Jetët e bukur e palindur

Trip Lee në "Jeta Bukur” nga Duke dëshiruar Zotivimeo.

Kënga e parë që kam shkruar për albumin tim më të fundit, “Jeta e mire” ishte një këngë të quajtur "Beautiful Life.” Duke dëshiruar Zoti më pyeti për këtë këngë dhe zemrën time pas saj. Këtu-at tërë blog post.

Dhe këtu janë teksti për këngën, e cila përmban V. Rose:

fiksohem:
Beautiful Life Inside
Living frymëmarrje Moving
Pra, le Hope Çohu
Perëndia e dinte se çfarë ai ishte duke bërë
Kur Ai i dha
Beautiful Beautiful Life

varg 1:
motra e dashur, I dëgjoj vendin që ju në
Unë e di se nuk është gjë e lehtë periudhë që po kalon
Ka një fëmijë në barkun tuaj, por nuk ishte duke u përpjekur ta bëjë këtë
Ju do të marrë atë të gjithë përsëri në qoftë se ju e dinte se, por ju nuk keni një çelës që
Kjo kohë me të dashurin tuaj, atë natë vonë
Kur keni menduar ju ishte duke bërë dashuri, që do të bëjë jetën
Dhe tani ajo është ndjenjë e padrejtë, njeriu nuk është si
Ju nuk është marrë një jetë, gjuaj, koha me të vërtetë nuk është e drejtë
nuk mund të mjaft të ju them se unë e kuptoj dhimbjen tuaj
Por unë e di që ju nuk duhet të ndiheni të dekurajuar dhe të turpëruar
Dhe unë e di se fëmija në barkun tuaj nuk është një lojë
Ai ka një zemër mundi, ai është periudhë të rritet një tru të vogël
Ai është i varur nga mama e tij, Zoti tashmë e di emrin e tij
Ju jeni bërë sipas shëmbëlltyrës së Perëndisë dhe se fëmija është i njëjtë, t'i japë jetën

fiksohem:
Beautiful Life Inside
Living frymëmarrje Moving
Pra, le Hope Çohu
Perëndia e dinte se çfarë ai ishte duke bërë
Kur Ai i dha
Beautiful Beautiful Life
Beautiful Beautiful Life
Kur Ai Dha
Beautiful Beautiful Life
Jetë e bukur
Le të jetojnë

varg 2:
I dashur vëlla, E di që ndoshta kapur off roje
Deri në atë farë në barkun e saj, kështu ache juaj zemra e vështirë
ndjenja e bllokuar, si të burgosur pas hekurave ata
Duart janë trajtuar, por ju nuk doni të merrni ato kartat
Homie ndaluar, dhe të mendojnë për zgjedhjen
Se fëmija në bark, ajo nuk është marrë me të vërtetë një zë
Kështu që ajo me të vërtetë ka nevojë për babin e saj, për dashurinë e saj dhe të gëzohemi
Ajo është një bekim nga Zoti, ajo nuk duhet të shkatërrohen
A nuk e braktisin mama e saj, dashurinë e saj dhe mbështetjen e saj
Ajo është në dhimbje tani too, ajo ka nevojë për dikë ka për të
Por nuk e le të saj të lënduar vajzën fëmija, gjallë në barkun e nënës
Sepse homie ju do të kërkoni në sytë e saj shumë shpejt,
Hey nuk merrni më të gabuar, shikoni Unë pajtohem se ne duhet të japin të drejtat e grave
Por kjo vlen edhe për gratë e palindur shumë, jap atyre jetën!

fiksohem

varg 3:
Të nderuar miq, Unë e di se kjo ndoshta dhemb
Për ata prej jush të cilët dëshirojnë që do të kishte dhënë atë lindur fëmijë
Por është tepër vonë tani, 'Shkaktojë fëmija juaj nuk është rreth
Unë e di se dhemb për thelbin tuaj, se faji është i peshon ju poshtë
Por unë kam marrë lajmin e mirë dhe disa shërim për tuaja dhemb
Krishti Jezus erdhi, Ai zbriti në Tokë
Por ai nuk ka ardhur për njerëz të mirë apo edhe thjesht
Ai erdhi në botë vetëm për mëkatarët si ne
Pra, vërtet Ai është i hidhëruar me të vërtetë, kur marrim jetën e foshnjës
"Shkak Bëri që ata, por Ai erdhi për të na shpëtuar nga kjo vështirësi
Ai erdhi ndritshëm dritën që Ai të mund të na shpëtojë nga natën tonë
Ai fshin të gjithë turpin e, homie Ai mund të na bëjë të drejtë
Rrëfejë atë dhe të besojnë në Atë që paguar koston tuaj
Ai vdiq në vendin tuaj, nuk ka falje në kryq, Ai mund të na japë jetën

fiksohem

Urë:
Mos kini frikë
Vetë Perëndia ju dha jetë
Ai do të jetë e drejtë atje, ka të drejtë, ka të drejtë

AKSIONET

5 comments

 1. Diddleymommapërgjigje

  This is so amazing. I sit here tonight the sister of an aborted sibling. For years my Momma struggled with the fact that she had taken this child’s life. Until Jesus found her in her darkest hour, she could never feel wholly at peace. Now that Jesus is her Lord, she is completely made new. Now she is proclaiming His goodness and forgiveness to other ladies who have made the decision to abort their children.
  I am a single mom myself. Your song really struck my heart deeply. Thank you for all you do! Praying for you always!

 2. Humdaddypërgjigje

  E adhuroj kete kenge. It was a totally great reminder for me to keep praying that God would end abortion in America, but also that we need to encourage young women and men in tough situations and not push them away as they struggle with the idea of being parents. Thank you for such an encouraging song!

 3. Sarahpërgjigje

  Trip lee thank you for this song it’s so beautiful it brings me to tears. Children are a gift it may take 9 months of hard times to see the gift , oh but it’s so worth it. Thank you for this song.