Pse I Martuar një vajzë e Bardhë

Sa herë që unë të postoni fotot e familjes sime në mediat sociale, përgjigjet janë gjithmonë kënaqësi. Më të zakonshme janë, "Djali juaj është aq i bukur!"Ose" Ajo që një familje të bukur!"Por një nga përgjigjet e tjera të zakonshme është, "A është gruaja juaj bardhë?"Njerëzit më pyesin në shfaqje ndonjëherë shumë. Përgjigja është po. Gruaja ime është një përzierje e hungareze, italian, dhe polake-i cili për shumicën e njerëzve thjesht do të thotë po, ajo është e bardhë. Kjo është e parëndësishme për disa, por tronditëse apo edhe zhgënjyese për të tjerët. Unë nuk mendoj se dikush duhet të tronditur apo të zhgënjyer nga martesat interracial, por unë ende të kërkuar për të folur për pse u martova jashtë "racën time.

Vendimi për t'u martuar me dikë nga një prejardhje të ndryshme etnike nuk ishte e vështirë për mua. Unë kurrë nuk u ul dhe shkroi një listë mirat dhe të këqijat. Edhe pse në qoftë se kam bërë, fakti që gruaja ime kurrë nuk ka parë një episod të "Martin" do të jetë në kategorinë con. por sinqerisht, Unë nuk agonize mbi të ose të kërkoni këshillë në lidhje me nëse ajo ishte në rregull. Unë kam qenë i bindur se ajo ishte gruaja për mua që të martohet, edhe pse ajo nuk ishte e zezë.

Disa nuk do ta konsideronte martuar me dikë që nuk ishte e njëjtë si ata etnia, kështu që më lejoni t'ju pse unë e them.

pritjet

Për të qenë i sinqertë, Unë gjithmonë pritet që të martohet me një grua të zezë. Kam gjetur gratë e të gjitha përkatësive të bukura, por vajzat e zezë ishin "preferenca." tim Por kur arrita në kampus e mia kolegj në 2006, Unë nuk ishte në kërkim për një grua në të gjitha. Unë vetëm të kërkuar për të rriten në besimin tim dhe për të marrë një arsim të mirë. Albumi im i parë kishte ardhur vetëm nga, kështu që unë kam shumë gjëra të tjera për të përqëndrohet në. Por, siç kam takuar njerëz në shkollë, një i paedukuar mjaft i quajtur Jessica me të vërtetë të kapur vëmendjen time dhe u bëmë miq.

Ne u zhvillua në të njëjtat qarqe dhe ne përfundoi duke u bashkuar në të njëjtën kishë, kështu që ne pamë njëri-tjetrin shumë. Dhe sa më shumë që kam marrë të dini atë, aq më shumë unë u tërhequr për të. Ajo me të vërtetë e donte Jezusin dhe ajo kishte këtë vullnet fëmije për të bërë çdo gjë që Ai kërkoi. Dhembshuria e saj për njerëzit në nevojë të më sfiduar dhe ajo kishte një zemër të përulur që janë përgjigjur të Fjalës. Gjatë vitit të parë, Unë pashë saj sakrifikojnë orë të panumërta të kohës së saj që shërbejnë në kishë tonë. Në krye të gjithë që, I dashur duke qenë rreth saj. biseda jonë, nëse serioze apo qesharake, gjithmonë rrodhi me lehtësi. Kështu që unë përfundimisht filluar të pyes veten, "A duhet të martohet me këtë vajzë?"

preferencat

Jessica nuk duket si e prisja gruan time të ardhshme për të kërkuar, por sinqerisht kjo nuk kishte rëndësi për mua. A nuk merrni më të gabuar, Mendova se ajo ishte e bukur nga hera e parë e kam takuar atë. Dhe unë kurrë nuk ishte kundër martesës me një vajzë të bardhë. Unë thjesht nuk mendoj se unë do të. Por si unë u rrit në besimin tim dhe zemra ime ka ndryshuar, Preferencat e mia filluan ndryshuar shumë. Preferenca ime kryesore ishte që gruaja ime të jetë e perëndishme, dhe Jessica ishte. Kështu që unë wifed saj.

Kurrë për një moment u Ndjehem si unë u vendoseshin. Ajo ndjehet më shumë si zgjidhjen për të dal me një grua të perëndishme vetëm për shkak të etnisë së saj. Unë kurrë nuk donte të Vlera ime preferencat për një grua mbi çfarë I e nevojshme në një grua.

Nuk ka asgjë të keqe me domosdo që kanë preferencat, por ne kemi për të mbajtur ato me një dorë të hapur. Unë e di disa njerëz që të dal një bashkëshort të mundshëm të perëndishme për shkak se ata nuk përshtaten ndonjë preferencë të rastit. Disa nga preferencat tona me të vërtetë nuk kanë rëndësi se shumë. Disa nga preferencat tona mund edhe të jenë qesharake, kështu që ne duhet të paraqesë të gjithë ata të Shkrimit.

Kur ju dhe bashkëshorti juaj janë në mes të konfliktit, tonin e lëkurës nuk ka rëndësi. Lloji trupit dhe status social të duket e parëndësishme. Ju duam që ata të jenë të perëndishëm dhe i përulur. Dhe si gruan time dhe unë të fillojë për të rritur fëmijën tonë të parë, Unë nuk mund të jetë më mirënjohës për të. Ajo është një mom mahnitshme dhe një ndikim të perëndishëm në djali-as im prej të cilave kanë asgjë të bëjë me të origjinës së tij etnike. Është OK që të duan gjërat në një bashkëshort, por ne duhet të paraqesin dëshirat tona për atë që Perëndia dëshiron për ne në një bashkëshort. Ajo që kam kërkuar dhe e nevojshme më të ishte një partner i perëndishëm, dhe kjo është pikërisht ajo që Perëndia siguroi.

AKSIONET

208 comments

 1. CLLpërgjigje

  Well tha Trip. Burri im është i bardhë dhe unë jam e zezë dhe unë vazhdimisht të pyetur se çfarë më bëri të zgjidhni dikë jashtë racës sime. Unë gjithmonë përgjigjen se Perëndia e bëri zgjedhjen për mua dhe Ai bëri një punë të tillë të mahnitshme, më mirë se unë ndonjëherë mund të ketë bërë të mi. Zoti eshte i mire! Të vazhdojmë të bëjmë atë që bëni! 116! Jezusi së pari deri sa ne jemi nën tokë!

  • Erickapërgjigje

   Faleminderit për ndershmërinë Trip Lee. unë pajtohem. Ju mund të ketë një preferencë, por ju duhet të mbajë atë me një dorë të hapur, sepse si i krishterë angazhimi juaj i parë është që Krishti dhe bashkëshorti juaj ka për të mbështetur atë. yolked në mënyrë të barabartë…

  • Wadsworthpërgjigje

   Great pas Trip.
   Unë kam probleme me shikimin blogun tuaj në telefonin tim. Faqet duken fikse penguar majtas-djathtas scrolling dhe fjalët në fund të çdo rreshti duket shfaroset nga ekrani time kështu që unë nganjëherë nuk mund të bëjë ndjenjën e disa dënimeve. Unë nuk jam i sigurt nëse ky është një problem me shfletuesin tim apo ndoshta një çështje teknike në organizim blog-së. Vetëm të kërkuar për të sjellë atë deri diçka vetëm mbuloj mund të bëhet nga fundi juaj.
   Faleminderit.
   Qëndro i bekuar.

  • mariapërgjigje

   Vajza ime e do muzikën tuaj. në të vërtetë, duhet ta pranoj; I bëj shumë:). Kur ajo për herë të parë prezantoi me turne muzikë së bashku me favorite tona të tjera, lacris) I ishte vetëm shumë i kënaqur për ndikimin tuaj hyjnor nëpërmjet muzikën tuaj. Por unë kam mbetur disi vigjilent. Pyesin nëse muzikës juaj shfaqur karakterin tuaj. Leximi këtë unë jam i bindur se ju jeni një njeri i perëndishëm. Unë lutem shumë bekime të shumta për ju dhe gruan tuaj të bukur dhe djali adorable. personalisht duke folur, dhe në një kohë ku ka aq shumë e keqe, etniciteti është vetëm se. Njëra është me të vërtetë me fat që të ketë një grua (në qoftë se ju jeni një njeri) që e do Jezusin dhe i shërben Atij drejtë së bashku anën e ju.

  • Adam Cravenpërgjigje

   AMEN!!! Unë kurrë nuk të vërtetë të kuptuar se pse disa njerëz anashkaluar një grua të perëndishme thjesht sepse ata nuk përshtaten në një nga preferencat e tyre. Unë kam një motër që pothuajse të vënë një preferencë para lumturisë. Ajo përfundimisht shkoi në fjalën e mrekullueshme të Perëndisë dhe u lut për të dhe u lut dhe më në fund ajo mori përgjigje e saj dhe unë tani 2 mbesat dhe një Perëndi i madh nga frika vëllai-in-ligj!! Ju kurrë nuk duhet të vënë preferencat tuaja para Perëndisë, sepse çdo herë që dikush ata janë në thelb të pështyrë në fytyrën e Perëndisë, dhe preferencat e mia para jush!!

 2. Carinapërgjigje

  Si Perëndia e shpie, ne duhet të ndjekim. Unë mendoj biblikisht folur ne jemi të gjithë në një garë, parë nga Adami dhe Eva pastaj më vonë të gjithë pasardhësit e Noeut. Ajo mund të marrë mijëra vjet dhe qindra gjeneratave të kthehet, por ne të gjithë e filluar nga të njëjtin vend. një garë, shumë etnive.

 3. Brittapërgjigje

  Unë pajtohem plotësisht! Para takova burrin tim kam preferuar gjithmonë shaven pastër kokat e kuqe, por pastaj kam takuar Davidin. Ai ishte një djalë tullac me një mjekër me majucë kohë të mjaftueshme për mua për të bishtalec! Ai ishte / është çdo gjë që Perëndia i kishte premtuar mua unë do të gjeni në një burri, por në qoftë se unë isha vetëm duke kërkuar për një pamje të caktuar unë do të kishte humbur në gjëja më e mirë Perëndia kishte për mua!

 4. David Bpërgjigje

  Unë e vlerësoj këtë. Unë nuk mund të presim til praktike, kjo është se si ne e bëjmë hir në përditshme, Libri është cowritten nga Trip dhe Jessica!

 5. Enanpërgjigje

  Ju faleminderit udhëtim për këtë artikull të mahnitshme. Të jetë i sinqertë me ju, Unë kam qenë mjaft i habitur kur kam marrë vesh për garën e gruas suaj. por, Unë besoj se planet e Perëndisë për jetën tonë, jo gjithmonë përputhen me atë që ne presim ose të dëshironi. Kështu që, Ky artikull ka inkurajuar mua për t'u lutur dhe për të marrë motivet ime e djathtë; kështu që kur personi i duhur ka ardhur së bashku rrugën time, Zot-i gatshëm, Jam gati. Thank you again bro. Dashuria ju dhe fam tuaj në Jezusin. Zoti bekofte.

 6. Rachelpërgjigje

  Uau. Unë jam mirënjohës për zemrën tuaj të hapur dhe të ndershëm në këtë temë, si unë jam i sigurt se kjo nuk është e mjaftueshme drejtuar! Burri im dhe unë jemi të njëjtë “garë” por unë mund të shoh këtë të njëjtën polemikë mbi gjëra pa kuptim si someones statusit social (çfarë lloj pune që ata kanë), në qoftë se ata kanë fëmijë, ajo që e kaluara e tyre ka qenë, pavarësisht nga moti ata janë në Krishtin apo jo. Unë e di për një fakt unë do të kemi martuar burri im nuk ka rëndësi se raca tij, Statusi, apo sfond. dashuria dhe hiri i Perëndisë mbulon mbi çdo gjë dhe të bën të gjitha të reja dhe të bukur. Dhe si ju tha, Ai e di se çfarë ne kemi nevojë më shumë se ne veten. Faleminderit për këtë post!!

 7. Kristalpërgjigje

  absolutisht e bukur. Unë dua që ju përmendët se si preferencat tuaja ndryshoi kur prioritetet tuaja ndryshuar. Perëndia është i tmerrshëm, Ai ka shumë më të mirë për secilin prej nesh, por ne kemi nevojë për të dal nga vetë rrugën tonë në mënyrë që ne mund të shohim, marrë dhe vlerësojmë ata. Unë jam një grua e zezë të cilët nuk mund të kujdesen më pak për garën. Lutja ime është për të parë njerëz si Perëndia i sheh ato dhe të ecin në vullnetin e Tij. Kjo eshte. Ai është krijues ynë, kush jemi ne të jetë racist?

 8. drepërgjigje

  blog i madh që njerëzit kanë nevojë për të lexuar. Unë jam libanez armen dhe burri im është i zi dhe kemi shkuar nëpër dhe janë duke shkuar nëpër një shumë të pikëllimit nga familja ime.
  Unë kurrë nuk kishte një preferencë të etnisë. Para se unë u ruajt kisha 3 serioze e marrëdhënieve të përkatësisë etnike të ndryshme dhe pas unë u shpëtoi dhe u rrit në marrëdhëniet e mia me Krishtin ajo ishte e gjitha në lidhje me kush jam “i quajtur” te jesh me; që Perëndia ka “shugurua” për mua.
  Rritje deri ajo nuk ishte aq shumë një preferencë, por një kërkesë nga familja ime të martohet brenda etnicitetit tim, por unë nuk u kujdes; i ishte konsideruar gjithmonë dele e zezë gjithsesi…
  Për mua gjithçka që rëndësi ishte se cili është vullneti i Zotit është për jetën time dhe kur burri im ishte shpallur mua unë kam një paqe të tillë dhe të tilla një duke ditur se unë qëndrova terren tim. Ne jemi ende duke u lutur për zemrat e familjes sime të zbutur, por në fund të gjitha që ka rëndësi është se unë jam në vullnetin e Perëndisë dhe në rrugën e Tij dhe nuk ka ka ku tjetër unë dua të be..I jam qetë dhe të sigurtë në vullnetin e Tij.

 9. Michaelpërgjigje

  Ky ishte një post udhëtim i madh. Unë kurrë nuk kam ndjerë të interesuar në përkatësinë etnike tim, Hispanic, por siç e kam rritur më shumë besimin tim ajo është bërë më e qartë për mua se tonin e lëkurës nuk ka rëndësi aq shumë. Kjo është freskuese për të lexuar dhe unë falënderoj Perëndinë që ju dha një grua të tillë të madh për të ndihmuar ju vazhdoni ta përlëvdojë. Faleminderit për frymëzimin në të gjitha mesazhet tuaja!

 10. jarredpërgjigje

  Gruaja ime dhe unë jemi njerëzit e bardhë. Zoti na shtyrë në adoptimin për fëmijën tonë të parë. Në këtë proces ju mund të zgjidhni atë që ju dëshironi. Është pothuajse si picking një qenush. Gjithsesi një nga zgjidhjet që ju merrni për të bërë është për garën. Ne nuk kemi asnjë problem me çdo garë, megjithatë, ku unë jam nga ata urrejnë njerëzit e zezë. Pra, ne nuk zgjodhi të adoptojnë një fëmijë i zi për shkak të tyre dhe mënyrën se si ata do të trajtohen kur ne i mori përsëri për të parë gjyshërit e mi. Shpesh kam luftuar me atë zgjedhje. A kemi të bëjmë gjënë e duhur? Po ne mbrojtjen e fëmijës tonë nga ajo urrejtjes, ose ne ishim duke luajtur Perëndisë në jetën tonë? Ne jemi të kënaqur me këtë zgjedhje tani, për shkak se ajo është e gjatë, por çfarë mendoni ju?

  • DeeDeepërgjigje

   jarred-

   Kam lexuar shkrimin tuaj… Unë jam e zezë, dhe u miratua nga prindërit e mi të cilët janë të bardhë. Edhe gjyqtari i cili trajtohet rasti ishte i zi. Mami dhe Babi ishin të shqetësuar, sepse kemi jetuar në një zonë ku unë dhe një nga vëllezërit dhe motrat e mia të tjera të miratuara mund të mos jetë aq i ruajtur nga paragjykimet e njerëzve. Kjo u tha, ata i besoi Perëndisë, dhe kurrë hasur situata shqetësuese.

   Mendoj dhe besoj se ju dhe gruaja juaj bëri atë që është e mirë për familjen tuaj. Çdo situatë është unike dhe Perëndia na jep një masë të hirit për të lundruar momente vogla dhe të mëdha të jetës. të inkurajohen! Kush e di, ndoshta ju do të merrni shans për të miratuar sërish dhe të zgjidhni një të zi (ose etnia tjetri) fëmijë! Perëndia e dinte atëherë zemrat tuaja, dhe ai e di se edhe në këtë moment.

