jalan satapak 9: Insomniac

ayat 1:
Kaula bade di ayeuna
Ieu ngan shot mah
hirup mah bisa mungkas ayeuna
Hehehehe mah eureun jantung
Lamun kuring indit kaluar peuting Kaula bade kaluar di luhur
Kuring méré eta sadayana hirup ieu teu sadaya kuring meunang
Yessir ayeuna ngadagoan menit bruh
Kuring ningali y'all goyang jeung leungeun Anjeun luhur
Nungguan ngamen nu nyokot off, 808'S dina sayaga
Lamun Kaula engapan bangers mah ngomong pernyataan nu nangtung ku
Taneuh gon ngocok lamun nu ngamen teundeun, lemah urug
Mangga hayu atuh off leash mah
Kuring ngarasa eta, Kuring ngarasa eta, Kaula ngarasa teuing alus
Kawas Aku sato galak a
Kawas gorila anu urang nyata dina tiung
Jadi Kaula bade on jeung dina
Abdi gé jadi istirahat lamun Kaula Isro
Naek jeung ngagiling naon Kaula dina
Bruh éta naha kuring wrote lagu
Peuting Kaula bade off siga
bentang hirup mah ngan lasts sadaya peuting
Lamun kuring teu bangun isuk-isuk, bruh Kaula gon jadi alright
Maledog caution ka angin
Hayu balik we bout rék di
No slowing turun, urang gon meunang
No slowing turun, urang nyaho manéhna
ngabohong

Pra-hook:
Peuting Abdi gé risiko eta sadayana nuturkeun
Jeung hirup kawas hirup mah leuwih isukan
Urang sunda nya
Urang balik teuas sadaya minggu
'Til éta leuwih teu no ngabalukarkeun sare we meunang eta lalaki eta lalaki eta

cantol:
Insomniac
Urang bisa meunang eta lalaki eta
(malikan deui)

Post Hook:
Maledog caution ka angin
Hayu balik we bout rék di
No slowing turun we gon’ meunang
No slowing turun we gon 'meunang
Maledog caution ka angin
Hayu balik we bout rék di
No slowing turun we gon 'meunang
No slowing turun we nyaho manéhna

ayat 2: (Andy Mineo)
Oke oke oke kuring meunang eta
Naon titik maen game lamun teu meunang eta
Kuring teu kungsi nyiduh a amis genep belas
Kuring nelepon nu kado jadi nyaho mah gotta mawa eta
Y'all hirup kawas menit nyaeta wates
Lamun waktu teu duit terus naha anjeun tripping méakkeun eta
Ahirna kapanggih gadis nu teu di telepon nya sadaya waktu jadi nyaho kuring kungsi ngirining eta
Oh mah oh allah
Nu teu ilahar no gadis éta impressive
Kaula nyoba ngalawan pikeun cukang lantaranana
Y'all wanna fight di bagian comment mah
Kuring teu meunangkeun eta dawg, kawas paéh ngamen dads mah teu meunang aub
Maranéhanana ceuk kuring kungsi kukituna jadi euweuh tapi kuring mikir kuring masih tétéla Heboh
Kuring mah teu jadi ngawangkong Kuring kakara meunang eta dipigawé
Maranéhanana wanna meunang pakasaban atawa wanna meunang gun a?
Maranéhanana hayang meunang Blunt jeung perlu kurban kaluar kawas kuring di panonpoé
Wah, Jigana maranehna asup pikeun urang
Ulah saré ngored nu insomnia
Y'all hariwang bout lamun maranehna Jordans teundeun
Tapi anjeun teu hariwang bout naon awak anjeun teu?
Dang

cantol

biasa

2 comments

  1. xxxwalon

    աhoah this blog іs wonderful i love stսdying your poѕts.
    Stay up the good work! You realize, many peгsons are searching аround for this information, yoᥙ could aid them ցгᥱatly.