naek naek naek naek naek naek naek naek naek naek naek naek naek naek

Naek Foreword Piper sacara

buku anyar lalampahan sacara, naek, kaluar ayeuna! maca John Piper'S foreword ka buku di handap. Anjeun tiasa tos-order buku jeung neangan nu leuwih seueur di Risebook.tv

Salah sahiji hal utama mah kawas ngeunaan Trip Lee jeung bukuna, naek, nyaeta interplay of reverence jeung relevansina.

Tujuan di relevansina dina budaya American geus ilahar. Cool anu ubiquitous. Salaku Mack Stiles nyebutkeun, Kalolobaan Kristen di dunya kudu sieun fist diangkat; Amerika sieun halis diangkat. Eta hartina urang teu tiis. teu relevan.

Tapi Tujuan di reverence geus langka. Reverence karasaeun heubeul. Asa unexciting. Hayu urang teu niiskeun. Tapi everybody weruh, turun jero, lamun reverence mana, sakabéh kahirupan manusa jadi rupa-rupa pintonan. ipis. Glib. deet. plastik. kosong. Tungtungna, teu aya hartina.

Kami dijieun leuwih. "Cool anu fickle, jeung urang teu bisa hirup eta "-the kecap Trip Lee. pas. Nyoba hirup ngan jadi tiis, ngan jadi relevan, rendah. Jeung sora Trip Lee sacara cries kaluar, naek!

Aya jadi leuwih ningali, nyaho, ka sunda, ngarasakeun. Aya realities anu jadi pinunjul maranehna teu bisa diréduksi jadi fun. Kecap "senang" "blast" "bola" "pihak" sora dalang di…

What is the naek Book Ngeunaan?

Jalma geus ditanya Trip naon buku anyar nya ngeunaan. Di dieu manéhna ngawangkong ngeunaan sakeudeung nu. Anjeun tiasa leuwih jéntré ngeunaan buku di Risebook.tv

Book excerpt: Ulah sirik Bangku nu

Maénkeun varsity baskét di SMA. Éta hiji pernyataan lengkep bener (iwal mun maksa kuring ngartikeun muter kecap). I dihadiran sakola swasta leutik, jeung lamun éta senior anjeun meunang titik dina tim varsity. Abdi bogoh kaulinan baskét, tapi simkuring ngaraos pisan hade di ningali eta ti diputer eta. Kuring bisa chastise pamaén jeung ngagorowok "C'mon!"Di wasit sareng sadaya-béntang skill. Tapi éta salaku sajauh mana. sakola mah geus aturan aneh ieu ngeunaan sabenerna diputer olahraga dina raraga lulusan, sanajan, jadi kuring kapaksa nyaluyukeun luhur jeung ngagantung sirah mah éra unggal Jumaah peuting.

Nu nangtung éta sok full keur kaulinan imah. kolot bungah jeung siswa-loba di antarana babaturan mine- némbongkeun nepi ka ngarojong tim. sedih, maranehna meureun dijieun salaku loba bédana di kaulinan salaku mah teu. I ngalakukeunana glance kana bleachers ti jaman ka jaman, wondering naon anu pamikiran sakabeh jalma, utamana dad mah. Jigana manéhna sadar yen boh urang éta saukur aya lalajo, tapi kuring kajadian boga korsi hade.

Hijina waktu kuring…

Naek Book excerpt: 7:00 A.M. nurut akal

I yuswa lima belas taun sarta hirup mah keur ngancik di jero kaluar. ngaran mah penampilan geus teu robah, tapi sagalana sejenna ngeunaan kuring kungsi. Ieu jalma lengkep beda ti kuring geus hiji atawa dua taun saméméh. Kuring teu mean kawas lamun urang indit ka kuliah jeung re-nyieun sorangan jeung nicknames anyar jeung personalities; Maksud kuring hiji hal anu signifikan ngalaman Isro dina jero kuring. Kuring kungsi jadi Christian. Kuring ngarasa anyar. Kuring ngarasa hirup.

Kuring ngarasa jadi alus mah geus ngembarkeun ka saha bakal ngadangukeun, utamana babaturan pangdeukeutna mah jeung kulawarga. Sarerea direspon béda ka parobahan dina kuring-sababaraha jeung kabagjaan, batur jeung lalawanan-tapi hiji paguneman geus sok nangtung kaluar ka kuring.