  • Cecepërgjigje

   Jared,
   Unë vij nga një familje ku prindërit e mi të bardhë kanë miratuar 6 fëmijët e zezë. Unë mendoj se është shumë e sinqertë për të gjithë ju të vërtetë të njohin se adoptuar jashtë racës tuaj do të thotë që ju duhet të jetë shumë i qëllimshëm për të lejuar fëmijën tuaj të përjetojnë kulturën e tyre, dhe të eksplorojnë, furtuna e tyre. Në qoftë se Perëndia e kishte thirrur me të vërtetë ju për të ndjekur rritjen e një fëmijë i zi, atëherë ajo nuk duhet të jetë aq e lehtë që të ketë ndikim të familjes ju nga ky vendim. megjithatë, pyetjet duhet të kërkohet, është vendimi për të miratuar Më shumë rreth meje, ose fëmija që ka nevojë për një shtëpi? Mund të rezistoja gjithë reagim të nga miqtë dhe familjen që vjen me miratimin e një fëmijë jashtë garës tim? A jam unë duke pritur fëmijën të jetë ngritur në një mënyrë që i detyron ata që të heqin dorë nga të cilët ata janë të jetë një anëtar i familjes sime? Do të lë hapësirë ​​për fëmijën tim që të jetë në gjendje të luftoj me identitetin e tyre të jetesës midis botëve? Është shoqëria e krijuar në mënyrë të tillë që favorizon më shumë interesin e më të qenit person i bardhë për të miratuar mbi nevojat e vërteta të fëmijës? Sa etike është ky proces adoptimi?
   Miratimi i një fëmijë do të thotë një ndryshim të tërë Mendësia, dhe të zhvendosen fizike nëse mjedisi ju jeni në nuk favorizon nevojat e fëmijës suaj. Marrëdhëniet do të duhet të ndërtohet me ata që vijnë nga një perspektivë që ju kurrë nuk mund të resonate plotësisht me (duke black). Ne jetojmë në një botë raciste, dhe se duhet të bëhet në mënyrë të vetëdijshëm nga ju dhe fëmijën që të rrisë. Nëse keni zgjedhur për të mos njohin se, atëherë ju jeni në shumë mënyra duke bërë një dëmtim për veten dhe fëmijën që të adoptuar. Miratimi nuk është për ju duke marrë për të shpëtuar fëmijën e dobët e zezë. Është në lidhje me ju duke u motivuar nga një vend të dashurisë dhe me të vërtetë që jetojnë jashtë zemër të ungjillit për të pajtuar dhe duaje të afërmin tënd. Kjo nuk është për ju, si një person të bardhë.
   Në shumë mënyra këto janë vetëm disa pyetje që ju duhet të jetë përballjen. Nëse ju nuk jeni gati për të vënë me këtë dhe shumë më shumë, atëherë nuk adoptuar një fëmijë i zi ishte ndoshta një vendim i mirë. I postuar një artikull më poshtë që ju lejon të vënë në dyshim këto gjërat në një mënyrë më të thellë, duke i ftuar garën në dialog dhe duke marrë një paraqitje e shkurtër e ADOPTUARIT DHE përvojat e tyre.
   Jo çdo histori është një histori suksesi dhe shpesh herë ato nuk janë tregimet u dëgjuar. Unë jam me fat për përvojat e mia dhe familjen time. Në shumë mënyra, Unë kam qenë dhënë me shumë mundësi për të eksploruar që unë jam me shumë mundësi, megjithatë, Unë e di se ajo vjen me një kosto dhe ne kemi nevojë për të lënë hapësirë ​​që kjo të jetë biseduar rreth.

   http://colorlines.com/archives/2013/08/gazillion_voices_explores_race_and_identity_in_adoption.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+racewireblog+%28Colorlines.com%29&utm_content=FaceBook

 11. Karapërgjigje

  HAHA! “Preferenca ime kryesore ishte që gruaja ime të jetë e perëndishme, dhe Jessica ishte. Kështu që unë wifed saj.” Linja më e mirë në blog. Perëndia i kënaqur t'ju çojë në një grua e madhe. :)

 12. John Evangelpërgjigje

  Trip Hi!
  lexues kohë të gjatë & dëgjues. komentator hera e parë. Unë me të vërtetë duan këtë artikull.
  Familja ime është Nigerian, dhe baba im më dërgoi një tekst të rastit një martën në mëngjes në 4 duke thënë “Nëse ju doni të martohen, sigurohuni që dikush e saj nga i njëjti sfond si jeni. Se shumti, i njëjti vend.”
  Sigurisht, Unë nuk e di çfarë të them, sepse ne kurrë nuk kam diskutuar këtë më parë. #i vështirë.
  Unë e di se unë do të dua gruan time, kur unë jam gati, pavarësisht nga çehre, background racore, barrierat gjuhësore, dhe çdo ndryshim të tjera të mundshme. Gjëja më e rëndësishme për mua është se ajo është një pjesë integrale e familjes sime – Familja e Perëndisë. Mjaft.
  Faleminderit perseri!

 13. miqpërgjigje

  Faleminderit për ndarjen Trip tuaj të zemrës. Ne jemi të gjithë të njëjtën gjë kur ne të hequr lëkurën. Perëndia ka krijuar secili në mënyrë të barabartë dhe unike në bazë të dizajnit të tij të veçantë. Zoti të bekoftë ty dhe familjen tënde.

 14. JoshHaanpërgjigje

  Asgjë të keqe si ju tha Trip lidhje martuar me dikë të një race tjetër. Ajo që ka rëndësi është se që ndonjëherë ju apo unë martohet se ata e duan Jezusin (shenjë 12:30 ESV) dhe se ata do të të dojë mbrapa dhe se e duam atë si Perëndia e do Kishën. Zoti e bekoftë ju Trip dhe familjen tuaj

 15. MichaelJpërgjigje

  ndarje tmerrshëm se si Zoti po ndryshon vazhdimisht “sytë e zemrës sonë” të lidhur me “sytë e kokës sonë”. Unë mund të lidhen me sfidat, edhe pse unë nuk jam martuar ende, sepse një grua e perëndishme që ka një dëshirë për të kënaqur e saj Shpëtimtari është më i rëndësishëm se çdo atribut nga pamja e jashtme. Urime për ju të gjithë e vjet dhe mund të Perëndia të vazhdojnë për të bekuar të tjerët.

 16. Nolanpërgjigje

  Faleminderit për këtë post! Me të vërtetë i inkurajuar nga blogun tuaj, inspiruar mua për të filluar timen! Faleminderit.

 17. arthur simuchilepërgjigje

  Ne të gjithë e kanë të njëjtin Atë, por të ndryshme nënat e njëjta gjaku i Jezusit shkon në ne,Lëkura është vetëm lëkurë,por ajo që është brenda nesh ka rëndësi më ,wonderfull Mr Trip Lee.may Perëndia ju dhe familjen tuaj të bekuar për frymëzim tuaj wonderfull.

 18. deidreBakerpërgjigje

  Uau! Unë nuk e di që ishte martuar dhe se ajo është një grua e bardhë, si një gratë e zezë dhe një gratë e Perëndisë, Congrats në gjetjen e dashurinë e vërtetë! I love se si ju shpjegoi se pse ju u martua me gruan tuaj, dhe ju me të vërtetë nuk kanë shumë, Por ju Historia është e mahnitshme! kështu që për të vëllanë dhe gruan tuaj të bukur Jessica, Unë uroj që ju djema shumë vite! të jenë të bekuar!

 19. elizabethpërgjigje

  Përshëndetje Trip,

  Ju bëni një pikë e shkëlqyer! Unë kam mësuar nga artikullin tuaj se kjo nuk ka rëndësi në lidhje me tonin e lëkurës, por ajo që ka rëndësi është se si personi është duke ecur me Perëndinë dhe zemra e tyre!! Faleminderit për ndarjen e një histori të bukur.

 20. Jimmy Sorrellspërgjigje

  Që ka kuptim të përsosur. Çfarë nuk ka kuptim është racizëm. Që nuk është vetëm një garë, të jetë racist është që të jetë kundër racës njerëzore. Ka njerëz grupet e ndryshme, por vetëm një garë, por kjo duket të jetë një argument i humbur me njerëz kam diskutuar atë me të edhe pse e saj të vërteta.

 21. JeffreyCravenspërgjigje

  “Unë kurrë nuk donte të vlerësojnë preferencat e mia për një grua mbi atë që unë e nevojshme në një grua.”

  Një deklaratë e tillë e vërtetë dhe të thellë. Babai im është i zi, Nëna është e bardhë, ata kanë qenë të martuar 35 vjet. Dhe disa vite i përafërt, por shumë në mes e këtyre konflikteve, “tonin e lëkurës” më definitivisht nuk ka rëndësi. Zoti është i mëshirshëm dhe besnik.

  udhëtim, ky post është freskuese bro. Unë jam një javë larg nga festuar vitin tim të parë të martesës me një grua të perëndishme që sfidon më përditshme me dhembshuri e saj. Ajo gjithashtu ndodh të jetë e latin, frengjisht dhe Hawaiian mirë. Pra lexuar këtë ka qenë i vlerësuar shumë.

  Faleminderit perseri, Jeff.

 22. WALTERpërgjigje

  Unë ndjehen të njëjtën mendojnë jashtë kutisë Unë jam e zezë unë nuk dua të martohet në garën time nuk kam arsyet e mia unë si llojet e tjera të grave

 23. Michellepërgjigje

  Faleminderit për ndarjen dhe hedhur dritë mbi këtë. nëse white, e zezë, etj ju keni prekur në atë që është me të vërtetë e rëndësishme. Fryma e racizmit na ka penguar për një kohë të gjatë në shumë fusha. Unë besoj se ne jemi një depërtimi megjithatë. Zoti ju bekoftë & familja juaj në rritje.

 24. Bachizzlepërgjigje

  Unë kam një mendim, Unë jam një amerikan amtare ( indian) Unë shoh atë si ju duhet dhe të bëjë udhëtim. Kam studiuar në jug sem. dhe njerëzit më pyesin kur po ju do të martohen? I përgjigjet me “kur është koha e duhur dhe unë jam i drejtë”. I bëj mbani sytë hapur dhe i them “Unë dua një grua e perëndishme që do të jetë aq në dashuri me Jezusin se ajo do të nderojmë fjalën e Tij”. Dhe çështja garë ka dalë, por unë them se është e vështirë për të gjetur një grua që nderon Jezusi është fjala që është Native American si unë për shkak të aspekteve kulturore dhe ndikimeve të pentacostalism dhe sistemit matriarchial në kulturën amtare amerikane. Faleminderit për fjalët tuaja

 25. Krihpërgjigje

  I gëzuar lexuar këtë post Trip. Unë jam një tifoz i madh i juaji, por mua më pëlqen fakti që ju jeni të hapur në lidhje me çështjen e racës. me ndershmëri, garë nuk duhet të marrë parasysh kur është fjala për të cilët ne martohen. E vetmja gjë që ka rëndësi është nëse ato janë një i krishterë, dhe në qoftë se ata janë të lidhur me vullnetin e Perëndisë për jetën tuaj. Jashtë e domosdoshme, raca apo ngjyra e lëkurës është vetëm një ndryshim në mënyrën se si ne e shohim. Unë kam datë jashtë racës sime. Unë jam e zezë dhe ex im është Korean / White. Kjo nuk ishte një çështje për ne, por më kujtohet herë kur ne kemi marrë stares nga të tjerët. Kjo ishte një eksperiencë interesante, por asnjë i negativitet (e cila nuk ishte shumë) do të më ndalohet takim dikush tjetër jashtë etnicitetit apo martuar me ato. Kjo nuk ishte një çështje me mua, familja ose miqtë ime. Çështja është, ne të gjithë kemi preferencat tona, por ne duhet të përqëndrohet në atë që Perëndia dëshiron për jetën tonë të parë. Mirë për të parë se kjo bisedë është pozitive.

 26. ndritpërgjigje

  E falënderoj Perëndinë që ju ka shkruajtur artikullin sepse si gratë e vetme të krishtera, Unë e kuptoj se sa e rëndësishme është që të jetë plotësisht i hapur për atë që thotë Perëndia, duke përfshirë të cilët ai i lejon të hyjnë në jetën tuaj dhe madje merr nga ajo. Unë jam mirënjohës për deklaratën që keni bërë “Ne duhet të paraqesin dëshirat tona për atë që Perëndia dëshiron për ne në një bashkëshort”. Kjo në vetvete ndihmon mua për të mbyllur off mënyrën time të të menduarit dhe perceptimit në mënyrë që të përqëndrohen në atë që Perëndia dëshiron për mua dhe jetën time. Unë jam e zezë dhe kanë preferenced burrat e zi; por Perëndia është duke punuar në zemrën time në atë zonë që kam filluar për të kërkuar atë në lidhje me një burrë perëndishme. Mendoni se si shumë njerëz të vërtetë të zgjedhur personin e gabuar për t'u martuar apo edhe të humbas në që ka Perëndia për ta, thjesht për shkak të kufizimeve në / preferencat e tyre. Artikulli Great! Ajo ka bekuar me të vërtetë mua dhe unë jam i sigurt kaq shumë të tjerë.

 27. skateboardpërgjigje

  Duke qenë nga Jugu dhe biracial, Unë kam marrë me konfliktet rreth interracial takim një lot. Unë mund të shkojnë nga të qenit një fëmijë i bukur i Perëndisë në atë që disa e konsiderojnë një gabim apo një term nënçmues. Preciate ju duke folur për këtë! Shpresoj se burri im është aq i pranuar nga unë si ti, gruaja jote ishin për njëri-tjetrin! 116!

 28. JONpërgjigje

  post të mirë Unë mendoj se shumë herë nuk është domosdoshmërisht që ne preferojmë një ngjyrë të caktuar ose prejardhjen etnike, kjo është ajo që ju janë përdorur për të. Duke ju duke qenë një i krishterë dhe duke i lejuar Perëndia për të hapur sytë tuaj keni gjetur gjë tuaj të mirë. Congrats bro.

 29. Daniel Troutmanpërgjigje

  Unë mendoj se është e ftohtë dhe inteligjente e ju për të shkruar këtë post. Ajo i ndihmon njerëzit që dashuria nuk njeh kategori parëndësishëm si raca ose kombësia. 1 Corinthians 13 nuk thotë asgjë në lidhje me racën; ajo flet për durim, përulësi, dhe urtësi. ups madh për post të madh!

 30. do tëpërgjigje

  Pikërisht në! Ky është një bekim. Unë kam qenë i kërkuar, Fytyrat parë zhgënjyer, dhe kam dëgjuar folks duke folur pse / si kam vendosur, ose u “whipped”. U luta për një grua me frikë Perëndie dhe ai më dërgoi angështua. Unë e dua gruan time i cili ndodh të jetë e bardhë (Unë jam e zezë). Ajo & fëmijët tanë janë bekimi im më i madh nga Perëndia dhe unë nuk do të duan atë ndonjë mënyrë tjetër. Ju faleminderit për ndershmërinë tuaj të hapur. Dashuria nuk kapërcen të gjitha.

  krenar 116!

 31. I madhpërgjigje

  histori e madhe Trip dhe Urime. Unë uroj që ju do të kishte bërë të qartë se zgjedhja juaj e një gruaja nuk kishte të bënte me diçka të gabuar me ose të humbur në një grua të zezë. Historia lë një boshllëk në atë zonë. Gjithashtu, ajo duhet të bëhet e qartë se ndoshta zgjedhja juaj e një kishe dhe të një shkolle të ju vendos në një pozicion të jetë rreth më pak gratë e zezë. Shumë zezakët të jetojnë si pakica në të gjitha fushat e shoqërisë dhe kjo ka një efekt në martesat njëjtën garë. Unë personalisht do të duan të shohin gratë e zezë me burrat me cilësi të zeza, por unë nuk mund të argumentojnë me atë që Perëndia ka bashkuar. Urimet më të mira për ju dhe familjen tuaj b

 32. Seanpërgjigje

  Gruaja ime & I janë të bardhë… ne kemi 3 fëmijët e bardhë dhe 1 djali African (Etiopi). Ne kemi marrë disa nga të njëjtat pyetje dhe stares të çuditshme, por ne e dimë që ne ishin të paracaktuar nga Perëndia për të qenë një familje!
  I vlerësojmë ndershmërinë tuaj dhe hapjen ndaj vullnetit të Perëndisë për jetë tuaj… që unë mendoj se është pika kryesore e shkrimit tuaj – Duke kërkuar vullnetin e Perëndisë sesa preferencën tonë!
  Ky koncept biblik mund të jetë “kopjuar & ngjit” në çdo aspekt të jetës besimtarëve… dhe duhet të!

