munggah munggah munggah munggah munggah munggah munggah munggah munggah munggah munggah munggah munggah munggah

Rise Pambuka Piper kang

buku anyar Trip kang, munggah, metu saiki! Baca John Piper'S Pambuka kanggo buku ngisor. Sampeyan bisa wis supaya buku lan ngerteni luwih ing Risebook.tv

Salah siji bab utama aku bab Trip Lee lan bukunipun, munggah, punika interplay astiti bakti lan relevansi.

Sasaran ing relevansi ing Amérika budaya umum. Kelangan sing umum. Minangka Mack Stiles ngandika, Paling Kristen ing donya kudu wedi marang ajiné wungu; Amerika wedi ing alis wungu. Iku tegese kita ora kelangan. ora cocog.

Nanging Yahoo ing reverence arang. Astiti bakti ngrasa lawas. Iku ngrasa unexciting. Iku ora kelangan. Nanging kabeh wong wis ngerti, kang jero, yen wedi-asih dadi, kabeh manungsa dadi variety show. lancip. glib. cethek. plastik. P. Ing pungkasan, guna.

Kita padha digawe kanggo liyane. "Cool punika fickle, lan kita ora bisa urip iku "-Outsourcer tembung saka Trip Lee. persis. Nyoba kanggo manggon mung dadi kelangan, mung kanggo cocog, kurang. Lan swara Trip Lee kang ngabar-ngabarké, munggah!

Ana luwih kanggo ndeleng, ngerti, tresna, kanggo seneng. Ana kasunyatan sing dadi gedhe padha ora bisa suda kanggo fun. The words “fun” “blast” “ball” “party” sound silly in the

Apa Rise Book About?

Wong wis takon Trip apa buku anyar kang kira. Punika kang wis ngomong bab sedhela sing. Sampeyan bisa mangerteni sing luwih lengkap bab buku ing Risebook.tv

Book Kutipan: Aja meri Bench ing

Aku diputer Varsity basket ing sekolah. Sing a statement rampung bener (kajaba sing meksa kula kanggo netepake play tembung). Aku dirawuhi sekolah pribadi cilik, lan yen iku senior tak titik ing tim Varsity. Aku game basket, nanging Aku kathah luwih ing nonton iku saka muter. Aku bisa chastise pemain lan njerit "C'mon!"Ing wasit karo kabeh-star skill. Nanging sing minangka adoh minangka dadi. sekolahan wis aturan aneh bab bener muter olahraga supaya lulus, sanadyan, aku iki dipeksa kanggo cocog munggah lan nyumerepi sirah ing kawirangan saben ana wengi.

Stands padha tansah kebak kanggo game ngarep. tuwane bungah lan siswa-akeh wong kanca saka mine- nuduhake munggah kanggo ndhukung tim. susah, mbokmenawa digawe minangka akeh saka prabédan ing game aku. Aku Mirit menyang bleachers saka wektu kanggo wektu, pemikiran apa padha mikir kabeh wong, utamané bapak. Aku temen maujud sing loro saka kita padha mung ana kanggo nonton, nanging aku kedaden nduwe kalungguhan luwih.

The only time I

Munggah Book Kutipan: 7:00 A.M. Logic

Aku ana limalas taun lan urip kang nguripake nang metu. Jenengku lan katon wis ora diganti, nanging kabeh liya bab kula wis. Aku wong temen beda saka aku wis taun utawa rong sadurunge. Aku ora ateges kaya nalika wong menyang College lan re-nggawe piyambak karo julukan anyar lan kapribaden; Maksudku soko wujud wis musna nang kang kula. Aku wis dadi Kristen. Aku felt anyar. Aku felt urip.

Aku felt dadi apik aku wis kanggo ngumumke kanggo sapa ngrungokaké, utamané kanca cedhak lan kulawarga. Everyone nanggapi beda kanggo owah-owahan ing kula-sawetara karo bungah, wong karo resistance-nanging siji obrolan wis mesthi ngadeg metu kula.

