robot

“robot” inggih punika lagu pisanan album mbesuk sandi "The Good Life” ngeculake April 10. Lyrics to song lan free download ngisor

Aku ora Panjenengan robot, Aku ora Klone
Sampeyan ora dhalang lan Aku ora mbengung
Tak master anyar lan aku ndherek Panjenenganipun piyambak
Aku pengin urip apik nganti aku ical

ayat 1:
Hey aku lair kurang saka manungsa
Aku ngerti muni edan
Nanging aku iki pancene lair robot minangka bayi
Ora Ana urip nyata ing kula, Aku mung main peran sandi
Ora poto kontrol, Aku mung nindakake apa aku iki marang
Aku tak supaya sandi kawitan, Aku mung dina lawas
Nanging aku ora duwe kasempatan, nimbulaké atiku ana cara kadhemen
Atiku njupuk urutan, Aku ora bisa break jamur
Didol ing pangawulan lan aku ora bisa njupuk kontrol
Aku iki mung chilling ing sandhangan robot sandi
Karo kanca-kanca robot sandi, lan robot sandi mili
Urip cara robot, nimbulaké sing kabeh aku ngerti
Nganti aku krungu aku bisa luwar saka nyawa robot sandi, Aku kaya ...

pancing
Apa sing tansah nyoba kanggo ngontrol kula?
Sampeyan ora bos sing paling kula lawas
Temenan ora ngerti gaya sandi
'Awit aku ora, Aku ora robot sing saiki
Aku ora, Aku ora, I’m not a Robot
Aku ora, I’m not a Robot now (2X)

ayat 2:
Wangsulan: Bab ingkang edan iku aku wis ora ngerti aku robot
Aku wis ora nduwèni akèh plans kanggo kula kanggo rollout
Aku iki unik, Aku iki dadi panas
Nanging aku mung kaya wong drones liyane, Aku iki dadi dikunci
brainwashed, Aku iki dirungokake kawulo
Ingatase hak bebas sing Aku wis ana tenan mirage a
Aku digawe pilihanipun dhewe, nanging nyamarake a
Ing bab mung aku emg iya ana Pick ngapusi beda
Dadi aku isih mbengung, nanging Klone
Aku mung sumurup kawulo nimbulaké sing kabeh aku iki ditampilake
Nanging aku wis Remade, atiku ora watu maneh
Where sandi X-robot sing bisa sing song iki?
Saiki aku wis Remade, Aku ora kothong
Wong nyata teka, diganti kabeh sing aku ngerti
Panjenenganipun maringi kula bebener, sing pil hard kanggo ngulu
Panjenenganipun maringi kula printah anyar, lan diluwari kawula ndherek

pancing

Bridge:
Aku ora Panjenengan robot, Aku ora Klone
Sampeyan ora dhalang lan Aku ora mbengung
Tak master anyar lan aku ndherek Panjenenganipun piyambak
Aku pengin urip apik nganti aku ical

ayat 3:
Hey donya, ngerti aku ndeleng game
Lan aku ora perlu kawulo Panjenengan, Aku ora kuwatir bab apa
Hey Iblis, Aku pengin kula Renteng
Nanging sampeyan wis defeated, lan daya wis lemes
Hey daging, Aku ngerti sampeyan metokake jenengku
Aku ngerti sampeyan tresna kawulo, nanging Aku pangowahan tryna anteng
Sampeyan mighta wis bingung, nanging iki dina anyar
Aku disimpen saiki, Aku wis ora kudu nindakake apa sing ngomong!
Kanggo kanca-kanca, sing isih ing lockdown
Isih dikuwasani dening karep, mungkasi saiki
Bisa mbebasake everybody saka ndhuwur mudhun
Yen sampeyan lagi dibebaske munggah, ngomong karo kula sapunika

Aku ora, I’m not a Robot now
Aku ora, I’m not a Robot now
Aku ora, Aku ora, I am not a Robot
Aku ora, I’m not a Robot now

Enggo bareng

2 komentar

  1. Troy CrithReply

    That is a nice song I believe God is pleased with your work. The message is clear to me. if I may make a suggestion let a ten yr old listen to that track and ask them if they like it and what does the song mean to them peace an God bless.