Po ngarkohet
svg
Hapur

All posts tagged in ngrihem

 • janar 26, 2015Nga Trip Lee

  Libri i ri udhëtim të, ngrihem, është jashtë tani! Lexo parathënien John Piper ndaj librit poshtë. Ju mund të para-qëllim libri dhe të gjeni më shumë në Risebook.tv Një nga gjërat kryesore që unë si për Trip Lee dhe librin e tij, ngrihem, është bashkëveprim i nderimit dhe rëndësisë. Qëllimi në rëndësi në kulturën amerikane është e zakonshme.

 • janar 22, 2015Nga Trip Lee

  Njerëzit kanë pyetur Trip çfarë libri i tij i ri ka të bëjë me. Këtu ai është duke folur në lidhje me atë kohë të shkurtër. Ju mund të mësoni më shumë për librin në Risebook.tv

 • janar 15, 2015Nga Trip Lee

  Kam luajtur Varsity basketboll në shkollë të mesme. Kjo është një deklaratë plotësisht e vërtetë (nëse nuk detyrojë mua për të përcaktuar të luajë fjalën). I ndoqi një shkollë të vogël privat, dhe në qoftë se keni qenë një i lartë ju mori një vend në ekipin e universitetit. I love lojë e basketbollit, but I’m a lot better at watching it

 • janar 8, 2015Nga Trip Lee

  I ishte pesëmbëdhjetë vjeç dhe jeta ime ishte duke u kthyer mbrapsht. Emri im dhe pamja nuk ka ndryshuar, por çdo gjë tjetër në lidhje me mua kishte. Unë kam qenë një person krejtësisht të ndryshme se unë kam qenë një vit apo dy më parë. I don’t mean like when people go to college and re-create themselves with new nicknames

 • dhjetor 8, 2014Nga Trip Lee

  Here are all the lyrics for Trip’s fifth studio album Rise. Kliko mbi titullin e këngës për të parë tekstin për çdo rrugë të mbarë. Gëzojnë dhe të ndajnë me një mik! 1. ngrihem 2. Lights On 3. Shweet 4. Manolo ft. Lecrae 5. Ju nuk e di 6. All Rise Up (i huaj) 7. All Rise Up 8. E bukur

 • dhjetor 4, 2014Nga Trip Lee

  fiksohem: Today’s the day when we all rise My anchor’s gone so watch me come alive Together we stand against the burning lies And now that I found my wings I’m ready to go Rise, we all rise Oh oh oh We all rise Oh oh oh Today’s the day Rise Verse 1: Hold up

 • dhjetor 3, 2014Nga Trip Lee

  Libri im i ri, ngrihem, vjen nga 27 janar! Ajo do të jetë në dispozicion kudo libra janë shitur. Ju mund të para-qëllim atë tani dhe të vizitoni faqen e internetit libër në Risebook.tv. Unë lutem që Zoti do të përdorin atë për të inkurajuar brezin e mia për të marrë deri dhe të jetojnë. Watch rimorkio lart dhe të lexoni një përshkrim të shkurtër të librit poshtë: Society says youth

 • tetor 8, 2014Nga Trip Lee

  Një çift muaj më parë I befasoi të gjithë duke njoftuar një album krejt të re, “Rise.” Ju nuk e kuptoni se sa e vështirë ishte për të mbajtur të qetë në lidhje me atë para etiketë tim dhe unë shkova publik. Albumi ka qenë në proces për mbi një vit, and I couldn’t wait to tell everyone — especially those who

svg