Се вчитува
svg
Отвори

Друго

  • септември 12, 2013Од страна на Пат Ли

    Секоја сега и тогаш јас ќе разговара со некој кој вели дека тие сакаат да станам христијанин, но се чини дека да се мисли на време не е сосема во право. Кога ќе ги прашате зошто, тие ми каже за сите гревови, сите нивни недостатоци, и сите збркана нешта што тие го направиле во минатото. јас

  • август 27, 2013Од страна на Пат Ли

    Air Jordans се иконите. Јас не носат нив многу растат иако, затоа што моите родители не ми дозволија да се купи смешно скапи чевли. Не ми се допаѓа, но знаев дека никогаш нема да добијам моите раце на еден пар. Па јас бев принуден да се справат - преправајќи се дека не постојат. It was a long couple

svg