Pambuka Pambuka Pambuka Pambuka Pambuka Pambuka Pambuka Pambuka Pambuka Pambuka Pambuka Pambuka Pambuka Pambuka

Rise Pambuka Piper kang

buku anyar Trip kang, munggah, metu saiki! Baca John Piper'S Pambuka kanggo buku ngisor. Sampeyan bisa wis supaya buku lan ngerteni luwih ing Risebook.tv

Salah siji bab utama aku bab Trip Lee lan bukunipun, munggah, punika interplay astiti bakti lan relevansi.

Sasaran ing relevansi ing Amérika budaya umum. Kelangan sing umum. Minangka Mack Stiles ngandika, Paling Kristen ing donya kudu wedi marang ajiné wungu; Amerika wedi ing alis wungu. Iku tegese kita ora kelangan. ora cocog.

Nanging Yahoo ing reverence arang. Astiti bakti ngrasa lawas. Iku ngrasa unexciting. Iku ora kelangan. Nanging kabeh wong wis ngerti, kang jero, yen wedi-asih dadi, kabeh manungsa dadi variety show. lancip. glib. cethek. plastik. P. Ing pungkasan, guna.

Kita padha digawe kanggo liyane. "Cool punika fickle, lan kita ora bisa urip iku "-Outsourcer tembung saka Trip Lee. persis. Nyoba kanggo manggon mung dadi kelangan, mung kanggo cocog, kurang. Lan swara Trip Lee kang ngabar-ngabarké, munggah!

Ana luwih kanggo ndeleng, ngerti, tresna, kanggo seneng. Ana kasunyatan sing dadi gedhe padha ora bisa suda kanggo fun. The words “fun” “blast” “ball” “party” sound silly in the