Apa aku Nikah putih Girl

Umpama aku ngirim gambar saka kulawarga ing media sosial, respon tansah fun. Sing paling umum yaiku, "Anakmu iku dadi nggantheng!"Utawa" Apa kulawarga ayu!"Nanging siji saka respon umum liyane, "Apa garwane putih?"Wong takon kula ing nuduhake kadhangkala banget. Jawaban iki ya. Bojoku iku campuran Hungarian, Italia, lan Polandia kang kanggo paling wong mung tegese ya, dheweke iku putih. Iki salaras kanggo sawetara, nanging gawe kaget utawa malah kuciwo kanggo wong. Aku ora mikir sapa kudu cingak utawa kuciwa dening kekawin interracial, nanging aku isih wanted kanggo pirembagan bab apa aku nikah njaba "lomba sandi.

Kaputusan kanggo omah-omah wong saka latar mburi suku sing béda ora siji angel kanggo kula. Aku tau lungguh terus nulis metu dhaftar Pros lan cons. Sanadyan yen aku, kasunyatan sing bojoku wis tau ndeleng sawijining episode of "Martin" bakal ing kategori con. nanging sajujure, Aku ora agonize liwat utawa ngupaya pitutur bab apa iku OK. Aku yakin, yen dheweke ana wong wadon kanggo kula kanggo omah-omah, malah sanadyan dheweke ora ireng.

Sawetara ora bakal nimbang marrying wong sing ora kesukuan padha wong, supaya kula pitutur marang kowe kok aku.

pangarepan

Jujur, Aku tansah samesthine kanggo omah-omah karo wong wadon ireng. Aku ketemu wadon kabeh latar ayu, nanging bocah-bocah wadon ireng padha sandi "pilihan." Nanging nalika aku teka ing kampus College ing 2006, Aku iki ora looking for bojo ing kabeh. Aku namung kepéngin tuwuh ing iman lan njaluk pendidikan apik. album pisanan kang mung metu, aku wis kathah liyane iku fokus. Nanging aku ketemu wong ing sekolah, tahun kaping loro jenenge Jessica tenan kejiret manungsa waé lan kita dadi kanca.

We mlayu ing bunderan padha lan kita rampung munggah gabung ing pasamuwan padha, supaya kita weruh saben liyane kathah. Lan liyane aku tak ngerti dheweke, sing liyane aku iki digambar kanggo dheweke. Dheweke tresna banget Gusti Yésus lan dheweke wis pejah iki childlike nindakake apa wae Dheweke takon. karep dheweke kanggo wong mlarat nantang aku lan dheweke wis jantung asor sing nanggapi kanggo Sabda. Swara sing taun pisanan, Aku mirsani dheweke kurban kaetung jam wektu dheweke bantu ing pasamuwan kita. Ing ndhuwur kabeh sing, Aku tresna marang kang sak dheweke. obrolan kita, apa serius utawa boten sae, tansah mili karo ease. Aku pungkasanipun Miwiti kanggo takon aku, "Apa aku omah-omah iki prawan?"

Gawe

Jessica durung katon kaya samesthine bojo mangsa kanggo katon, nanging sajujure sing durung Matter kanggo kula. Aja njaluk kula salah, Aku panginten dheweke ayu saka pisanan aku ketemu dheweke. Lan aku iki ora gantos kanggo marrying cah putih. Aku mung ora mikir aku. Nanging aku ageng ing iman lan atiku diganti, preferensi Miwiti ganti banget. pilihan utama ana sing bojoku dadi mursid, lan Jessica ana. Aku wifed dheweke.

Aja kanggo wayahe iya aku aran kaya iki penyelesaian. Iku ngrasa luwih kaya penyelesaian klalen wong wadon mursid karna kesukuan dheweke. Aku tau wanted kanggo Value sandi preferensi kanggo wong wadon liwat apa aku needed ing bojo.

Ana apa-apa kudu salah karo gadhah pilihan, nanging kita kudu terus karo tangan mbukak. Aku ngerti sawetara wong sing klalen pasangan potensial mursid amarga padha ora pas sawetara pilihan acak. Sawetara pilihan kita saestu ora Matter sing akeh. Sawetara pilihan kita malah gemblung, supaya kita kudu miturut kabeh mau kanggo Kitab.

Nalika lan pasangan sing ing tengah konflik, kulit sipat ora Matter. Rambute dawa lan status sosial koyone sepele. Sampeyan arep dadi mursid lan asor. Lan minangka bojoku lan aku miwiti kanggo mundhakaken anak pisanan kita, Aku ora bisa dadi luwih ngucapke matur nuwun kanggo dheweke. Dheweke sing ibu apik tenan lan pengaruh mursid ing putra-lorone saka kang duwe apa-apa apa karo latar mburi suku dheweke. Enak arep iku ing pasangan, nanging kita kudu miturut kepinginan kita kanggo Gusti Allah kepengin kanggo kita ing pasangan. Apa aku wanted lan needed paling ana partner mursid, lan sing persis apa Gusti Allah sing kasedhiya.

Enggo bareng

195 komentar

  1. programReply

    Inggih ngandika Trip. bojomu iku putih lan Aku Black lan aku saya njaluk takon apa digawe kula milih wong njaba lomba sandi. Aku tansah reply sing Gusti Allah digawe pilihan kanggo kula lan iya proyek kuwi sange, luwih saka aku tau bisa wis rampung ing dhewe. Gusti Allah iku becik! Tetep mengkono apa apa! 116! Gusti Yesus pisanan nganti kita lagi ing bumi!

    • ErickaReply

      Thanks kanggo kejujuran Trip Lee. aku setuju. Sampeyan bisa duwe pilihan nanging kudu terus karo tangan mbukak amarga dadi wong Kristen prasetya kawitan iku kanggo Kristus lan pasangan wis ndhukung. roto-roto yolked…

    • WadsworthReply

      Great kirim Trip.
      Aku duwe alangan ndeleng blog ing telpon. Kaca-kaca koyone tetep hindering kiwa-tengen nggulung lan tembung ing pungkasan saben baris misale jek Cut mati saka layar supaya aku kadang ora bisa nggawe raos sawetara sentences. Aku ora yakin yen iki masalah karo browser utawa Mungkin teknik ing persiyapan blog kang. Cukup wanted kanggo nggawa munggah mung Sarah Palin soko bisa rampung saka mburi.
      Thanks.
      tetep rahayu.

    • MariaReply

      putri tresna musik. bener, Aku kudu ngakeni; Aku banget:). Nalika dheweke pisanan ngenalaken kula kanggo demo music bebarengan karo kita favorit liyane, lacris) Aku mung dadi bungah kanggo pengaruh Godly liwat musik. Nanging aku tetep Luwih tandha. Pemikiran yen musik dicethakaké karakter. Maca iki aku manteb ing ati sing sing wong Godly. Aku ndedonga akeh akeh pangestune kanggo sampeyan lan garwa ayu lan putra nengsemake. wong ngandika, lan ing wektu kono dadi luwih ala, kesukuan mung sing. Salah satunggiling inggih punika saestu bathi duwe bojo (yen sampeyan wong) sing tresna Gusti Yesus lan serves Panjenenganipun nengen sisih sampeyan.

    • Adam CravenReply

      Amin!!! Aku tau emg mangertos kok sawetara wong diduga wadon mursid mung amarga padha ora pas menyang salah siji pilihan sing. Aku duwe adhine sing meh sijine pilihan sadurunge rasa seneng. Pungkasanipun tindak tembung apik saka Allah lan ndedonga babagan lan ndedonga lan pungkasanipun dheweke tak jawaban dheweke lan aku saiki 2 sijining ponakan lan allah gedhe wedi cak-in-law!! Sampeyan kudu tau sijine pilihan sadurunge Allah amarga saben wektu wong lagi Sejatine muntaber ing pasuryan Allah lan pilihan sadurunge sampeyan!!

  2. CarinaReply

    Gusti Allah ndadékaké, kita kudu tindakake. Aku mikir Biblically ngandika kita kabeh siji lomba, pisanan saka Adam lan Eve banjur mengko kabeh turune Nuh. Perlu ewu taun lan atusan generasi kanggo njaluk bali, nanging kita kabeh diwiwiti saka panggonan sing padha. siji lomba, akeh ethnicities.

  3. BrittaReply

    Aku setuju rampung! kepala abang sadurunge aku ketemu bojoku lan aku tansah disenengi shaven resik, nanging banjur aku ketemu David. Panjenenganipun ana wong gundul karo goatee a long cukup kanggo kula kanggo braid! Panjenenganipun / kabeh sing Gusti Allah wis janji aku d golek ing bojo, nanging yen aku iki mung looking kanggo katon tartamtu aku wis ora kejawab metu ing bab sing paling apik Gusti Allah wis kanggo kula!

  4. David BReply

    Aku appreciate iki. Aku cant ngenteni nganti praktis, iki kepriye nindakake sih ing saben dinten, buku cowritten dening Trip lan Jessica!

  5. AenaneReply

    Matur nuwun Trip kanggo artikel iki apik tenan. Jujur karo sampeyan, Aku cantik kaget nalika aku ketemu metu babagan lomba garwane kang. nanging, Aku pracaya yen plans Gusti Allah kanggo urip kita, ora tansah cocog apa kita nyana utawa pengin. dadi, Artikel iki wis diwanti-wanti kula ndedonga lan njaluk motif tengen; supaya nalika wong tengen ora teka bebarengan cara, Allah-gelem, Aku siap. Matur nuwun maneh bro. Tresna sampeyan lan Fam ing Gusti Yesus. Gusti mberkahi.

  6. RachelReply

    Wow. Aku matur nuwun kanggo jantung lan mbukak lan jujur ​​ing subyek, minangka Aku manawa iku ora ono cukup! bojoku lan aku sing padha “lomba” nanging aku bisa ndeleng kontrovèrsi iki padha liwat iku boten sae kaya es campur status sosial (apa jenis proyek padha duwe), yen padha duwe anak, apa sing kepungkur wis, preduli saka wether padha ana ing Sang Kristus utawa ora. Aku ngerti kasunyatan aku wis nikah bojoku ora ketompo lomba kang, status, utawa latar mburi. katresnan lan rahmat Allah isine liwat kabeh lan ndadekake kabeh anyar lan ayu. Lan kaya sing ngandika, HE mangerténi apa kita kudu luwih saka kita apa dhéwé. Matur nuwun kanggo kirim!!

  7. CrystalReply

    pancen ayu. Aku sing kasebut carane pilihan diganti nalika prioritas diganti. Gusti Allah iku apik tenan, Dheweke wis apik banget kanggo saben kita nanging kita kudu metu saka cara kita dhewe supaya kita bisa ndeleng, nampa lan appreciate wong. Aku wong wadon ireng sing ora bisa Care kurang babagan lomba. kawula ndedonga kanggo ndeleng wong minangka Gusti Allah mirsani wong-wong mau lan lumaku ing kersanipun. Mekaten. Dheweke iku Edo kita, sing kita dadi rasis?

  8. kidangReply

    blog gedhe sing wong kudu maca. Aku Lebanese Armenian lan bojoku iku ireng lan kita tindak liwat lan arep liwat akèh sungkowo saka kulawarga.
    Aku tau pilihan kesukuan. Sadurunge aku iki disimpen aku 3 sesambetan serius kesukuan lan sawise aku tak disimpen lan ageng ing sandi hubungan karo Kristus iku kabeh babagan sing aku “disebut” dadi karo; sing Gusti Allah wis “kapiji” nggo aku.
    Akeh munggah iku ora dadi luwih pilihan nanging requirement dening kulawarga kanggo omah-omah ing kesukuan nanging aku ora Care; aku iki tansah dianggep wedhus ireng tho…
    Kanggo kula kabeh sing mattered ana apa kersané Gusti iku kanggo urip lan nalika bojoku sing wis dicethakaké kanggo kula aku tentrem lan kuwi ngerti yen aku lemah sandi kuwi. Kita isih ndedonga kanggo ati kulawarga kang bakal softened nanging ing pungkasan kabeh sing penting yen Aku ana ing Gusti Allah lan dalaning Allah lan boten wonten lokasi liya Aku pengin be..I iki aman lan aman ing kersanipun.

  9. MichaelReply

    Iki ana kirim Trip gedhe. Aku wis tau felt interested in sandi dhewe kesukuan, Hispanic, Nanging aku wis thukul liyane ing iman iku wis dadi luwih katon kanggo kula sing muni kulit, ora antara akeh. Iki sumilir maca lan aku saos sokur marang wus kaparingake marang kowe kuwi wong wadon gedhe kanggo mbantu terus ngluhuraké Panjenengané. Thanks kanggo inspirasi ing kabeh pesen!

  10. jarredReply

    Bojoku lan aku sing wong putih. Gusti di-push kita menyang Adoption kanggo anak pisanan kita. Ing proses sing bisa milih apa sing arep. Iku meh kaya njupuk metu kirik. Oalah siji saka pilihanipun sampeyan kanggo nggawe kanggo lomba. Kita ora duwe masalah karo lomba sembarang, Nanging, Aku iki sangka ngendi padha sengit wong ireng. Supaya kita milih ora nganggo anak ireng amarga wong lan cara sing padha bakal dianggep nalika kita njupuk wong bali kanggo ndeleng kaki-nini Pendhaftaran. Aku wis kerep gelut karo pilihan sing. Apa kita apa ing bab hak? Kita padha nglindhungi anak kita saka sengit sing, utawa padha kita muter Allah ing gesang kita dhewe? We nyaman karo pilihan sing saiki, amarga iku liwat, nanging apa?

