track 4: Manolo

pancing:
Aku iku kanggo siji munggah
Tak sing pluru dikunci lan dimuat
Aku ora ngomong bab ora burner
Flip kaca, Aku bakal njeblug iku

Tak kabin ing Manolo (nolo)
Manolo (nolo) Manolo (nolo) Manolo (Baleni 2x)

ayat 1 (trip):
Nyoba marang wong-wong mau lanang aku tau ninggalake crib piyambak
Sabab aku tetep siji ing mobil lan aku tak loro ing ngarep
Padha macem-macem, nanging padha nglakoni bab sing padha
pinggiran pindho, tong minyak pindho, bang bang
Aku metu kene madhep naga, Aku ora metu atine
Padha teka nyawa kawula, supaya iku bab wektu sing
Wong dumunung padha arep matèni Aku, yen ora pracaya marang Aku
Aku ora Care, Aku ora Care, Aku ora bisa njupuk iku gampang
Aku flipping kaca, Aku pemicu-seneng klip lan ngukur sing
ngeklik iku, ngengingi tataran
Hit sampeyan karo bebener, ing saben tembung
Panjenenganipun Cut kula jero Aku diving, Aku diving in
Nalika aku numpak aku tak sing geni geni, Aku urip maneh

pancing

ayat 2 (Lecrae):
Manolo Manolo, Aku metu kene arep pos
partners Kula mikir aku ilang, mama sandi aku Panggonan
Aku tetep cedhak penembake sanadyan, ngerti iku kebak otomatis
Njupuk kowe langsung, wong bebener sing bakal kowe karusakan kathah
Aku tak mungsuh aku ora bisa ndeleng wong kabeh nanging padha lurking
Aku loncat karo muter awak kaca sing ing wong sandi pemicu driji Tetep digunakake
Aku tak kathah pluru, tak lawas lan anyar loro nyekseni
Lan ora oleh diputer karo sampeyan, pindhah ing kekacoan watara lan teka nyoba geni
Lan aku ora tak ngomong ora luwih, I'ma klik klik bang lan jotosan bab gon
aksara Red kaya titik abang ing kubah Panjenengan
Aja aja apa do apa, kabeh yall musna
Kanthi mlayu ing backseat, sing karo klip kebak ink ireng
I'ma kenek awakmu karo nganti aku pamisah awakmu karo
Man mudhun wong mudhun wis minggu ala

pancing

ayat 3 (trip):
Aku dadi wedhus, Aku goblok a
Kadang iku ora malah lucu
Wong goroh sing sicker saka wong-wong mau racun, nalika bebener iku legi ketimbang karo madu
Lan kita ngerti kang tak kita
Iku karo kita ora bisa mblokir us, Ibaka
Nalika wong-wong mau dumunung nyoba kanggo ngunci us tembung iku gegaman sandi iku arep "baracka!"

pancing

Enggo bareng

2 komentar