  Thanks Tripp!

 33. JHollapërgjigje

  udhëtim,
  Unë ju përshëndes për gatishmërinë tuaj për pjesën tuaj “arsye” për martoheshin jashtë garës. Mendimi im i parë, si një njeri i martuar me një grua aziatik, ishte pse ju ndjeni nevojën për të justifikuar këtë me ASKUJT. Sigurisht, imi dhe gruaja e ime’ ton e lëkurës është e ngjashme, prejardhje tona dhe edukimi janë aq larg njëri-tjetrit, dikush mund të thotë “pse ju martohej?”Siç e përmendët, gruaja juaj, është gruaja, ndihmësi, tjetri (në qoftë se gruaja ime është duke e lexuar, “MIRË”) gjysma e se Ai ka dhënë. Perëndia i sjell ato në jetën tonë që ne duhet të kemi, në mënyrë që të na sfidojnë për të na bëjnë më të mirë. Pra, çfarë nëse dikush duket i ndryshëm nga unë në pjesën e jashtme. si ju, Ne të gjithë duhet të kërkojnë ata me një zemër të Perëndisë kërkon që është atribut më e bukur mund të kenë.

 34. keshpërgjigje

  Great post. Për të qenë i sinqertë unë besoj se shumë të krishterë e më shumë gra në veçanti të vetme të krishterë (përfshirë veten time) do të jetë i martuar apo mund të kemi qenë të martuar më shpejt në qoftë se ne mori shpëtoj disa nga idetë tona të cekëta. Vetëm kohët e fundit kam filluar të lutur Perëndisë dua ur mirë. Ne duhet të besojmë tek Ati Qiellor se ai e di se çfarë ne kemi nevojë. Gjëja im kryesor është që unë dua një burrë që ka frikë Perëndinë dhe I love se si u ka thënë se gjëja kryesore zëvendëson garën edhe pse Perëndia do të na bekojë me dëshirat e zemrës sonë. Great post n Zoti e bekoftë

 35. Nicolepërgjigje

  punë të madhe e jo vetëm të shprehur veten, por duke bërë këtë në një mënyrë që të tjerët do të kuptojnë. Kur ne fillojmë për të ndryshuar perspektivën tonë mbi jetën në përgjithësi, ne do të shohim një shumë të asaj që ne “pres” nuk ka të bëjë me vullnetin e Atit. Sa më afër jemi me të, më shumë dhe më shumë tonë “pritjet” ndryshojnë për shkak se ata të fillojnë të vijë deri me vullnetin e tij dhe jo e jona. Zoti të bekoftë ty dhe familjen tënde. Mbani duke bërë atë që ju po bëni vëllai im në Krishtin. e zezë, të bardhë ose ngjyrë vjollcë, ngjyra luan asnjë rol kur bëhet fjalë për trupin e Krishtit bashkimin. Unë kam qenë i bekuar me një njeri të mahnitshme të Perëndisë, i cili ndodh të jetë i njëjtë etnicitetit, por më shumë se çdo gjë ai është një njeri sipas zemrës së Perëndisë që është e rëndësishme se gjithçka në librin tim.

 36. Andreapërgjigje

  Thanks Trip! Është me të vërtetë mori mua duke menduar në lidhje me preferencat e mia personale dhe se si në kohë unë kam mbajtur një gjatësi të armëve nga disa nevojtore burrash të mira vetëm cos unë nuk e gjykoj ato tërheqëse. Pikat me çështjet e krenarisë. Por me të vërtetë i inkurajuar nga komentet mbështetëse marrëdhënie interracial. Uroj familja ime ndarë këto pikëpamje. Nëse unë të martohet me një njeri i zi, ajo nuk do të jetë e lehtë.

 37. Jasonpërgjigje

  Unë mendoj se është e madhe që ju dukej ngjyra e kaluara e lëkurës dhe etnike. Unë nuk mund të qëndrojë kur njerëzit mbajnë për këtë dhe duan të qëndrojnë në garën e tyre për çfarëdo arsye. Ne jemi njerëz me hije të ndryshme të lëkurës të gjithë të prekur nga mëkati. Vajza ime është spanjisht dhe unë jam e zezë, por unë kurrë nuk e parë të saj dhe të shohim një grua spanjisht, I shikoni në e saj dhe vetëm të shoh një grua, pavarësisht nga ngjyra e lëkurës apo përkatësisë etnike.

 38. MrsHendrixpërgjigje

  amin. Unë jam i bekuar nga përgjigjen tuaj. Pasi ne kemi një marrëdhënie me Krishtin, Vullneti i tij bëhet vullnetin tonë dhe vullneti i tij ishte për të gjetur gruan gruan tuaj lol…. (në qoftë se edhe ka kuptim). Ai i projektuar atë sidomos për ju në anasjelltas. Ajo ndoshta kap një shumë të Flack për martoheshin një “e zezë” tip, por Zoti e dinte saktësisht se çfarë të dy prej jush të nevojshme. Kërkojnë atë për herë të parë dhe të gjitha gjërat do t'ju shtohen (duke përfshirë edhe bashkëshortin e duhur).

  Qëndro vëlla bekuar dhe vazhdojnë të jenë një bekim për të tjerët, si dhe.

 39. Leilani Baileypërgjigje

  God Bless Trip tuaj Union.
  Faleminderit për ndarjen përvojën tuaj personale.
  Besëlidhja Gods Martesa nuk përbëhet nga ngjyra apo raca. Dashuria e tij e përjetshme kalon të gjithë..

 40. Stacypërgjigje

  Aq i kënaqur që ju postuar këtë. Si produkt i një martese bi-racore dhe gruaja e një tjetri, që nuk pasqyron njërin prej tyre :) Kjo temë është shumë e vërtetë për mua. Zoti më ka bekuar jashtë mase me burrin tim, dhe ajo dhemb mua të mendoj se ka nga ata atje të cilët do të refuzojnë atë që Perëndia ka për ta për shkak të injorancës vet / racizmin e tyre.
  linja e preferuar: “Kështu që unë wifed saj.” LOL!

 41. Nataliepërgjigje

  Çfarë një artikull i madh, dhe Im i kënaqur se ka njerëz atje si ju të cilët janë të hapur bisedën në lidhje me një temë të tillë dhe duke qenë e vërtetë me të, sepse ka gjithmonë duket të jetë një njollë bashkangjitur marrëdhënie interracial.

  Unë jam kinez dhe burri im është i zi, dhe lufton ne kemi hasur së bashku udhëtimin tonë së bashku kanë qenë të vështira dhe një test i vërtetë. Ne u martua e re ashtu si ju dhe gruan tuaj, isha 21 dhe ai ishte 24. Ne kemi 2 vajzat së bashku, dhe kur Im jashtë vetëm me ta, Unë do të merrni ndalur në rrugë dhe të huaj do të jetë si “është babi i zi?”

  Shumica e të gjithë luftës së ka qenë me familjen time, për shkak se ata kurrë nuk mendonin se unë do të martohet me një njeri i zi. Ne kishim një martesë të vogël dhe mbi gjysmën e familjes sime nuk pranoi të vinte. Por Perëndia është e mahnitshme, sepse nëpër të gjithë që, Besimi nëna ime ishte provuar dhe testuar, mendimit brenda familja ime kishte ndryshuar. Burri im është pranuar tani, dhe nëna ime do ta pranojnë atë si djalin e saj në ligj tani (e cila është një marrëveshje e madhe për ne!) Ka ende rrugë për të bërë, por aq shumë sa ka përparuar që unë jap të gjitha lavdi Perëndisë. Keep it up Trip, ju jeni një frymëzim për të tjerët dhe unë lutem që Perëndia do të vazhdojë të bekojë, familja juaj dhe ministria juaj.

  PS: Ju duhet të zbresë për të kryer në Londër, UK disa kohë!!

 42. LoganSharppërgjigje

  tha Shumë mirë. Gruaja ime është Hispanic, Unë jam i bardhë. Garë nuk erdhi në mendimin për mua për shumë e shumë ajo që keni thënë kur ju u takua me gruan tuaj; Unë pashë pasionin e gruas sime për Perëndinë, dëshira e saj për të shërbyer për studentët dhe ne gëzonte një shumë të njëjtat filma dhe muzikë dhe u lut për njëri-tjetrin gjatë takim. Unë nuk do të marrë pse njerëzit mendojnë se martesat interracial janë “e cuditshme”.

  Faleminderit për ndarjen se me tifozët tuaj dhe duke i dhënë inkurajim.

 43. natashapërgjigje

  Kjo ishte awesome! Faleminderit për udhëtim ndarjen. Dashuria e Perëndisë nuk ka preferencë të veçantë, por çlirim. Historia Youre ishte një bekim.

 44. LeonMartinezpërgjigje

  dëshmia e bukur! Sinqerisht kjo më foli dhe pse unë kurrë nuk kam pasur preferenca racore ose diçka të tillë, ajo ende siguroi mua se Perëndia do ta sigurojë atë që na duhet, jo domosdoshmërisht duan. Ju jeni një frymëzim i vërtetë dhe dëshmi të gjallë të fuqisë të jetës në ndryshim të Perëndisë. Zoti ju dhe fam e bukur tuaj pak Bless!

 45. Reewantaepërgjigje

  Artikulli Wonderful, udhëtim! komentator hera e parë këtu!

  Ju jeni aq në pikën kur thoni, “Unë kurrë nuk donte të vlerësojnë preferencat e mia për një grua mbi atë që unë e nevojshme në një grua.” Ndonjehere, Unë ndjehen të neglizhohet si një femër, sepse personaliteti im dhe temperamentin janë një mënyrë të caktuar. Unë jam ajo që ju mund të telefononi “e cuditshme” ose “i ndryshëm” sipas shumë njerëzve unë e di. Disa njerëz si një vajzë që është pak më shumë në mënyrë të përgjithshme ose dikush që është pak më shumë social dhe i sinqertë se unë. Në raste të tjera, Unë mendoj se ndoshta unë jam duke e bërë veten më pak në dispozicion nga idetë e mia pak diskriminuese. Këto mënyra nuk janë të bazuara në racën, por më shumë në sfondin e dikujt apo mënyrën e tyre të transportit… sepse unë ngasin autobusin për në shkollë, dhe unë nuk e vlerësojmë atë, kur një djalosh përpiqet të flirtoj me mua në transportin publik. (Ideja është se në qoftë se si një njeri i hipur në autobus apo tren, ju nuk mund të përballojë për të marrë një makinë dhe me makinë një, ju keni pak të holla, ose kanë shpenzuar atë në gjërat e gabuara, dhe për këtë arsye kanë asnjë biznes duke u përpjekur për të biseduar ëmbël për mua. LOL… por kjo është edhe e gabuar.) Unë jam duke u lutur që Zoti të më ndihmojë për të qëndruar në vullnetin e Tij për jetën time, në mënyrë që kur të vijë koha për të që dikush të caktuar për të gjetur “gje e mire,” Unë do të jetë gati. :)

  Zoti bekofte, bro.

 46. qershorpërgjigje

  Unë plotësisht pajtohem se gara duhet të jetë një nga ato preferencat dorës hapura, por unë nuk pajtohem se ajo, ose 'preferenca të tjera’ janë të pakuptimta kur kanë të bëjnë me konfliktin. për fat të keq, në përvojën time, ajo që ndjeva ishte një preferencë dorë të hapur, dhe u dorëzua atë në favor Njeriu i përshpirtshëm para meje,u bë një burim serioz të tensionit në martesën time, shumë vite më vonë, kur burri im fituar një shumë peshë, në krye të asaj që unë tashmë konsiderohet qenë një kornizë mbipeshë. Unë kam qenë gjithmonë i tërhequr për më shumë lloje atletike, kështu që kur unë u përball me shtim në peshë edhe më shumë, I pranoj, Unë u kthye seksualisht off. Kjo çoi në konflikt, dhe konflikti bërë preferenca ime të bëhet një mal. Në vend të qenë një preferencë të thjeshtë fizik I vënë mënjanë në favor të foto të madhe të njeriut mrekullueshme të Perëndisë, ai është i, konflikti ne ishim të pasur në lidhje me mos qenë entuziast rreth seksit, ndjenja shkaktoi që unë "i dha dorë’ diçka që ishte e prekshme e rëndësishme dhe e nevojshme, dhe tani u përball me pasur nevojë të jetë një partner i përkushtuar dhe i dashur seksuale për dikë unë nuk mund të përgjigjet për të fizikisht. Vetëm Hiri i Perëndisë na ka sjellë deri tani nëpërmjet, por, me ndershmëri, trupi i tij është ende një kthesë e madhe jashtë, dhe unë ende wish I kishte varur në preferencës time dhe ka pritur për dikë që i përshtatet tipi im fizik, si dhe nevojën time për një burrë perëndishme

 47. SheilaTurnerpërgjigje

  Si një individ multi-nxituan, Unë kam ngritur fëmijët e mi për të parë në karakterin e një individi kur zgjedh një të dashurin / të dashurën dhe më pak në lidhje me ngjyrën e lëkurës. Për shkak të kësaj ata kanë datë njerëzit nga të gjitha racat dhe kanë qenë të ekspozuar në shumë kultura. Komenti im ka qenë gjithmonë aq kohë sa ata trajtojnë ata me respekt dhe dashuri ato, kush jam unë për të ju them se ju nuk mund të jetë me atë dikush në bazë të ngjyrës së lëkurës.

  Unë duhet të them se pjesa ime e preferuar e këtij blogu është kjo deklaratë e drejtë këtu, “Unë kurrë nuk donte të vlerësojnë preferencat e mia për një grua mbi atë që unë e nevojshme në një grua.”

  Kjo e drejtë nuk përmbledh atë!!!!

 48. Ericpërgjigje

  Lajme te mira! Ajo nuk është edhe “e bardhë”! Dhe ju nuk janë edhe “e zezë” udhëtim. Këto terma janë marinari. Lëvdoni Perëndinë ne jemi të gjithë të një garë adamike. Edhe pse ne jemi të etnive të ndryshme, ne jemi pajtuar në Krishtin! amen bro. artikull i mirë. One Blood. një Son.

 49. Jessicapërgjigje

  Mbresëlënës! Thanks për këtë shkrim. Ju jeni një inkurajim i tillë, dhe Unë të lavdëroj Perëndinë ka çifte të perëndishëm si ju dhe gruan tuaj atje. Gjithashtu, Jam i sigurtë se bashku, ju jeni në gjendje për të arritur një shumë më shumë njerëz se sa ju do të jetë në gjendje për të ndarë. Mbani Reppin Jezusin.

 50. Përmendja: Pse ai u martua me një vajzë e Bardhë nga Trip Lee | 9jagirl4real

 51. Leesapërgjigje

  Kjo ishte aq i tmerrshëm për të lexuar! shumë inkurajuese. Unë vetë kam marrë me komentet disppointing dhe rasist. Burri im është i bardhë dhe unë jam e zezë. Ne të dy vijnë nga të botëve krejtësisht diffrent. Unë kurrë nuk mendova se do të martohet jashtë garës tim. Unë edhe më kot u lut që Perëndia do të shihet më një njeri i zi me dreads lol. Por unë falënderoj Perëndinë ai e dinte se çfarë ishte e mirë për mua dhe i bekuar jo vetëm me një burrë të bardhë, por mbreti im në tokë! Që nga viti ne kemi qenë të martuar kam kuptuar me të vërtetë se çfarë do të thotë të duash në këto organe tokësore. Jo për të të treguar të gjithë biz tonë, por ne kemi qenë duke luftuar me çështjet e pjellorisë dhe unë falënderoj Perëndinë për burrin tim për shkak se ai ka vazhduar të inkurajojë më. Ne e duam muzikën tuaj dhe shërbesën tuaj. Zoti të bekoftë ty dhe familjen tënde!

 52. kaileybrownpërgjigje

  Unë jam i bardhë, dhe burri im është i zi. Kur kam futur atë që shumica e njerëzve presin derisa ai e lë për të thënë “ai isnt ajo që unë prisja!!” ajo përdoret për të bërë më të çmendur. si, të cilët janë të ju për të gjykuar martesën. Tani unë vetëm ngritje e supeve dhe thonë “ai nuk ishte ajo që unë prisja të, por unë e di 100% se ai është një Perëndi ka dërguar për mua” e bukur e saj të dinë QASJA tuaj. Dhe vetëm e di se tifozët e tu të vërtetë e di pse ajo është gruaja jote.