    • DeeDeeReply

      jarred-

      Aku maca kirim… Aku ireng, lan disahaké déning tuwane sing putih. Malah hakim sing ditangani cilik ireng. Ibu lan bapak padha gemeter amarga aku urip ing area ngendi aku lan siji saka sedulur kang cacahé diadopsi uga ora wis minangka dijaga saka prejudices wong. Kang ngandika, padha dipercaya Allah, lan tau pinanggih kahanan badhan.

      Aku lan pracaya sing lan garwane durung apa ana sing paling apik kanggo kulawarga. Saben kahanan iku unik lan Gusti Allah menehi kita langkah ing sih-rahmat kanggo navigasi urip kang moments cilik lan gedhe. dipun sengkuyung! Sopo ngerti, Mungkin sampeyan bakal entuk kasempatan kanggo nganggo maneh lan milih ireng (utawa kesukuan liyane) anak! Gusti Allah pirsa atimu banjur, lan Panjenengané pirsa malah ing wayahe.

    • CeCeReply

      Jared,
      Aku teka saka kulawarga ngendi tuwane putih wis diadopsi 6 anak ireng. Aku iku banget jujur ​​kanggo kowe kabeh kanggo saestu ngenali sing ngadopsi njaba lomba tegese sampeyan kudu banget disengojo babagan saéngga anak kanggo nemu budaya sing, lan njelajah blackness sing. Yen Gusti Allah wis saestu disebut sampeyan nguber mundhakaken anak ireng, banjur ngirim ora sing gampang kanggo duwe pengaruh kulawarga sampeyan metu saka kaputusan sing. Nanging, pitakonan kudu takon, kaputusan kanggo nganggo liyane babagan kula, utawa anak sing perlu ngarep? Bisa keno kabeh backlash saka kanca lan kulawarga sing nerangake karo ngadopsi anak njaba lomba sandi? Aku dikarepake supaya wungu ing cara sing pasukan kanggo menehi munggah sing lagi dadi anggota kulawarga? Aku bakal ninggalake papan kanggo anak bisa kanggo perang liwat identitas sing urip antarane donya? Wis masyarakat nyiyapake ing cara sing ndukung liyane kapentingan kula kang wong putih nganggo liwat kabutuhan bener saka anak? Carane sopan proses Adoption iki?
      Ngadopsi anak tegese shift pikiran kabèh, lan relocating fisik yen lingkungan sampeyan ana ing ora sih kabutuhan anak kang. Sesambetan kudu dibangun karo wong-wong sing teka saka perspektif sing tau bisa kanthi resonate karo (kang ireng). We manggon ing donya rasis, lan sing wis digawe supaya weruh sing lan anak sing mundhakaken. Yen sampeyan milih kanggo ora kenal sing, sampeyan kanthi nganggo cara akeh mengkono disservice kanggo dhewe lan anak nganggo. Adoption ora bab njupuk kanggo ngluwari anak ireng mlarat. Iku bab sampeyan kang motivasi metu saka panggonan katresnan lan saestu urip ing jantung Injil kanggo karahayon lan tresnaa marang sapepadhanira. Iki ora bab sampeyan, minangka wong putih.
      Akeh cara iki mung sawetara pitakonan sampeyan kudu confronting. Yen sampeyan ora siap keno iki lan luwih, banjur ora ngadopsi anak ireng ana mbokmenawa kaputusan apik. Aku dikirim artikel ing ngisor iki sing ngijini sampeyan kanggo pitakonan iku ing cara tuwa ngundang lomba menyang dialog lan njupuk sak klebatan saka adoptees lan pengalaman.
      Ora saben crita kisah sukses lan asring kaping wong sing ora crita kang krungu. Aku bathi kanggo pengalaman lan kulawarga. Akeh cara, Aku wis diwenehake karo akeh kemungkinan kanggo njelajah sing aku karo akeh kesempatan, Nanging, Aku ngerti sing nerangake karo biaya lan kita kudu ninggalake papan kanggo sing kanggo ngedika bab.

      http://colorlines.com/archives/2013/08/gazillion_voices_explores_race_and_identity_in_adoption.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+racewireblog+%28Colorlines.com%29&utm_content=FaceBook

  11. KaraReply

    haha! “pilihan utama ana sing bojoku dadi mursid, lan Jessica ana. Aku wifed dheweke.” baris paling apik ing blog. Bungah Allah nuduhake sampeyan menyang bojo gedhe. :)

  12. John EvangelReply

    Woy Trip!
    Long wektu maca & pamiyarsa. Pisanan commenter. Aku pancene tresna artikel iki.
    kulawarga iku Nigerian, lan bapak ngutus Aku teks acak siji morning ing 4am matur “Yen sampeyan pengin njaluk nikah, nggawe manawa wong saka latar mburi padha sing sing. ing paling, negara padha.”
    mesthi, Aku ora ngerti apa ngomong, amarga kita wis tau rembugan sadurunge. #kikuk.
    Aku ngerti aku bakal tresna bojoku, nalika Aku siap, preduli saka corek, latar mburi rasis, basa alangan, lan beda bisa. Wangsulan: Bab ingkang paling penting kanggo kula iku dheweke minangka bagéyan integral saka kulawarga – kulawarga Gusti Allah. Kuwi cukup.
    Thanks maneh!

  13. kancaReply

    Thanks kanggo nuduhake jantung Trip Panjenengan. Kita kabeh padha nalika kita Strip kulit. Gusti Allah wis digawe saben siji merata lan unik miturut desain khusus. Gusti Allah mberkahi kowé lan kulawarga.

  14. JoshhanReply

    Boten salah kaya sampeyan ngandika Trip babagan marrying wong saka lomba beda. Apa inggih punika sing sing tau sampeyan utawa aku omah-omah sing padha tresna Gusti Yesus (Mark 12:30 BAN) lan sing padha bakal tresna sampeyan bali lan sing kita padha tresna iku kaya Gusti Allah tresna Gréja. Gusti Allah mberkahi kowé Trip lan kulawarga

  15. MichaelJReply

    Awesome risak saka carane Gusti wis saya ganti “mripate atiku” kempal karo “mata saka sirah kita”. Aku bisa hubungané tantangan, malah sanadyan aku ora nikah durung, amarga wong wadon mursid, nduwe kepinginan kanggo please dheweke Juruwilujeng luwih penting saka sembarang ngubungake lahiriah. Sugeng sampeyan kabeh kang taun lan uga Gusti Allah terus mberkahi liyane.

  16. arthur simuchileReply

    Kita kabeh duwe bapa nanging beda ibu padha getih padha yesus nganggo ing us,kulit namung kulit,nanging apa nang us paling inggih ,senine Pak Trip Lee.may Gusti Allah mberkahi kowé lan kulawarga kanggo inspirasi senine Panjenengan.

  17. deidreBakerReply

    Wow! Aku ora ngerti sampeyan wis nikah lan dheweke iku putih wanita, minangka wanita ireng lan wanita Allah, selamet ing nemokake katresnan bener! Aku carane diterangno apa sing entas kawin Panjenengan, lan sampeyan pancene durung duwe banget, nanging crita sing apik tenan! supaya kanggo sadulur lan garwane apik banget Jessica, Aku pengin kowé akeh akeh taun! dadi Rahayu!

  18. ElizabethReply

    Hello Trip,

    Sampeyan nggawe titik banget! Aku duwe sinau saka artikel sing ora Matter bab sipat kulit nanging apa inggih punika carane wong wis mlaku-mlaku karo Gusti Allah lan Heart sing!! Matur nuwun kanggo nuduhake crita ayu.

  19. jimmy SorrellsReply

    Sing ndadekake pangertèn sampurna. Apa ora nggawe raos punika rasisme. Awit ana mung siji lomba, dadi rasis iku dadi marang para anaking manungsa. Ana wong beda kelompok nanging mung siji lomba nanging iki misale jek dadi pitakonan rusak karo wong aku wis rembugan karo sanadyan sawijining bebener.

  20. JeffreyCravensReply

    “Aku tau wanted kanggo Value pilihan kanggo bojo liwat apa perlu ing bojo.”

    statement bener lan penting kuwi. rama iku ireng, ibu putih, padha wis nikah 35 taun. Lan sawetara taun atos banget nanging ing tengah konflik sing, “kulit sipat” Mesthi ora Matter. Gusti wis melasi lan setya.

    trip, kirim iki sumilir bro. Aku minggu adoh saka ngerayakno taun pisanan saka pernikahané kanggo wong wadon mursid, tantangan kula saben dina karo karep dheweke. Dheweke uga mengkono dadi saka latin, french lan hawaiian prayoga. Dadi maca iki wis akeh ngormati.

    Thanks maneh, Jeff.

  21. WalterReply

    i aran mikir padha njaba kothak aku ireng aku ora arep omah-omah ing lomba sandi ora aku alasan my kaya jinis wanita

  22. MichelleReply

    Matur nuwun kanggo nuduhake lan wutahing cahya ing iki. apa putih, ireng, etc wis kena ing isining penting. Semangat rasisme wis karépotan kita kanggo dangu ing akèh wilayah. Aku pracaya kita bejat liwat pancet. Gusti Allah mberkahi kowé & kulawarga akeh.

  23. BachizzleReply

    Aku duwe pamikiran sing, Aku american native ( indian) Aku ndeleng carane sing duwe lan apa trip. Aku sinau ing sisih kidul sem. lan wong sing takon kula nalika kowe arep njaluk nikah? Aku nanggapi karo “nalika wektu iku tengen lan aku tengen”. Aku njaga mata mbukak lan i ngomong “aku pengin rabi mursid bakal dadi gandrung karo Gusti Yésus dheweke bakal ngurmati tembung kang”. Lan Jeksa Agung bisa ngetokake lomba ora teka munggah nanging i ngomong iku angel kanggo nemokake bojo sing wedi asih Gusti Yesus iku tembung sing asalé american kaya kula amarga saka aspèk budaya lan pengaruh saka pentacostalism lan sistem matriarchial ing budaya american native. Thanks kanggo tembung

  24. KrihReply

    Aku sante maca iki kirim Trip. Aku penggemar amba saka Yours, nanging aku kaya kasunyatan sing sing mbukak bab Jeksa Agung bisa ngetokake saka lomba. Jujur, lomba ora kudu Matter nalika nerangake sing kita omah-omah. Ing bab mung sing kudu Matter yen lagi Kristen, lan yen lagi didadekake siji karo karsané Allah kanggo urip. Sanjabane esensial, lomba utawa kulit werna namung prabédan ing cara kita katon. Aku wis tanggal njaba lomba sandi. Aku ireng lan Ex iku Korean / Putih. Iku ora masalah kanggo kita, nanging Aku elinga kaping nalika kita kita njaluk stares saka wong. Iku sing pengalaman menarik, nanging ora ana negativity ing (kang ora akeh) bakal mungkasi kula dating wong liya njaba kesukuan utawa marrying wong. Sing tau Jeksa Agung bisa ngetokake karo kula, kulawarga utawa kanca-kanca. Titik, kita kabeh duwe pilihan kita, nanging kita kudu fokus ing Gusti Allah kepengin kanggo urip kita pisanan. Nice kanggo ndeleng sing obrolan iki positif.

  25. JanganReply

    Aku saos sokur marang sing wrote artikel amarga minangka wanita Kristen siji, Aku ngerti carane penting iku dadi kanthi mbukak kanggo apa Gusti Allah, kalebu sing ngidini kanggo teka ing gesang panjenengan lan malah njupuk metu saka iku. Aku ngucapke matur nuwun kanggo statement sing digawe “kita kudu ngirim kepinginan kita kanggo Gusti Allah kepengin kanggo kita ing pasangan”. Iki ing dhewe mbantu kula kanggo nutup mati cara saka pikiran lan nguningani supaya fokus ing Gusti Allah kepengin kanggo kula lan gesang kawula. Aku ireng lan wis preferenced wong ireng; Nanging Gusti Allah wis digunakake ing atiku ing wilayah sing wiwit aku wiwit ngupaya marang ing regards kanggo bojomu mursid. Mikir bab carane akeh wong bener milih wong salah omah-omah utawa malah kantun metu ing sing Gusti Allah wong-wong mau mung amarga saka ing Watesan / preferensi. artikel gedhe! Iku wis saestu mberkahi aku lan aku manawa dadi akeh liyane.

  26. skateboardReply

    Kang saka South lan biracial, Aku wis urusan karo konflik babagan interracial dating kathah. Aku bisa pindhah saka kang anak ayu Allah kanggo apa sawetara nimbang salah utawa istilah derogatory. Preciate sampeyan ngandika nyilikake iki! Mugi bojoku iku minangka nrima kula sing lan garwane padha saka saben liyane! 116!

  27. JonReply

    kirim apik i sing akèh kaping iku ora kudu sing kita seneng werna tartamtu utawa latar mburi suku, iku apa sing digunakake kanggo. Sing dadi Kristen lan saéngga Allah kanggo mbukak mripat sing ketemu bab becik. Congrats bro.

  28. Daniel TroutmanReply

    Aku iku paling kelangan lan pinter sing kanggo nulis post iki. Mbantu wong sing katresnan ora ngerti kategori pati penting kaya lomba utawa negara. 1 Korinta 13 ora ngomong apa-apa bab lomba; wuwus bab sabar, andhap, lan kawicaksanan. ups Big kanggo kirim gedhe!

