Сега читање: Како дебата хомосексуалноста треба да оди

Се вчитува
svg
Отвори

Како дебата хомосексуалноста треба да оди

октомври 18, 20111 мин читање

Одличен пост од Trevin восок. Сите ние можеме да научиме од овој благодатен, Библиска, внимателна пристап

http://bit.ly/oWNTno

Како гласате?

0 Луѓето гласаа за овој напис. 0 Гласови за - 0 Гласови против.
Означени во:#дебата,
svg

Што мислиш?

Прикажи коментари / Остави коментар

Оставете одговор

Можеби ќе ви се допадне
Се вчитува
svg