 53. Taylorpërgjigje

  ****Trip Lee ****

  që “babil” Komenti ka me kodrina mbi dysheme duke qeshur…por unë patjetër të ndjehen të gjithë këtë Blog!! Njeriu shikon nga jashtë dhe Perëndia shikon zemrën. Gruaja ime shpesh citon se një zemër womans duhet të jetë fshehur kështu në Perëndinë. me të vërtetë se një njeri ka për të kërkuar atë në mënyrë që të gjeni atë…

 54. jakepërgjigje

  Të gjithë ata që janë pagëzuar në Krishtin, Krishtin keni veshur, Nuk ka as Jude, as Grek, Scinthian as Barbarian. Kjo është e vërteta zbulohet në shkrimet e shenjta, megjithatë, shumë një besimtar ende kanë “unrenewed” Mendjet Kjo është. Pse etnia është ende një çështje. Unë do të vazhdojë të rritet në dhembjet e lindjes, derisa të formohet Krishti në të gjithë ne.

 55. Leesapërgjigje

  Nuk jam martuar ende, por shumë nga kushërinjtë e mi janë dhe ata janë të martuar me njerëz nga raca të ndryshme nga e gjithë bota. Është kaq ftohtë se familjet mund të bëhen prej kaq shumë ngjyra lëkure të ndryshme. Unë mendoj se martesat interracial janë aq të bukur, sepse ata na kujtojnë se ne jemi të gjithë fëmijët e Tij mënyrë të barabartë dhe të bukur krijuar. Zoti shikon zemrën dhe kështu duhet që ne si njerëz në miqësi dhe marrëdhënie romantike.

 56. IAMDJLADYJpërgjigje

  Kjo frymëzuar dhe bekuar në shumë mënyra. Unë dua të shoh çiftet interracial / martesat! Ka qenë gjithmonë dëshira ime, si një grua e zezë të martohen jashtë garës tim. Unë pres që të ditës kam takuar bashkëshortin tim duke e ditur se ai u kap dora dhe dizajnuar për mua! Ne kemi për të marrë në atë vend mbi të gjitha, ku ne të kthehet në Perëndinë dhe të pranojë të gjithë Ai ka për ne. I sigurt se është në rregull për të kërkuar ose tregoni Perëndisë se çfarë u duan apo si. Dig këtë Ai tashmë e di. Më mirë akoma Ai e di se çfarë është më mirë për ne. Pra, ne duhet të jenë të ndërgjegjshëm për atë që ne kërkojmë ose të lutemi për. Ajo që u duan nuk është gjithmonë ajo që u duhet! Trust Perëndia të bëjë kërkesat tuaja të njohur dhe të lejojë atë për të bërë atë që ai të bëjë!

 57. AmandaBpërgjigje

  Unë jam shumë i kënaqur që u martua me Jessica. Ajo është një person e mahnitshme me një zemër të mahnitshme. Ju të dy kanë një ndikim të mahnitshme mbi njerëzit si një çift i martuar që janë në dashuri me njëri-tjetrin dhe të Jezusit. Vetëm ju falënderoj aq shumë për të kërkuar në zemër dhe jo ngjyrën në fytyrë.

 58. Paulapërgjigje

  udhëtim, të gjitha unë mund të them është e shkëlqyer, Fjalët nuk mund të shprehin gëzimin për të pasur ju ndajnë me transparencë të tillë në lidhje me pse ju u martua me gruan tuaj, Kjo është me të vërtetë duke shkuar për të ndihmuar ata të parë nga një perspektivë tjetër dhe të cilët ndoshta ndjek martesën në të ardhmen. Perëndia me të vërtetë e di se çfarë është më mirë për ne. Zoti të vazhdojë të bekojë familjen tuaj!

 59. Dmoneypërgjigje

  udhëtim, ju falënderoj për të predikuar të vërtetën të dezinformuar dhe për mua personalisht. edhe pse unë jam i im i zi foto gjithmonë veten me dikë të një race tjetër. por unë Perëndia ka qenë ngadalë që kanë të bëjnë me mua për të pranuar të gjitha racave dhe se gjëja e rëndësishme është zemra e tij pasqyron atë të Krishtit. Thats ajo që ka rëndësi më shumë. Plus ju keni dashurinë e plotë dhe mbështetjen e kishës sime në shtëpi. ne jemi plot me çifte dhe fëmijët biracial përziera. plus i kanë kaq shumë miq të përziera se ka overrunning vendin lol. im krenar për ju për këmbë dhe duke u thënë botës se çfarë ata kanë nevojë për të dëgjuar :)

 60. SPpërgjigje

  I gëzuar lexuar këtë post, udhëtim. Ajo godet afër shtëpisë. Unë jam gjithashtu në një martesë interracial. Unë jam e zezë (Jamaican, Native American, Prejardhja mund të shkojnë në) dhe burri im është hungarian, gjermanisht, etj-kështu që ai është i bardhë. Unë gjithmonë e dinte se unë nuk do të martohet me një djalë të zi e nuk e dija se çfarë race burri im i ardhshëm do të jetë. Pra, ashtu si ju, Unë shkova në kolegj nuk dëshirojnë të datës, por të rritet si Krishti-ndjekës dhe për të marrë një arsim dhe unë u takua dhe ra në dashuri me një mashkull të veçantë të bardhë i ri.

  Kur kemi filluar takim, disa muaj në ne e dinim që do të martohen një ditë dhe ne e bëmë vetëm se disa vjet më vonë. Unë kam qenë i privilegjuar të mjaftueshme për të rriten në një zonë të ndryshme dhe kanë anëtarë të familjes që ishin gjithashtu në marrëdhënie interracial kështu, ngjyra e tij e lëkurës kurrë faza më. Unë pashë atë për kush ishte ai; një njeri i perëndishëm zemra e të cilit ishte plot me dashuri, përulësia dhe mirësia. Ai dukej kaluara ngjyra e lëkurës time, si dhe, duke kërkuar në zemrën time dhe duke parë mua për të cilët unë jam në brendësi. Nuk ka dyshim se Zoti na bashkoi. Unë nuk mund të ketë me dorë një burrë më të mirë për veten në çdo ditë të caktuar. po, Unë mund të ketë pasur preferencat e mia shumë si për atë që kam kërkuar burrin tim që të jetë, por e vërteta është, Perëndia me të vërtetë e bëri të më japë shumë më shumë se unë e meritojnë dhe shumë më tepër që unë kurrë nuk e dinte se unë edhe kërkuar.

  Ka raste kur qenë një çift interracial duket i vështirë në situata të caktuara, por hera e fundit kam kontrolluar, ne të gjithë rrjedh gjak të njëjtën ngjyrë.

 61. Jeffreypërgjigje

  “Nuk ka asgjë të keqe me domosdo që kanë preferencat, por ne kemi për të mbajtur ato me një dorë të hapur.” quote madhe në çdo mënyrë e jetës!

 62. MarcosJacksonpërgjigje

  Faleminderit për të postuar këtë! Unë të gëzojnë ndershmërinë dhe transparencën. Zoti i bekoftë të dy prej jush!

 63. Melodyepërgjigje

  Unë jam mirënjohës për njerëzit që janë të gatshëm për të dëgjuar Perëndisë mbi të shoqërisë në të gjitha fushat e jetës dhe të lejojnë mendjet e tyre që të jenë të ngjashëm me vullnetin e Tij dhe mënyrën e Tij. Unë mendoj se shpesh ne nuk e kuptojnë kuti dhe parametrat që ne e vendosim mbi veten. Familja ime ishte ushtarak kështu që ne kemi qenë colorblind për pjesën më të madhe të gjitha në rritje deri. Megjithatë në preferencat e Jugut dhe stereotipeve mbretërojë suprem, shpesh… Unë edhe kishte një mik i ngushtë guy në kolegj më thoni se unë kam qenë më e bukur, i zgjuar, vajzë e mahnitshme ai do të njohur ndonjëherë, por ai thjesht nuk e mendonte se do të datës një ___( futur garën këtu)___ vajze. MË THEU ZEMRËN. hah dhe unë nuk e kam si edhe atë në këtë mënyrë. Unë jam i kënaqur që ju lejuar veten të bien në dashuri dhe janë nga ana tjetër bindje hapjen historinë tuaj deri për të tjerët.

 64. Jasonpërgjigje

  numrat 12:1-11…Nuk ka nevojë për të justifikuar veten për burra bro, kërkojnë për të treguar veten të miratuar Zotit. A zemra e pastër & Besnikëria ndaj Zotit Jezus do të anulojë çdo akuzë apo fjalët se dikush mund të SPEK kundër jush.

 65. kangstawillzpërgjigje

  Udhëtimi Yo u janë man.I do të bëjë edhe ai same.lol.I do të martohet në garën e Zotit dhe ngjyra e lëkurës,e.t.c nuk do të marrë parasysh sa kohë që ajo një perëndishëm one.GOD bekoftë ue njeriun.

 66. Lindseypërgjigje

  Saj në mënyrë inkurajuar për të lexuar këtë. Unë jam i bardhë dhe burri im është i zi, dhe ne jetojmë në një lagje kryesisht hispanike. Ne kemi 2 vajza të bukura, por si ju mund të imagjinoni që ne të merrni një shumë të duket. Familjet tona vet mund të jetë goxha negative në kohë. Por gjëja më e rëndësishme që ne kemi mësuar është se edhe pse ka dallime kulturore (sidomos kur bëhet fjalë për ngritjen fëmijët), gjëja më e rëndësishme është për të mbajtur zemrat tona dhe dëshirat me Jezusin.

 67. FortuneLawrencepërgjigje

  Unë jam i bekuar kështu nga postimi i udhëtimit tuaj!
  Unë kam një pyetje pse. Unë jam një afrikano(e zezë) lady dhe unë preferoj djema bardhë në të zezë. Kjo është kryesisht për shkak se unë nuk jam aq i kënaqur me disa nga traditat në vendin tim. Unë duhet të them, I love burra black shumë, por si kam thënë, vendi im ka disa besime qesharake. Do të thonë se unë jam i gabuar në marrjen e preferencave të tilla?

 68. juliapërgjigje

  Great artikull Trip. Unë dua atë që keni thënë për garë nuk janë një çështje. Jam i bardhë ose të paktën të shikoni atë për shumicën e njerëzve. Unë jam rritur në një shtëpi biracial…nëna ime është italiane dhe hispanike dhe baba im ishte e bardhë. Unë jam duke takim një njeri i mrekullueshëm i zi i cili nuk ka një çështje me mua nuk janë të njëjta garë si ai. Ai e sheh më si të bukur. gratë e zezë në anën tjetër shohin mua si një kërcënim. Ata vetëm shohin mua si i bardhë…në qoftë se ata e dinin të vërtetën. Ajo nuk duhet të marrë parasysh se çfarë race që janë të gjitha që ka rëndësi është se personi i 5 Ai u martohet është një besimtar shumë. Thanks again për artikullin.

 69. Danielpërgjigje

  I përdorur për të përdorur vargje për të dekurajuar këtë lloj të martesës. “Adami dhe Eva ishin më shumë gjasa të njëjtën ngjyrë / Babai Samsonit donte që ai të martohej me dikë nga populli i Izraelit / Babai Isakut shkoi në të madh për të gjetur një grua nga radhët e 'popullin e tij’ për Isakun, etj…”

  Diskutimet e mia mbi këtë temë ishin rreptë, njolla dhe - krejt sinqerisht - të pabaza.

  Dhe pastaj Perëndia e ndryshoi zemrën time dhe të më vënë në një situatë ku unë nuk kishte asnjë mundësi, por për të ligët në Të. Ai më mësoi se çfarë është ajo që besojnë në Të. Dhe kjo është kur kam filluar vlerësimin e atyre rreth meje që të besojnë në Të. I tërhoqi më afër popullit të Perëndisë - pavarësisht nga përkatësia e kulturës - dhe ra në dashuri me të dishepujve për shkak të hirit, besimi dhe dashuria që ata demonstruan.

  Dhe kjo është se si kjo American përfundoi martuar një të bukur, vajzë perëndishëm Brazilian. Ka qenë 10 muaj dhe Perëndia na ka mësuar të dy aq shumë! Ka qenë një marrëdhënie e ëmbël që ka provuar mbi dhe mbi përsëri: rrugët e Perëndisë janë më të mirë, kur Konceptet tona janë vënë në provë.

 70. tracypërgjigje

  Unë kam gjithmonë veten si një fëmijë ndihet duke u përzier. Unë e di për mua unë do të duan të jetë plotësisht një racë apo tjetër. Kjo nuk do të marrë parasysh që, kinez, eskimez, etj Indian. Kjo është një pyetje unë kurrë nuk kam dëgjuar adresuar.

 71. ELVISNIXON.compërgjigje

  Great post

  një paralajmërim:
  Hungarezët janë Hungarezët. Hungarezët janë pasardhës i linjës së Attila Huns (prandaj termi Hungarisht) të cilët janë shpesh të referuara si “Mongolian luzmë” -Attila është ende një nga djemtë emrat më të njohura në Hungari- si është Arpad- prandaj ata janë,teknikisht, aziatik.

  Pra, ju jeni edhe më të ndryshme / multikulturor se keni menduar!

 72. BrendaFpërgjigje

  Kjo ishte awesome! garë saj sinqerisht as klikoni për mua deri sa unë pashë këtë post. Unë jam e zezë dhe burri im është gjysma e zezë dhe e bardhë (edhe pse ai duket Hispanic) dhe unë të marrë shaka gjatë gjithë kohës nga njerëzit duke thënë se unë nuk më pëlqen burrat e zi. Oh dhe nuk e le ta shohin fëmijët e mi. BOL! Është gjithmonë një reagim i vonuar. Unë kam qenë i martuar 7 vjet dhe është ende qesharake për këtë ditë. Zoti e bekoftë njeriun tuaj familjare!

 73. Tamaracpërgjigje

  amin! Faleminderit! Dëshmia juaj shkon e gjithë bota… Njerëzit kanë nevojë që. Zoti ju bekoftë!!
  Mesazh nga Gjermania, Evropë!

 74. Keinyapërgjigje

  I vlerësojmë këtë postim aq shumë. Unë jam në një martesë interracial si dhe burri im dhe unë të dy kanë histori se si njerëzit që mund të na njohin dhe të ndjehen si ata na njohin mjaft mirë në një farë mënyre të mësoni se çfarë bashkëshorti jonë duket si ose në rastin tim sheh një pic e fëmijët e mi (sepse ata mund të kalojë për vetëm pamjen e tij deri sa ju e dini se ato janë pjesë të zi atëherë ju mund të kapur disa karakteristika pak) dhe menjëherë e sheh ata duhet të ngjarë nuk kanë një baba të zezë dhe se ishte e shpresës së tyre. Gjithashtu, fëmijët e mi rrjedhshëm flasin një gjuhë tjetër në mënyrë që me të vërtetë i ngatërrojnë njerëzit që emri jonë e fundit është Lawrence. Ka një histori pas se edhe për shkak se ai është i racës përzier shumë (thjesht nuk i zi). dosido, I love faktin se ju prekur në këtë, sepse për disa, kjo është një marrëveshje e tillë të madh dhe madje edhe të luftojnë si ka disa ndikime të forta racore dhe presionet në botën tonë (media, të dashurit tanë, edhe, miq, etj). Ndjenjat e mia janë reciproke me tuajat dhe shumë të tjerë të cilët komentoi. Faleminderit!

 75. Keinyapërgjigje

  Meqe ra fjala, I LOVE këngën “Gje e mire” në lidhje me gruan tuaj. Është me të vërtetë e bukur dhe më bën të mendoj për marrëdhënien time. Thx për muzikë të madh shumë! :)

 76. Debbiepërgjigje

  Unë jam kaq i lumtur për të lexuar këtë dhe të shohim se të tjerët të ndajnë ndjenjat e mia të njëjta drejt martesës dhe “garë”, Zoti bekofte!

 77. Jasonpërgjigje

  1 Samuel 16:7…Zoti Gjyqtarët nga zemra, Pra, pse Jo ne? Ne duhet të bëjë atë që ka thënë Zoti standardi ynë, jo atë që dëshiron mishi ynë / as standardet e kësaj bote. Në këtë rast, nga perspektiva e një njeriu, standardi për një grua është kapitull Fjalët e urta 31, Nuk tonin e lëkurës / jo standardi kësaj bote i martesës brenda tuaj “raca / etnisë.”