  29. bakalReply

    tengen ing! Iki berkah. Aku wis takon, katon pasuryan wagol, lan Aku wis krungu Folks ngomong apa / aku dienggoni utawa dadi “ngalahake”. Aku ndedonga kanggo wong wadon Gusti Allah ngabekti lan Panjenenganipun ngutus Aku dheweke. Aku bojoku sing mengkono dadi putih (Aku ireng). dheweke & anak kita berkah paling saka Gusti Allah lan Aku ora arep sembarang cara liyane. Matur nuwun kanggo kejujuran mbukak Panjenengan. Love ora transcends kabeh.

    bangga 116!

  30. MajorReply

    Great crita Trip lan selamet. Aku pengin sampeyan wis digawe nyata sing dipilih wong wadon wis boten apa karo soko kang salah karo utawa ilang ing wong wadon ireng. Crita godhong sing roso sepi ing wilayah sing. uga, iku kudu digawe cetha sing mbok menawa Sampéyan saka pasamuan lan sekolah sijine ing posisi dadi watara kurang wanita ireng. Akeh cemeng manggon minangka minoritas ing kabeh wilayah saka masyarakat lan iki duwe pengaruh ing kekawin lomba padha. Aku wong seneng kanggo ndeleng wanita ireng karo wong ireng kualitas, nanging aku ora bisa argue karo apa kang wus katunggalake. Best wishes kanggo sampeyan lan kulawarga b

  31. SeanReply

    bojoku & Aku sing putih… kita kudu 3 anak putih lan 1 anak Afrika (Ethiopia). We njaluk sawetara pitakonan sing padha lan stares aneh, nanging kita ngerti kita padha katetepaké déning Allah dadi kulawarga!
    Aku appreciate kejujuran lan openness kanggo Gusti Allah kanggo urip… kang aku punika ing titik utama artikel – Seeking Gusti Allah tinimbang pilihan kita dhewe!
    konsep Alkitab bisa “disalin & pasted” kanggo saben aspek gesang pracaya… lan ngirim!

    Thanks Tripp!

  32. jholyReply

    trip,
    Aku applaud sampeyan kanggo pejah kanggo enggo bareng “alasan” kanggo marrying njaba lomba. Pikiranku sing pisan, minangka wong nikah wong wadon Asian, iki kok kowe aran perlu kanggo mbecikake iki kanggo ANYONE. mesthi, mine lan bojoku iku’ kulit sipat iku padha, latar lan upbringing kita dadi adoh saka saben liyane, sapa bisa ngomong “apa sira Nah?”Sing kasebut, garwane, iku bojo THE, helpmate THE, liyane (yen bojoku wis maca, “BETTER”) setengah sing wis kasedhiya. Gusti Allah ndadekke sing ing gesang kita kita kudu, supaya tantangan kita supaya kita luwih. Supaya apa yen wong katon beda saka kula ing njaba. kaya, kita kudu kabeh bakal seeking sing karo jantung seeking Gusti Allah sing ngubungake paling ayu siji bisa nduweni.

  33. gadhahReply

    kirim gedhe. Jujur aku pracaya yen akeh Kristen wanita Kristen utamané siji (aku klebu) bakal nikah utawa bisa wis nikah cepet yen kita tak nyisihaken saka sawetara gagasan cethek kita. Mung bubar aku wis mulai muga aku pengin ur paling. We kudu dipercaya Rama Kaswargan kita kang mangerténi apa kita kudu. bab utama wis aku pengin bojo sing wedi marang Gusti Allah lan Aku carane u bilih bab utama rego lomba malah sanadyan Allah mberkahi kita karo kepinginan saka atiku. kirim gedhe n God bless

  34. NicoleReply

    proyek gedhe saka ora mung tjara dhewe, nanging mengkono ing cara sing liyane bakal ngerti. Nalika kita miwiti kanggo ngganti kita perspektif ing gesang ing umum, kita bakal weruh akèh apa kita “nyana” wis boten apa karo karsane. Sing nyedhaki kita marang, liyane lan liyane kita “pangarepan” ngganti amarga padha wiwiti saluran munggah karo bakal HIS lan ora kita dhewe. God Bless sampeyan lan kulawarga. Tansah dilakoni apa sing dilakoni cak Kristus. Black, putih utawa kain, werna muter ora peran nalika nerangake awak Kristus uniting. Aku wis mberkahi karo wong sange Allah, sing mengkono dadi kesukuan padha sandi, nanging luwih saka apa iku wong sawise jantung Allah kang kabeh sing penting ing buku.

  35. AndreaReply

    Thanks Trip! Iku tenan tak kula mikir bab pilihan dhewe lan carane ing kaping aku wis katahan dawa tangan saka sawetara gents apik mung beyo aku ora nganggep wong atraktif. TCTerms kanggo masalah bangga. Nanging tenan diwanti-wanti dening komentar ndhukung sesambetan interracial. Aku pengin kulawarga sambungan views iki. Yen aku omah-omah karo wong ireng, iku ora bakal gampang.

  36. JasonReply

    Aku iku paling gedhe sing nyawang werna kulit kepungkur lan kesukuan. Aku ora bisa ngadeg nalika wong terus kanggo sing lan pengin tetep ing lomba kanggo alesan apa wae. Kita wong karo beda mbandingake saka kulit kabeh kena pengaruh dening dosa. girl iku Spanyol lan aku ireng nanging aku tau katon ing dheweke lan weruh wong wadon Spanyol, Aku katon ing dheweke lan mung weruh wong wadon sing, preduli saka werna kulit utawa kesukuan.

  37. MrsHendrixReply

    Amin. Aku diberkahi dening nanggepi. Sawise kita duwe hubungan karo Kristus, kersanipun dadi kita bakal lan ora ana sing kanggo bojo garwane lol…. (yen sing malah ndadekake pangertèn). Piyambakipun damel rancangan dheweke utamané kanggo sampeyan ing kosok-balene. Dheweke mbokmenawa keno akèh Flack kanggo nikah kalih satunggaling “ireng” wong lanang, nanging Gusti sumurup apa loro sing perlu. Ngupaya marang Panjenengane pisanan lan kabeh iku bakal kaparingaké marang kowé (kalebu pasangan tengen).

    Tetep sadulur Rahayu lan terus dadi berkah kanggo wong uga.

  38. Leilani BaileyReply

    God Bless Union Trip Panjenengan.
    Matur nuwun kanggo nuduhake pengalaman pribadi.
    Dewa Marriage prajanjian ora kalebu werna utawa lomba. Love langgeng ngluwihi kabeh..

  39. StacyReply

    Dadi bungah sing dikirim iki. Minangka produk saka pernikahané loro-rasis lan istri saka priya kang sing ora nggambarake salah siji saka wong-wong mau :) topik iki banget nyata kanggo kula. Gusti Allah wis mberkahi aku ngluwihi wates karo bojoku, lan iku loro kula kanggo mikir ana sing metu ana sing nolak apa Gusti Allah wong-wong mau amarga saka sing nggatekke dhewe / rasisme.
    line Favorite: “Aku wifed dheweke.” LOL!

  40. NatalieReply

    Apa artikel gedhe, lan Im bungah yen ana wong metu ana kaya sing mbukak munggah obrolan bab subyek kaya iki lan kang nyata karo, amarga ana tansah katoné stigma a ditempelake sesambetan interracial.

    Aku Cina lan bojoku iku ireng, lan perjuangan kita wis pinanggih bebarengan lelampahan kita bebarengan wis angel lan test nyata. We kawen enom kaya lan garwane, aku biyen 21 lan ana 24. We kudu 2 wadon bebarengan, lan nalika Im metu piyambak, Aku bakal njaluk mandheg ing werna lan wong-wong manca bakal kaya “punika Daddy ireng?”

    Paling kabeh perjuangan wis karo kulawarga, amarga padha tau panginten sing aku omah-omah karo wong ireng. Kita wis wedding cilik lan liwat setengah saka kulawarga gelem teka. Nanging Gusti Allah iku apik tenan amarga liwat kabeh sing, kapitadosan kawula mbok kang iki nampa lan dites, mindsets ing kulawarga wis diganti. bojoku Ditampa saiki, lan mbok mesti ngakoni wong minangka putra ing hukum saiki (kang menehi hasil ageng kanggo kita!) Ana sing isih sawetara cara kanggo pindhah, nanging dadi luwih wis ngembang sing aku menehi kabeh Gusti Allah. Tansah munggah Trip, sampeyan inspirasi kanggo wong lan aku ndedonga Gusti Allah bakal terus mberkahi kowé, kulawarga lan pelayanan Panjenengan.

    PS: Sampeyan kudu teka mudhun kanggo nindakake ing London, UK sawetara wektu!!

  41. LoganSharpReply

    Banget uga ngandika. bojo iku hispanic, Aku putih. Race tau teka menyang pamikiran kanggo kula kanggo bgt apa sing ngandika nalika ketemu garwane; Aku weruh passion bojoku iku kanggo Gusti Allah, kepinginan dheweke kanggo ngladosi siswa lan kita sante akèh film lan musik padha lan ndedonga kanggo saben liyane sak dating. Aku ora njaluk kok wong mikir kekawin interracial sing “aneh”.

    Thanks kanggo nuduhake sing karo fans lan menehi dukungan.

  42. NatashaReply

    Iki apik tenan! Matur nuwun kanggo enggo bareng trip. Gusti Allah wis ora pilihan tartamtu nanging deliverance. crita awakmu ana berkah.

  43. LeonMartinezReply

    Beautiful paseksi! Jujur iki ngandika marang aku lan sanadyan aku wis tau pilihan rasis utawa tindakan kaya, isih reassured kula sing Gusti Allah bakal nyedhiyani apa kita kudu, ora kudu pengin. Sampeyan inspirasi bener lan mirengake opo kang urip, daya urip-ganti Allah. God Bless lan Fam sethitik ayu!

  44. ReewantaeReply

    artikel apik, trip! Pisanan commenter kene!

    Sampeyan ing titik nalika ngomong, “Aku tau wanted kanggo Value pilihan kanggo bojo liwat apa perlu ing bojo.” Kadhangkala, Aku rumangsa diduga minangka wadon amarga pribadine lan yoiku sandi cara tartamtu. Aku apa sampeyan bisa nelpon “aneh” utawa “beda” miturut akeh wong aku ngerti. Sawetara wong lanang kaya wong wadon sing sethitik liyane menyang fashion ide utawa wong sing sethitik liyane sosial lan independen saka aku. Ing liyane, Aku sing Mungkin aku nggawe dhewe kurang dhuwur dening gagasan Discriminating sethitik dhewe. Sing cara sing ora adhedhasar lomba, nanging luwih ing latar mburi wong utawa mode sing transportasi… amarga aku numpak bis sekolah, lan aku ora appreciate nalika wong nyoba kanggo flirt karo kula ing transportasi umum. (idea iku yen minangka wong nunggang bis utawa sepur, sampeyan ora bisa saged kanggo njaluk mobil lan drive siji, sampeyan duwe sethitik dhuwit utawa sing mbuwang ing bab salah, lan mila wis ora bisnis nyoba kanggo pirembagan manis kanggo kula. LOL… nanging iki uga salah.) Aku ndedonga sing Gusti bantuan kula nginep ing kersanipun kanggo urip, supaya nalika wektu rawuh kanggo sing wong tartamtu kanggo nemokake “bab apik,” Aku bakal siap. :)

    Gusti mberkahi, bro.

  45. JuniReply

    Aku babar blas setuju sing lomba kudu siji sing pilihan tangan mbukak, nanging aku ora setuju, utawa 'pilihan liyane’ sing guna nalika dealing with konflik. Sayange, ing pengalaman, apa aku ngrasa ana sing pilihan tangan mbukak, lan nyerah ing sih saka wong Godly sadurunge kula,dadi sumber serius tension ing marriage sandi, akeh mengko taun, nalika bojoku gained banget bobot, ing ndhuwur apa aku wis dianggep ana pigura kabotan. Aku wis mesthi wis kepincut kanggo jinis liyane atletik, supaya yen aku iki ngadhepi karo gain bobot malah liyane, Aku ngakeni, Aku iki diuripake laku mati. Sing mimpin kanggo konflik, lan konflik digawe sandi luwing seneng dadi gunung. Tinimbang kang luwing seneng fisik prasaja aku sijine aside ing sih saka gambar ageng saka wong apik saka Gusti Allah iku, konflik kita padha gadhah babagan kula ora antusias babagan jinis, raos marakake aku 'munggah marang’ soko sing nyata-nyata penting lan perlu, lan saiki ngadhepi gadhah dadi partner seksual dutiful lan maha kanggo wong aku ora bisa nanggapi kanggo fisik. Mung rahmat Allah wis ngirid liwat saéngga adoh, nanging, sajujure, awak kang isih siji utama mati, lan aku isih pengin aku wis Hung ing kanggo pilihan lan nenggo kanggo wong sing pas jinis fisik, uga perlu kanggo bojomu Godly

  46. SheilaTurnerReply

    Minangka individu multi-balapan, I sampun anak-anakku kanggo katon ing karakter individu nalika milih pacar / pacar lan kurang babagan warna kulit. Amarga sing padha wis tanggal wong saka kabeh balapan lan wis kapapar akeh budaya. komentar wis mesthi wis anggere padha nambani wong karo bab lan tresna mau, sing aku pitutur marang kowe sing ora bisa karo wong sing adhedhasar werna kulit.

    Aku kudu ngomong sing part favorit blog iki statement iki tengen kene, “Aku tau wanted kanggo Value pilihan kanggo bojo liwat apa perlu ing bojo.”

    tengen sing ana cacah munggah!!!!

