Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah

Kumaha Ulah Urang Paké Kado urang keur Allah?

Ieu hiji talatah ringkes ti sateuacanna College Konférénsi di Raleigh, NC. Anjeun tiasa maca naskah di handap ieu:

Kuring hayang nyarita ka anjeun pisan sakeudeung ngeunaan ngagunakeun hadiah urang pikeun kamulyaan Yesus.

Dupi anjeun kantos kadéngé kids nanyakeun? Maranéhanana boga ngarasa panasaran endah pisan nu jigana boga tungtung. Nu Patarosan gaib “kunaon” bisa dina jam jeung jam. Kuring boga babaturan anu urang kids aya di panggung ieu ayeuna. Nah eta jigana nu aya anak saeutik dina jiwa mah anu diaku nanya naha, tapi teu kira-kira patarosan abstrak, éta ngeunaan hal sapopoé.

Kaula teu pisan gampang ngamotivasi. Aya sababaraha urang anu alami disetir, jeung kanyataan yén hal perlu perlu dipigawé nyaéta motivasi cukup pikeun maranehna. pamajikan mah mangrupa salah sahiji golongan jalma; Kami teu.

Dina raraga keur kuring pikeun meunangkeun nanaon Puguh, Mah kudu rasa nu Kaula ngalakonan hal grand. "Tapi lamun kuring nyokot runtah ieu kaluar, bakal lalaki runtah perlu disimpen?"Kuring a guy big picture, jeung Kaula jarang ditarik ka wincikan atawa tugas tedious. lebar, wincikan jeung tugas tedious nu mayoritas hirup nyata. Ieu meureun naha kuring Cut Nyak Dien…

Nu Sampurna Anger Allah

Di dieu mangrupakeun hutbah mah diajarkeun anyar dina Jabur 95:10-11. My 3 titik éta basajan:

abdi. Dosa Provokes Anger Allah

II. Dosa mangrupakeun Path Alernate

III. Dosa ngajaga urang ti sesa Allah

Kuring neneda ieu mangrupakeun dorongan ka anjeun

Nu Sampurna Anger Allah

Kuring hayang ngamimitian ku maca sababaraha tanda petik. Jadi ngan ngadangukeun raket jeung mikir ngeunaan naha atawa teu satuju jeung naon cenah.

"Anger dwells ngan dina bosom of fools." - Albert Einstein

"Anger nyaeta madness pondok." - Horace

"Naon bae anu dimimitian dina anger ends di éra." - Benjamin Franklin

"Kungsi ngalakukeun nanaon [kaluar ti anger], pikeun anjeun baris ngalakonan sagalana salah. " - paraphrase

Anger teu salah mah eta Tret karakter urang biasana kahayang. hiji No diaku anger. Anger ngabalukarkeun kapaitan jeung nahan grudges. Anger ngabalukarkeun kaputusan bad. Anger malah sakapeung ngabalukarkeun kekerasan. Jalma biasana teu hayang jadi kira-kira batur anu bisa ngapung off cecekelan di moment nu mana wae. Jigana bit a stabil.

Tapi di dieu Kang Patarosan mah: teu Allah meunang ambek? Aya nanaon anu bisa nyieun Allah tina mad alam semesta nu ngagolak? Nah Jigana téks urang peuting ieu bakal alamat Patarosan nu.

kasang tukang

Anjeun teu kudu ngaktipkeun ku kuring. dina Budalan 17, urang Israil nguji Allah ku meta salaku lamun maranehna teu bisa dipercanten Anjeunna. Sanggeus sagalana Manéhna nu dipigawé maranehna, nyieun maranehna jalma-Na, delivering eta tina perbudakan, nyadiakeun maranehna jeung saterusna, maranehna masih teu dipercanten Anjeunna. Ngarah tarung kalawan…

3 Cara pikeun Deny Allah

Dupi anjeun nampik Allah Alam Semesta? Percaya atawa teu, ieu mangrupakeun Patarosan penting pikeun sakabéh urang mikir ngeunaan. Ieu jelas dina Kitab Suci yen hirup langgeng anu bebas dibikeun ka jalma anu dipercanten Allah jeung percaya Na Good News, jeung ngan judgment dilumangsungkeun dina maranéhanana anu mungkir Anjeunna. Tapi aya leuwih ti hiji cara pikeun mungkir Allah. Di dieu aya tilu mah kapanggih dina Perjanjian Anyar.

1. Denying yén Yesus nyaeta Anu Cenah Manéhna Ieu
“Anu tukang bohong tapi manéhna anu denies yen Isa teh Al Masih? Nu Dajjal nu, manéhna anu denies Rama jeung Putra. No hiji anu denies Putra boga Bapa. Saha confesses Putra boga Rama oge.”

1 John 2:22-23

Aya loba jelema di dunya urang ayeuna anu mikir diri salaku jalma spiritual atawa komo agama. Maranéhanana percaya yen Allah aya, jeung maranehna nyobian ibadah manéhna di jalan sorangan. Meureun maranehna komo ningali Yesus salaku guru gede atawa nabi ti Allah. Tapi lamun maranehna teu percaya yen Isa saha Cenah Manéhna nyaéta, aranjeunna denying Anjeunna.

Seeing Jesus merely as a great moral teacher is still

Kumaha Dupi Urang bener Dina The Sight Of Allah?

Kumaha urang bener dina tetempoan Allah? Ieu téh assuredly dina kaitannana sarua di mana Kristus ieu jelema nu ngalakukeun dosa a. Keur manéhna dianggap di luhur tempat urang, yén manéhna bisa jadi kriminal di kamar urang, jeung bisa jadi diurus salaku jelema nu ngalakukeun dosa a, teu nyinggung sorangan, tapi keur jalma batur, inasmuch salaku manéhna murni jeung dibebaskeun ti unggal lepat, jeung bisa endure hukuman nu ieu alatan urang- teu ka dirina. Nagara ieu aya di ragam sarua, assuredly, urang ayeuna bener Anjeunna- teu hormat tina kapuasan urang ngajadikeun ka kaadilan Allah ku karya urang sorangan, tapi sabab urang judged tina dina sambungan jeung amal saleh Kristus urang, nu geus we ditunda ku iman, nu bisa jadi ours.

John Calvin

Baca ieu lalaunan sarta anggap eta tilelep dina! Kuring datang di sakuliah quote ieu bari Nyiapkeun pikeun talatah mah dina 2 Korinta 5:18-21 pikeun teureuh Konférénsi Nasional Kampus. barang Good