kohë për të shqyrtuar tekstin e kësaj kënge. Më lejoni të them I love mesazhin pas këngës. Fitorja përfundimtare është vdekja se Krishti vdiq. po, ai vdiq por u ngrit me të gjithë fuqinë. TRIP LEE, Zoti të bekoftë!!!!!!!!!!!!!

 11. JordanLivadapërgjigje

  DOPE!!! Pra tmerrshëm, Perëndisë sooooooooooo mirë. Bekuar është ai që vjen në emër të Zotit! :) Uau, më lejoni të di nëse keni nevojë për lutjet, ndokush. :) Ai do të përgjigjet!