Carane We Gunakake Gifts Kita Allah?

Wangsit Brief saka Advance College Konferensi ing Raleigh, NC. Sampeyan bisa maca naskah ngisor:

Aku pengin ngomong karo kowé sedhela banget bab nggunakake peparingé kita kanggo kamulyaning Gusti Yesus.

Wis tau krungu bocah takon? Padha duwe penasaran sange sing misale jek duwe ora mburi. Sing pitakonan gaib “kok” bisa nyambung ing kanggo jam lan jam. Aku duwe kanca sing paling dicekel bocah ana ing tataran iki sapunika. Inggih misale jek sing ana bocah cilik ing nyawa kawula sing seneng takon apa, nanging iku ora babagan pitakonan abstrak, iku bab saben dinten.

Aku ora gampang banget motivasi. Ana sawetara wong sing alami mimpin, lan kasunyatan sing soko perlu njaluk rampung motivasi cukup kanggo wong-wong mau. Bojoku iku salah siji saka wong-wong; Aku ora.

Supaya kanggo kula kanggo njaluk apa-apa wis, Aku kudu pangertèn sing aku mengkono soko grand. "Nanging yen aku njupuk Trash metu, bakal wong Trash njaluk disimpen?"Aku wong Gambar amba, lan aku arang digambar kanggo rincian utawa tugas siluman. Sayange, rincian lan tugas siluman sing mayoritas urip nyata. Iki mbokmenawa kok aku berjuang dadi luwih ing sekolah, sanajan sawise aku dadi wong Kristen. kelas math Kula ketoke ora ana guna lan peer felt kaya sampah wektu.

Aku aku ora mung siji sing bisa ketemu angel kanggo bisa motivasi kadhangkala. Kita kudu sing minggu ngendi iku ngrasa kaya siklus tau-medhot saka blah. We kadhangkala mung pengin supaya motivasi dening iku amba, nanging kabeh iku amba amarga kabeh iku bagéan saka crita amba. Crita amba sing Gusti Allah wis mulangi saka awake lan kamulyane.

Iki malah bener saka peparingé kita. Kita bisa digodha kanggo mikir hadiah kita minangka bagéan saka nuduhake crita babagan dhéwé. Kaya kabeh urip Résumé sethitik sing ndadékaké kanggo wong kang kesengsem karo us. Nalika tinimbang kabeh urip iku bab ing crita amba saka kamulyané Gusti Allah.

peparingé sing ana kanggo marang crita amba.

Iku kabeh bab kamulyaning Allah

Aku elinga nalika aku wiwit mikir kabeh cara iki. Aku wiwit rap nalika aku ana nyata enom, lan kabeh aku rapped babagan dhewe. Aku temen maujud sing kabeh ana kanggo kamulyaning Allah, ora kamulyaning Trip. Punika salah satunggaling lintasan sing tenan ngaco kula munggah.

15 Iku gambar saka Gusti Allah kang ora katingal, pambajenge kabeh titah. 16 Kanggo dening wong kabeh iku padha digawe, ing swarga lan ing bumi, katon lan siro, apa dhampar utawa dominions utawa panggedhe utawa panguwasa-kabeh iku padha digawe liwat wong lan kanggo wong.
Kolose 1:15-16

Aku carane cetha Paul iku Gusti Yesus digawe kabeh. Dheweke ora ninggalake barang. Iku ing tanah lan ing langit, iku sampeyan bisa ndeleng lan iku sampeyan ora bisa ndeleng, ratu lan para pangwasa saka macem-macem, malah pasukan kasukman lan panguwasa. Mengko ing buku (lan liya) Paul nuduhake dhemit minangka panggedhe utawa panguwasa. Lan iku dipangandikakake digawe dening Allah lan Gusti Allah. Uga yen malah dhemit padha digawe dening Gusti Yesus, Gusti Yésus, mesthi banjur peparingé kita.

Gusti Allah nitahake kabeh lan kang duwe panguwasa saka iku.

Salah siji bab sing béda-béda bab panguwasa Allah iku tau nyerahke marang. Kings teka munggah sabanjuré minangka heir. Présidhèn sing kapilih. Pulisi sing dilatih lan diwenehi badge a. Gusti Allah piyambak wong kuwi sing paling panguwasa wis tansah wonten.

Iya ora njupuk peran wong liya iku. Iya ora olahraga iku. Iya ora kudu nduweni iku. Panjenengané uga naté kapilih, lan kang bakal ora bisa impeached. Iku padha digawe kanggo marga saka kang ing panguwasa lan digunakake kanggo tujuan kang becik.

