The Future of Trip Lee

Akèh sing ngerti kula minangka rapper lan pemain, nanging bebener iku, ing jantung aku wis mesthi wis preacher.

Kanggo anggere aku wis nggawe music, kepinginan paling jero sandi wis martakaké Injil lan wara-wara kaluhuran lan kamulyaning Gusti Yesus Kristus. Rahmat Allah aku wis kagungan kesempatan kanggo nggunakake music apa sing ing tataran umum. Aku wis tresna marang saben kapindho lan aku wis nyoba kanggo nggawe karo keunggulan. Liwat taun, Aku wis sensed Allah nelpon kula lan equipping kula ora mung kanggo nggawe music, nanging uga kanggo martakaké lan nulis.

Makane taun suwene aku wrote The Good Life, buku sing dives tuwa menyang pesen konco sandi rekaman saka judul ingkang sami. Iku uga kok aku announced pungkasan tiba aku ora bakal lelungan cukup minangka akeh kaya aku wis. Aku arep kanggo mangerteni carane dadi pandita setya, lan sing mung bisa tenan kelakon ing babak saka pasamuwan lokal. Supaya aku njupuk wektu kanggo nandur modal ing learning saka pandhita mursid ing pasamuan ing Washington, DC. Gusti gelem, kaya aku ngawula ing staf ing pasamuwan sandi, Aku uga bakal bisa kanggo berkembang liyane saka pribadi aku kudu ngawula long term in pelayanan lokal.

Aku pitados ing Allah, sing dina apik sing ahead, lan aja padha sumelang - sampeyan bakal pangrungu kathah liyane saka kula, saka nulis musik kanggo memulang lan martakaké. Aku ngucapke matur nuwun kanggo kabeh dhukungan sadawane dalan, lan aku ngajak sampeyan gabung kula ing dalan ahead.

Enggo bareng

27 komentar

    • Daniel BlagroveReply

      Wong-wong kuwi ora mlaku adoh saka music, kang devoting liyane kang wektu kanggo pasinaon pastoral lan prasetya gereja lokal kang

    • AlexReply

      Ing kawitan aku pracaya piyambakipun pensiun. Saiki saben wektu aku ngrungokake lagu lawas, Aku kaya… wong iku teka bali, kang cara apik banget ora banget. Isih siji seniman favorit.

  1. CguerridoReply

    Awesome iku gedhe kanggo ndeleng wong enom sing gelem kanggo nguber Allah kanggo titik mlaku mudhun saka karir ing musik fokus utama kanggo panggolekan tembung dewa minangka Gusti lan pastur pisanan. Padha wis dilakoni sing karo musik ngerti, saiki sawijining song musicless.

  2. njaba CharlesReply

    Im bangga Trip,kanggo wong enom wong pancene nemu God.He nemu makna bener kanggo urip kanggo God.Keep munggah ing TRIP karya apik ;)

  3. Antoine MasonReply

    Aku sangsi Trip bakal Pastor a. Panjenenganipun tresna Kristus rap kakehan. Dheweke ora menehi sing munggah.

  4. MalakReply

    Hey Trip,

    Apa sampeyan ngrungokake kanggo kutbah? Aku weruh interwoven karya Piper ing karya Reach kang, apa jenis liyane saka tokoh kowe ngrungokake kanggo inspirasi / gamblang ing tulisan?

    Thanks.

  5. Jeremydaniel95Reply

    sampeyan dukungan ndadekake kula aran apik ing nggawe kaputusan kapan aku nggambarake saka sawetara saka musik. sih-rahmat!

  6. Anthony_NickensReply

    temtunipun ngerti, timbalan saka pangon pisanan kumpul langsung. We lagi gadhah konferensi ing pasamuwan sandi Church Bethel New in Kansas City, Kansas utamané kebon munggah lan pandhita teka. pastur Kula Suff. Uskup A. Glenn Brady iku sawijining guru banget lan hasrat babagan meksa nindakake perkara wong menyang turah mbrawah saka pangestune Allah sing urip. Sampeyan kudu katon wong munggah ing FB!

  7. Angela A. Spencer-MukesReply

    Cukup elinga piwucal wis sesambungan Injil, Nanging apa sing paling. Aku wis tansah ketemu musik dadi kutbah apik. A akèh kaping kita mikir sing 'telpon’ tegese kita kudu peran Gusti standar, nalika apa wis equipping kita kanggo apa tangan kita golek apa.

    Cukup pikiraken.
    Kula Gusti mberkahi lan njagi.

  8. footeusReply

    Iki tenan ora surprise kula. Aku bisa ndeleng sing ngendi jantung sing lanang iku nelpon. Panjenenganipun tetep bener kanggo lan aku ndedonga kanggo Gusti Allah paling apik kanggo wong. Lan kang tetep asor. Iku aneh sing aku nganggo kang “Bisa brag ing Gusti kawula?” wristband. Sing sing aku ngerti bakal kamulyan lan kanggo sing aku kabeh karo. Ayo dadi GO!!!!!

  9. Paul HorneReply

    Gusti Allah mberkahi kowé sadulur sing mbukak sawise usaha tenanan iki. Aku wis seneng musik lan teologi iku nyenyet. Mugi Gusti terus, supaya kaluhuraké liwat karya.

  10. sebutno: Apa aku Read Online – 08/20/2013 (a.m.) | Emeth Aletheia

  11. CherishJesusLuvReply

    Aku arep kadohan karo sampeyan Trip.
    Ibrani 12:1-2 Mulané ningali kita uga sing diubengi karo dadi gedhe awan saksi, supaya kita lay aside saben bobot, lan dosa kang kok dadi gampang nandang [us], lan padha karo sabar lomba sing disetel sadurunge kita, Nggolek marang Gusti Yésus ing ngiwa lan [kita] iman; sing kanggo kabungahan sing iki nyetel sadurunge wong endured salib, Jahshua kanisthan, lan wis disetel mudhun ing tangan tengen dhampar saka Gusti Allah.

  12. TinaReply

    Kanthi kabeh cara trip! Wo krungu saka musik kanggo buku lan kutbah Panjenengan. Muga Gusti Good kita terus mberkahi kowé lan kulawarga.

  13. tukuReply

    music Ur namung banget apik kanggo sampeyan kanggo mbirat! musik iku kutbah…..kena alot jiwo malah kanggo titik sing ora peduli. Iku bisa uga ora dibayangke ing album, Grammys, didol metu nuduhake nanging ngerti sing kanggo kamulyane. Kaya ngandika ora katon kanggo sing kothak Yésus nyaman, iku ora ana. Aku bakal ngomong iki yen bebendhu utawa katresnan musik digs menyang nyawa cukup, Aku ngerti sampeyan bakal bali! Mikir bab missionaries sing tortured lan matèni ing dina iki lan umur kanggo Kristus…..Aku ngerti akeh wong panginten bali kanggo pasamuwan-pasamuwan sing lokal ngendi ana comfort! Padha prajurit wani…..warriors….i ngujo mau luwih saka liyane “klik” ing Kristus….Padha saestu “unashamed”!