Po ngarkohet
svg
Hapur

Të tjera

  • shtator 12, 2013Nga Trip Lee

    Çdo tani dhe pastaj unë do të flas me dikë që thotë se ata duan të bëhet një i krishterë, por ata duket se mendojnë se koha nuk është mjaft e drejtë. Kur i pyet ata pse, ata më thoni për të gjitha mëkatet e tyre, të gjitha të metat e tyre, dhe të gjitha messed up gjërat e ata kanë bërë në të kaluarën. unë

  • gusht 27, 2013Nga Trip Lee

    Air Jordans janë portreti. Unë nuk e veshin ata shumë rriten edhe pse, sepse prindërit e mi refuzuar për të blerë më qesharake këpucë të shtrenjta. Unë nuk e pëlqen atë, por unë e dija se nuk do të marrë në duart e mia mbi një palë. Kështu që unë u detyrua të përballuar - duke pretenduar se ata nuk ekzistojnë. It was a long couple

svg