Mulane, Gusti Allah ora dienggo kanggo njaluk kamulyan mung saka bagéyan urip, nanging saka kabeh iku.

peparingé Panjenengan digawe dening Allah kanthi tujuan tartamtu, kanggo marang crita kamulyane.

Nalika aku tuku Furnitur saka IKEA, Aku wis ngerti loro iku: 1, iki mbokmenawa bakal tiba loro taun sabanjuré. lan 2, ana sing arep persil saka bagéyan lan instruksi nang.

ora bakal dadi bisu yen aku ngajak sing ngawut-awut sing padha temenan kanggo Kajaba Kepengin Mantu lan digunakake kanggo mergo? Padha diwenehi kanggo kula kanggo purpose- saka planks kayu ngawut-awut lan tools- lan lagi bagéan saka bangunan beting sing. Peparingé sing saben wong kagungan pribadi ing kothak piranti crito Panjenengan. Khusus diwenehi marang crita kamulyan Gusti Allah. Padha ana kanggo nggawa kamulyan Gusti Allah.

Wong bisa ngomong, semuwa sanadyan? Apa bab kasenengan pribadi? Aku pengin dadi gedhe. Inggih peran paling sampeyan tau bisa muter, peran ing gambar amba. Lan Gusti Allah wis disebut kabeh kita dadi bagean.

Nanging carane kita njaluk menyang Panggonan ngendi digunakake peparingé kita kanggo kamulyan Gusti Allah? Aku ora nindakake iki sampurna.

Tiba ing katresnan karo kamulyaning Allah

Masalah iku kita kerep ora weruh kamulyaning Allah minangka soko worth onomatopia kanggo lan urip kanggo. Lan iku amarga aku ora weruh Gusti Allah minangka cukup kamulyane. Nalika sampeyan miwiti pangerten cara grand Allah iku, sampeyan bakal miwiti mangerténi apa Universe revolves ngubengi Dèkné lan Allah piyambak.

Nalika maca Yesaya 40 sampeyan ndeleng sing nyoba kanggo njupuk kamulyane dhewe utawa wong liya apa-apa kurang saka rampokan. Nanging belongs kanggo wong lan pantes iku!

Aku kasurung kanggo maca sing bagean saka Kitab ngendi wong gemunggung bab Gusti Allah. Yesaya 40. pandonga Hannah ing 2 Samuel 2. Musa song sawise padha lunga liwat Segara Abang. Jabur 135.

Nganti njaluk kebungkus ing kamulyaning Allah, sampeyan ora bakal Care kanggo nggunakake peparingé kanggo Panjenengane.

Kadang iku hard kanggo mikir bab carane nggunakake peparingé kanggo kamulyaning Allah amarga iku ora tansah dadi ketok. Iku luwih cetha nalika sampeyan koyone duwe peparingé speaking cetha utawa soko sing misale jek kasukman. Utawa malah ing seni. Nanging iku ora cetha nalika peparingé Panjenengan koyone administrasi utawa Hospitality.

3 pitakonan

Paul menehi kita sawetara bayangan liya ing Kolose. Listen to apa kang ngandika ing Kolose 3.

23 Punapa mawon sampeyan nindakake, bisa heartily, kanggo Gusti lan ora kanggo wong-wong, 24 ngerti sing saka Gusti bakal nampa warisan minangka ganjaranmu. Sing nglayani Gusti Kristus.
Kolose 3:23-24

Paul ora ing roso kesengsem sing peparingé administratif, utawa peparingé kanggo anak, utawa peparingé mung kanggo nindakake proyek mundane uga ora bisa digunakake kanggo kamulyane Gusti Yesus. Ana telung pitakonan gampang kita bisa takon dhéwé adhedhasar apa kang ngandika

Carane ngirim sampeyan bisa? We kudu "bisa heartily"

Kita bisa digodha kanggo bisa lazily. Utamané ing iku sambungan kanggo kamulyan Gusti Allah punika boten cetha. Nanging Paulus ngandika karya heartily utawa karo kabeh atimu. We kudu bisa kanthi ikhlas lan rajin

2. Sapa bisa kanggo? Sampeyan bisa kanggo Gusti Yesus.

Kadhangkala kita bisa digodha kanggo bisa hard, nanging apa iku kanggo wong salah. Please boss kita utawa tuwane utawa kolega kita. Nalika kita asring duwe panguwasa liwat kita, kita wekasanipun digunakake kanggo ndadekake keparenge Gusti Allah ora wong. Kita ora bisa entuk katresnan kang, nanging kita bisa dipercaya wong lan nggawa wong kesenengan dening ngurmati wong.