 78. Tonypërgjigje

  Unë e vlerësoj këtë, sepse unë jam African American dhe gruaja ime është Hispanic. raca e saj nuk ishte një faktor për mua, për shkak të zemrës së saj për Zotin. Ne tani kemi një vajzë fëmijë. Kur unë shoh gruan time dhe vajzën unë nuk shoh një grua hispanike, ose një fëmijë të përzier. Unë vetëm shoh dy bekimet më të mëdha në jetën time (përveç Zotit Jezus). Ndonjëherë unë edhe të harrojmë se ne jemi një çift interracial dhe familja. Kjo nuk është saktësisht e lehtë gjatë gjithë kohës për shkak të njerëzve të tjera, por unë nuk do të ketë kjo ndonjë mënyrë tjetër. Zoti le të vazhdojë të bekojë ju dhe familjen tuaj!

 79. Andrewpërgjigje

  udhëtim, ju falënderoj aq shumë për këtë. Unë jam i bardhë, dhe nga Cincinnati dhe ku jam rritur unë ishte zakonisht i vetmi fëmijë i bardhë në bllok. Gruaja ime kishte edukim krejtësisht të ndryshme. ajo u rrit në Nebraska rurale si një meksikan. Unë nuk mund edhe të fillojnë për të shpjeguar disa nga tregimet që ajo do të më thoni se saj dhe vëllezërit e saj dashur të rriten me për shkak të urrejtjes, stereotipet, dhe banesë injoranca nga populli ajo u rrit me.

  Ajo u zhvendos në Nati të jetë i afërt me mua. Ajo shkoi atje duke menduar se ajo nuk do të duhet për të vënë me, dëgjoj, ose përjetojnë gjërat ajo shkoi me rritje deri. Uau, ishin ne të dy tronditur! Gjërat e njerëzve do të thonë për ne në qendër, në park, ose vetëm jashtë për të ngrënë. Ju do të mendoni se ne kemi qenë në shfaqje, “Çfarë do të Do.” Ajo ishte një luftë, dashuria jonë të na mbajtur të fortë, miqtë tanë kishin shpinën tonë, dhe Perëndia ynë, na mbahen se bashku.

  Ne tani kanë qenë të martuar për 11 vjet kanë 4 fëmijë të bukur për të treguar për atë. Ne gjithashtu tani jetojmë në të njëjtin qytet të vogël rurale, ku ajo u rrit. Urrejtja është më pak, por duket janë ende atje. Gjë që ne gjithmonë thonë / të bëjë sa herë që ne përjetojmë këto “sulmet” Ne heqë ata që janë “sulmuar” na deri në lutje. Bibla flet për dashuri armikun tënd si veten, dhe edhe pse unë nuk e konsiderojnë këta njerëz të jenë armiqtë e mi, koncepti i shkrimit është ende e njëjtë.

  dashuri, ne vetëm duhet të tregojnë të gjithëve dashuri. Pa marrë parasysh racën ose sfondin e një personi, Zoti i do ata, dhe ne jemi të jetë si Krishti, kështu që edhe ne duhet të duam ata.

 80. Azazelpërgjigje

  Wonderful artikull Trip Lee. Si sepse unë jam ende single, por që kur kam qenë e vogël kam pasur interes në martuar me një grua e bardhë, sepse dy nga xhaxhallarët e mi u martua me gra të bardha. Kur kam marrë shpëtoi unë nuk shoh asnjë ndryshim në mes të zezë ose të bardhë, por për sa kohë që ne jemi duke praktikuar të njëjtën Besimin.

 81. Andrew Almondpërgjigje

  Wonderful pas Trip. Unë kam qenë duke luftuar një shumë kohët e fundit me pyetje të tilla si takim që unë duhet data, dhe kur, dhe pse, dhe se si për të pritur në Perëndinë me anë të gjitha stuff se kohët e fundit, dhe ky post ishte shumë Insightful. Faleminderit për shpërndarjen.

 82. Jennapërgjigje

  Post Wonderful! udhëtim, ju keni një familje të bukur, dhe unë ju falënderoj për ndarjen zemrën tuaj. Edhe pse burri im dhe unë jemi të dy të bardhë, ne u rrit shumë ndryshe. Ai është një e vërtetë djalë vend dhe vetë-shpallur Redneck. Unë kam ndjerë gjithmonë më të rehatshme rreth njerëzve të zeza, edhe si një fëmijë të vogël. Unë kurrë nuk u kundërshtua për të martuar me një burrë të bardhë, por preferencat e mia janë patjetër drejtuar drejt njerëzve në kulturën hip-hop. Njerëzit shpesh na pyesin se si ne përfundoi së bashku, dhe shumica e njerëzve janë të tronditur për të gjetur se burri im është i bardhë. Ai nuk është ajo që unë kisha parashikuar për veten rriten, por ai është gjithçka që unë e nevojshme për një bashkëshort dhe baba për fëmijët tanë. Zoti e ka bekuar me të vërtetë mua, dhe unë nuk mund ta imagjinoj jetën time ndonjë mënyrë tjetër!

 83. Përmendja: listën | Kit Lidhja Burimeve

 84. RGpërgjigje

  No longer zemra jote ose preferencë, por atë që Perëndia ka planifikuar / vullnet. Është e mahnitshme se providenca e Perëndisë është zbuluar. Unë jam Native American i cili u rrit deri në një rezervë dhe burri im është Mexican. Ne të dy u rrit në shtete të ndryshme por ne besonin në të njëjtin Zot Sovran i cili ka dashur, ku ai donte që ne të shërbejë atë dhe mori masa për ne për të përmbushur. Ne tani jetojmë në afërsi të rezervimit në shtetin tim. U luta (si një i krishterë i ri në moshën 8) që Perëndia do të përdorë më në kishën time në shtëpi dhe unë kurrë nuk do ta kisha njohur që Perëndia do të rritet më në gruan e një pastor së kësaj tha kishë! Ende, Unë jam i bekuar që të dini se kjo njejti Perëndi i fuqishëm që e krijoi botën mund të na përdorë për të treguar tjera dashurinë e Tij të madhe dhe hiri. Që do të vijnë së bashku krah burrit tim si ndihmës i tij për të ndarë ungjillin njerëzve të mi.

  Kjo ishte një inkurajim i madh për mua. Dhe është e madhe për të dëgjuar se si Perëndia mund të ndryshojë një zemër për të bërë vullnetin e Tij! Të vazhdojë të bëjë punën e Tij!

  Faleminderit për të këngëve dhe të vërtetat që përfshijnë. Familja jonë gëzon muzikë tuaj. Sidomos bijtë e mi adoleshente.

 85. halfNhalfpërgjigje

  Burri im është meksikan, dhe unë jam filipino. e di 3 gjuhë dhe të mësuar një më pak. Miku im më i mirë është e zezë dhe burri i saj është arabian. Ajo është e mahnitshme për të parë një përzierje e racave në kisha dhe madje edhe në grupe.

  Ne me të vërtetë do të vetëm shikoni në përmbajtjen e karakterit të dikujt. Është i zoti për të mësuar gjuhë dhe të parë të gjitha kulturave të bukura. Në Krishtin nuk ka asnjë hebre, grek, Mashkull as femër,.

 86. matpërgjigje

  Një nga tim më të turpshme “preferencat” kur shikoj prapa ishte për gruan time për të qenë një tifoz Denver Broncos.

  Fatmirësisht, Perëndia e lejoi mua që të rritet në pjekuri para se ai solli gjë fantastike tim për mua.

 87. mariapërgjigje

  Unë jam i bardhë, I mori shtatzënë, vitin e parë të shkollës mjekësore me një fëmijë të zi Mans. Në tre muaj shtatzënë, Perëndia më ka dërguar një mik – një njeri kafe Indian. Ne ishim të dy vetëm duke filluar karrierën tonë shkollën mjekësore. Ajo që unë isha gati për të bërë ishte e mjaftueshme çmendur. Kur ai i tha prindërve të tij në lidhje me mua, ata kërcënuan për të tërhequr të gjithë mbështetjen, vëllezërit e tij nuk pranoi të flasë me mua. Pas një viti e gjysmë u martuam ne jemi ende në shkollë, ngritjen djalin tonë dhe ende kanë hutuar njerëzit. Perëndia është aq i mirë, në një nga kohët më të vështira në jetën time, ai më dha një mik, një njeri i perëndishëm, për të më duan, të gjitha për mua, më + bebe. Heres për një njeri i vërtetë. Heres një Atë shumë i dashur dhe i dhembshur.

 88. Aleshia Robinsonpërgjigje

  Kjo është hipokrizi, por kur unë shoh një çift interracial në publik mendoj asgjë prej saj përveçse kur unë shoh një njeri i zi me një vajzë jo të Zi. Unë as nuk dridhem nëse anasjelltas saj, por unë e di se të jesh një njeri i zi në këtë shoqëri është më e vështirë se më. I përdorur për të punuar në një hotel së bashku me burrat Zi dhe ndërsa mysafirët më trajtuan me respekt dhe besohet se unë mund të bëj punën time me përsosmëri, ata dërgoi kaloni me mi zi bashkë-punëtorëve drejtë në frontin e mua. Unë mund të dorëzojë peshqir në dhomën e tyre, por të ftuarit nuk do të hapte derën për ta. Unë mund të kontrolloni mysafirët në me lehtësi, por ata u pyetën “Une nuk e di. A mund të trajtojë këtë?” Unë mund të qëndrojnë jashtë në pushim pa mërzit, por policia ndaloi ata që të pyesin “Çfarë janë duke bërë ju djema?” Njerëzit të gjykuar dhe trajtojnë njerëzit Zi ndryshe dhe unë nuk kam motive nga pse. Kështu që kur unë shoh një njeri i zi me dikë tjetër, Mendimi im i parë është “Ai është duke u përpjekur për të bërë jetën më të lehtë për veten e tij.” Mendimi im i dytë është “Ai dëshiron fëmijët e tij që të ketë karakteristika të saj.” por hej, kush jam unë për të gjykuar? (Edhe pse unë bëj) Unë do të më shumë gjasa të martohen jashtë garës tim thjesht për shkak të dashurisë sime të aventurë kështu siç thashë në fillim, Kjo pikë është vetëm e drejtë hipokrite. Të paktën ju e martuar tuajat për arsye të drejtë.

 89. Lynn Burgesspërgjigje

  Unë përshëndes Trip & Jessica Lee. Integrimi i kishës së vërtetë të Jezu Krishtit dhe "interracial" martesa brenda kishës është përgjigje për të racizmit në kulturën tonë. Nuk është vetëm një garë, raca njerëzore, "Mashkull dhe femër Ai i krijoi ato ..." (gjenezë 5:2një), dhe askund nuk thotë Shkrimi të martohet me ato të njëjtin ton e lëkurës tuaj apo formë sy.

 90. Tionapërgjigje

  Faleminderit për artikullin! Si një grua e vetme të zezë që i pëlqen Perëndisë dhe kërkon të jetoj jetën time në një mënyrë që e kënaq atë dhe pasqyron dashurinë e tij për të tjerët, I lutur të vështirë në lidhje me këtë temë. Burrat vetëm në kishat e kam ndjekur kanë qenë kryesisht meshkuj jo-zi. Në herë unë të ndjehen si unë jam në fund të totem pole, konkurojnë kundër të bardhë, Gratë aziatike dhe hispanike me të gjatë, rrjedhin flokët dhe karakteristika që unë kurrë nuk do të ketë. Edhe në kërkim nëpër disa nga faqet e krishterë takim, Unë kam vënë re se një përqindje e madhe e njerëzve me profile të ngurta të tregojnë se ata janë të interesuar në shumë e shumë të gjitha etnitë, përveç afrikano-amerikan.

  Artikulli juaj ishte inkurajuese për mua dhe vend në. Unë do të besojmë Perëndisë për të dhënë në të gjitha fushat e jetës sime, duke përfshirë marrëdhëniet e mia. Faleminderit!

  Faleminderit për ndershmërinë tuaj!

 91. gjyshepërgjigje

  shumë, shumë vite më parë, kur djali im i vjetër ishte rreth 2, ne ishim duke lëvizëse përmes një seksion të zezë të qytetit dhe ai komentoi se të gjithë njerëzit ishin të zi dhe e pyeti se pse ishte i gjithë i zi. Unë u përpoq për të shpjeguar se shumë kohë më parë njerëzit mendonin se ishte më mirë nëse të gjithë njerëzit e bardhë jetonin në një zonë dhe të gjithë njerëzit e zezë jetonin në një zonë. Unë më tej tha se tani ne e dimë se nuk do të bëjë ndonjë ndryshim që ngjyra e lëkurës tuaj është. Nga goja e të vegjëlve……ai tha, “vërtet, gjëja e rëndësishme është që kemi marrë lëkurën!”

 92. dëgjoni ndekaipërgjigje

  prishur një grua Perëndia frikë është më e mira që mund të bëni ndonjëherë që të ketë një familje të lumtur. dhe tha udhëtim atë që ju dëshironi në një gratë është shumë më e rëndësishme se ajo që ajo duhet të duken si.

 93. Përmendja: Shtunë Shout-opozitë: SBTS, Prerje atë drejt, & Ministria Links | H.B. Charles Jr..

 94. Kailapërgjigje

  Unë dua që ju të ishin aq të hapur dhe të ndershëm me këtë post. Unë ndjehem si aktin e martesës interracial dhe takim është një popull temë duhet të jenë më të hapur për të diskutuar sepse në çdo brez ndihem sikur njerëzit kanë një problem me të. Nga këndvështrimi im mendoj se është e bukur për të parë se si dashuria nuk diskriminon.

  Por unë gjithashtu mendoj se sinqeriteti im ndaj tij është për shkak se unë kam rritur gjithmonë deri në një komunitet ku ajo nuk ishte vetëm një garë dhe prindërit e mi kurrë nuk ngriti më të pëlqejnë askënd për shkak të lëkurës së tyre. por, Unë e bëri të përjetojnë disa xhoko vitin tim të vogël, kur mora mikun tim më të mirë, i cili ishte i bardhë, të prom sepse gjyshja ime nga babai nuk është naiv e njerëzve të bardhë. megjithatë, Reagimi i saj nuk ka ndryshuar mendjen time për të cilët unë duhet ose nuk duhet date.

  Unë kurrë nuk kishte një preferencë në atë garë I datë. por, kur familja ime kuptova kam pasur një të dashur dhe ai ishte i zi, ata ishin të befasuar. Ata ishin të befasuar sepse familja ime menjëhershëm ka jetuar në një zonë kryesisht të bardhë për të kaluarën 10 vjet dhe ata mendonin se do të ndikoj marrëdhëniet e mia.

 95. Danielpërgjigje

  Ky ishte një post shumë inkurajuese. Gruaja ime është e zezë / El Salvadorean. .. dhe unë jam një njeri Korean…. Kjo është absolutisht diçka e paparë në kulturën Korean të martohej jashtë garës Korean le vetëm një zi / grua latina. Si një çift i rastësishëm interracial kemi hasur shumë vështirësi, por e vetmja gjë që rëndësi ishte Krishti dhe lidhja tonë në Krishtin me anë të miqësisë rrotull dhe tani në martesën tonë.

  Unë kurrë nuk të vërtetë të postoni në gjëra të tilla si kjo, por ky post ka folur për mua dhe konfirmuar vendosmërinë time se si unë e këshillit të tjerët që janë në ndjekje për të gjetur një bashkëshort në etninë e tyre.

 96. Kevinpërgjigje

  Unë mendoj se kjo është një histori e mahnitshme. I love se si transparent je sepse një shumë prej nesh të përpiqet për të fshehur gjëra të tilla si preferencat që duan, por I love se si ju tha se ne duhet të paraqesë ato. Unë lutem që Perëndia vazhdon të më tregoni gjëra të tilla si kjo, sepse unë me të vërtetë besoj se kjo do të më ndihmojë për të mbajtur zemrën time dhe sytë mbi Perëndinë dhe Fjalën e Tij dhe jo vetëm pamjen e grave rreth meje.

 97. JoeyEpërgjigje

  Gruaja ime kurrë nuk menduan se ajo do të martohet me një Yankee, Hispanic, Christian hebre. Unë jam i kënaqur që ajo e bëri. :)

 98. MJpërgjigje

  STELLAR! Se ju për ndarjen tregimin tuaj të dashurisë. të rinjtë, studentëve të universitetit dhe të rriturit e rinj janë në nevojë të madhe të shembujve të tillë! Unë e di, sepse unë kam qenë të paturit e një shpërthim duke folur për seksin, takim dhe marrëdhëniet me ta që nga viti 2003. patjetër do të jetë ndarë me ta në https://www.facebook.com/FMUniversity.

  Zoti bekofte, udhëtim!

