E ardhmja e Trip Lee

Shumica nga ju e dini mua si një rapper dhe interpretues, por e vërteta është, në zemër Unë kam qenë gjithmonë një predikues.

Për sa kohë që unë kam qenë duke bërë muzikë, dëshira ime më e thellë ka qenë për të shpallur Ungjillin dhe të deklarojë mirësinë dhe lavdinë e Jezu Krishtit. Me anë të hirit të Zotit unë kam pasur mundësi për të përdorur muzikë për të bërë këtë në një fazë publik. Unë e kam dashur çdo sekondë të saj dhe unë kam provuar për të bërë atë me përsosmëri. Gjate viteve, Unë e kam ndier Perëndia nuk më ka telefonuar dhe pajisjen më vetëm për të bërë muzikë, por edhe për të predikuar dhe për të shkruar.

Kjo është arsyeja pse vitin e kaluar kam shkruar Jeta e mire, një libër që zhytet më thellë në mesazhin prapa my rekord të njëjtin titull. Kjo është edhe arsyeja pse unë njoftoi vjeshtën e kaluar se nuk do të udhëtojnë mjaft aq sa kam qenë. Unë dua të mësojnë se si të jetë një pastor besnik, dhe që mund të vërtetë të ndodhë vetëm në kontekstin e një kishe lokale. Kështu që unë jam duke marrë kohë për të investuar në të mësuarit nga pastorë të perëndishëm në kishën time në Uashington, DC. Lord gatshëm, si unë shërbejnë në personelin në kishën time, Unë gjithashtu do të jetë në gjendje për të zhvilluar më shumë nga mjetet kam nevojë për të shërbyer afat të gjatë në ministrinë lokale.

Unë jam duke besuar te Perëndia se ditë të mira janë përpara, dhe mos u bëni merak - ju do të jetë dëgjuar shumë më shumë nga unë, nga të shkruarit të muzikës për të mësuar dhe duke shpallur. Unë jam mirënjohës për të gjithë mbështetjen tuaj gjatë rrugës, dhe unë ju ftoj të bashkohet me mua në rrugën përpara.

AKSIONET

27 comments

  • Daniel Blagrovepërgjigje

   No he’s not stepping away from music, he’s devoting more of his time to his pastoral studies and commitment to his local church

  • Alexpërgjigje

   At first I believed he was retiring. Now every time I listen to his old songs, I’m likehe’s coming back, he’s way too good not too. Still one of my favorite artists.

 1. Cguerridopërgjigje

  Awesome it is great to see a young person who is willing to pursue god to the point of stepping down from a career in music as his main focus to putting gods word as a preacher and pastor first. You were already doing that with your music you know, now its a musicless song.

 2. Dervanie Charlespërgjigje

  Im proud of Trip,for a young person he really gets God.He gets the true meaning for living for God.Keep up the good work TRIP ;)

 3. Malakpërgjigje

  Hey Trip,

  Who do you listen to for sermons? I see Piper’s work interwoven in Reach’s work, what other kind of figures do you listen to for inspiration/enlightenment on scripture?

  Faleminderit.

 4. Anthony_Nickenspërgjigje

  Definitely understand, the calling of a shepherd is first to his immediate flock. We’re having a conference at my church New Bethel Church in Kansas City, Kansas especially dedicated to up and coming pastors. My pastor Suff. Bishop A. Glenn Brady is an excellent mentor and is passionate about pushing people into the abundance of God’s blessings for their lives. You should look him up on FB!

 5. Angela A. Spencer-Mukespërgjigje

  Just remember that preaching is communicating the gospel, however you do that best. I have always found your music to be wonderful sermons. A lot of times we think that a ‘callmeans we have to do the standard preacher role, when what He is equipping us for is what our hands find to do.

  Just a thought.
  My the Lord bless and keep you.

 6. footeuspërgjigje

  This really didn’t surprise me. I can see that’s where that dude’s heart is calling. He staying true to it and I pray for God’s best for him. And that he stays humble. It’s funny that I’m wearing hisCan I brag on my Lord?” wristband. That’s who I know will get the glory and for that I’m all with it. Let’s GO!!!!!

 7. Paul Hornepërgjigje

  God bless you brother as you go after this endeavor. I have enjoyed your music and your theology is tight. I hope the Lord continues to be glorified through your work.

 8. Përmendja: What I Read Online – 08/20/2013 (a.m.) | Emeth Aletheia

 9. CherishJesusLuvpërgjigje

  I am going the distance with you Trip.
  Hebrenjve 12:1-2 Wherefore seeing we also are compassed about with so great a cloud of witnesses, let us lay aside every weight, and the sin which doth so easily beset [us], and let us run with patience the race that is set before us, Looking unto Jesus the author and finisher of [tonë] besim; who for the joy that was set before him endured the cross, despising the shame, and is set down at the right hand of the throne of God.

 10. tinapërgjigje

  With you all the way trip! Luv hearing you from your music to your book and your sermons. May our Good Lord continue to bless you and your family.

 11. Vennipërgjigje

  Ur music is just too good for you to put away! Your music is your sermons…..it touches alot of souls even to the point that you are unaware. It may not be reflected in album sales, Grammys, sold out shows but know that its to His glory. Like you said don’t look for that boxed up comfortable Jesus, it doesn’t exist. I will say this if the conviction or love of music digs into your soul enough, I know you will be back! Think about the missionaries who are tortured and kill in this day and age for Christ…..I know many of them thought of returning to their local churches where there is comfort! They are the brave soldiers…..warriors….i admire them more than any othercliquein Christ….They are trulyunashamed”!