Tani duke lexuar: Ungjillori Besnik

Po ngarkohet
svg
Hapur

Ungjillori Besnik

nëntor 9, 20111 min lexim

Ja audio nga një sesion kam mësuar në fillim të këtij viti për ungjillizimin besnik.

[soundcloud id=’27609137′]

Ungjillori Besnik nga BragOnMyLord

Për ata të shkurtër në kohë, këtu është një përmbledhje e pikave:

5 Karakteristikat e një ungjilltar Besnik ...

1. Përqafon dhe Kupton Ungjillin

2. Të sigurt dhe Unashamed e Ungjillit

3. Do Lost

4. Varet nga Zoti për rezultate

5. Lutet për të humburit dhe për mundësitë për të ndarë

Hope it’s helpful

Si votoni?

0 Njerëzit votuan këtë artikull. 0 Votat pro - 0 Votat kundër.
Etiketuar në:#Audio, #predikim,
svg

cfare mendoni ju?

Shfaq komentet / Lini një koment

12 Comments:

 • rebecca

  gusht 19, 2013 / në 7:29 jam

  convicted and striving to let others know the gospel.
  Faleminderit, udhëtim, so much for sharing this message with me and anybody else who hears this. I’m so encouraged by the insight God has given you to clearly share what you shared. I’m just wondering if there’s a way this could be in a download format. i would love to listen to this outside of my computer.

 • Uptonaway

  gusht 19, 2013 / në 7:30 jam

  Great wisdom from such an amazing young manreposting

 • Hrishidell

  gusht 19, 2013 / në 7:30 jam

  the gospel

 • svetlana

  gusht 19, 2013 / në 7:31 jam

  THis was Awsome!! Trip Lee saw you yesturday at the Roadshow!! U are truely my favoite!!!!

 • Morgan Thomas

  gusht 19, 2013 / në 7:31 jam

  i dont know how to do this

 • Wawelodiana Kermu

  gusht 19, 2013 / në 7:31 jam

  I love this en I pray that the Lord uses me to touch as many souls as he has purposed.

 • Emily

  gusht 19, 2013 / në 7:32 jam

  Thank you for this challenging message!

 • RoynMy Dunbar

  gusht 19, 2013 / në 7:32 jam

  udhëtim….i thank God for your obedience n his workns threw you bro..i needed this ..God opened a door for me to do prison ministry and you dropin knowledge like books falln is rockn meill keep you lifted homie….lookn forward to seen ya in the near future..God bless you forever ..shalom

 • Jaesann

  gusht 19, 2013 / në 7:32 jam

  Thank you so much for sharing this with us. Look forward to more :)

 • TheLastLetterstoWilliam

  gusht 19, 2013 / në 7:32 jam

  I think Jesus would rather you join his true church. Have you ever seen an incoruptible body of a saint that died in 400 B.C? Jo? oh well then? Aint that funny? He was also catholic? well ohWhat is Christ’s true church? Only the catholic church. May Jesus Guide me as I have trouble with english, Unë të dua

 • Jacob Aristizabal

  gusht 19, 2013 / në 7:33 jam

  thank u for this, thank u for allowing God to use u. be blessed even more in ur life nd your ministries

 • Brandon Gservant Parker

  gusht 19, 2013 / në 7:33 jam

  WOW this is very helpful. i fuqishëm. Evangelism is simply telling about the gospel thank you Lord

Lini një përgjigje

Ju mund të pëlqeni
Po ngarkohet
svg