 99. zacharybrunottepërgjigje

  Unë jam një njeri i bardhë me një grua të zezë. Ne jemi ende në vitin tonë të parë, por nuk ka keqardhje! Ne kemi fëmijën tonë grusht në rrugë dhe ne e duam familjen tonë të vogël. Si Trip Lee, I fotografuar veten martuar me një grua e racës sime (Unë mendoj se vetëm të saj natyrore). Por unë kurrë një herë në pyetje atë apo mendimin e saj për të qenë “e drejtë” ose “gabuar.” Ajo është nga Perëndia. Thats e vetme garën që shikoni në!!

 100. Jennpërgjigje

  udhëtim,

  Mbaj mend kur ju dhe Jessica parë filloi takim! I mbeten të inkurajuar për të parë ju të dy duke vazhduar në në hirin e Perëndisë. Kjo ishte një blog i madh dhe unë mendoj se kjo mund të jetë liruar për shumë njerëz si ata zgjedhin për të parë në zemrën e personit sesa e jashtme.

  Jenn :)

 101. Përmendja: Pikat lexim: 11/01/2013 – 11/12/2013 |

 102. Joelpërgjigje

  amen vëllai

  “Run vështirë dhe të shpejtë drejt shpëtimtar dhe në qoftë se ju shikoni dikë, në cep të syrit tuaj drejtimin në të njëjtin drejtim, ju duhet të marrë një vështrim të dytë”

 103. Rachaelpërgjigje

  Absolutisht love this! Unë jam për ndarjen këtë me prindërit e mi. Prindërit e mi kanë probleme me faktin se unë gjej veten të interesuar në një vajzë e një race tjetër. Edhe pse unë nuk kanë qenë gjithmonë të interesuar në një vajzë më të perëndishëm, ka pasur raste kur kam qenë i interesuar në një njeri mjaft i perëndishëm, por për shkak se ai nuk ishte i bardhë prindërit e mi hodhi poshtë plotësisht dhe ndaloi çdo lloj marrëdhënie me ta. Unë jam definitivisht ndarjen e kjo me ta, Shpresojmë se kjo do të hapë sytë e tyre.

 104. Mauricepërgjigje

  Kurrë nuk e panë atë në këtë mënyrë. Unë nuk jam racist, por në my rritje deri, ka pasur një nocion që na mësoi në kulturën tonë që la të kuptohet se vajzat e bardhë vetëm të dua dhe të të urrejnë familjen tuaj. Ata duan të jenë të mbyllura në. Pra, gjyshërit e mi gjithmonë ka thënë “në qoftë se ju na doni që të mos vijnë në dasmën tuaj, ose për të mos ju bëjë vizita në shtëpinë tuaj, martohet me një vajzë të bardhë. Sepse ajo nuk do të na lejojë për të marrë të afërt me ju.”

 105. Abbypërgjigje

  Unë pajtohem Trip Lee
  Unë mendoj se në qoftë se ju dashurinë e saj shumë dhe Perëndia e miraton unë pse të mos them

  Unë mendoj se kjo ishte Gods planifikojnë për ju për të përmbushur Jessica !

 106. Përmendja: Blog tavë – 12/13/2013 :: Carey gjelbër - prodhuesi podcast, autor, folës, sipërmarrës, martesë & trajneri i familjes, dhe ndjekës i apasionuar i Krishtit.

 107. Livipërgjigje

  Eshte qesharake. Unë jam i bardhë (pjesa Hispanic, por askush nuk do të dinë, duke shikuar në mua), dhe burri im është i bardhë, por ai është nga vendi dhe unë jam nga qyteti. Ai është nga jugu, dhe unë jam nga veriu. Ne nuk janë të njëjta vetëm për shkak se tonet tona lëkurës janë të ngjashme. Ne ecin dhe flasin dhe procesit gjëra me ritme të ndryshme, dhe familjet tona janë me të vërtetë të ndryshme, por duam njëri-tjetrin, dhe Zoti na bashkoi. kulturore, megjithëse, ajo merr përshtatur për të dy ne. që, së bashku me të janë njëlloj yoked për t'i shërbyer Zotit, është ajo që martesa është mbi të gjitha! Glad ju foli!

 108. Teboho Sekhosanapërgjigje

  Perëndia ynë tmerrshëm na ka krijuar në imazhin e Tij,kështu që ngjyra nuk thotë një thing.Love ju vëllain tim

 109. amandapërgjigje

  udhëtim! Para së gjithash, muzikë tuaj është e bukur dhe frikë frymëzues. I love mesazhin që predikuar në çdo këngë të vetme. Vazhdo talentin e mrekullueshme Perëndia ju ka dhënë! marrëdhëniet interracial dhe martesat janë absolutisht të mrekullueshëm. Ajo nuk duhet të marrë parasysh se çfarë race një është, por si ju tha, një bashkëshort perëndishme. Unë jam Kaukazian, por kanë qenë të tërhequr nga meshkujt African American tërë jetën time. Familja ime është shumë e, shumë, shumë të pranuar për këtë. :) megjithatë, Unë lutem që Zoti më dërgon një të drejtë, i cili ka zotërinj dhe cilësitë e perëndishme. I etur për një njeri i cili thotë se ata e duan Krishtin më tepër se ata e duan mua, i respektueshëm, dhe e ëmbël. Kjo ka hapur sytë e mi edhe pse të jetë i hapur për të gjitha racave në vend të vetëm zi. Zoti e bekoftë ju dhe Jessica!

 110. Terricepërgjigje

  Kjo ishte një artikull i madh… Unë me të vërtetë të gëzojnë të lexuar blogun tuaj. Faleminderit për ndarjen e tregimet tuaja dhe duke qenë kështu transparent. Zoti është duke përdorur ju në shumë mënyra të mrekullueshme! Zoti bekofte!

 111. skipërgjigje

  Uau, Ky artikull është awesome! Lavdi Perëndisë! udhëtim, ju jeni një shkrimtar të vërtetë të mirë, si dhe. U ndjeva sikur isha duke lexuar një roman romancë apo diçka duke lexuar shkrimin tuaj. Shumë e qeshur dhe “awwwwww!” LOL Faleminderit për të qenë një ndikim i perëndishëm në kaq shumë fronte.

 112. LeisleyAbrahamspërgjigje

  Thanks Trip kjo është mënyra më e mirë ajo ka qenë më shpjegoi kurrë!!Miku im vajzë dhe unë jemi duke u lutur dhe duke pritur për Zotin për step.I'm ardhshëm zeza pyetje plota bjonde Afrikës dhe white..I'm Ajo është gjithmonë duke marrë se pse unë doja saj dhe jo vajzat lëkurën time, por të gjitha unë shoh në të është një grua e perëndishme në zjarr për Jezusin, E do Jezusin më shumë se ajo do të duan kurrë më dhe kjo është diçka që unë duhet në life..You tim të vërtetë të frymëzuar mua #wiseWordsTrip #NoWonderYouMyFavRapper

 113. Përmendja: Morning Mashup 01/31 | Çështjet Theology

 114. Aprilcipërgjigje

  Unë jam shumë i kënaqur që ju mori kohë jashtë për të shkruar këtë. Ky post është lloj i rastit, Kurrë nuk kam menduar të vërtetë në lidhje me të (dreq, Unë kurrë nuk e dinte këtë faqe ekzistuar deri më sot). Megjithatë, Unë jam i kënaqur që ju ka shkruajtur atë…Unë mendoj se pjesa që ndezi interesin tim më të ishte e gjithë çështja preferenca. Unë kam qenë i martuar me një burrë për 5 vjet (ne kemi 3 fëmijët së bashku) të cilët nuk duan të jenë të martuar më, sepse në fjalët e tij—Unë nuk ishte preferenca e tij (ai shpesh do të përdorin një akullore me çokollatë / vanilje akullore analogji në përpjekje për të provuar pikën e tij–preferenca e tij ishte një grua me një um….”i mirë” trup–Unë do të lënë atë në se). Gjëja e çmendur është ai në të vërtetë e bën rap krishterë—(????). dosido, Unë jam i kënaqur të shoh se ju shkoi në lidhje me mënyrën e duhur—vënë dëshirat e Perëndisë mbi dëshirat tuaja mishit…..dosido, Vazhdoni të doni gruan tuaj si Krishti e do Kishën….Unë do të ju mbajë të gjithë në lutjet e mia…..

  sinqerisht,
  prill C.
  Greenville NC

 115. Companion tuaj kolegjpërgjigje

  Zakonisht unë nuk e lexoni artikullin në blogs, por unë dëshiroj të them se kjo shkruaj-up detyruar shumë mua për të marrë një sy në dhe të bëjë kështu! stilin tuaj me shkrim ka qenë habitur mua. Faleminderit, pas shumë e bukur.

  http://yourcollegecompanion.com/

 116. TË TJERApërgjigje

  yep. Arsyeja Same unë u martua me një vajzë të bardhë. Faleminderit për ndarjen. lexuar mirë. vënë gracefully. Zoti ti dhe vëllai e familjes suaj bekoftë. Lavdëroni Zotin, tho foreal.

 117. tgirlpërgjigje

  mirë, Unë mendoj se njerëzit janë më të tronditur nga fakti se disa burra të mirën BLACK je gruaja-ing grave të bardha dhe mos na gra shumë Black. Është e trishtueshme që komentet racore ekzistojnë, por ajo vetëm mënyrën se si njerëzit të ndjehen, në veçanti, gratë- se janë Black. Kam standarde të dyfishta dashurin tim është Latino & Unë jam e zezë dhe kjo është në rregull (për gratë të Zi deri më sot jashtë racës së tyre). Ne doren tjeter, kur unë shoh një të mirë (të cilat janë shumë të pakta) njeri i zi me një të bardhë / grua tjetër, Unë të jetë si dreqi një tjetër një nga vëllezërit tanë të zhdukur…tani që është vetëm duke folur nga racizmi zemrës apo jo. kjo është ajo që është.

 118. Përmendja: Një burrë i martuar | titull

 119. Jeffpërgjigje

  Hey Trip, Faleminderit për përgjigjen e shkëlqyer dhe i zhytur në mendime për një pyetje të vështirë. Ashtu si ju, unë nuk ishte duke ndjekur ndonjë grua kur u takova Michelle. Ajo ishte në dispozicion dhe unë kam qenë në dispozicion dhe pamë botën në të njëjtat mënyra. raca jonë nuk është gjëja më ndryshe për ne dhe besimi ynë është gjëja që na sjell unitet. I vetmi datë dhe ishte martuar me një gratë e zezë që u martova më shumë për detyrim (fëmijë) dhe pritshmëria kulturore se sa interes të përbashkët. Që unë nuk kishte asnjë marrëdhënie me Perëndinë Përveç vizitave të rastit kishës unë besoj se isha i sëmurë i përgatitur për martesë. Ndërsa ngjyra e lëkurës sonë ka qenë i njëjtë kemi pasur vlera shumë të ndryshme dhe pasi kemi ndarë dhe të divorcuar Perëndia erdhi në zemrën time të thyer për të më shërojë. Unë jam aq mirënjohës për guximin e gruas sime për të parë në të mundshëm dhe jo tim të kaluarën time dhe të më duan përtej ngjyrës së lëkurës. Fëmijët tanë dhe ministria jonë kishës do të pasqyrojë dashurinë e Perëndisë për njerëzit nga çdo shëtitje e jetës. Çështja është Mbretërinë si barazimin e madh në botë dhe Jezusin si Zot i të gjithë.

 120. Jeffpërgjigje

  Hey Trip, Faleminderit për përgjigje të shkëlqyer dhe të zhytur në mendime për një temë të vështirë. Ashtu si ju, unë nuk ishte duke ndjekur ndonjë grua kur u takova Michelle. Ajo ishte në dispozicion dhe unë kam qenë në dispozicion dhe pamë botën në të njëjtat mënyra. raca jonë nuk është gjëja më ndryshe për ne dhe besimi ynë është gjëja që na sjell unitet. Në të kaluarën kisha datë dhe u martua me një grua e zezë jashtë detyrimit (fëmijë) dhe pritshmëria kulturore (familje) se dashuri të ndërsjellë. Që unë nuk kishte asnjë marrëdhënie me Perëndinë përtej frekuentimin e kishës, Unë kam qenë i përgatitur keq për martesë. Ndërsa ngjyra e lëkurës sonë ka qenë i njëjtë kemi pasur vlera shumë të ndryshme dhe pasi kemi ndarë dhe të divorcuar Perëndia erdhi në zemrën time të thyer për të më shërojë.

  Unë jam aq mirënjohës për guximin e gruas sime për të parë në të mundshëm dhe jo tim të kaluarën time dhe të më duan përtej ngjyrës së lëkurës. Fëmijët tanë dhe ministria jonë kishës do të pasqyrojë dashurinë e Perëndisë për njerëzit nga çdo shëtitje e jetës dhe nevojën tonë të dëshpëruar për të hirit të tij. Mbretëria është barazimin e madh në botë dhe Jezusin si Zot i të gjitha kombeve. Ne do të lutemi për familjen tuaj dhe ju lutem lutuni për ne.

 121. Kennedypërgjigje

  Unë u bashkua udhëtim unë nuk mendoj se unë mund të merrni dikë si një vend gjithmonë për lieying dhe plaçkitjen e njerëzve unë u injoruar disa SMS që përmban email por u nuk mund t'i shpëtojë planin e Perëndisë në këtë mënyrë ishte si emocionuese për mua një kam lexuar atë që po kthehet politika ime ishte ndonjë ku që më do mua, por jo vetëm etnik im pastaj kam marrë grua e bardhë amerikan, i cili nuk u kujdes për garën,Kultura vetmi person dashuri & kujdesen rreth saj “i cili është më” me Perëndinë gjithçka është e mundur që ajo është me të vërtetë zgjedhja ime.

 122. Kennedypërgjigje

  Unë u bashkua udhëtim unë nuk mendoj se unë mund të merrni dikë të sinqertë si një vend gjithmonë për Lier dhe plaçkitjen e njerëzve unë u injoruar disa SMS që përmban email për të kontaktuar ata, por u nuk mund t'i shpëtojë planin e Perëndisë kjo ishte si emocionuese për mua dhe kam lexuar se të qenit të zi Politika ime ishte çdo ku që më pëlqen, por jo vetëm time etnike pastaj kam marrë grua e bardhë amerikan, i cili nuk u kujdes për garën,kulturës etj… personi i vetëm personi i duhur & kujdesen rreth saj “i cili është më” me Perëndinë gjithçka është e mundur që ajo është me të vërtetë zgjedhja ime.

 123. ryanpërgjigje

  nevojë për këshilla:
  Unë jam takim një vajzë që preferon djema zi… dhe unë jam i bardhë. Ajo siguron mua se ajo pëlqen më shumë, por kjo është ende një pasiguri e madhe për mua. Unë shpresoj që një ditë të martohet këtë vajzë. A ka ndonjë gjë për të lexuar mirë në këtë çështje apo çdo lloj të këshillave?
  – Faleminderit

 124. Maleshiapërgjigje

  Po Trip! Unë jam një grua e vetme e zezë dhe një universitet kryesisht të bardhë dhe ky lloj i bisedës gjithmonë vjen deri në mesin e rrethit tim të dashurin e zezë. Edhe pse unë kam preferenca për burrat e zi (Unë jam të gjithë për dashurinë e zezë), Unë jam gjithmonë i hapur për takim jashtë etnisë tim, sepse ju kurrë nuk e di kush Perëndia mund të përdorni për të bërë një ndryshim në jetën tuaj. I shoh njerëzit për të cilët ata janë të bazuar në personalitetin e tyre, karakter, vlerat e tyre, dhe besimet e tyre më shumë se çdo gjë si unë jam duke marrë të dinë ata. Duket kanë rëndësi dhe ka disa kontekste sociale që mund të jetë keqkuptuar nëse tjetri i rëndësishëm u rritur në një kulturë të ndryshme etnike, por këta faktorë nuk janë dealbreakers. Nëse ndonjë gjë, ata do të bëjnë një marrëdhënie më interesante. Historia juaj është një histori të tillë të bukur dashurie që edhe unë shpresoj që të përjetojnë një ditë. Në tërësi, ju nuk mund të ndihmojnë që të bie në dashuri me, pavarësisht nëse zi tyre, e bardhë, e verdhe, Barney purple, ose Turtle Ninja gjelbër. Dashuria është universal dhe kapërcen të gjitha etnive. Ne si të krishterë janë menduar për të dashur të gjithë, edhe me dallimet tona. Ndonjëherë martohem shpirti yt, Ndeshja e vërtetë, partner të jetës, dhe shoku më i mirë është dikush që është krejtësisht e kundërta e të cilët keni imagjinuar ndonjëherë veten duke qenë me. Kjo më bën të buzëqesh për të dëgjuar që përqafojnë si ju janë tërhequr për Jessica për të përulurit, i mëshirshëm, dhe me frikë Perëndie që gruaja ishte dhe ende është. Bashkimi juaj është një testament i vërtetë që besimi juaj të përbashkët në Perëndinë kapërcen të gjitha dallimet. të jenë të bekuara.

