One Life: Share Iku

A saperangan saka minggu kepungkur, Aku ngandika ing Konferensi Nasional Campus menjangkau bab tanggung jawab saben pitados kanggo evangelize. teks iki 2 Korinta 5:18-21. Punika video saka sesi sing.

One Life | Share Iku – trip Lee saka kampus menjangkau ing Vimeo.

Yen sampeyan lagi kasengsem, kene video saka diskusi panel aku bagean uga. diskusi ana bab pelayanan kampus, gereja lokal, Komisi Great, etc.:

pastors Panel saka kampus menjangkau ing Vimeo.

Plus, Aku menehi saran sampeyan priksa metu kabeh media liyane from the conference. Ana ton saka wulangan gedhe sing aku sampeyan bakal nemokake dadi mbangun.

Enggo bareng

5 komentar

  1. Jessica DunsonReply

    Thank you for sharing this message. I needed a confirmation from God about sharing His gospel with others at my own University and I received it through this message. I truly needed this. Gusti mberkahi.