track 3: Shweet

pancing:
Sing mau tangan ing udhara
Nggawe swara sing sethitik ing stands yen ana
Ndobos ing Godman yen wani, mung yen wani
Sing ngene shweet
Apa yen nalika ndobos iku ora 'bab sandhangan karo tags?
Sing ngene shweet
Apa yen nalika ndobos iku bab wong sing pisanan lan pungkasan?
Sing ngene shweet

Post Pancing:
Aku krungu wong ngomong kaya wong wong panas
Piyantun tak mau gassed munggah, ing octane sing
Deleng aku sengit marang wong-wong mau padha ora luwih
Luwih apik payung a, malih kanggé nyimpen Allah

ayat 1:
Ayo padha bali ing wektu kanggo eighties pungkasan
D kutha terus kula mudhun, sing ngendi padha digawe kula
Nalika aku bali ana, Aku ora vaca-ing (liburan)
Ngrasa kaya aku ngarep, mikir bab tetep, Aku wis ora tetep sanadyan
Ooh wis wis
negara star Lone dikembangke, Aku bisa lali
Nanging aku wis ora pop munggah metu biru
Iku fly carane wong nenun kawula, Aku ora ngomong bab sepatu, njupuk
Aku tak akèh masalah aku terus, sing shweet
Aku ngerti, Allah kawula bakal tos ing Lake, sing shweet
Carane kakehan aku kudu pitutur marang kowe kang boss lan kanggo apa-apa sing Piece saka cake?

pancing
Post Pancing

ayat 2:
Aku wis ing A kathah taun
Kapengin lagu sing aku ngidoni kene
Lan saiki 2010 iku wis cetha
Everybody ngomongké sampeyan kudu manggon kene, Aku padha tak kula saiki
ooh, wis wis
negara star Lone dikembangke, Aku bisa lali?
SMP kita iki bumpin house swisha sanadyan
Wis freestyles kita mungel kaya wong swisha house mili
Ngucapaken, "Wong terus munggah, Aku rampung tumurun
gedhe pop, gripping gandum, baby tetep mudhun "
Iki ora ngomongké bab apa-apa, nanging ngimpi pipo
Seneng, “wong bangkekan froze kaya es krim”
Nanging nambani mripatku marakké aku, bruh
Kabeh wong iku kaget, bruh
Sabab aku digunakake rap bab awis, aku tau emg wis
Aku teka urip, bruh

pancing
Post Pancing

ayat 3:
Padha ngomong wis kelakon
Nanging wong pancene mung nyoba
Gusti Allah iku kapten, wong pancene bisa wis kelakon
Kang wis munggah tahta ing langit
Padha ngomong wis udan
Wong-wong pancene mung uncalan awis
Nanging Gusti kawula kang mlaku ing lane dhewe
Ndadekake udan tiba lan nabrak gludhug
We mikir kita marang wektu
Nanging kita saestu mung maca jam kita
Dhuh Allah kawula wonten sadurunge wektu
Lan marang iku nalika miwiti, gulung tutuk
Kita ngomong kita tak ing kontrol
Nanging sing tenan mirage a
Gusti, kang bisa tetep donya mlaku
Nalika ngarahake planèt lan lintang-lintang, shweet

liyane:
Everybody pindhah lan brag sing shweet (Baleni 4x)