 125. shenjëpërgjigje

  hej, Ndjehem ju. Unë kam trashëgiminë Australian Aboriginal dhe unë gjithmonë të kërkuar të martohej me një tjetër Koori (vendës) por për shkak të kulturës dhe stërgjyshore feve ajo e bëri atë shumë të vështirë. I përfunduar martuar një kokë Anglo Kuq. Por ajo e do Jezusin dhe kjo është ajo që ka rëndësi.

 126. Isaacpërgjigje

  Bekuar të dinë se nuk jam në rrugën e gabuar si unë të marrë afër në kohë unë do të bëjë një zgjedhje në partner të jetës!

 127. Cecepërgjigje

  Zoti e bekoftë ju dhe familjen tuaj në emrin e Jezu kjo nuk ka rëndësi se çfarë ju jeni të rritur ka rëndësi se si ata trajtojnë ju dhe ju jeni pastor mirë ndonjëherë reale

 128. Ezrapërgjigje

  gjenezë 15:12-14
  "Dhe kur dielli ishte duke shkuar poshtë, një gjumë i rëndë e zuri Abramin; dhe, ajo, një llahtari dhe një errësirë ​​e thellë e kapluan atë. Dhe Zoti i tha Abramit, E di me siguri që pasardhësit e tu do të jetë si të huaj në një vend që nuk është e tyre, dhe do të shërbejë atyre; dhe njerëz të shtypur për katërqind vjet; Dhe gjithashtu se kombi, të cilin ata do t'i shërbejnë, Do të të gjykoj: dhe pas kësaj ata do të dalin me pasuri të mëdha. "

  Sipas Kënga e Solomonit 1:4-6:
  "Unë jam e zezë, por e bukur, O bija të Jeruzalemit, si çadrat e Kedarit, si perdet e Salomonit. nuk duken mbi mua, sepse unë jam e zezë, sepse dielli më ka nxirë: Bijtë e nënes sime janë zemëruar me mua; ata më bëri vreshtat; por vreshtin tim unë nuk kam mbajtur. "
  Numrat anasjelltas 12:10-15 shtetet që Mariam është i mallkuar nga Perëndia, kur ajo respekton profetin e tij, kështu Mariam ishte zhveshur nga ngjyrimet e saj apo ngjyra bëhen të bardha si bora. Ironia e këtij elementi është që të krishterët kanë vrarë kultura të tëra dhe Caucasians pretendojnë se janë zgjedhur njerëzit, kur Bibla është libri Hebrew për një Perëndinë egjiptian i cili specifikon se Izraeli / Jacob lindi 12 Bijtë dhe prodhuar fisin e Izraelit që janë të zeza, si të gjithë anëtarët e Lineage Shenjtë.

  Unë e di kush jam. Dhe unë nuk jam në krahasim me njerëzit nubian datojnë / martohen njerëzit e bardhë. Unë kurrë nuk do të bëjë atë, por ajo vetëm përshpejton procesin, në mënyrë që paqja mund të trashëgojnë tokën vend të asaj që ne jemi duke duruar tani.

 129. PKpërgjigje

  Unë jam i lumtur që kam gjetur këtë post. Uroj më shumë njerëz në marrëdhënie interracial shprehur them9 në këtë mënyrë kundrejt pasur nevojë për të vënë poshtë grupe të tjera të njerëzve. Në të gjitha ndershmërisë, Zoti ka qenë duke punuar në zemrën time, kur është fjala këtë temë. I përdorur për të nuk kujdesen fare për të cilët dikush është takim / e martuar me racore folur. megjithatë, disa takime negative me çiftet interracial dhe lëvizjen aktuale grua anti-zi la mua lodhur. Por, falënderoj Perëndinë për të hirit të tij, sepse ai është rikthyer zemrën time dhe të hapur sytë e mi për të parë njerëzit dhe martesën mënyrë korrekte – madje edhe ato që shprehin qëndrimet negative ndaj grupit etnik I përkasin.

 130. jony MARVOpërgjigje

  në kërkim foward për të parë një grua të bardhë që do të pëlqen dhe të martohet me mua për të cilët unë jam për mirë apo për të keq kjo është ëndrra ime

 131. osepërgjigje

  Ajo që unë duhet të them është shumë e trishtuar .. I m nga pjesa lindore e botës dhe im unë u martua me një vajzë të bardhë.
  vështirë dallimin e saj cultrual.. Ne jemi duke marrë divorcin.

  Familja doesnt im dëshiron të takohet me mua dhe unë kurrë nuk të rregullohen në familjen e saj.
  Ajo ishte femra e përsosur unë mund të ketë kurrë, ne jemi duke u ndarë për shkak të çështjeve interracial..

  Prindërit e mi janë të sëmurë dhe ata duan të vizitojnë SHBA dhe ata nuk mund të jetojnë me gruan time. Unë jam kryefamiljari kështu që unë duhet të takecare e familjes sime backhome.

  im zemërthyer, shkatërruar tani qe je ndodh tij tani ne jemi duke shkuar përmes divorc .

  Unë gjithmonë do të dua atë

 132. dhuratëpërgjigje

  Uau. Kjo është shumë e fuqishme, Inkurajimi dhe atë të hapur sytë për të parë përtej syve tanë fizikë, sepse dy njerëz Perëndia i bashkuar ato për të përmbushur qëllimin e Tij.

 133. TheHonestTruthpërgjigje

  E pra unë jam një njeri i bardhë i mirë dhe unë ende nuk mund të takohen një grua e mirë për të zgjidhur poshtë me mbasi gratë e sotme janë aq shumë të ndryshme se sa e kaluara.

 134. Ericpërgjigje

  Unë me të vërtetë mund të kujdesen më pak atë që etnia gruaja juaj është, por kjo është e pabesueshme për të dëgjuar ju adresuar këtë (ose çdo) Çështja me përulësi dhe vetëpërmbajtje të tillë. Faleminderit për të kërkuar Perëndinë të parin.

 135. Brookepërgjigje

  Nga të gjitha llogaritë janë fjalë mund të jetë jo e vërtetë, për një besimtar ose jo. Unë duhet të theksoj se ju përdorni në drejtim të drejtpërdrejtë,” Unë kurrë nuk kujdesej, vërtet, çfarë etnia gruaja ime ishte për t'u bërë, si unë zgjedhja e parë do të kishte parë atë si të zezë.” Ashtu si shumë, Kam stuggled në besimin tim si kërkojnë detyrë në vullnetin e Tij, por unë besoj me të gjitha që është më, që Ai do të më dërgoni dëshirat e zemrës sime ( jo vetëm një preferencë personale) sepse për mua, Unë besoj se është vendi ku përveç të durimit tim dhe / ose të Besimit është duke u zhvilluar. Si unë pajtohem me tregimin tuaj si ajo është dëshminë tuaj, Unë në mënyrë të barabartë të mbajë llogari për të pritur për atë që duket e pamundur për shkak se ajo udhëhiqet nga një dëshirë, një nevojë, jo vetëm një dëshirë. Për të qenë më specifik: Unë do të duan fizikisht të jenë në shoqërinë e David Beckham, Chris Hemsworth, dhe Ben Affleck (kur e vetme), por unë nuk kam asnjë dëshirë të martoheni me to; jo kur zemra ime dëshiron bukurinë, forcë, karakter, dhe trimëri e njeriut mrekullisht-krijuar zi! Sikur qëndruam në një botë të lirë nga mëkati, kjo ndoshta nuk do të jetë një shqetësim shumë, por në një botë të ishin të tilla një njeri bukur i bërë ka qenë e degraduar, i turpëruar, dënuar, respektuar, etj…Unë parashikoj nuk ka nevojë për të mos përfunduar udhëtimin tim me të dërguar nga Ai. dhe së fundi, për mua, duke pasur parasysh sotme shembuj disconcerning e një njeri i zi, Dua dhe kanë nevojë djalin tim për të parë se çfarë dikur ishte, (një njeri i mirë si babai i tij para se ai kaloi) mund të ende dhe do të jetë përsëri…….

  sinqerisht,
  B.

 136. marwapërgjigje

  Kjo është një gëzim shumë i madh dhe bekim për jetën time, Unë dhe burri im duhet të fillojnë pa fëmijë për 8years tani për shkak të pamundësisë sime për mua për të lindur dhe ajo ka vendos të problemeve të përditshme në shtëpinë time,kështu që kam vizituar një mik femër në Florida,dhe ajo erdhi me një ide të adoptuar një fëmijë që unë kurrë nuk e kishte në mendje,dhe tani i mori nuk ka zgjidhje se sa për të aplikuar për një fëmijë dhe për të surpriza gjithçka tim shkoi lehtë dhe sot unë jam i lumtur me djalin e vogël Hansom(urtësi)i miratuar nga qendra e adoptimit fëmijëve vendit Inter.

 137. marypërgjigje

  Kjo më bën shumë relief.That ishte një vendim i mirë për të bërë. Ti nuk e di kur personi i duhur vjen around.No marrë parasysh se çfarë race unë do të rrinë në atë si një American.That afrikan unë nuk gjithmonë duhet të jetë në zonën time rehati që unë mund të shkojnë jashtë kuti. I really appreciate këtë deklaratë të dhënë . Bekojë Perëndia ju dhe familjen tuaj me shumë më tepër shumë bekime në jetën tuaj.

 138. Marcuspërgjigje

  Fëmijët e madhe për të gjithë ju të cilët janë martuar të Perëndisë. Ne duhet të martohet me njerëz të cilët dinë se si të na duan dhe që do të na duan! Ky informacion është për daters vetëm–jo çiftet e martuara; kështu që, në qoftë se ju jeni i martuar, qëndrojnë të martuar, PLEASE! Nëse jeni takim, pastaj të kërkojë Perëndinë për të treguar që ju duhet të martohet–sepse ju nuk e dini sinqerisht! Njerëzit mund të luajnë bukur-bukur / hipokrit edhe për arsye të ndryshme dhe budalla ju, njerëzit mund të jenë njerëz të mirë(por jo një e drejtë për rrugën që Perëndia ka për ju–Jo shpirtërisht Compatible–madje 2 bij të Perëndisë mund të ketë 2 rrugë të ndryshme që nuk do të vijë deri; kujtohen vargje biblike ku unë besoj se dishepujt i qortonin një njeri i Perëndisë, sepse ai nuk ishte i lidhur me ta direkt; Jezu’ Përgjigja tregon se njerëzit mund të kenë misione pranueshme për Perëndinë, por të jetë i papajtueshëm; pastaj perseri, Perëndia i tha Hozenë të martohet me një prostitutë–nëse kujtesa ime shërben më saktë). Kështu që, duke zgjedhur një gabim(ndonjehere, një fëmijë i Perëndisë mund të jetë një gabim për ju), ju mund të humbas në bekimet që mund të hapur vetëm me një të drejtë. Ju madje mund të sjellë një mallkim për ju; fëmijët tuaj mund të jetë i neveritshëm ose disa mund të vdesin para teje; ju nuk mund të jetë prindi e drejtë për ju fëmijë; ju mund të jeni jopjellor ose jopjellor për një kohë të gjatë; ju doni njëri-tjetrin dhe diçka ende jo e drejtë; ju mund të merrni dikë që ka mashtrohen ju(ka shtrigat, magjistarët, hipokritë, abuzuesit dhunshme, naggers uncaring, cheaters, ascribers për të hapur sex apo LGBT jeteses, njerëzit e paqëndrueshme mendërisht, ascribers deri brutalitet–të cilët përdorin vetëm kafshë e familjes si një mbulesë, ateistë ose agnostikët–të cilët kanë përdorur fenë për të fitojë mbi ju, gënjeshtarët, narcissistic ose egoist, alkolikët dhe drugheads, conpeople dhe marrjen e parave të paligjshme, paganët / Satanists, njerëzit dembel, fëminore–duke folur negativisht, sigurisht, abuzuesit verbale, mallkojnë, njerëz të cilët kurrë nuk do të pendohen, vrasësit serial, Pedofilët / njerëzit incest, etj. atje jashte).

  Ju pyesni Perëndinë, sepse Ai ka një plan për ju dhe për shkak(nëse i lëshoni për çfarëdo arsye) kjo është bindja ime e sinqertë që ju nuk janë menduar për të martohen përsëri derisa bashkëshorti juaj vdes(ose kanë marrëdhënie seksuale një herë për ata që janë dinak). Ju nuk jeni menduar të marrë periudhë divorcuar(me përjashtim të pabesisë seksual), por ju duhet të jetë pa seks apo martesë, nëse ju bëni për çfarëdo arsye. Mund të them sinqerisht se në qoftë se ju(në qoftë se ju merrni një llahtari dhe një bashkëshort dhe ju nuk mund të marrë atë–kjo nuk duhet të ndodhë edhe atëherë, por ajo që po më ndodh për të bërë) ose bashkëshorti juaj është arsyeja pse ju të merrni divorcuar që ju mund të shkoni pa seks martesore për një periudhë që mund të shkojnë jashtë kryeministrit tuaj seksual(kjo periudhë mund të jetë disa dekada)?! Kjo është arsyeja pse ju duhet të pyesni Perëndinë që të duhet të martohen! Ajo shmang mëkatin më vonë(për shkak se ju mund ose nuk mund të merrni me fat, por Ai e di) dhe udhëtimi juaj i krishterë është maksimalisht! Po në qoftë se Perëndia nuk iu përgjigj problemin tuaj martesore(fëmijët, shumë) lutjet–lejuar të korrni atë që keni mbjellë për zgjedhjen për të martohen për arsye personale vetëm?!

 139. Marcuspërgjigje

  Në një tjetër çështje: ka disa martesa(nëse nuk e di, Perëndia e ka nënshkruar off mbi ta–kërkoni Atij të jetë i sigurt; nuk mendoj) që mund të duke kërkuar telashe: 1. Martesat BMWF në Amerikë: ne jetojmë në botën e bardhë progresive, racizmi objektive! racistët e bardhë janë agresive me racizmin më shumë se çdo grup që unë kam parë ndonjëherë! Dhe njeriu i zi është armiku numër 1! Ata vënë gjëra të neveritshme në ushqimin tuaj, zezakët dhe fëmijët e tyre mund të merrni ndyrë / përqafime embrion-laced dhe shtrëngime duarsh, spells / mallkimet mund të vihet në njeriun apo fëmijët e tij, policët profilin dhe keqtrajtojnë burrat zi shumë më agresive në qoftë se një martesë BMWF është shpallur si ju janë menduar për të, e mohojnë familjen, ata “nepotize” Anëtarët e pastër e familjes të bardhë(fëmijët, shumë) dhe diskriminojnë kundër anëtarëve të përziera(fëmijët) dhe njeriu i zi, ata murmurisni kundër tyre “armiqtë”, ata sulmojnë dhe / ose të vrasin burrat e zi, caktuara marrëdhëniet vëllai / motra do të bëhet e tensionuar apo armiqësore dhe pothuajse të gjithë vëllai bardhë / motra-in-ligjet nuk do të ketë ose një marrëdhënie armiqësore me homologun e tyre të zezë, Mësuesit Subtly villify, etj. Mund ta imagjinoni ndoshta fëmijët tuaj që nuk ka / një marrëdhënie të lirë me familjen e tyre të nënës? Për Krishtlindje: fëmijët të bardhë të marrë një $150 dhuratë nga ky anëtar, por fëmijët tuaj për të marrë $25 dhuratë ose asgjë. A mund të imagjinoni nëse diçka ka ndodhur me të dashurit tuaj(Burri apo Fëmija) dhe pyesin nëse familja juaj ka pasur diçka të bëjë me të dhe nuk janë në gjendje për të provuar atë? Shumë nga këto gjëra mund të pritet; por gjithashtu, këto çifte duhet të merren me gjërat që martesat e tjera duhet të merren me, shumë! faturat, home / kujdes pronës brendshme, shpenzimet e familjes(nganjëherë papritur), fëmijët diskutim(SPECIALE dhe kërkon më shumë kohë se të tjerët–madje edhe inkurajuar fëmijën tuaj të kuptojnë se të bardhët raciste shohin ato si të zezë dhe mbajtjen e një ekuilibër që ai / ajo e do të dy prindërit dhe të gjithë njerëzit të njëjtë, përkatësisht), Punë, kaluar kohë me miqtë tuaj në mënyrë që ato të mbeten miqtë e tu, etj. Ka aq shumë në vazhdim e sipër që e bën martesa pakënaqur, në qoftë se Perëndia nuk e urdhëroj atë!