  47. EricReply

    Kabar apik! Dheweke ora malah “putih”! Lan sing ora malah “ireng” trip. istilah sing bunk. Padha saosa puji marang Allah kita kabeh siji lomba Adamic. Malah sanadyan kita ethnicities beda, kita karukunaké ana ing Sang Kristus! Amin bro. artikel apik. salah Sang. salah Putra.

  48. JessicaReply

    Awesome! Thanks kanggo nulis iki. Sampeyan dukungan kuwi, lan aku memuji marang Gusti Allah ana pasangan mursid kaya sampeyan lan garwane metu ana. uga, Aku manawa bebarengan, sampeyan bisa kanggo nggayuh luwih akèh wong tinimbang sampeyan bakal bisa kanggo loro. Tansah reppin Yesus.

  49. sebutno: Apa Gusti Nikah putih Girl dening Trip Lee | 9jagirl4real

  50. LeesaReply

    Iki dadi apik tenan kanggo maca! banget nyemangati. Aku wis urusan karo komentar disppointing lan rasist. bojomu iku putih lan Aku ireng. We loro teka saka kanggo donya babar blas diffrent. Aku tau panginten aku omah-omah metu lomba sandi. Aku malah vainly ndedonga Gusti Allah bakal ndeleng Aku wong ireng karo dreads lol. Nanging aku saos sokur marang kang sumurup apa ana sing paling apik kanggo kula lan rahayu ora mung karo wong putih nanging king ing bumi! Awit kita wis nikah aku wis saestu mangertos apa tegese tresna iki badan kadonyan. Ora marang kabeh fui kita nanging kita wis berjuang karo masalah kesuburan lan aku saos sokur marang kanggo bojoku amarga wis terus kanggo kasurung kula. We tresna musik lan pelayanan Panjenengan. Gusti Allah mberkahi kowé lan kulawarga!

  51. kaileybrownReply

    Aku putih, lan bojoku iku ireng. Nalika aku introduce wong paling wong nganti godhong ngomong “kang isnt apa i samesthine!!” iku digunakake kanggo nggawe kula mad. Seneng, sing sing ngadili marriage sandi. Saiki aku mung shrug lan ngomong “kang wasnt apa i samesthine salah siji, nanging aku ngerti 100% iku salah siji Gusti Allah ngutus kula” becik kanggo ngerti aproach Panjenengan. Lan mung ngerti fans bener ngerti kok dheweke garwane.

  52. TaylorReply

    ****TRIP LEE ****

    sing “martin” Komentar wis kula Rolling ing lantai Laughing…nanging aku mesthi aran kabeh Blog iki!! Man katon ing njaba lan Gusti Allah katon ing manah. Bojoku asring quotes sing Ati womans kudu dadi didhelikake ing Allah. Wong wis ngupaya marang ing Order tenan Golek dheweke…

  53. jakeReply

    Kabeh sing padha kabaptis ana ing Kristus, wis padha ngrasuk Kristus, ana wong Yahudi utawa wong Yunani, Scinthian utawa barbar. Iki bebener sing dicethakaké ana ing sinerat suci, Nanging, akeh pitados isih duwe “unrenewed” pikiran sing. Apa kesukuan isih Jeksa Agung bisa ngetokake. Aku bakal terus kanggo thukul ing pangs lair nganti Kristus kawangun ing kita kabeh.

  54. LeesaReply

    Aku ora nikah durung nanging akèh kang sepupu sandi lan lagi nikah kanggo wong saka beda balapan saka kabeh sak donya. Iku supaya kelangan sing kulawargané bisa digawe supaya akeh werna tampilan beda. Aku kekawin interracial dadi ayu amarga padha ngelingake kita bilih kita kabeh anak merata lan apik digawe. Gusti katon ing ati lan supaya ngirim kita minangka manungsa ing friendships lan sesambetan romantis.

  55. IAMDJLADYJReply

    Iki inspirasi lan mberkahi aku supaya akeh cara. Aku weruh interracial pasangan / kekawin! Iku tansah kepinginan dadi wanita ireng kanggo omah-omah metu lomba sandi. Aku katon nerusake kanggo dina iki aku ketemu pasangan ngerti piyambakipun tangan ngangkat lan dirancang kanggo kula! We kudu njaluk panggonan sing ndhuwur kabeh liya ngendi kita nguripake kanggo Gusti Allah lan nampa Gusti wis kanggo kita kabeh. Manawa iku OK kanggo takon utawa marang Gusti Allah apa u pengin utawa kaya. Dig iki Wong mangerténi. Luwih apik durung Panjenengané pirsa apa sing paling apik kanggo kita. Supaya kita kudu lali apa kita takon utawa ndedonga kanggo. Apa u pengin ora tansah apa u kudu! Dipercaya Allah nggawe pandonga dikenal lan ngidini Panjenenganipun apa apa apa!

  56. AmandaBReply

    Aku bungah tenan sampeyan nikah Jessica. Dheweke iku sawijining wong sange karo jantung sange. Loro duwe pengaruh sange ing wong dadi pasangan nikah sing ana ing katresnan karo saben liyane lan Gusti Yesus. Mung matur nuwun ingkang sanget kanggo nggoleki jantung lan ora werna ing pasuryan.

  57. PaulaReply

    trip, aku bisa ngomong iku banget, tembung ora bisa nyebut bungah ing gadhah sing bareng karo transparan kuwi bab apa sing entas kawin Panjenengan, Iki tenan arep kanggo sing ndeleng saka perspektif liyane lan sing Mungkin nggayuh marriage ing mangsa. Gusti Allah saestu mangerténi apa sing paling apik kanggo kita. Muga Gusti terus mberkahi kulawarga!

  58. dmoneyReply

    trip, matur nuwun kanggo martakaké bebener menyang misinformed lan kanggo kula wong. sanadyan aku ireng im tansah digambarke aku karo wong saka lomba beda. nanging i Allah wis alon dealing with kula supaya nrima kabeh balapan lan sing penting ati kang nuduhake sing Kristus. Thats apa inggih paling. Plus sampeyan duwe katresnan lengkap lan dhukungan saka pasamuwan ngarep. kita kebak pasangan biracial lan dicekel bocah mixed. plus aku dadi akeh kanca mixed sing ana overrunning negara lol. im bangga sampeyan kanggo ngadeg lan nuduhake donya apa padha kudu krungu :)

  59. SPReply

    Aku seneng maca iki kirim, trip. Cocog cedhak ngarep. Aku uga ing marriage interracial. Aku ireng (Jamaican, Wong asli Amerika, leluhur bisa pindhah ing) lan bojoku iku hungarian, German, etc.-wong kang putih. Aku tansah sumurup aku ora bakal omah-omah karo wong ireng lan aku ora ngerti apa lomba bojoku mangsa bakal. Dadi kaya, Aku lunga menyang College ora kepingin tanggal nanging tuwuh minangka Kristus-melu lan njaluk pendidikan lan aku ketemu lan ambruk ing katresnan karo lanang enom putih khusus.

    Nalika kita miwiti gendakan, sawetara sasi ing kita sumurup kita bakal nikah sawetara dina lan kita iya mung sing sawetara taun sawisé. Aku iki cukup kang ndarbeni hak istimewa kanggo tuwuh munggah ing area warna lan duwe anggota kulawarga sing padha uga ing sesambetan interracial supaya, kulit werna tau wiwit ilang kula. Aku weruh wong kanggo sing ana; wong mursid, kang manah iki kebak katresnan, andhap lan kebecikan. Panjenenganipun kapandeng liwat werna kulit uga, looking ing atiku lan ningali kula kanggo sing aku ing tengah. Ora ana sangsi sing Gusti Allah kita bebarengan. Aku ora bisa wis tangan-ngangkat bojomu luwih kanggo aku ing sembarang dina tartamtu. Ya, Aku uga wis pilihan banget minangka kanggo apa aku wanted bojoku dadi, nanging bebener iku, Gusti Allah saestu iya menehi kula dadi luwih luwih saka aku pantes lan luwih sing aku tau sumurup aku malah wanted.

    Ana kaping nalika kang saperangan interracial jek kikuk ing kahanan tartamtu nanging suwene aku dicenthang-kita metu getihe werna padha.

  60. JeffreyReply

    “Ana apa-apa kudu salah karo gadhah pilihan, nanging kita kudu terus karo tangan mbukak.” penawaran gedhe ing saben urat gesang!

  61. MelodyeReply

    Aku matur nuwun kanggo wong sing gelem ngrungokake marang Gusti Allah ndhuwur masyarakat ing kabeh wilayah saka urip lan ngidini pikirané bisa selaras ing karsanipun lan cara kang. Aku kerep aku malah ora éling kothak lan paramèter sing kita nyelehake kita piyambak. kulawarga iki militèr supaya kita wis colorblind kanggo sisih paling kabeh akeh munggah. Nanging ing pilihan South lan dobel mrentah sing paling dhuwur, asring… Aku malah wis kanca wong cedhak ing College ngomong sing aku paling ayu, pinter, girl sange kang d tau dikenal nanging mung tau panginten kang 'd Tanggal ___( masang lomba kene)___ girl. Nyuwil MY HEART. hah lan aku ora malah kaya wong ing cara sing. Aku bungah sampeyan diijini dhewe kanggo tiba ing katresnan lan ing siji obediently mbukak crita nganti wong.

  62. JasonReply

    nomer 12:1-11…Ora perlu kanggo mbecikake dhewe kanggo wong bro, ngupaya kanggo nuduhake dhewe disetujoni marang Gusti. Ati murni & kasetyan menyang Gusti Yésus bakal mbatalake sembarang pangisian daya utawa tembung wong bisa spek marang sampeyan.

  63. kangstawillzReply

    trip yo u sing man.I bakal uga ing same.lol.I bakal omah-omah ing Gusti lan werna kulit lomba,e.t.c ora ketompo anggere dheweke sing mursid one.GOD mberkahi u wong.

  64. LindseyReply

    Supaya nyemangati kanggo maca iki. Aku putih lan bojoku iku ireng, lan manggon ing tetanggan biasane hispanic. We kudu 2 bocah-bocah wadon ayu nanging sing bisa mbayangno kita njaluk banget katon. kulawargané kita dhewe bisa cantik negatif ing kaping. Nanging ingkang paling penting kita wis sinau iku malah sanadyan ana beda budaya (utamané nalika nerangake mundhakaken dicekel bocah), ingkang paling penting iku supaya ati kita lan kepinginan karo Gusti Yésus.

  65. FortuneLawrenceReply

    Aku supaya diberkahi dening kirim Trip Panjenengan!
    Aku duwe pitakonan sing sanadyan. Aku lan Afrika(ireng) lady lan aku luwih seneng wong lanang putih ireng. Sing biasane amarga Aku ora supaya nyaman karo sawetara tradhisi ing negara asal. Aku kudu ngomong, Aku wong ireng kathah nanging kaya aku ngandika, negara wis sawetara kapercayan ridiculous. Punapa panjenengan ngomong aku salah nggae pilihan kuwi?

  66. JuliaReply

    Great artikel Trip. Aku apa sampeyan ngandika bab lomba ora masalah. Aku putih utawa ing paling katon kanggo paling wong. Aku urip ing ngarep biracial…ibu iku Italia lan Hispanic lan bapak ana putih. Aku saiki partner wong ireng apik sing ora duwe masalah karo kula ora kang lomba padha marang. Panjenenganipun sumerep kula minangka ayu. wanita ireng ing tangan liyane weruh kula minangka ancaman. Padha mung ndeleng Aku minangka putih…yen padha sumurup mung bebener. Sampeyan ngirim ora Matter apa lomba sing kabeh sing penting sing wong 5he u omah-omah iku mukmin banget. Thanks maneh kanggo artikel.

  67. DanielReply

    Aku digunakake kanggo nggunakake ayat kanggo nyumelangake iki jenis marriage. “Adam lan Eve padha paling kamungkinan werna padha / bapak Samson kepéngin nikahi wong saka wong Israel / bapak Iskak tindak tebih gedhe kanggo golek jodho saka antarane 'wong kang’ kanggo Isaac, etc…”

    rembugan ing topic padha kejem, brondong lan - cukup sakbenere - baseless.

    Lan banjur Allah diganti atiku lan sijine kula ing kahanan ngendi aku ora pilihan nanging kanggo mimpin ing Panjenengane. Panjenenganipun mulang kula apa iku dipercaya ing Panjenengane. Lan sing paling nalika miwiti valuing iku watara kula sing uga dipercaya ing Panjenengane. Aku narik kawigaten nyedhaki Gusti Allah kang - preduli saka latar budaya - lan ambruk ing katresnan karo murid-muridé amarga saka sih-rahmat, iman lan katresnan padha tontonan.

    Lan sing paling carane Amérika iki rampung munggah marrying ayu, girl Brasil mursid. Iku wis 10 sasi lan Allah wis mulang kita loro dadi luwih! Iku wis hubungan manis sing wis mbuktekaken liwat lan liwat maneh: cara Gusti Allah sing paling, nalika Konsèp kita sing sijine kanggo test.

  68. TracyReply

    Aku tansah kepingin weruh carane bocah ngrasa kang pipis. Aku ngerti aku aku bakal dadi kebak siji lomba utawa liyane. Iku ora bakal Matter kang, Chinese, Eskimo, etc Indian. Iku pitakonan aku wis tau krungu ono.

  69. ELVISNIXON.comReply

    kirim gedhe

    salah caveat:
    Hungaria sing Hongaria. Hongaria iku turune lineal Attila ing Hun (Empu tembung Hungaria) sing asring diarani minangka “gerombolan Mongolian” -Attila isih salah siji saka jeneng lanang sing paling populer ing Hongaria- minangka punika Arpad- mulane padha,teknis, Asian.

