gajdexhi gajdexhi gajdexhi gajdexhi gajdexhi gajdexhi gajdexhi gajdexhi gajdexhi gajdexhi gajdexhi gajdexhi gajdexhi gajdexhi

Parathënie Rise Piper

Libri i ri udhëtim të, ngrihem, është jashtë tani! lexoj John Piper'S parathënien e librit poshtë. Ju mund të para-qëllim libri dhe të gjeni më shumë në Risebook.tv

Një nga gjërat kryesore që unë si për Trip Lee dhe librin e tij, ngrihem, është bashkëveprim i nderimit dhe rëndësisë.

Qëllimi në rëndësi në kulturën amerikane është e zakonshme. Ftohtë është kudo. Si Mack Stiles thotë, Më të krishterët në botë duhet të kenë frikë nga grushtin e ngritur; Amerikanët kanë frikë vetull e ngritur. Kjo do të thotë që ne nuk jemi të ftohtë. jo relevant.

Por qëllimi në nderim të rralla. Nderimi ndihet vjetër. Ajo ndjehet unexciting. Kjo nuk është e ftohtë. Por të gjithë e dinë, thelle thelle, se kur nderimi shkon, gjithë jetës së njeriut bëhet një estradë. i hollë. i lehtë. i cekët. plastik. bosh. Në fund, pakuptimtë.

Ne u bënë për më shumë. "Best është i ndryshueshëm, dhe ne nuk mund të jetojnë për të "-The fjalët e Trip Lee. saktësisht. Duke u përpjekur për të jetuar vetëm për të qenë të ftohtë, vetëm të jetë i rëndësishëm, është i ulët. Dhe zëri Trip Lee-së thërret, ngrihem!

Ka shumë më shumë për të parë, të dish, për të dashur, për të shijuar. Ka realitete që janë aq të mëdha sa nuk mund të reduktohet për argëtim. The words “fun” “blast” “ball” “party” sound silly in the