track 13: Aku Ical

ayat 1:
Iku soko ing atine kowe tak wayahe?
Soapbox swag, Aku mung tak marang
Aku wis ing Yahudi lan aku kesel iku
(gangguan Car) Aku ngerti sampeyan krungu ban iki rubbing
Screeching mudhun dalan, kudu njaluk adoh
Aku ngrantam uwal sandi, Aku iki dina
'Sabab aku wis ing pangawulan apa kawulo jujur ​​kang
Nyoba kanggo mbebasake aku nanging ora qualified
Njaluk em dhuwur, njaluk em dhuwur, njaluk em dhuwur
Novacane ing badanku, ora aku wis ora kroso kawulo
Padha wong aku asin lan padha bisa mada
Nanging aku ndedonga kanggo slaying, ora bisa ngenteni demise kang
Sadurunge groan, lan marang wong-wong aku ical
Aku ngomong bab wong bodho Lucifer, Sampeyan ngerti wong salah
Aku ngerti sampeyan ora nuduhke kanggo break munggah ing telpon
Apa salah yen aku break munggah ing lagu?

pancing:
Aku krungu apa sing matur, nanging aku ora pracaya
'Awit sampeyan mung bisa lying, lan aku ora perlu
Aku tak Gusti anyar, Aku ngerti Aku ora weruh sampeyan
Nanging aku tengen liwat sampeyan, aku kudu ninggalake sampeyan
(Baleni 2x)

ayat 2:
Carane kakehan aku kudu
Marang awakmu aku nolak kanggo tindakake
Sing menehi hasil ala, nimbulaké sing kills master lawas
Nelpon kula Harriet Aku nyoba kanggo njaluk sampeyan metu lapangan
Aku ngomong bab Iblis, kang wong wong
Tumindak kaya kang mlaku iku, Aku wis malah ora muter
Nanging marang wong aku ora perlu kawulo kabeh ing kula
Malah sanadyan aku ngerti kang tak mata kabeh ing kula
Iku bapak saka kawulo
Tak dicekel bocah kathah kang ora surprise
Dipuntedahaken sawise bapak mlaku kanggo padha demise
Padha ora gelem mati saka tebing yen ngene miyak mripate, kita kudu munggah
Suwene kang wis ing iku, Apa kowé tenan kuwat?
Tumindak kaya ing zona, kang wis lying kabeh bebarengan
We kudu juara kanggo ngalahake wong metu karo jotosan
Iya iku akeh taun ago, supaya

pancing (2X)

Enggo bareng

1 comment

  1. Joseph adu henakuReply

    The lyrics is massive!!!
    I pray God gives u more strength to keep up the good works….God bless u