Kuring ngawangkong jeung hiji lalaki kolot saha atuh greatly dimangfaatkeun, thrilled nerangkeun rencana game mah honoring Allah jeung gaya hirup mah, husus purity seksual mah. Diusahakeun mah jadi tenang ngeunaan eta, tapi ieu sok hésé tahan pikagumbiraeun mah. Salaku kecap leapt ti basa mah di hiji Pace wajar, Kuring meunang rasa nu manéhna teu jadi bungah salaku mah. Anjeunna nyobian…

jalan satapak 1: naek

cantol:
Dinten ieu teh poe nalika urang sadaya naékna
jangkar My nu Isro jadi lalajo kuring datang hirup
Babarengan we nangtung ngalawan ngampar ngaduruk
Jeung ayeuna mah kapanggih jangjang mah ngaraos siap pikeun indit
naek, urang sadaya naékna
Oh oh oh
Urang sadaya naékna
Oh oh oh
Dinten ieu nu poé
naek

ayat 1:
Tahan nepi Aku deui ka boast dina lagu ieu kawas
Aku mad di em, bisa nyieun mics nyabok
Kungsi kapikiran kapikiran kanyataan Kuring pernah kenca Aku hype
Dengekeun nepi katuhu anjeun teu gotta kuring nanya dua kali
Abdi di dieu, Aku di dieu pikeun ngabohong asup manehna kawas Kaula dipikanyaho keur
Sedengkeun folks nyegrek I'ma indit for eta
Allah mah teu aya folklore, 'Ngabalukarkeun manéhna nyata, manéhna nyata
Ayeuna ka topik di leungeun
Kuring teu apal desainer nu, manéhna leuwih luhur ti pilots anu ngapung nepi di awan manéhna dirarancang kalayan leungeun-Na
Kaula nulis ka ngabejaan ka maneh hirup ieu mangrupa flash di pan a
Kumaha I'ma retire lamun urang kudu cryer ka ngabejaan urang naek nepi jeung nangtung?
Pariksa rencana yo
dude My, nu kubur teu imah Anjeun
Ngabalukarkeun anjeun geus jalan jero taneuh lila teuing
Genep jero jeung tanggal dina batu Anjeun
Sadaya maranehna nyebutkeun, "Budak Nu Isro"
Kadieu, teu wanna balik?
Teu wanna leuwih ti clone a?
Ulah nyaho nu keur dipikacinta…

New Book Datang lami

buku anyar mah, naek, asalna kaluar 27 Januari! Ieu bakal sadia dimana wae buku anu dijual. Anjeun tiasa tos urutan ayeuna tur nganjang ka ramatloka buku di Risebook.tv. Kuring neneda ka Gusti bakal make ka ajak generasi ka meunang nepi na hirup. Lalajo trailer di luhur sarta maca pedaran ringkes tina buku dihandap:

Society nyebutkeun nonoman nyaeta waktu keur seneng timer ekspresi, tapi Trip Lee nyebutkeun Allah geus disebut dulur naek ti slumber, di luhur ekspektasi low, jeung hirup Raja risen.

dunya ngabejaan urang nu taun awal urang bisa irresponsibly ngarasakeun tinimbang devoted ka pursuits bermakna. Arurang ka nu tanggung jawab jeung komitmen anu burdens bisa nunda off salami mungkin. Teras kumaha, lolobana urang méakkeun nonoman urang dina kaayaan hanjelu tina slumber-saré dina dina kahirupan nepi ka urang geus kapaksa pikeun meunangkeun nepi. Masalahna nyaeta hirup geus dimimitian. Hayu urang lumangsung ayeuna. Jeung Allah geus disebut anjeun hirup eta.

Dina buku kuat ieu, Lalampahan Lee boga pamadegan éta waktu hudang luhur jeung naek, hirup cara urang dijieun hirup. Young atawa heubeul, urang geus disebut hirup Anjeunna. bener…

ngantosan, Lalampahan - Teu Anjeun retire?

A pasangan months ago I kaget dulur ku announcing hiji brand album anyar, “naek.” Anjeun teu ngarti kumaha teuas ieu tetep tenang ngeunaan eta saméméh label mah kuring indit umum. album kungsi karya leuwih ti sataun, jeung kuring teu bisa ngadagoan ngabejaan dulur - utamana maranéhanana anu terus nanyakeun lamun kuring muterna hal anyar.

response jadi jauh geus deeply encouraging. Aku amazed nu urang geus terus ngarojong kuring sanajan kuring geus geulis tenang pikeun dua taun pamungkas. asih jeung pikagumbiraeun ngan geus ngaronjat tambang.

pangsiun dini

Salah sahiji réspon mah teu kaget ku salah ieu: "Tungguan, Teu sangka anjeun pensiunan?"Ieu pertanyaan nu kieu mah kira-kira kawas kalangkang hiji. Kuring geus kajawab dina wawancara, tweets, jeung tulisan blog, tapi kuring nyaho éta masih can écés ka sababaraha. Hayu atuh terus nyoba nyetel catetan lempeng: Kuring teu kungsi pensiunan.

Di 2012, I ngumumkeun yén Abdi jadi "stepping jauh ti musik." Enya, Saha atuh anu hurung pangsiun-ish, tapi kuring purposely teu make kecap nu. Kuring terus eta intentionally kabur alatan kuring teu 100% pasti naon eta ngalakukeunana…