    Dadi sing malah luwih warna / multikultural tinimbang panginten!

  70. BrendaFReply

    Sing apik tenan! lomba dheweke sajujure ora malah klik kanggo aku lan aku weruh kirim. Aku ireng lan bojoku iku setengah ireng lan putih (senajan katon hispanic) lan aku njaluk Lawakan kabeh wektu saka wong matur sing aku ora kaya wong ireng. Oh lan aja mau ndeleng dicekel bocah. Bol! Iku tansah pindho njupuk. Aku wis nikah 7 taun lan isih lucu dina iki. Gusti Allah mberkahi wong kulawarga!

  71. TamaraCReply

    Amin! Matur nuwun! paseksi dadi kabeh sak donya… Wong kudu sing. Gusti Allah mberkahi kowé!!
    Pesen saka Jerman, Eropah!

  72. KeinyaReply

    Aku appreciate kirim dadi luwih. Aku ing marriage interracial uga lan bojoku lan aku loro duwe crita bab carane wong sing bisa ngerti lan aran kaya padha ngerti kita cantik uga piye wae sinau apa pasangan kita katon kaya utawa ing cilik sumerep pic of dicekel bocah (amarga padha bisa pass kanggo dipikir piyambak nganti ngerti lagi part ireng banjur sampeyan bisa nyekel fitur sethitik tartamtu) lan langsung sumerep padha kudu kamungkinan ora duwe bapak ireng lan sing ana pengarepan sing. uga, dicekel bocah fluently nganggo basa liyane supaya tenan confuses wong wiwit jeneng mburi kita Lawrence. Ana crita konco sing banget amarga iku campuran lomba banget (mung ora ireng). Oalah, Aku kasunyatan sing kena ing iki amarga kanggo sawetara, iku kaya menehi hasil ageng lan malah Perjuangan minangka ana sawetara pengaruh rasis kuwat lan tekanan ing donya kita (media, gedhe-gedhe kita tresna malah, kanca, etc.). Kula raos kekalihipun sesambetan Yours lan akeh wong sing komentar. Matur nuwun!

  73. KeinyaReply

    Miturut cara, I LOVE lagu “Good bab” bab garwane. Iku pancene ayu lan ndadekake kula mikir sesambetan dhewe. Thx kanggo music gedhe banget! :)

  74. JasonReply

    1 Samuel 16:7…Gusti hakim dening jantung, apa ora aku? We kudu nggawe apa pangandikane Pangeran Yehuwah, kita standar, ora apa kepengin daging kita / sanadyan standar donya iki. Ing kasus iki, saka perspektif wong kang, standar bojo iku PITUTUR bab 31, ora muni kulit / ora standar jagad nikahaké nang dhewe “lomba / kesukuan.”

  75. TonyReply

    Aku appreciate iki amarga aku African American lan bojoku iku Hispanic. lomba dheweke tau faktor kanggo kula, amarga saka atiné kanggo Gusti. We saiki duwe bayi. Nalika aku katon ing bojoku lan putri Aku ora weruh wong wadon Hispanic, utawa bayi mixed. Aku mung ndeleng loro pangestune paling gedhe ing gesang kawula (loro saka Gusti Yesus). Kadang aku malah lali yen kita iku saperangan interracial lan kulawarga. Iku ora persis gampang kabeh wektu amarga wong liyane, nanging aku ora bakal duwe sembarang cara liyane. Muga-muga Gusti terus mberkahi kowé lan kulawarga!

  76. AndrewReply

    trip, matur nuwun ingkang sanget kanggo iki. Aku putih, lan saka Cincinnati lan ngendi i tansaya munggah aku biasane mung bocah putih ing pemblokiran. Bojoku wis upbringing temen beda. dheweke tansaya munggah ing deso Nebraska minangka Mexican. Aku malah ora bisa miwiti kanggo nerangake sawetara saka crita dheweke bakal mangsuli yen dheweke lan dheweke sedulur wis kanggo tuwuh munggah karo amarga saka sengit, dobel, lan warata nggatekke metu saka wong dheweke tansaya munggah karo.

    Dheweke pindhah menyang Nati dadi cedhak kula. Dheweke pindhah ana mikir dheweke ora bakal kudu sijine munggah karo, krungu, utawa nemu iku kang lunga liwat akeh munggah. Wow, padha kita loro cingak! Iku wong bakal ngomong kanggo kita ing Mal, ing taman, utawa mung metu mangan. Sampeyan bakal mikir kita padha ing gambar, “Apa Bakal Tumar” Iku perjuangan, katresnan kita katahan kita kuwat, kanca kita wis bali kita, lan Gusti Allah kita katahan kita bebarengan.

    We saiki wis nikah 11 taun duwe 4 anak ayu kanggo nuduhake iku. Kita uga saiki manggon ing kutha deso cilik padha dheweké tansaya munggah. sengit kurang, nanging katon isih ana. Ing bab kita tansah ngomong / apa kapan kita nemu iki “serangan” kita angkat sing “nyerang” kita ing pandonga. Wuwus Kitab Suci bab tresna mungsuh minangka dhewe, lan sanadyan aku ora nimbang wong iki dadi mungsuhku, konsep ing Kitab Suci isih padha.

    love, kita mung perlu kanggo nuduhake wong katresnan. Ora Matter lomba utawa latar mburi wong, Gusti Allah tresna, lan kita dadi kaya Kristus, supaya kita banget kudu tresna mau.

  77. AzazelReply

    Apik artikel Trip lee. Minangka kanggo aku isih single nanging wiwit aku ana sethitik aku wis kapentingan ing marrying wong wadon putih amarga loro uncles sandi kawen kanggo wanita putih. Nalika aku tak disimpen i ora ndeleng prabédan antarane ireng utawa putih nanging anggere kita esthi Iman padha.

  78. Andrew AlmondReply

    Apik kirim Trip. Aku wis berjuang kathah bubar karo pitakonan dating kayata sing aku kudu Tanggal, lan nalika, lan apa, lan carane ngenteni ing Gusti Allah liwat kabeh kuwi sing bubar, lan kirim banget Insightful. Thanks kanggo enggo bareng.

  79. JennaReply

    kirim apik! trip, sampeyan duwe kulawarga ayu, lan aku matur nuwun kanggo nuduhake atimu. Senajan bojoku lan aku sing loro putih, kita tansaya munggah banget beda. Iku sawijining negara boy lan poto-nyatakake Redneck bener. Aku tansah felt luwih nyaman watara wong ireng, malah kaya bocah cilik. Aku iki ora gantos kanggo marrying wong putih, nanging pilihan padha temtunipun semangat marang wong ing budaya hip-hop. Wong asring takon kita kepriye rampung munggah bebarengan, lan paling wong sing cingak kanggo mangerteni bojoku iku putih. Iku ora apa wis envisioned kanggo aku akeh munggah, nanging iku kabeh aku needed in bojo lan rama kanggo kita dicekel bocah. Pangeran Yehuwah wus saestu mberkahi aku, lan aku ora bisa mbayangke urip sembarang cara liyane!

  80. sebutno: List | Resource Relationship Kit

  81. RGReply

    No longer atimu utawa pilihan nanging Gusti Allah wis ngrancang / diparingi kabungahan. Iku apik tenan carane Providence Allah wis dicethakaké. Aku Native American sing tansaya munggah ing leladen lan bojoku iku Mexican. We loro tansaya munggah ing negara liyane durung kita pracaya ing Allah Allah padha sing diparingi kabungahan kono wanted kita ngawula HIM lan digawe panentu kita ketemu. We saiki manggon cedhak leladen ing negara asal. Aku ndedonga (dadi wong Kristen anyar ing umur 8) Gusti Allah bakal nggunakake kula ing pasamuwan ngarep lan aku wis tau dikenal bilih Gusti Allah bakal tuwuh kula menyang bojo Pastor kang ngandika pasamuwan! Nanging, Aku begja ngerti nèk Gusti Allah kuat iki padha sing digawe donya uga bisa nggunakake kita nuduhake liyane katresnan gedhe lan sih-rahmat. Teka bebarengan sisih bojoku minangka helper kanggo nuduhake Injil marang wong dhewe.

    Iki ana dukungan gedhe kanggo kula. Lan iku paling gedhe kanggo krungu carane Gusti Allah bisa ngganti jantung apa kersanipun! Terus apa karya!

    Matur nuwun kanggo lagu lan sing bener incorporate. kulawarga kita seneng musik. Utamané anak cilek sandi.

  82. halfNhalfReply

    bojomu iku mexican, lan aku filipino. aku ngerti 3 basa lan learning sawetara liyane. paling kanca iku ireng lan bojone arabian. Iku apik tenan kanggo ndeleng dicampur saka balapan ing pasamuwan-pasamuwan lan malah ing kelompok.

    Kita saestu mung katon ing isi karakter siji. Iku apik kanggo sinau basa lan bisa ndeleng kabeh budaya ayu. Ing Kristus boten wonten Yahudi, Yunani, Lanang utawa wadon.

  83. mattReply

    Siji saka liyane wadhi “preferensi” looking bali ana kanggo bojoku dadi penggemar Denver Broncos.

    matur nuwun sanget, Gusti Allah diijini kula kanggo tuwuh ing kadewasan sadurunge kang digawa Stunner kanggo kula.

  84. MariaReply

    Aku putih, Aku tak ngandhut, taun pisanan sekolah medical karo mans baby ireng. Ing telung sasi meteng, Gusti Allah sing ngongkon Aku kanca – wong Indian coklat. Kita padha loro mung miwiti Careers sekolah medical kita. Apa aku bab apa cukup edan. Nalika Gusti marang wong tuwane bab kula padha kaancam bakal punah, kanggo mbatalake kabeh support, sedulur kang gelem nganggo kanggo kula. Sawise setengah taun kita kawen kita isih sekolah, mundhakaken anakku isih wong bingung. Gusti Allah iku supaya apik, ing salah siji kaping paling angel ing gesang kawula, kang maringi kula kanca, wong mursid,, tresna kula, kabeh seko aku, kula + baby. Heres kanggo wong nyata. Heres menyang Rama banget maha lan grapyak.

  85. Aleshia RobinsonReply

    Iki lamis nanging nalika aku weruh saperangan interracial ing umum Aku apa-apa saka iku kejaba nalika aku weruh wong ireng karo cah wadon non-Black. Aku malah ora flinch yen kosok balene sawijining nanging aku ngerti sing dadi wong Black ing masyarakat iki harder saka paling. Aku digunakake kanggo bisa ing hotel kajawi wong Black lan nalika tamu dianggep kula bab lan pracaya aku bisa nindakake Proyek karo keunggulan, padha yes ngalih karo co-buruh Black tengen ing ngajeng kula. Aku ngirim anduk kanggo kamar sing nanging tamu ora bakal mbukak lawang kanggo wong-wong mau. Aku mriksa tamu karo ease nanging padha takon “Aku ora ngerti. Sampeyan bisa nangani iki?” Aku ngadeg njaba ing break tanpa keganggu nanging polisi mandegake wong takon “Apa sing kowé mengkono?” Wong ngadili lan nambani wong Black beda lan aku wis ora pikir apa. Dadi yen aku ndeleng wong ireng karo wong liya, Pikiranku sing pisan iku “Dheweke nyoba kanggo nggawe urip luwih gampang ing awake.” pikiraken liyane iku “Kepengin Anak kang duwe fitur dheweke.” nanging hey, sing aku ngadili? (Malah sanadyan aku) Aku paling kamungkinan bakal omah-omah metu lomba sandi mung amarga saka LOVE sandi ngulandara supaya kaya aku ngandika ing awal, titik iki mung terus lamis. Ing paling sampeyan nikah Yours kanggo alasan tengen.

  86. Lynn BurgessReply

    Aku applaud Trip & Jessica Lee. Integrasi saka pasamuan bener Gusti Yesus Kristus lan "interracial" marriage ing pasamuwan punika jawaban kanggo rasisme ing budaya kita. Mung ana siji lomba, lomba manungsa, "Lanang lan wadon nitahake ..." (Genesis 5:2a), lan ora ono Panjenengan tulisan ngomong kanggo omah-omah sing muni kulit padha utawa wangun mripat.

  87. TionaReply

    Thanks kanggo artikel! Minangka wong wadon ireng siji sing tresna marang Gusti Allah lan seeks kanggo manggon urip ing cara sing dadi kersané lan nuduhake katresnan kang kanggo wong, Aku wis ndedonga hard bab topik iki. Wong siji ing pasamuwan-pasamuwan aku wis dirawuhi biasane wis wong non-ireng. Ing kaping aku aran kaya aku ing ngisor Pole totem, saingan marang putih, wanita Asia lan Hispanic karo dawa, mili rambute lan fitur sing aku ora bakal duwe. Malah ing looking liwat sawetara saka gendakan Kristen, Aku wis ngeweruhi sing persentasi akeh saka wong karo profil ngalangi nunjukaké padha kasengsem ing cantik akeh kabeh ethnicities kajaba Afrika-Amérika.

    Artikel iki nyemangati kanggo kula lan Titik ing. bakal aku dipercaya Allah kanggo nyedhiyani kabeh wilayah saka urip, kalebu sesambetan kawula. Thanks!

    Thanks kanggo kejujuran Panjenengan!

  88. EyangReply

    akeh, akeh taun kepungkur nalika putra paling tuwa ana bab 2, kita padha nyopir liwat bagean ireng kutha lan komentar sing kabeh wong padha ireng lan takon apa ana wong ireng. Aku nyoba kanggo nerangake sing dangu kepungkur wong panginten iku luwih apik yen kabeh wong putih manggon ing siji wilayah lan kabeh wong ireng urip ing siji wilayah. Aku luwih bilih saiki aku ngerti ora nggawe apa prabédan apa werna kulit. Metu saka ing cangkemé babes……ngandika, “Ya, ing bab punika penting sing kita tak kulit!”