3. Apa sing bakal nampa? pusaka sing pahala

Kadhangkala kita bisa digodha kanggo malah bisa hard kanggo Gusti Yesus, nanging kanggo mikir bilai punika kula, Aku bisa apa-apa. Sing salah! Sampeyan bisa kanggo ndadekake keparenge Gusti Allah, sampeyan njawab marang Gusti Yésus. Lan kita bakal diganjar upaya kita, rahmat Allah. sih-rahmat ew kita bisa heartily lan ganjaran kita kanggo karya kang ora ana ing kita. A paycheck ora cukup kanggo mbangun urip sak, nanging ganjaran langgeng sing.

Scheming kanggo kamulyan Gusti Allah

Wis tau weruh carane kita rencana kanggo sing kita lagi saestu kebungkus ing?

Aku wis katon iki ing gesang kawula wis didakwo dening iku. Punika conto. Aku kelakon dadi pacangan saka sneakers. Lan sawetara kaping aku bisa njaluk banget kebungkus ing. Dadi sawetara minggu kepungkur aku sempat menyang toko sneaker gedhe nalika kita padha ing kutha liyane lan aku kabeh bungah babagan. Banjur nyawang kaya iku ora arep bisa metu.

Aku freaked metu lan arep liwat akèh alangan kanggo wis kelakon. Aku iki nggawe telpon lan mikir bab ganti flights, etc. Nanging banjur gawekna aku, "Apa?"Amarga aku iki kebungkus ing.

We koyone rencana kanggo bab-bab sing kita padha tresna. We golek cara kanggo nggawe iku kelakon. Lan nalika sampeyan tresna kamulyaning Allah sampeyan nemokake cara kanggo nggunakake saben pojokan lan cranny gesang iku. Kang worth iku.

saran iki: Chase Yesus lan tiba ing katresnan karo wong nganti sampeyan ndeleng kabeh minangka kesempatan marang wong bab Gusti Yésus.

Enggo bareng

11 komentar

  1. CameronReply

    saestu, prioritas gesang kawula wis sijine menyang perspektif saka maca iki…… Ing kaping aku aran kurang nepaki karo karya Aku disebut apa…..dadi luwih supaya banget peparingé Gusti Allah wis mberkahi aku karo aku paling wektu kathah discredit…..mangkono aku discredit banget makna saka karya Gusti Allah panggilan kula apa lan mindhahake Love lan nyawa kang tujuan layanan sandi dilalekake iku kanggo Kamulyan lan Kamulyan kang piyambak kok aku lan duwe djalmo……#blesstobecallforpurpose #

  2. MichaelReply

    'Chase Yesus lan tiba ing katresnan karo wong nganti sampeyan ndeleng kabeh minangka kesempatan marang wong bab Gusti Yésus.’
    ora bisa nemokake cara sing luwih apik saka carane sing bisa ngandika. tansah inspirasi.

  3. ChrisReply

    Great artikel bro. Iku diwanti-wanti kula lan ngilingake kula saka sawetara prinsip penting. Bab apa iku penting kanggo terus maca Kitab Suci gentur, Kitab Suci tansah renews atine kita. Lan minangka Ngucapaken dadi, “yen ora nggunakake, sampeyan ilang”. Iku penting kanggo sijine menyang laku apa kita sinau saka Injil lan wis laku habitual. distractions, depresi, perjuangan bisa mimpin kanggo Sifat miskin nalika ora ditangani mlaku, asil ing liyane frustrations. Gusti Allah tansah cara paling apik, Christlikeness iku dalan katentreman lan kabungahan lan ngluhurake Gusti Allah.

  4. Sammy MsiskaReply

    Sampeyan sing becik wong sing nggunakake saben ganjaran sing kanggo ngluhurké Gusti Allah,. Aku seneng kanggo ndeleng sampeyan ora mung ngandika tembung nanging uga mengkono iku. Sampeyan inspirasi kula trip…supaya ing Glorifyin Allah

  5. TamekaBowenReply

    dadi kuat. Kabèh iki saestu digawe kanggo Gusti Yésus lan dening Gusti Yesus. Apa kesempatan luwih kanggo Satmata Injil kang maksud nyawa kita ing sarirané Kristus!! Hallelujah apa pesen kuat!! :-)

  6. LeoReply

    Aku tresna iku amarga saben dinten aku sing tengen sethitik lan akèh salah, Aku hating iki kathah nanging tembung marang kula pengen kanggo owah-owahan. Kita ora kudu fokus ing apa kita mengkono uga lan iki bakal bantuan kita nambah

  7. LeoReply

    temenan, Padha saosa puji marang Allah kanggo piwucal punika, Panjenenganipun nenggo rauh bisa nerjemahake video menyang Spanyol, kita bakal banget mbiyantu!