Nu Good Kahirupan di dieu!

album solo kaopat My, "The Good Kahirupan” geus resmi geus dileupaskeun! Meuli album ti iTunes Ieuh. Anjeun oge bisa nyokot albeum nepi di toko di Lifeway, kulawarga Christian, Mardel, jeung Target & Wal-Kemranjén (pilih toko).

oge, Anjeun bisa lalajo video anyar pikeun "Kuring Good” featuring Lecrae Ieuh. Urang partnered jeung sora tina syahid dina hiji ieu pikeun ngangkat kasadaran ngeunaan kasusah jeung ajak mukmin nangtung teguh.

Sunda gabung di sholat nu PANGERAN bakal make proyék ieu tangtangan jeung ajak loba!

biasa

8 comments

  1. Charlene I'maCharity Hamiltonwalon

    Hiji deui hal Trip, anjeun gaduh saran wae dina cara megatkeun kana biz nu, Abdi bogoh nyanyi pikeun PANGERAN sarta bakal dipikacinta keur dipake dina cara perkasa babagi injil ngaliwatan musik kuring. tapi, lamun éta teu ngerjakeun mah ngarti sabab kuring ngan hayang cicing di will sampurna ALLAH moal milik! Berkah Allah! :D

  2. Mikeyla Victoria Arellanowalon

    Kumaha tos junun sagalana geus rengse keur jadi ngora jeung ngajaga iman?
    Sigana kawas madhab Anjeun munggahan dinten ieu aya batur nyebutkeun anjeun teu tiasa ngalakukeun sonething atawa anjeun teu cukup alus pikeun ngalakukeun hal eta.
    Kumaha anjeun meunang kaliwat sagala qur'an négatip sarta nyieun salaku Christian rapper ogé dipikawanoh dina dunya musik kami nyaho kiwari?

  3. Charlene I'maCharity Hamiltonwalon

    Kuring kacida bogoh ka ieu album hatur nuhun pikeun nyieun musik anu glorifies lord nu, tur mangrupakeun nikmat ngadangukeun pikeun para nonoman. Abdi a indung tunggal 4 umur 16, 14, 11, jeung 4! Kuring ngadengekeun musik Anjeun sapanjang jeung sagala rupa artis séjén di amoy yén nagara éta bakal nulungan kuring babagi manéh kalawan mah jeung barudak némbongkeun éta nu keur follower Kristus henteu boring lolz teu ngan urang heubeul nu disimpen. Henteu nyebutkeun Abdi lami, Kuring masih mertimbangkeun sorangan ngora jeung resep ngadangukeun hip hop, jeung jiwa neo. anyways,ngan rek ngomong hatur nuhun sahingga Alloh ngagunakeun maneh na bakat anjeun ka ngaberkahan sarta ngahontal jadi loba jalma sakabeh umur na ras. Berkah Allah

  4. Danielwalon

    Muji ka bro Gusti, Kuring ngan hayang eureun ku di halaman anjeun sarta mamatahan yén sagalana anjeun lakukeun kanggo ngahargaan jeung kamulyaan Jesuchrist Jurusalamet urang!!! Bro Yesus ngaranan i dibewarakeun berkah pikeun anjeun, kulawarga anjeun sarta musik Anjeun nu mangrupakeun formulir geulis pisan pikeun nganyatakeun sagala cinta perkasa Yesus urang, kajembaran manah, kakuatan, sarta naon manéhna keur urang. cicing nepi, iman nepi na hey…meureun bisa nyieun babarengan lagu ngabalukarkeun kuring dibewarakeun neangan keur kado kuring nu Yesus geus dibikeun ka kuring; berkah Allah, amen.

  5. Humdaddywalon

    Hatur nuhun pisan pikeun karajinan anjeun dina ieu album. Lyrically, éta saperti dorongan gede jeung Kuring keur sholat nu album bakal ngahontal Ceuli na hate tina loba! Sholat pikeun anjeun teuing, Kuring nyaho pagawean anjeun geus mangrupa berkah dina kahirupan mah!

  6. Jannettwalon

    Abdi émut salaku nak sholat pikeun artis rap Christian jadi nu bakal mibanda musik ngadangukeun. Ieu teu sering yén kuring ngadéngé Injil sakumaha leuwih ti ngan hal Gusti tiasa masihan anjeun atanapi anu lamun teu boga hirup alus eta urang ngabalukarkeun anjeun masih kudu Kristus. mentri anjeun geus mangrupa dorongan nyata jeung Abdi bogoh téma albeum Anjeun. Sholat pikeun anjeun