  89. listen ndekaiReply

    marring wadon Allah wedi sing paling sampeyan tau bisa apa duwe kulawarga seneng. uga ngandika trip apa sing arep ing wanita iku luwih digatèkaké tinimbang apa kudu dheweke katon kaya.

  90. sebutno: Ana Shout-rusak: SBTS, Nglereni Iku Lurus, & Links Ministry | H.B. Charles Jr.

  91. KailaReply

    Aku sing padha supaya mbukak lan jujur ​​karo kirim. Aku aran kaya tumindak kang marriage interracial lan dating topik wong kudu luwih mbukak kanggo ngrembug amarga ing saben generasi aku aran minangka sanadyan wong duwe masalah karo. Saka titik tampilan Aku iku paling ayu kanggo ndeleng carane katresnan, iku ora mbedakake.

    Nanging aku uga mikir openness sandi menyang iku amarga aku wis tansah thukul munggah ing masyarakat ngendi iku ora mung siji lomba lan sandi tuwane tau wungu kula rak sapa amarga saka kulit. nanging, Aku nemu sawetara slack taun junior nalika aku njupuk sandi paling kanca, sing putih, nari amarga mbah Simbah iku ora tresnani saka wong putih. Nanging, reaksi dheweke ora panasing atine bab sing Aku ngirim utawa ngirim ora tanggal.

    Aku tau pilihan ing apa lomba aku tanggal. nanging, nalika kulawarga ketemu metu aku sing gendakan lan ireng, padha kaget. Padha kaget amarga langsung kulawarga sandi sampun manggen ing wilayah predominately putih kanggo sasi 10 taun lan padha panginten sing bakal pindah sesambetan kawula.

  92. danielReply

    Iki ana tulisan nyemangati. bojo iku ireng / El Salvadorean. .. lan aku iki wong kang Korean…. Iku pancen unheard saka ing Korea kanggo omah-omah metu saka lomba Korean supaya piyambak / wadon latina ireng. Minangka saperangan interracial aneh kita wis ngadhepi akeh adversity, nanging mung bab sing mattered ana Kristus lan jaminan kita ing Sang Kristus liwat paseduluran kanggo pangenalan lan saiki ing marriage kita.

    Aku tau emg ngirim iku kaya iki nanging kirim durung nganggo kanggo kula lan konfirmasi mutusake masalah ing Aku PBB liya sing ing nguber nemokake pasangan ing kesukuan sing.

  93. KevinReply

    Aku iki sing crita apik tenan. Aku carane transparent sampeyan amarga akèh kita nyoba kanggo ndhelikake iku kaya pilihan kepingin, nanging aku carane ngandika kita kudu miturut wong-wong mau. Aku ndedonga Gusti Allah terus kanggo nuduhake kula bab kaya iki amarga aku saestu pracaya iku bakal bantuan kula tetep jantung lan mata ing Allah lan Tembung lan ora mung katon saka wanita watara kula.

  94. MJReply

    lintang! Saka sampeyan kanggo nuduhake crita katresnan Panjenengan. Youth, College lan diwasa enom sing ing nekat mbetahaken conto kuwi! Aku ngerti amarga aku wis gadhah jeblugan ngomong bab jinis, Free lan sesambetan karo wong-wong mau wiwit 2003. Bakal temtunipun bakal nuduhake karo wong-wong mau ing https://www.facebook.com/FMUniversity.

    Gusti mberkahi, trip!

  95. zacharybrunotteReply

    Aku wong putih karo bojo ireng. We are isih ing taun pisanan kita, nanging ora getun! We duwe anak ajiné kita ing dalan lan kita padha tresna kulawarga kita sethitik. Kaya Trip Lee, Aku digambarke aku nikah kalih satunggaling wanita saka lomba dhewe (Aku sawijining mung alam). Nanging aku tau ditakokake utawa pamikiran iku dadi “tengen” utawa “salah.” Dheweke Allah. Bab mung lomba aku katon ing!!

  96. JennReply

    trip,

    Aku elinga nalika lan Jessica pisanan miwiti gendakan! Aku tetep disaranaké kanggo ndeleng sampeyan loro terus ing rahmat Allah. Punika blog gedhe lan aku bisa freeing akeh wong padha milih kanggo katon ing ati saka wong tinimbang njaba.

    Jenn :)

  97. sebutno: Reading Highlights: 11/01/2013 – 11/12/2013 |

  98. JoelReply

    Amin sadulur

    “Mbukak hard lan cepet menyang Juruwilujeng lan yen sampeyan ndeleng wong, ing sudhut mripatmu mlaku ing arah padha, sampeyan kudu njupuk dipikir kapindho”

  99. RachaelReply

    Pancen tresna iki! Aku nuduhake iki karo sandi tuwane. Kula tuwane duwe masalah karo kasunyatan sing nggoleki aku kasengsem ing wong lanang saka lomba beda. Malah sanadyan aku wis ora mesthi wis kasengsem ing wong lanang paling mursid, wis ana kaping yen aku kasengsem ing wong cukup mursid, nanging amarga panjenengané ora putih tuwane aku, mecat lan menging sembarang Urut saka hubungan karo wong-wong mau. Aku mesthi nuduhake iki karo wong-wong mau, mugia iki bakal mbukak mripate.

  100. MauriceReply

    Tau weruh iku cara sing. Aku ora rasis, nanging ing akeh munggah, ana pemanggih padha mulang kita ing budaya kita sing diwenehake sing wadon putih mung tresna sampeyan lan sengit kulawarga. Padha tresna ditutup ing. Dadi kaki-nini tansah ngandika “yen sampeyan pengin kita ora teka pesta utawa ora mbayar sampeyan kunjungan ing ngarep, omah-omah karo cah wadon putih. Amarga dheweke ora bakal ngidini kita kanggo njaluk cedhak sampeyan.”

  101. AbbyReply

    Aku setuju trip lee
    Aku mikir yen sampeyan tresna dheweke tak omong lan Allah tembé-mburiné aku ngomong apa ora

    Aku iki Gods rencana kanggo sampeyan ketemu Jessica !

  102. sebutno: blog Casserole – 12/13/2013 :: Carey Green - produser podcast, penulis, speaker, hebat, marriage & pelatih kulawarga, lan melu hasrat Kristus.

  103. LivyReply

    Iku kocak. Aku putih (part Hispanic, nanging ora ana kang ngerti dening looking ing kula), lan bojoku iku putih, nanging saka negara lan Aku saka kutha. Dheweke iku saka kidul, lan aku saka lor. We are ora padha mung amarga nada kulit kita padha. We lumaku lan pirembagan lan proses iku ing paces beda, lan kulawargané kita sing tenan beda, nanging kita saling, lan Gusti Allah kita bebarengan. budaya, sanadyan, iku njupuk nyetel loro kanggo kita. sing, bebarengan karo kang merata didadekake kanggo ngawula Gusti, apa marriage iku kabeh babagan! Bungah sing ngandika munggah!

  104. AmandaReply

    trip! Kawitan lan utomo, musik punika ayu lan awe inspirasi. Aku pesen martakake ing saben song single. Terus bakat apik Gusti Allah marang kowe! sesambetan Interracial lan kekawin pancen nggantheng. Sampeyan ngirim ora Matter apa lomba siji, nanging kaya sing ngandika, pasangan Godly. Aku Kaukasia, nanging wis kepincut kanggo wong Amérika Afrika kabèh urip. kulawarga banget, banget, banget nrima iki. :) Nanging, Aku ndedonga Gusti Allah dikirim kula siji tengen, sing wis purun lan kuwalitas godlike. Aku yearn kanggo wong sing ngandika padha tresna Kristus luwih saka padha tresna kula, kae, lan manis. Iki wis dibukak mata sanadyan dadi mbukak kanggo kabeh balapan tinimbang mung ireng. God Bless loro lan Jessica!

  105. TerriceReply

    Iki ana artikel gedhe… Pancene seneng maca blog. Thanks kanggo nuduhake crita lan kang dadi transparent. Gusti wis nggunakake ing cara supaya akeh apik! Gusti mberkahi!

  106. skiReply

    Wow, Artikel iki apik tenan! Gusti Allah! trip, sing writer apik tenan uga. Aku felt kaya aku iki maca novel romance utawa soko nalika maca kirim. Malah kang esem lan “awwwwww!” LOL Thanks kanggo kang pengaruh mursid supaya akeh mimpin.

  107. LeisleyAbrahamsReply

    Thanks Trip sing cara paling iku wis diterangno kanggo kula nate!!kekasih aku ndedonga lan nunggu ing Gusti kanggo step.I'm sabanjuré ireng lengkap Afrika pirang lan Dheweke kang white..I'm tansah njupuk pitakonan minangka kanggo apa aku seneng dheweke lan ora wadon kulit nanging kabeh aku ndeleng marga wong wadon mursid ing geni kanggo Gusti Yesus, Tresna Gusti Yesus luwih saka dheweke bakal tau tresna kula lan sing soko aku kudu ing life..You sandi saestu inspirasi kula #wiseWordsTrip #NoWonderYouMyFavRapper

  108. sebutno: morning Mashup 01/31 | Teologi Matters

  109. AprilciReply

    Aku bungah tenan sing njupuk wektu metu kanggo nulis iki. kirim iki jenis acak, tau emg panginten babagan (omelan, Aku malah tau sumurup kaca iki ana nganti dina iki). pancet, Aku bungah sampeyan wrote…Aku bagéyan marakake kapentingan paling ana masalah pilihan kabèh. Aku nikah wong kanggo 5 taun (kita kudu 3 anak bebarengan) sing durung pengin nikah maneh amarga ing tembung—Aku ora pilihan kang (kang bakal kerep nggunakake coklat es krim / vanilla ice cream analogi kanggo nyoba kanggo mbuktekaken titik kang–pilihan kang ana wong wadon karo um….”becik” awak–Aku bakal ninggalake ing). Wangsulan: Bab ingkang edan iku bener ora rap Kristen—(????). Oalah, Aku bungah kanggo ndeleng sing banjur babagan cara tengen—panggolekan kepinginan Allah ndhuwur kepinginan kang cara kadonyan Panjenengan…..Oalah, terus Love garwane kaya Kristus tresna Gréja….Aku bakal tetep sing kabeh ing pandongaku…..

    Sincerely,
    April C.
    Greenville NC

  110. LAINReply

    yo. alesan sing padha i nikah cah putih. Matur nuwun kanggo nuduhake. Good diwaca. anggun sijine. Gusti Allah mberkahi kowé lan sadulur kulawarga. Padha saosa puji marang Pangeran Yehuwah, tho foreal.

  111. TgirlReply

    Inggih, Aku wong-wong liyane cingak dening kasunyatan sing wong BLACK sawetara apik sing garwane ing wanita putih lan ora kita wanita BLACK akeh. Aku sedih sing komentar rasis ana, nanging mung cara wong aran, ing utamané, wanita- sing Black. Aku duwe standar pindho pacar iku Latino & Aku Black lan sing paling oke (kanggo wanita Black tanggal njaba lomba). Ing tangan liyane, nalika aku weruh prayoga (kang banget sawetara) wong ireng karo / wadon liya Putih, Aku dadi kaya DANG siji liyane saka sedulur kita musna…saiki sing mung ngandika saka rasisme jantung utawa ora. iku apa iku.

  112. sebutno: A Single Man | Headline

  113. JeffReply

    Hey Trip, thanks kanggo nanggepi banget lan wicaksana kanggo pitakonan angel. Kaya aku iki ora nggayuh bojo wae nalika aku ketemu Michelle. Deweke dhuwur lan aku iki kasedhiya lan kita weruh donya ing cara sing padha. lomba kita ora ingkang paling beda lan iman kita IS bab sing ndadekke kita manunggal. Aku mung tanggal lan wis nikah wanita ireng sing aku nikah liyane kanggo tansah (anak) lan pengarepan budaya saka Teknologi kapentingan. Awit aku wis hubungan karo Gusti Allah aside saka kunjungan pasamuwan occasional Aku pracaya aku lara disiapake kanggo marriage. Nalika werna kulit kita iki padha kita kedah angka beda banget lan sawise kita kapisah lan pegatan Allah teka menyang atiku ajur waras kula. Aku supaya matur nuwun kanggo wani bojoku iku kanggo katon ing potensial lan ora sasi lan tresna kula ngluwihi werna kulit. Bocah lan pelayanan pasamuan kita bakal nuduhaké ing sihe Gusti Allah kanggo wong saka saben mate gesang. Titik punika Kerajaan ekualiser gedhe ing donya lan Gusti Yesus minangka Gusti kabeh.

  114. JeffReply

    Hey Trip, thanks kanggo nanggepi banget lan pemikir topik angel. Kaya aku iki ora nggayuh bojo wae nalika aku ketemu Michelle. Deweke dhuwur lan aku iki kasedhiya lan kita weruh donya ing cara sing padha. lomba kita ora ingkang paling beda lan iman kita IS bab sing ndadekke kita manunggal. Ing sasi aku wis tanggal lan nikah wanita ireng metu saka kewajiban (anak) lan pengarepan budaya (kulawarga) saka Teknologi tresno. Awit aku wis hubungan karo Gusti Allah ngluwihi pasamuan saksi, Aku iki gerah disiapake kanggo marriage. Nalika werna kulit kita iki padha kita kedah angka beda banget lan sawise kita kapisah lan pegatan Allah teka menyang atiku ajur waras kula.

