Сега читање: Видео на Lecrae, Ерик Мејсон, и Пат

Се вчитува
svg
Отвори

Видео на Lecrae, Ерик Мејсон, и Пат

октомври 11, 20111 мин читање

Еве едно видео од Lecrae, Ерик Мејсон, и ме разговара хип-хоп и Евангелието

Како гласате?

0 Луѓето гласаа за овој напис. 0 Гласови за - 0 Гласови против.
Означени во:#116, #Госпел, #HipHop,
svg

Што мислиш?

Прикажи коментари / Остави коментар

One Comment:

  • Памела

    август 26, 2013 / на 3:09 часот

    Love this. Can’t wait to see more and more of them. They truly reach people through their music. Or shall I say they use their spiritual experiences to convey it through rap.

Оставете одговор

Можеби ќе ви се допадне
Се вчитува
svg