Dashuria më e madhe e të gjitha

Të gjithë do të jenë të dashur. Nëse ne e pranojmë apo jo, të gjithë ne kemi këtë dëshirë të natyrshme për të ndjehen Adored dhe vlerësuar nga të tjerët. Shumë prej nesh shpenzojnë jetën tonë të gjithë në kërkim për dikë që të na duan, me shpresë se dikush- dikush- do të kënaqë këtë dëshirë e madhe brenda.

E pra, nëse ju jeni duke planifikuar për të humbur veten në romancë sot dhe ju jeni duke shpresuar se ju do të në fund të plotësojnë këtë dëshirë, Unë dua që ju të dini se qëllimi juaj është shumë e ulët. Ju nuk do të gjeni dashurinë më të madhe të të gjitha në një dritë qiri darkë sonte. megjithatë, ka një të gjitha të fuqishme, të gjitha të kënaqshme, dashuria e përsosur në dispozicion për ju. Ka një Perëndi që të do ty më shumë se ju mund të imagjinohet kurrë. Dashuria e tij nuk është i ndryshueshëm dhe ju nuk keni për të bindë atë ose të punojnë për të.

A Perëndia Dashuria Us?

Unë e di se nganjëherë shumë prej nesh pyesim veten nëse janë apo jo të vërtetë Perëndia na do. Ai duket shumë larg. Dhe ndoshta ne do të ndalojë dyshues nëse Ai bëri diçka për ta bërë të qartë për ne. Shba vërteta, Ai tashmë ka. Bibla thotë, "Perëndia e tregon dashurinë e tij ndaj nesh në atë që, kur ende ishim mëkatarë, Krishti vdiq për ne.”

Dhe përsëri ai thotë, "Sepse Perëndia e deshi aq botën, sa dha Birin e tij të vetëm, që kushdo që beson në të të mos humbasë, por të ketë jetë të përjetshme.”

Perëndia e ka treguar tashmë dashurinë e Tij për ne në një mënyrë të pabesueshme, duke dhënë Birin e Tij për ne. Mos refuzojë aktin më të madh të dashurisë në historinë e botës. A nuk e hedhin poshtë dashnor i shpirtit tuaj. Në vend të kësaj marrë këtë dashuri duke besuar në Jezusin.

Qëndrueshme Dashuria

Për ata prej nesh që kanë besuar në Të, nuk ka asgjë në botë që mund të na ndajë kurrë nga dashuria e Perëndisë. Dhe dashuria e tij për njerëzit e Tij është aq e madhe, se ne nuk mund të bëjmë asgjë për ta bërë atë të na duan më shumë se ai tashmë e ka.

Pra, në ditën e Shën Valentinit, marrin fam zemrës. Ju nuk duhet të shikojmë më tej. Perëndia ju do shumë

AKSIONET

5 comments

  1. Carolynpërgjigje

    Tru that, my brother. Nice to see the next gen taking up the cause. May God enlarge your territory and influence for Him.
    Let’s pray for one another as we seek to obey Him.
    Carolyn