The Good Life punika!

album solo kaping papat Kula, "The Good Life” wis resmi dirilis! Tuku album saka iTunes kene. Sampeyan uga bisa Pick album ing toko ing Lifeway, kulawarga Kristen, Mardel, lan Target & Wal-Mart (pilih toko).

uga, sampeyan bisa nonton video anyar kanggo "Aku Good” nampilaken Lecrae kene. We partnered karo Voice saka Sahid sing Dibangkitake siji iki kanggo mundhakaken kesadaran bab buron lan ngagengaken pracaya ngadeg tenan.

Join kula ing ndedonga yen Gusti bakal nggunakake project iki kanggo tantangan lan ngagengaken akeh!

Enggo bareng

8 komentar

  1. Charlene I'maCharity HamiltonReply

    Siji liyane bab Trip, kowe duwe saran carane break menyang fui ing, Aku tresna singing kanggo Gusti lan bakal tresna kanggo digunakake ing cara kuwoso kanggo nuduhake Injil liwat music. nanging, yen sing ora assignment aku ngerti amarga aku mung arep manggon ing bakal sampurna saka Allah ora mine! Gusti mberkahi! :D

  2. Mikeyla Victoria ArellanoReply

    Carane wis ngatur kabeh sing wis rampung kang dadi enom lan tetep iman?
    Iku misale jek kaya nang endi wae nguripake dina iki ana wong matur sampeyan ora bisa apa sonething utawa sampeyan ora cukup apik kanggo nindakaken.
    Carane sira njaluk liwat kabeh ujar negatif lan wis dadi wong Kristen Rapper uga dikenal ing donya musik kita ngerti saiki?

  3. Charlene I'maCharity HamiltonReply

    Aku pancen tresna album iki matur nuwun kanggo nggawe music sing ngelem Gusti ing, lan nyenengake kanggo ngrungokake kanggo muda. Aku tunggal saka 4 abad 16, 14, 11, lan 4! Aku ngrungokake musik bebarengan karo macem-macem artis liyane ing ngarep-arep sing bakal bantuan kula kanggo nuduhake Injil karo anak-anakku lan nuduhake wong kang melu Kristus ora mboseni lolz lan ora mung wong lawas sing disimpen. Ora ngandika Aku lawas, Aku isih nimbang dhewe enom lan seneng kanggo ngrungokake hop hip, lan nyawa neo. sedhih,mung arep ngomong matur nuwun kanggo saéngga Allah kanggo nggunakake lan bakat kanggo Slamet lan tekan supaya akeh wong kabeh abad lan balapan. Gusti mberkahi

  4. DanielReply

    Padha saosa puji marang bro Gusti, Aku mung pengin mandheg ing kaca lan maringi pitutur marang kowe kabeh penggawéné iku kanggo pakurmatan lan kamulyan saka Jesuchrist Juruwilujeng kita!!! Bro ing Gusti Yesus jeneng i wara-wara pangestune kanggo sampeyan, kulawarga lan musik ing kang wangun banget ayu kanggo nyebut kabeh katresnan kuwoso Gusti kang, sih, daya, lan apa iya kanggo kita. ketinggalan, iman lan hey…Mungkin kita bisa nggawe trek bebarengan sabab aku wara-wara kanggo ngupaya kanggo hadiah ing Gusti Yesus wis kaparingaké marang Aku; Gusti mberkahi, Amin.

  5. HumdaddyReply

    Matur nuwun ingkang sanget kanggo rajin ing album iki. Lyrically, iku kuwi dukungan gedhe lan aku ndedonga sing album bakal tekan ing kuping lan ati saka akeh! Praying sing banget, Aku ngerti karya wis berkah ing gesang kawula!

  6. JannettReply

    Aku elinga minangka bocah ndedonga kanggo artis rap Kristen supaya aku duwe music ngrungokake. Iku ora asring sing aku krungu Injil minangka luwih saka mung Gusti Allah bisa menehi utawa sing yen ora duwe iku iku sabab apik sampeyan isih duwe Kristus. Panjenengan pelayanan wis dukungan nyata lan aku Soulmate Panjenengan. Ndedonga kanggo sampeyan