lavdi lavdi lavdi lavdi lavdi lavdi lavdi lavdi lavdi lavdi lavdi lavdi lavdi lavdi

Si mund Ne Përdor Dhuratat tona për Perëndinë?

Ky është një mesazh të shkurtër nga Konferenca Advance College në Raleigh, NC. Ju mund të lexoni më poshtë dorëshkrimin:

Unë dua të flas me ju shkurtimisht në lidhje me përdorimin dhuratat tona për lavdinë e Jezusit.

Fëmijët A keni dëgjuar ndonjëherë të bëni pyetje? Ata kanë një kuriozitet të mahnitshme që duket se nuk kanë fund. Kjo pyetje magjike “pse” mund të vazhdojë për orë të tëra. Unë kam miq të cilët është që fëmijët janë në këtë fazë të drejtë tani. E pra duket se ka një fëmijë të vogël në shpirtin tim që i pëlqen për të pyetur se pse, por kjo nuk është në lidhje me çështjet abstrakte, kjo është në lidhje me gjërat e përditshme.

Unë nuk jam i motivuar shumë lehtë. Ka disa njerëz të cilët janë të shtyrë të natyrshme, dhe fakti që ka nevojë për diçka për të bërë është motivimi e mjaftueshme për ta. Gruaja ime është një nga ata njerëz; une nuk jam.

Në mënyrë që për mua për të marrë ndonjë gjë bërë, Unë kam nevojë për kuptim që unë jam duke bërë diçka të madhe. "Por në qoftë se unë të marrë këtë plehra jashtë, do njeri plehra të shpëtohet?"Unë jam një djalë i madh picture, dhe unë jam tërhequr rrallë për detaje apo detyrat e lodhshme. për fat të keq, të dhënat dhe detyrat e lodhshme janë pjesa më e madhe e jetës së vërtetë. Kjo është ndoshta arsyeja pse kam luftuar…

Fjala krenar dhe lavdia e Perëndisë,

Prezantimi

I dua fëmijët. Një nga arsyet që unë dua fëmijët, sepse ata na tregojnë veten. Ata janë si pasqyra të vogla. Më lejoni t'ju them se çfarë dua të them. Fëmijët kanë shumë e shumë të gjitha të njëjtat probleme ne kemi, por këto probleme janë vetëm një shumë më e dukshme për shkak se ata nuk e dinë se si për të fshehur ato ende. Kjo është me të vërtetë e qartë kur fëmijët bëjnë gjëra që nuk janë menduar për të bërë.

A keni parë ndonjëherë një fëmijë diçka prekje ata nuk janë menduar për të prekur? Ata do të shikoni përreth për të parë nëse ju jeni në kërkim. Ata nuk e kujdesit në qoftë se një fëmijë është në kërkim; ata thjesht nuk duan të rritur apo prindërit për të parë. Pse ata e bëjnë këtë, megjithëse? Sepse ata e dinë se ju jeni në krye, dhe ata nuk duan që ju të gjeni, sepse ata e dinë se ju jeni ai që duhet të përgjigjen për.

Të rriturit janë në të njëjtën mënyrë. Shpesh ne jemi në rregull me të duke bërë gjëra që ne nuk jemi duke menduar për të bërë, për sa kohë që personi që duhet të përgjigjen për të nuk ka gjetur. Ju jeni i gatshëm për të shpejtuar derisa ta shohin policët përpara. Ndoshta ne jemi të lumtur për të lënë punën në fillim për sa kohë që shefi ynë nuk ka gjetur. Ndoshta disa prej nesh mashtrojnë në testet për aq kohë sa profesori nuk ka kapur…

e predikojnë Krishtin, Trego Them Glory

Kjo video dhe dorëshkrim është nga mledhja Përgjithshme Trip-së në nivel Konferenca Legacy 2013.

Prezantimi

Tema e kësaj konference është Soli Deo Gloria, ose lavdi të Perëndisë vetëm. Kjo është një temë e madhe. Dhe ne duam se perspektivë - që të gjithë lavdinë në Univers i përket vetëm Zotit, për të informuar çdo gjë të vetme që ne bëjmë. Gjatë kohës sime sonte, Unë dua të mendoj se si që informon ungjillizimin tonë.

Duke u thënë njerëzve për Jezusin duket të jetë një nga ato gjëra që të gjithë ne e dimë që duhet të bëjmë, por të gjithë ne të ndjehen fajtor për të mos bërë mjaft. A kam te drejte? A jam unë vetëm në atë? Edhe vetëm këtë javë të fundit, Unë u ndjenjë dënuar, sepse një marrëdhënie fillova të ndërtuar me një nga fqinjët e mi lloj ka filluar të bie. Unë nuk kam qenë aq i qëllimshëm siç duhet në lidhje me ndërtimin në këtë marrëdhënie, dhe vazhdojnë të përpiqen për të të treguar atë për Jezusin. Dhe kjo duket si unë ndihen në këtë mënyrë shpesh. Pyetja që unë dua të pyes është arsyeja pse? Ajo që perspektiva e zemrës duhet të jetë fikse? Unë kam nevojë për mendjen time për të rinovohet. Unë duhet të mbani mend se pse unë jam i…