    Aku supaya matur nuwun kanggo wani bojoku iku kanggo katon ing potensial lan ora sasi lan tresna kula ngluwihi werna kulit. Bocah lan pelayanan pasamuan kita bakal nuduhaké ing sihe Gusti Allah kanggo wong saka saben mate gesang lan nekat mbetahaken kita mandek kang. Ing Inggris punika ekualiser gedhe ing donya lan Gusti Yesus minangka Gusti kabeh bangsa. Kita bakal ndedonga kanggo kulawarga lan please dongakna banget.

  115. KennedyReply

    Aku gabung trip aku tau mikir aku bisa njaluk wong sawetara situs tansah lieying lan robbing wong aku iki mboten midhangetaken sawetara sms ngemot email nanging u ora bisa uwal rencana Allah mangkono ana kaya macem kanggo kula aku maca iku kang bali privasi ana sembarang ngendi sing tresna kula nanging ora mung sandi etnis banjur aku tak lady Amérika putih sing ora Care babagan lomba,budaya mung wong katresnan & Care babagan dheweke “sing kula” Gusti Allah bisa dheweke tenan pilihan.

  116. KennedyReply

    Aku gabung trip aku tau mikir aku bisa njaluk wong jujur ​​minangka sawetara situs tansah Lier lan robbing wong aku iki mboten midhangetaken sawetara sms ngemot email kanggo kontak mau nanging u ora bisa uwal rencana Allah iki kaya macem kanggo kula lan aku maca iku kang ireng privasi ana ngendi sing tresna kula nanging ora mung sandi etnis banjur aku tak lady Amérika putih sing ora Care babagan lomba,Budaya etc.… mung wong wong tengen & Care babagan dheweke “sing kula” Gusti Allah bisa dheweke tenan pilihan.

  117. RyanReply

    perlu SARAN:
    Aku partner cah wadon sing milih wong lanang ireng… lan aku putih. Dheweke budak kula dheweke seneng kula kathah, nanging isih insecurity ageng kanggo kula. Aku ngarep-arep kanggo siji dina ningkah girl iki. Ana apa-apa kanggo diwaca apik ing Jeksa Agung bisa ngetokake iki utawa urutan saka saran?
    – Thanks

  118. NaleshiaReply

    Ya Trip! Aku wong wadon siji ireng lan universitas predominately putih lan jinis obrolan tansah isa munggah diantara bunder sandi gendhakan ireng. Senajan aku duwe pilihan kanggo wong ireng (Aku kabeh kanggo katresnan ireng), Aku tansah mbukak kanggo partner njaba kesukuan amarga sampeyan tau ngerti sing Gusti Allah bisa digunakake kanggo nggawe prabédan ing gesang. Aku ndeleng wong kanggo sing lagi adhedhasar pribadine, karakter, nilai, lan kapercayan luwih saka tindakan kaya aku nyedhak ngerti wong. Katon ora Matter lan ana kahanan sosial tartamtu sing bisa misunderstood yen wujud urip ing budaya ètnis beda, nanging faktor iki ora dealbreakers. yen tindakan, bakal padha nggawe hubungan liyane menarik. crita kuwi ayu cinta crita aku uga ngarep-arep kanggo nemu liyawektu. Kabeh ing kabeh, sampeyan ora bisa bantuan sing sing tiba ing katresnan karo, preduli yen ireng sing, putih, kuning, Barney kain, utawa ijo Ninja Turtle. Katresnan iku universal lan transcends kabeh ethnicities. Kita minangka Kristen sing mestine kanggo tresna kabeh malah beda kita. Kadang mate nyawa, match bener, partner urip, lan kanca paling apik wong sing temen ngelawan saka sing tau mbayangke dhewe kang karo. Iku ndadekake kula eseman kanggo krungu ngubengi sing carane padha digambar kanggo Jessica kanggo asor, welasan, lan Gusti Allah ngabekti wadon dheweke lan isih. Union punika prajanjian bener sing iman sing dienggo bareng ing Allah transcends kabeh beda. dadi rahayu.

  119. MarkReply

    Hey, aku ngerasa kowe. Aku duwe warisan Aborigin Australia lan aku tansah wanted kanggo omah-omah Koori liyane (aboriginal) nanging amarga saka budaya lan leluhur agama iku digawe iku banget hard. Aku rampung munggah marrying sirah Anglo Red. Nanging tresna Gusti Yésus lan sing apa inggih.

  120. CeCeReply

    Gusti Allah mberkahi kowé lan kulawarga ing Gusti Yesus jeneng iku ora Matter apa mundhakaken sing iku inggih carane nambani kowé sing pastur paling tau nyata

  121. EzraReply

    Genesis 15:12-14
    "Lan nalika srengenge arep mudhun, turu jero sumungkem marang Abram; lan, iku, lan medeni peteng gedhe ambruk marang wong. Banjur ngandika marang Abram, Ngerti saka nanggel sing turunira bakal dadi wong liyo ing tanah sing ora duweke dhewe, lan bakal padha ngabekti wong; lan bakal padha nindhes wong patang atus taun; Lan uga bangsa sing, kang bakal padha ngawula, bakal tumempuh: lan bubar bakal padha metu karo zat gedhe. "

    Miturut Song of Solomon 1:4-6:
    "Aku ireng, nanging comely, wadon O wong Yerusalem, minangka Kédar, minangka angin Salomo. Katon ora marang kula, amarga aku ireng, amarga srengenge wis nyawang aku: anak ibuku padha panas atimu marang Aku; padha digawe kula jaga kebon anggur; nanging pakebonan anggur dhéwé duwe aku ora katahan. "
    Nomer kosok baline 12:10-15 negara sing Mariam kena ipat ipat dening Gusti Allah nalika dheweke disrespects Nabi, mangkono Mariam iki kang diudani hue dheweke utawa werna dadi putih kaya salju. Ironi saka unsur iki sing Kristen wis matèni kabèh budaya lan Kaukasia ngaku lagi milih wong, nalika Kitab Suci punika buku Hebrew bab Gusti Mesir sing tartamtu Israel / Yakub bolongan 12 anak lan diprodhuksi suku Israel sing ireng, kaya kabeh anggota saka Lineage Suci.

    Aku ngerti sing aku. Lan aku ora gantos kanggo wong Nubian dating / marrying wong putih. Aku tau nglakoni iku, nanging mung kecepatan nganti proses, supaya tentrem bisa oleh warisan bumi tinimbang apa kita awet terus saiki.

  122. PKReply

    Aku seneng aku ketemu iki kirim. Aku pengin luwih wong ing sesambetan interracial ditulis them9 ing proses iki mungsuh gadhah kanggo sijine mudhun kelompok liya wong. Ing kabeh kejujuran, Gusti sampun makarya ing atiku nalika nerangake subyek. Aku digunakake kanggo ora Care ing kabeh babagan sing wong iki gendakan / nikah racially ngandika. Nanging, sawetara ketemu negatif karo pasangan interracial lan gerakan wadon anti-ireng saiki kiwa kula jaded. Nanging nuwun Gusti Allah mandek kang, amarga Panjenengane iku mulihake atiku lan mbukak sandi mata kanggo ndeleng wong lan marriage cara sing bener – malah gedhe-gedhe sing nyebut Donyane negatif menyang suku Aku dadi kagungane.

  123. ion MARVOReply

    looking foward kanggo ningali wong wadon putih sing bakal kaya lan omah-omah kula kanggo sing aku luwih apik utawa paling awon punika ngimpi

  124. utawaReply

    Apa aku kudu ngomong banget sedih .. M saka sisih wétan donya lan aku nikah karo cah wadon putih.
    angel prabédan cultrual sawijining.. We njupuk divorce.

    Panjenengan kulawarga kepengin ketemu aku lan aku tau njaluk diatur ing dheweke kulawarga.
    Dheweke ana wanita sampurna aku bisa tau duwe, kita divorcing amarga masalah interracial..

    Kula tuwane sing lara lan padha arep bukak US lan padha cant manggon karo bojoku. Aku iki kepala kluwarga aku kudu takecare saka kulawarga backhome.

    im heartbroken, rusak sapunika becuase sawijining jaman saiki kita arep terus divorce .

    Aku bakal tansah tresna dheweke

  125. GiftReply

    Wow. Kang powerfull, Nyemangati lan mbukak mata kita kanggo ndeleng ngluwihi mata fisik kita amarga wong loro Allah nyawiji menyang Turutono waé Kang.

  126. TheHonestTruthReply

    Inggih kula wong Good putih lan i isih ora bisa ketemu wong wadon Good dumunung mudhun karo wiwit wanita saka dina iku dadi luwih Beda saka sasi.

  127. EricReply

    Aku pancene bisa Care kurang apa kesukuan garwane iku, nanging iku luar biasa kanggo krungu awakmu iki (utawa) Jeksa Agung bisa ngetokake karo andhap lan poise kuwi. Matur nuwun kanggo seeking Gusti Allah pisanan.

  128. BrookeReply

    Dening kabeh akun sing tembung bisa dadi ora truer, kanggo pitados utawa ora. Aku kudu nandheske sampeyan nggunakake menyang langsung,” Aku tau peduli, tenan, apa kesukuan bojoku ana dadi, kaya aku pilihan pisanan wis katon dheweke minangka ireng.” kaya akeh, Aku wis stuggled ing Iman minangka seeking tugas ing kersanipun, nanging aku pracaya karo kabeh sing kula, bilih Panjenenganipun bakal ngirim kula pepenginaning atiku ( ora mung pilihan pribadi) amarga kanggo kula, Aku pracaya iku ngendi loro sabar lan / utawa Iman wis ngembangaken. Nalika aku setuju karo crita YOUR iku paseksene YOUR, Aku merata terus akun kanggo nunggu apa misale jek mokal amarga mimpin dening kepinginan, perlu, ora mung pengin. Dadi luwih spesifik: Aku fisik tresna dadi ing perusahaan saka David Beckham, Chris Hemsworth, lan Ben Affleck (nalika siji), nanging aku ora duwe kepinginan kanggo omah-omah wong; ora nalika atiku kepinginan kaendahan, kekuatan, karakter, lan valor saka wong ireng apik-digawe! Kita wis tetep ing donya saka ing dosa, iki mbokmenawa ora bakal badhan akeh, nanging ing donya padha kuwi apik-digawe manungsa wis mudhun, diremehake, ngajar, disrespected, etc…Tak duga ora perlu ora kanggo ngrampungake lelampahan kawula kaliyan Gusti dikirim dening Panjenengane. lan pamungkas, nggo aku, diwenehi conto disconcerning dina saka wong ireng, Aku arep perlu anakku kanggo ndeleng sing apa yen ana, (wong apik kaya rama sadurunge liwati) isih lan bakal maneh…….

    Sincerely,
    B.

  129. MarwaReply

    Iku bungah banget lan berkah kanggo urip, i lan bojoku duwe miwiti laré kanggo 8years saiki amarga kasekengan kanggo kula kanggo menehi lair lan wis ilang sawise kanggo masalah saben dinten ing ngarep,Aku dibukak kanca wadon ing Florida,lan dheweke teka munggah karo idea saka ngadopsi anak kang i tau wis ing atine,lan saiki aku tak ora dipilih saka aplikasi kanggo anak lan kanggo surprises sandi kabeh banjur gampang lan dina aku seneng karo cah lanang sethitik Hansom(Wisdom)i diadopsi saka negara Inter tengah Adoption anak.

  130. MariaReply

    Iki ndadekake kula banget relief.That ana kaputusan apik kanggo nggawe. Sampeyan tau ngerti yen wong tengen rawuh around.No prakara apa lomba aku bakal kelet kanggo sing minangka American.That Afrika aku ora tansah kudu ing zona panglipur kawula sing aku bisa metu kothak. Aku gak bisa tenan iki statement sampeyan marang . Muga Gusti Allah mberkahi kowé lan kulawarga karo akeh akeh pangestune ing gesang.

  131. MarcusReply

    anak gedhe kanggo kabeh sing wis nikah Allah. We kudu omah-omah wong sing ngerti carane tresna kita lan sing bakal tresna kita! info iki kanggo daters mung–ora nikah pasangan; supaya, yen lagi nikah, tetep nikah, PLEASE! Yen sampeyan partner, banjur takon Allah kanggo nuduhake sing sing mestine kanggo omah-omah–amarga kowé ora ngerti tenanan! Wong bisa muter becik-becik / munafik uga beda kanggo alasan lan wong bodho, wong bisa dadi wong apik(nanging ora siji tengen dalan sing Gusti Allah wis kanggo sampeyan–Ora karohanen kompatibel–malah 2 anak saka Allah kudu 2 dalan beda sing ora saluran munggah; elinga ayat Kitab Suci ngendi aku pracaya para sakabat didukani wong Gusti Allah amarga dheweke ora gadhah langsung; Gusti Yesus’ Jawaban nuduhake yen wong bisa duwe misi Gusti Allah, nanging dadi kompatibel; banjur maneh, Gusti Allah marang Hosea kanggo omah-omah perek–yen memori sing ngladèni Aku bener). dadi, kanthi milih siji salah(kadhangkala, anak Gusti Allah bisa dadi siji salah sing), sampeyan bisa kantun metu ing pangestune sing bisa mung ora dikunci karo siji tengen. Sampeyan bisa uga malah nggawa ipat kanggo sampeyan; dicekel bocah bisa dadi sickly utawa sawetara uga mati sadurunge; sampeyan bisa uga ora tiyang sepah tengen kanggo anak sampeyan; sampeyan bisa infertile utawa infertile kanggo dangu; sampeyan tresna-tinresnan lan soko isih ora tengen; sampeyan bisa njaluk wong sing wis diapusi sampeyan(ana sihir, Wizards, wong lamis, abusers kasar, naggers uncaring, cheaters, ascribers kanggo mbukak lifestyle jinis utawa LGBT, wong boten stabil mental, ascribers kanggo bestiality–sing mung nggunakake pet kulawarga minangka tutup, atheists utawa posisi ingkang dipunsebataken–sing wis digunakake agama kanggo menang sing liwat, goroh, ing narcissistic utawa mentingake awake dhewe, alcoholics lan drugheads, conpeople lan njupuk dhuwit ilegal, yakuwi / Satanists, wong keset, ing childish–ngaruh ngandika, mesthi, abusers langsung, cursers, wong sing ora bakal mratobat, serial tukang mateni, pedofilia / wong incestuous, etc. metu ana).

