Po ngarkohet
svg
Hapur

Citim

  • janar 1, 2012Nga Trip Lee

    Sa jemi të drejtë në sytë e Perëndisë? Ajo është me siguri në të njëjtën lidhje në të cilën Krishti ishte një mëkatare. Sepse ai mori në mënyrë të vendin tonë, se ai mund të jetë një kriminel në dhomën tonë, dhe mund të trajtohet si një mëkatar, jo për vepra e tij, but for those

  • dhjetor 31, 2011Nga Trip Lee

    Dhe nuk ka asnjë krijesë është e fshehur nga sytë e tij, por të gjitha janë lakuriq dhe të zbuluara para syve të Atij, të cilit ne do t'i japim llogari. Hebrenjve 4:13

  • dhjetor 7, 2011Nga Trip Lee

    I marrë atë, pastaj, që mosbesimi në Jezusin (Nuk besonin në Jezusin) është një largim nga Jezusi në mënyrë që të kërkojnë kënaqësinë në gjëra të tjera. Dhe besimi në Jezusin po vjen tek Jezusi për kënaqësinë e nevojave tona dhe dëshirave tona. Besimi nuk është kryesisht një marrëveshje me fakte në kokë; ajo

svg