Aku iki ngomong karo wong tuwa kang aku nemen ajeni, seneng kanggo nerangake rencana game kanggo ngurmati Gusti Allah karo gaya urip sandi, khusus kemurnian seksual. Aku nyoba kanggo dadi kalem babagan, nanging tansah hard kanggo terus kasenengan ing. Minangka tembung leapt saka ibu ing jangkah wajar, Aku tak pangertèn sing panjenengané ora bungah kaya aku iki. He was trying to

track 1: munggah

pancing:
Dina iku dina nalika kita kabeh munggah
anchor Kula musna supaya nonton kula teka urip
Bareng kita nglawan kawulo kobong
Lan saiki aku ketemu wings aku siap kanggo pindhah
munggah, kita kabeh munggah
Oh oh oh
Kita munggah
Oh oh oh
Dina iku dina
munggah

ayat 1:
Terus munggah Aku bali menyang gumunggung ing trek kasebut kaya
Aku mad ing em, bisa gawe mics tamparan
Boten punapa-punapa-punapa kasunyatan aku ora tau nilar Aku Galaxy
Listen munggah tengen sampeyan ora kudu takon kaping pindho
Aku nang kene, Aku kene kanggo gemunggung ing wong kaya aku dikenal kanggo
Nalika Folks ngorok I'ma pindhah iku
Gusti Allah iku ora ana folklore, 'Nimbulaké kang nyata, kang nyata
Saiki kanggo topik ing tangan
Aku ngerti Desainer, kang luwih dhuwur tinimbang pilot sing mabur ing mega kang dirancang karo tangané
Aku nulis marang kowé urip iki flash ing telusur
Carane I'ma pensiun nalika kita kudu Cryer a marang kita ngadeg?
Priksa plans yo
wong lanang Kula, sing grave ora ngarep
Sabab sampeyan wis cara lemah banget dawa
Six jero karo tanggal ing watu Panjenengan
Kabeh padha ngomong, "Boy Sing ical"
Ayo, ora pengen mulih?
Aja sing pengen dadi luwih saka Klone?
Apa kowe ngerti sing lagi tresna…

New Book Soleh

buku anyar, munggah, metu 27th Januari! Bakal kasedhiya ngendi buku sing didol. You can pre-order it now and visit the book website at Risebook.tv. Aku ndedonga Gusti bakal nggunakake kanggo kasurung generasi kanggo njaluk munggah lan manggon. Watch Trailer ndhuwur lan maca gambaran Brief saka buku ngisor:

Masyarakat ngandika muda wektu kanggo seneng poto-expression, nanging Trip Lee Gusti Allah wis disebut wong kanggo munggah saka slumber, ndhuwur pangarepan kurang, lan urip ing King wungu.

donya nyariosaken dhateng kita bilih kita awal taun sing bakal irresponsibly sante tinimbang pengabdian kanggo deweke migunani. We lagi marang sing tanggung jawab lan prasetya sing momotan kanggo sijine mati anggere bisa. lan, paling kita nglampahi muda ing negara sedih saka slumber-turu ing urip nganti kita lagi dipeksa kanggo njaluk munggah. Masalah iku urip wis dipunwiwiti. Iku jaman sapunika. Lan Gusti Allah wis nimbali kowé manggon iku.

Ing buku iki kuat, Trip Lee udur iku wektu kanggo tangi lan munggah, kanggo manggon cara kita padha digawe kanggo manggon. Enom utawa tuwa, kita wis disebut kanggo urip marang. Right

ngenteni, Trip - Apa ora Sampeyan Pensiun?

A saperangan months ago kaget everyone mbiwarakaken account album anyar, “munggah.” Sampeyan ora ngerti carane hard iku kanggo tetep sepi bab sadurunge label lan aku banjur umum. album wis ing karya kanggo liwat taun, lan aku ora bisa ngenteni pitutur marang saben - utamané sing katahan takon yen aku iki nempel soko anyar.

Tanggepan dadi adoh wis rumiyin nyemangati. Aku kaget wong wis terus kanggo ndhukung kula malah sanadyan aku wis cantik sepi kanggo rong taun. katresnan lan kasenengan mung wis tambah mine.

Pensiun awal

Salah respon aku iki ora surprise dening salah siji iki: "Enteni, Aku panginten sampeyan pensiun?"Iki Pitakonan sing mèlu Aku mubeng kaya ayang-ayangan. Aku wis ono ing pitakonan, tweets, lan blog, nanging aku ngerti iku isih ora cetha kanggo sawetara. Ayo kula terus nyoba kanggo nyetel rekaman sakcara: Aku tau pensiun.

ing 2012, Aku announced sing aku dadi "mlaku adoh saka music." Ya, Aku ngerti sing muni leren-an, nanging aku sengaja ora nganggo tembung sing. Aku katahan sengojo samar amarga aku ora 100% sure what it would