Се вчитува
svg
Отвори

Новиот Завет

септември 25, 20121 мин читање

Еве една неодамнешна проповед го проповедав на Еремија 31:33. Мојата главна поени беа:

јас. Бог е работат на меѓународно ниво

II. Бог работи внатрешно

III. Бог работи интерперсонално

IV. Бог е на работа

Како гласате?

0 Луѓето гласаа за овој напис. 0 Гласови за - 0 Гласови против.
Означени во:#Аудио, #проповед, #работа,
svg

Што мислиш?

Прикажи коментари / Остави коментар

3 коментари:

 • Mstoniajohn

  август 19, 2013 / на 9:31 сум

  I got my #goodlifebook and i’m loving it. God bless you Trip. I love to see what the Lord is doing witrh your life

 • Scott Larrison

  август 19, 2013 / на 9:31 сум

  Thank your for sharing the TRUTH of God’s word. Your message touched my heart this morning. God bless you brother and I hope to see you all in OKC on 10/25.

 • Cdallenbach1212

  август 19, 2013 / на 9:31 сум

  keep doing ur thing for the Lord

Оставете одговор

септември 25, 2012Од страна на роуч

Можеби ќе ви се допадне
Се вчитува
svg