    Sampeyan takon Allah, amarga Panjenengane wis rencana kanggo sampeyan lan amarga(yen megat kanggo alesan apa wae) iku yakin tulus sing ora mestine kanggo njaluk nikah maneh nganti pasangan mati(utawa duwe jinis maneh kanggo sing prigel). Sampeyan lagi ora mestine njaluk wektu dipegat(kajaba setya seksual), nanging sing dadi tanpa jinis utawa marriage yen apa alesan apa wae. Bisa sajujure ngomong yen sampeyan(yen njaluk medeni pasangan lan sampeyan bisa njupuk iku–iku ora kudu kelakon malah banjur, nanging apa sing paling arep apa) utawa pasangan iku alesan ngapa njaluk pegatan sing bisa pindhah tanpa jinis perkawinan kanggo periode sing bisa metu Perdana seksual(wektu iki bisa dadi pirang-pirang puluh)?! Sing'S Apa YOU ngirim ASK Allah sing YOU kudu omah-omah! Iku ngindari dosa mengko(amarga sampeyan bisa utawa ora bejo, nanging Panjenengané pirsa) lan lelampahan Kristen wis maksimal! Apa yen Gusti Allah ora njawab masalah perkawinan Panjenengan(Anak, banget) shalat–ngeculke reap apa sing wis sown kanggo milih kanggo omah-omah kanggo pribadi alasan mung?!

  132. MarcusReply

    Jeksa Agung bisa ngetokake liyane: ana sawetara kekawin(kajaba sing ngerti Gusti Allah wis mlebu mati ing wong-wong mau–nyuwun manawa; aja dikira) sing bisa takon alangan: 1. kekawin BMWF ing Amerika: kita manggon ing donya putih maju, rasisme adil! racists putih agresif karo rasisme luwih saka klompok sing aku wis tau ndeleng! Lan wong ireng nomer mungsuh 1! Padha sijine iku njijiki ing pangan, cemeng lan dicekel bocah bisa njaluk reged / kuman-laced isin lan handshakes, disebutake / paukuman bisa sijine wong utawa bocah kang, pulisi profile lan kepenake wong ireng adoh luwih gumregah yen marriage BMWF wis nyatakake minangka sing mestine kanggo, padha nyélaki kulawarga, padha “nepotize” anggota kulawarga putih murni(Anak, banget) lan mbedakake marang anggota mixed(Anak) lan wong ireng, padha murmur marang sing “mungsuh”, padha nyerang lan / utawa matèni wong ireng, sesambetan sadulur / adhine tartamtu bakal dadi tegang utawa inimical lan meh kabeh sadulur putih / adhine-ing-hukum bakal ora utawa sesambetan inimical karo pasangan ireng sing, guru subtly villify, etc. Bisa mbayangno bisa dicekel bocah gadhah ora / hubungan mirah karo kulawarga ibu sing? ing natal: Anak putih njaluk $150 hadiah saka anggota iki, nanging dicekel bocah njaluk $25 hadiah utawa apa-apa. Bisa mbayangno yen ana kedadeyan kanggo siji tresna(bojomu utawa anak) lan pemikiran apa kulawarga wis soko apa karo lan ora bisa mbuktekaken iku? Akeh barang-barang iki bisa samesthine; nanging uga, pasangan iki kudu menehi hasil karo bab-bab sing kekawin liyane kudu menehi hasil karo, banget! Bills, ngarep / care property domestik, pangeluaran kulawarga(kadhangkala ora dikarepke), diskusi dicekel bocah(KHUSUS lan mbutuhake wektu saka liyane–malah nyemangati anak éling sing tiyang kuilt pethak rasis ndeleng wong ireng lan ngramut imbangan kang / dheweke tresna wong tuwane lan kabeh wong padha mungguh), jobs, mbuwang wektu karo kanca sing padha tetep kanca, etc. Ana iku dadi luwih arep ing sing ndadekake marriage mboten remen, yen Gusti Allah ora pranatan kang dakwènèhaké iku!

    2. Kekawin ngendi ana longkangan amba ing filsafat agama utawa endi TCTerms utama ajaran agama ngelawan utawa ora kompatibel. Mung takon Prabu Suleman. Kristen lan Muslim. Kristen lan buddhist. Kristen lan agama Hindu. Kristen lan ateisme. Kristen lan satanism(Illuminati, Freemasonry, lan sekte lan hubungan liyane). Manawa Gusti Allah kepengin panjenengan ana sadurunge ngetik, amarga Gusti Allah bisa nggunakake sampeyan kanggo ngowahi wong utawa wong liya ing lelampahan sing bakal ngrungokake!

  133. BrianReply

    Awesome,
    artikel apik, wis reverently ngedika jiwa kula.

    Muga Gusti Allah mberkahi kowé lan kulawarga selawase urip langgeng.

  134. JoshuaKirklandReply

    trip,

    Aku pancene ngujo drive, netepake, pejah, & iman. Kasunyatan sing iki penyakit sampeyan duwe ingkang kita raosaken sampeyan & tenan digawe urip angel kanggo sampeyan pancen edan! Nanging, sampeyan perserve & perang liwat kabeh sing & terus kanggo ngrampungake Gusti Allah takon sing. Nalika aku krungu yen unashamed Tour of 2012 ana demo grup pungkasan, atine wiwit wonder minangka kanggo apa sing lagi hanging munggah. Yen aku ketemu metu sing wis kelainan lemes Panjenengan & sing padha dibintangi a internship pastoral, Aku wiwit mangertos bilih Gusti Allah wis waé sing. Nalika Rise dirilis, Aku soooo bungah! Man, Aku Galaxy soooooo! Kanggo Pretyayaa, The Good Life ana album hip-Hop 1st Kristen aku mirengke & dituku. Saiki banjur, Aku wis wis kecanthol dhateng musik hip hop sing masmur Yesus. musik wis dadi pengaruh ing gesang kawula. Aku ndedonga sing terus perang liwat perjuangan lan impact Kraton! #116

  135. BlosmReply

    crita apik. Aku seneng utawa sampeyan. Aku nikah sandi dhewe kesukuan nanging durung nyimpen kula saka urip dakkirim Aku urip. Aku mung katahan marriage sandi kanggo nglindhungi mangsa bocah lan Gusti Allah sengit divorce. Aku manggon ing neraka wus kanggo pindhah kanggo Surgo.

  136. LaKiKIReply

    Sing sing nyoba kanggo gawe uwong yakin Sampéyan? sampeyan, utawa kita? Yen saestu ngangkat garwane, amarga saka Allah artikel iki bakal ora ana. Sampeyan ora perlu ijin. Ya, Aku manawa ana kathah wanita Black Godly sing padha kaya sange minangka wong wadon sing milih. Nanging sampeyan ora pengin wong, utawa wis kapentingan. kepinginan ana kanggo garwane. Iki nggoleki. Cukup mungkasi nyoba kanggo mbecikake, minangka ridiculous lan condescending.

    Aku AM ngiro-iro mung Komentar sing cosign status njaluk dikirim, nanging aku bakal nyoba maneh. wicara prakara Free!

  137. TiffanyReply

    Apa munggah Trip. Iki Tee. Aku pancene sante artikel iki. Sanadyan aku taun konco. lol. Nanging sajujure ana alesan aku mung weruh iki. bojomu iku putih lan aku banget tansaya munggah imagining dhewe karo wong ireng. Nanging Gusti Allah digawe kula dadi beda. Malah akeh munggah aku iki bocah kelangan ing pemblokiran, dikenal minangka salah siji saka fellas. Banjur ing College pangowahan fellas judhul nalika padha panginten aku cute. Nanging amarga aku pejabat sing ana kanggo hard kanggo wong ireng kanggo ndhukung kula ing. Banjur aku rahayu ing 30. 3 taun kuwat karo cah wadon sethitik ayu. Aku mung ndedonga donya bisa teka bebarengan lan ngerti katresnan ora werna. Gusti mberkahi
    P.S. Kula Lil bojoné kakangmu iku Asian, nikah 9 taun. ibu panggilan kita pot leleh dheweke cinta.

  138. MillzReply

    Good Morning,

    Loro-lorone bojoku lan aku appreciate dialog kayata kita aran jinis iki narasi minangka “touchy” lagi bisa kudu ono ing masyarakat kita lan liyane Jahwéh minangka Kristen. Aku wong ireng enom aku, bojoku, sing putih, iku pitung taun luwih enom saka aku. We loro tresna Kristus rumiyin. Kita saestu pracaya marga saka pandongamu, Kristus marang kita saben liyane. We saiki tuwane saka papat anak ayu ing kulawarga campuran. Uni Allah digawé kanggo kita mesthi ora teka karo alangan sawijining kita ilang kanca lan kulawarga bebarengan cara kita isih ndedonga kanggo. Bebener iku Gusti Allah rencana kanggo kita tau apa kita dimaksudaké. Lan Kitab Suci punika Sokong-lengkap cara sing nganggo ing rencana Allah kita lan sempurno gaib. (Hosea / Gomer punika conto sampurna)

    Aku tampilan donya saka kumpulan interracial wis marred dening tapestry of serat, sengit, akeh duraka lan evils liyane iku sing wis raosaken pikirane manungsa wiwit wiwitan kita. Iku alesan ngapa Kitab Suci kang crita paling mau kabeh isih resonates malah sawise kabeh millennias iki.

    Bojoku lan aku wis ngalami gething kawitan-tangan saka loro budaya kita malah liyane ora kita dhewe. Iku malah luwih menarik nalika iku saka wong sing ngaku dadi Kristen utawa sing wis ora diproses nggatekke dhewe. Nalika iku mau kelakon kanggo kita ndeleng iku minangka berkah amarga kita kelingan mung carane cedhak kita krungu swarané Gusti Allah lan ora kita dhewe. Panjenenganipun (Kristus) ing wong banget wektu cocog karo Galatia 2:20, iku banjur kita éling perang kita bisa pengin duwe ora kito perang. Ora iku wis luwih gampang kanggo krungu sing? Ora ing kabeh, padha mung mbukak liyane pitakonan kaya: “ok, Aku ora bisa perang maneh nanging apa bab anak-anakku? Pripun nglindhungi saka gething padha ndeleng?

    Sing nalika éling sing marriage ora mung pribadi, lelampahan fisik nanging siji kasukman.

    Bojoku lan aku ana ing taun kang kaping sanga kita ing marriage (masang keplok) lan kita durung luwih kuwat lan luwih united amarga kita waca misi kita saiki, iku ora bisa dadi luwih bening. Nalika Kitab Suci ngandika aku iku pepadhanging donya, kita saestu sing! Lan sawetara sing ana mbokmenawa ora paham sing, nanging banjur nemokake sawetara sing mosik: “Ya! Apa sampeyan loro duwe aku pengin sing!”

    Kanggo cak Trip lan kulawarga apik lan kulawarga Aku ngomong iki,

    lelampahan wis mung dipunwiwiti sadulur lan adhine . Dadi kuwat ing Gusti lan ing kakiyataning pangwaosé. Iku bakal nuntun kowé supaya dawa sing tau mungkasi mlaku marang Gusti Yésus.

    Ana bakal akeh alangan aku ngerti tartamtu sampeyan mbokmenawa wis ngalami wong sing manggon ing Kidul. Nanging sampeyan conto saka kaendahan bener Gusti Allah kita, lan Gusti Yesus Kristus. Ing katresnan lan marriage iki nuduhake paling, kanggo Kitab Suci ngandika kaping pirang-pirang sing “Kanggo ana bab wong karo Gusti Allah” – Rum 2:11

    God Bless You lan kabeh wong ing kirim sing jeneng jeneng Gusti Yesus Kristus

  139. DawnnReply

    Bro, Aku dadi appreciate lan ngormati sing ing kirim. Aku wis krungu padha supaya nuduhake sandi alasan apa wong ireng omah-omah wanita saka lomba beda / kesukuan. Iki salah siji saka sawetara kaping Aku wis krungu brotha a’ nyebut pentinge Godly kawicaksanan liwat bandingaken kok wanita saka siji kesukuan sing luwih apik tinimbang wanita kesukuan liyane. Lan saestu iku bab waé Inggris liwat pilihan. Gusti Allah kita terus mberkahi kowé, garwane lan kulawarga!

  140. Trinitee HudsonReply

    kangmas ing Kristus. Aku dadi rahayu dening artikel iki. Matur nuwun kanggo saéngga tembung kanggo mulang lan dumunung masalah wong ora ngerti.

    Aku diwanti-wanti dening sikap ing marriage nanging uga bebener ngladosi Panjenengan. Gusti Allah mberkahi kowé lan kulawarga.