  2. Martesat ku ka një hendek të madh në filozofinë fetare ose ku pikat kryesore të mësimeve fetare janë të kundërta apo jo në përputhje. Thjesht pyesni mbreti Salomon!. Krishterë dhe muslim. Krishterë dhe budiste. Krishterë dhe Hinduizmi. Krishterë dhe ateizmi. Krishterë dhe Satanizmi(Illuminati, Frankmasoneria, dhe sekte dhe lidhjet e tyre të tjera). Të jetë i sigurt që Perëndia dëshiron që ju atje para se të hyjnë, sepse Perëndia mund të përdorni ju për të kthyer personin ose dikush tjetër në udhëtimin tuaj të cilët do të dëgjojnë!

 140. BRIANpërgjigje

  Mbresëlënës,
  artikull i mirë, ajo ka folur me nderim për shpirtin tim.

  Zoti ju dhe familjen tuaj të bekoj përgjithmonë në jetën e përjetshme.

 141. JoshuaKirklandpërgjigje

  udhëtim,

  Unë me të vërtetë admiroj drive tuaj, vendosmëri, gatishmëri, & besim. Fakti që kjo sëmundje ju keni ka goditur ty & bërë me të vërtetë jetën e vështirë për ju është absolutisht e çmendur! megjithatë, ju perserve & luftuar me të gjithë që & vazhdojnë për të përfunduar gjërat që Perëndia kërkon prej jush. Kur kam dëgjuar se Tour paturp e 2012 i fundit turne juaj grupi, mendja ime filloi të pyes veten se pse ju jeni të varur atë. Sapo kam gjetur se keni pasur çrregullim tuaj lodhje & që ishin të ndezur një stazh baritor, Fillova për të kuptuar se Perëndia kishte një qëllim për ty. Kur Rise u lirua, Unë kam qenë i ngacmuar soooo! Man, Unë kam qenë i hype soooooo! Për të ju them të vërtetën, Jetë të mirë ishte 1 Christian album Hip-Hop kam dëgjuar të & blerë. Që nga atëherë, Unë kam qenë i tëri në muzikën hip hop që vlerëson Jezusin. Muzikë juaj ka qenë aq me ndikim në jetën time. Unë lutem që ju të vazhdojë të luftojë me betejat tuaja dhe të ndikojë në mbretërinë! #116

 142. çelpërgjigje

  historia Wonderful. Unë jam i lumtur ose ju. Unë jam i martuar me etninë tim, por që nuk më shpëto nga jeta e mjerueshme unë jam gjallë. I mbajtur vetëm martesën time për të mbrojtur fëmijët të ardhmen time dhe Perëndia e urren divorcin. Unë jetoj në një ferr duke shpresuar për të shkuar në parajsë.

 143. LaKiKIpërgjigje

  Kush jeni duke u përpjekur për të bindur e zgjedhjes suaj? ju, na ose? Nëse keni zgjedhur të vërtetë gruan tuaj, për shkak të Zotit ky artikull nuk do të ekzistonte. Ju nuk keni nevojë për leje. po, Unë jam i sigurt se ka pasur shumë gra Black hyjnore që ishin po aq të mahnitshme si gruaja keni zgjedhur. Por ju nuk doni ta, as kishte një interes. Dëshira juaj ishte për gruan tuaj. Kjo është e mirë. Vetëm të ndaluar duke u përpjekur për të justifikuar atë, pasi ajo është qesharake dhe mospërfillës.

  Unë jam guessing vetëm komenton se cosign statusin tuaj të postuar, por unë do të provoni përsëri. Çështjet për lirinë e shprehjes!

  • Jamespërgjigje

   UAU VËRTET. Ju duhet të shkoni për Perëndinë dhe për të marrë në fjalën. I dont mendoj se ju e dini se çfarë jeni duke biseduar rreth shkaku keni humbur qartë në pikën e kësaj. Im menduarit ju nuk e kupton qëllimin e tij bërë këtë është për të ndihmuar dhe për të inkurajuar të tjerët me të njëjtën situatë. Mënyrë që ju erdhi tingëllon si e saj të pakënaqësi apo injoranca, ose ndoshta edhe prejudence vetë, sepse ju mendoni se duke u përpjekur për të hedhur atë në popuj të përballet ai është me një grua të bardhë dhe nuk thats rast. Kjo tingëllon si ju i çmendur ai me një periudhë të bardhë vajzë.

 144. Tiffanypërgjigje

  Çfarë është up Trip. Kjo është Tee. I really gëzuar këtë artikull. Edhe pse unë jam vjet prapa. lol. Por sinqerisht ka një arsye që unë jam vetëm duke parë këtë. Burri im është i bardhë dhe shumë u rrita duke imagjinuar veten me një njeri i zi. Por Perëndia krijoi mua të jenë të ndryshme. Edhe në rritje deri unë isha fëmijë ftohtë në bllok, i njohur si një nga Fellas. Pastaj në kolegj ndryshimin Fellas titullit, kur ata mendonin se isha e bukur. Por për shkak se unë jam një oficer që ishte për të vështirë për një njeri i zi për të mbështetur mua në. Kështu që unë u bekuar në 30. 3 vjet të forta me një vajzë të bukur të vogël. Unë vetëm të lutem se bota mund të vijnë së bashku dhe e di se dashuria nuk ka ngjyrë. Zoti bekofte
  P.S. Lil Vëllai gruaja ime është aziatike, i martuar 9 vjet. Nëna ime na thërret tenxhere e saj shkrirja e dashurisë.

 145. Millzpërgjigje

  Miremengjes,

  Të dy gruaja ime dhe unë e vlerësoj dialog të tillë si ne të ndjehen këto lloje të tregimeve si “i prekshëm” si ata mund të duhet të adresohen në shoqërinë tonë dhe më e rëndësishmja si të krishterë. Unë jam një djalosh i zi veten, gruaja ime, i cili është i bardhë, është shtatë vit më i ri se unë. Ne të dy e duan Krishtin thellë. Si ne besojmë vërtet se me anë të lutjeve Krishti na dha njëri-tjetrin. Ne tani janë prindër të katër fëmijëve të bukur në një familje të përzier. Ky bashkim Perëndia krijoi për ne, sigurisht që nuk ka ardhur me pengesat e saj kemi humbur miqtë dhe familjen përgjatë rrugës që ne ende lutemi për. E vërteta është plani i Perëndisë për ne nuk është ajo që ne qëllim. Dhe Bibla është plot e përplot me skenarët që flasin në planin e Perëndisë tonë dhe përsosmërinë e Tij hyjnore. (Osea / Gomeri është një shembull i përsosur)

  Unë mendoj se mendimi botën e sindikatave interracial janë dëmtuar nga sixhade e paragjykimit, urrej, shumë të tjerë të ligj dhe të këqijat gjëra që kanë pllakosur mendimet e njerëzimit që nga fillimi tonë. Kjo është arsyeja pse Bibla cila është historia më e madhe dashuria e të gjithë atyre ende rezonon edhe pas gjithë këtyre millennias.

  Gruaja ime dhe unë kam përjetuar këtë urrejtje të dorës së parë nga të dyja kulturat tona dhe madje edhe të tjerët nuk tonat. Është edhe më interesante kur ajo është nga një person i cili pretendon të jetë i krishterë apo ata që nuk e kanë përpunuar injoranca e tyre. Kur këto gjëra ndodhin për ne e shohim atë si një bekim, sepse ne e kupton se sa afër jemi për të dëgjuar zërin e Perëndisë dhe jo e jona. ai (Krishti) në ato momente shumë të na godet me Galatasve 2:20, ajo është atëherë e kuptojmë lufta ne mund të dëshironi të keni nuk është e jona për të luftuar. A ka të bëjë më të lehtë për të dëgjuar se? Jo te gjithe, ata vetëm zbulojnë më shumë pyetje të tilla si: “Ne rregull, Unë nuk mund të luftuar mbrapa, por çfarë në lidhje me fëmijët e mi? Si mund të mbrojtur ata nga urrejtja ata e gjykojnë të?

  Kjo është kur ti e kupton se martesa juaj nuk ishte vetëm një personal, Udhëtimi fizik por një shpirtërore.

  Gruaja ime dhe unë jemi në vitin e nëntë tonë në martesë (futur duartrokitje) dhe ne nuk kemi qenë më të fortë dhe më të bashkuar, sepse ne e shohim misionin tonë tani, ajo nuk mund të jetë aq shumë më qartë. Kur Bibla thotë se ne jemi drita e botës, ne me të vërtetë janë! Dhe disa nuk mund të kuptojnë se, por pastaj ju gjeni disa që thonë për veten e tyre: “vërtet! Çfarë ju dy keni dua që!”

  Për Trip vëllai im dhe familjen e tij të mrekullueshme dhe të familjes së zgjeruar them këtë,

  Udhëtimi juaj ka filluar vetëm vëllanë dhe motrën time . Forcohuni në Zotin dhe në forcën e fuqisë së tij. Ai do t'ju drejtojë për aq kohë sa ju kurrë nuk ndalet duke Atij.

  Nuk do të jetë shumë pengesa I dimë me siguri ju ndoshta keni përjetuar tashmë ata jetojnë në Jug. Por ju jeni një shembull i bukurisë së vërtetë të Perëndisë tonë, dhe Zoti Jezu Krishti. Në dashuri dhe martesë kjo tregon më të mirë, sepse Bibla thotë disa herë se “Sepse nuk ka respektimi i personit me Perëndinë” – Romakëve 2:11

  Zoti ju bekoftë dhe të gjithë të tjerët në këtë post që e përmendur emrin e Jezu Krishti

 146. Dawnnpërgjigje

  Bro, Unë kështu e vlerësoj dhe ju respektojnë për këtë post. Unë kam dëgjuar pjesën time të drejtë të arsyeve se pse burrat e zezë martohen me gra të një race / etnie të ndryshme. Kjo është një nga disa herë unë kam dëgjuar një brotha’ shprehin rëndësinë e perëndishëm atributet mbi krahasimet e pse gratë e një etnie janë më mirë se gratë e një etnie. Dhe me të vërtetë kjo është për qëllim mbretërinë e preferencës. Perëndia ynë të vazhdojë të bekojë, gruaja jote dhe familja!

 147. Trinitee Hudsonpërgjigje

  Vëllai im në Krishtin. Unë jam aq i bekuar nga ky artikull. Ju faleminderit për lejimin e fjalës për të mësuar dhe për të zgjidhur çështjet e njerëzve nuk e kuptojnë.

  Unë jam i inkurajuar nga qëndrimi juaj në martesën tuaj, por edhe e vërteta jote shërbyer. Zoti të bekoftë ty dhe familjen tënde.

 148. Joshua Fordhampërgjigje

  Unë nuk do të ndjehen se ky artikull ishte e nevojshme. Unë kurrë nuk kam parë një grup njerëzish ndjejnë nevojën për të justifikuar dëshirën për t'u martuar bardhë si kam parë në njerëz Black Men më konkretisht zezë. Kam vënë re se njerëzit e zezë që data dhe martohen grupeve jo të bardhë nuk e justifikojnë se pse ata u martuan atë person jo të bardhë. Nëse ata e bëjnë, nuk është në shkallën që zezakët që u martua me të bardhë.

  Unë vetëm e kanë të vështirë të besojnë se të gjitha ato racat e grave në atë shkollë që u shërben Perëndisë dhe të dashur atë të plotë nuk ka kapur syrin tuaj por vajza e bardhë, gruaja që ka qenë e thënë të jetë Kryptonite njeriut zezë, kapur syrin tuaj për martesë. Ju vetëm donte të martohej bardhë dhe duke u përpjekur për të sjellë Perëndinë në atë si një mjet për të mos duket si çdo ky ishte aq Perëndia e kishte paracaktuar, kur kjo sjellje daton skllavërinë.

  Nëse ju doni të datës bardhë në rregull, por për të shkruar një artikull të thotë se ka diçka të mos vendoseshin në frymën tuaj.

 149. Joshua Stormpërgjigje

  jam dakort me ty, Trip Lee. Unë kam ardhur për të dini se i tërë personi është i përbërë nga shpirtit, shpirt, dhe trupi. Pra, ne jemi qenie shpirtërorë, me shpirtrat, dhe ne jetojmë në një trup. Është për të ardhur keq që shumica e njerëzve të shikojmë në “shtëpi” por ajo që ka rëndësi është shpirti / zemra e personit. Unë vetëm do të duan të ritheksoj këtë për dikë atje duke lexuar komentin tim këtu. Një njeri është një frymë-qenie. Ai ka një shpirt (emocionet dhe mendimet) dhe ai jeton në një trup fizik.

  Se lëkura bardhë apo të zi se shumica e njerëzve janë gjithmonë të shpejtë për të identifikuar është vetëm një shtëpi ku jetojmë. Mine është e zezë, ndoshta juaji është i zi. Për të përcaktuar njerëzit nga ngjyra e tyre “shtëpi” është si të gjykuar përmbajtjen e një letre nga pamjen e zarfit. Arsyeja pse ata thonë “trupi i tij u varros” është për shkak se ju nuk jeni trupi juaj, por jetoni në të. Nëse ne të gjithë e vlerësuar këto të vërteta, nuk do të ketë ndonjë race apo ngjyre çështje. Zoti është krijues, ai e dinte se kjo tokë ishte kanavacë tij, dhe ai nuk mund të përshkruaj atë të gjithë të bardhë, ose të gjitha i zi. Bukuria e artit është në përzierje të ngjyrave, jo vetëm një. Kjo është pikërisht arsyeja pse ne duhet të festojmë një garë e tjetrit në vend të ranting në lidhje me dallimet tona. Një tortë përmban një sasi të mirë të disa përbërësve, duke përfshirë vezë, kripë, sheqer, etj. Kur ata janë të përzier së bashku dhe të pjekur, ne të merrni tortë të mirë nga ajo. Mundohuni të vënë kripë, sheqer, vaj, dhe vezë në gojën tuaj para pjekjes dhe ju ndoshta do të vjellë guxim tuaj jashtë!

  Pra, nëse gruaja juaj / burri është e verdhë, e bardhë, gjelbër ose çfarëdo nuk është asgjë me vlerë diskutim. Çështja është nëse y'all gjeni një lidhje që y'all mendoj se është me vlerë duke mbajtur gjithë jetën tuaj. periudhë. Unë sinqerisht mendoj se njerëzit të cilët veçuar në bazë të racës janë të vogla me mendje, dhe ata nuk mund të shohin personin e tërë (shpirt, shpirt e trup).

 150. biota Macdonaldpërgjigje

  Dua që ju ka shkruajtur në lidhje me këtë! Jam në një martesë interracial veten, dhe në shumë mënyra unë kam qenë në gjendje të lidhen me një shumë të asaj që ju të përbashkët.

 151. Verenapërgjigje

  First oof gjitha Ι duan të sayy blog i madh! dhe
  kishte një pyetje quicқ të cilën unë do të doja të pyes nëse үou
  nuk mendjen. Isha xhingël ᥙ ѕ për të gjetur se hоw ju qendër yourѕelf dhe të qartë pгior mendjen tuaj për të shkruar.

  I һave pasur një kohë të vështirë ta largonte thoughfs mia në marrjen e mendimet e mia jashtë.
  Unë me të vërtetë do të gëzojnë writіng por vetëm ajo duket si tһe Firet 10 shumë 15 minuta po na ᥙ Juist aleat humbur duke u përpjekur për fi ց Urfé outt se si për të filluar. Ndonjë ide ose lë të kuptohet?
  Shumë faleminderit!

 152. Përmendja: Gratë Për Trump And The Black Men Who duan ata – interracial Martesa

 153. Ermapërgjigje

  Shumë njerëz kanë nevojë për një të tillë që është e veçantë për ta, apo vetëm
  diçka të pazakonta ose të veçanta.

 154. avokat divorcpërgjigje

  A keni parasysh në qoftë se unë citoj disa prej postimeve tuaja për aq kohë sa
  I ofrojnë kredi dhe burimet prapa në faqen tuaj?
  Blog im është në saktë njëjtën zonë të interesit si tuajat dhe vizitorët e mia
  me të vërtetë do të përfitojnë nga një shumë e informacionit që ju të paraqesë këtu.
  Ju lutem më lejoni të di nëse kjo në rregull me ju. Faleminderit!

 155. femërorpërgjigje

  Ꮃ ow, Kjo аrticle është e bukur, motra ime po analizon të tilla
  gjëra, kështu unë jam goіng për të informuar һer.