Tani duke lexuar: E dua muzikën

Po ngarkohet
svg
Hapur

E dua muzikën

tetor 24, 20113 min lexim

Çdo tani dhe pastaj unë të kthehem dhe të dëgjuar në albume dhe këngë që me të vërtetë u zhvendos më artistikisht dhe shpirtërisht kur kam dëgjuar ato. Një nga këto është albume Projekti Solus Christus nga Shai Linne. Kjo është një nga tim të preferuar hip hop albume- periudhë. Prodhimi është unik (edhe pse jo Komercial), përmbajtja është e pabesueshme, dhe aftësi lirike Shai është në ekran të plotë. Kjo është një nga ato albume që e bën Rappers pyesin veten, "Pse jam unë ende seancë përsëri?”

Unë nuk mund të japin kuotën e tërë rekord në këtë post, por këtu është një nga vargjet e mia të preferuara nga albumi. Është varg Shai nga "Mic Kontrollo 1,2″:

Ai e dha jetën e tij si shpërblesë, Unë jam hype dhe unë jam vallëzimi
Kur recitonte himnet e mia të Krishtit, Qengji drejtë që dritat fanar tim
Kush tjetër, por Zoti i kombeve
Mund të hype një pijanec kombet për të shkruar pa as edhe një fjalë të vetë-lavdërimit?
Fjalët e mia të dobëta- pamjaftueshme të vërtetë për të përshkruar Seed Immaculate
Destinuar për të bërë vepra të mrekullueshme
Në moshën dymbëdhjetë, ai kishte kokat e vjetra i habitur njohuritë e tij
Iu bind prindërit e tij, edhe pse Ai krijoi tubacionet e tyre me erë
A Anomali vërtetë- dhe të cilët mund të peshoj
Shërbëtori luftuar gjarprin në shkretëtirë me vargje nga Ligji i Përtërirë
Satanai hodhi çdo pengesë kundër tij, por nuk mund të kuptoj
Në strategjitë e shkëlqyer e Adamit eskatologjike
E veçanta e butësi e tij është shumë e thellë për të folur
Dhe në qoftë se ju mendoni se zemërbutësia është i dobët thjesht të përpiqet të qenit i përulur për një javë
njerëzimi i përsosur- por bubbling me hyjninë
Përmbushja besëlidhjen e përjetshme brenda Trinisë
vuajtje torturues, agoni e pafundme
braktisjen hyjnore për Inventor e gravitetit
Nuk ka mëkat në Madhërisë së Tij, Ai ishte një zëvendësim
Fryti i dashurisë së Tij ishte e mjaftueshme për të mbledh mëkatin nga rrënja
Dita e tretë u rrit fitimtar- Historia do të thotë është
Pasimi se drejtimin e Perëndisë për të bërë Jezusi duken lavdishme
Ne pështyj fjalim të shenjtë mbi rreh të dal temperaturën
Dhe nuk ka tërheqje pse ne kërkojmë kthimin e perandorit!

që, shoket e mi, është një nga më të mëdha vargjeve hip hop shkruar ndonjëherë. Skemat e rimë, fjalori, qartësia dhe thellësia e përmbajtjes, rrjedha- gjithë atë ishte i çmendur. Lavdërojmë Perëndinë për përdorimin vëllai im Shai. Cilat janë disa nga albumet y'alls preferuar dhe vargjet?

Si votoni?

0 Njerëzit votuan këtë artikull. 0 Votat pro - 0 Votat kundër.
Etiketuar në:#HipHop, #muzikë,
svg

cfare mendoni ju?

Shfaq komentet / Lini një koment

2 Comments:

 • i mbrojtur nga era

  gusht 19, 2013 / në 7:27 jam

  To respond to your question Tripthis was the verse that compelled me check out Shai in the first place, off Flame’s Our World Redeemed, “2nd coming.Amazing.

  In the scriptures we find facts
  Pictures of divine acts
  Prophesied God provides wisdom the mind lacks
  At History’s climax
  More vivid than IMAX
  The sky cracks with
  Jesus on some, I’m back
  tani, just try to visualize the most
  Glorious site ever to hit physical eyes
  Holy angels in Christ who gets minimalized
  in splendor arrives and all the dead in Him will arise
  Believers who are alive become a maturated Order
  And caught up in the clouds like evaporated water
  To Be captivated by the Master’s grace and aura
  Before He Activates the slaughter
  on the cats who hate the Torah
  The File wildinout and doubt and wouldn’t call on Him
  And now Crying out for the mountains to fall on ’em
  The dead come Out the grave at the holy judge they look
  They’re broken up and shook
  while He opens up the books
  All sins will be Weighed not ignored
  And law breakers slayed (slain) by the sword
  on the day of the Lord
  While we gaze and admire His
  Greatness, liars and fakes who hate Messiah expire in
  The fiery lake
  Made for Satan and his angels sent to deceive
  Multitudes who refuse to repent and believe
  The elect have no hell to fear
  Cause we’re related to the judge
  Like the Fresh Prince of Bel-Air

  Another verse that hit me, Lecrae’s verse onBeautiful Feetoff Rebel. It was amazing and really hit at the heart for me:

  Eric used to go to bible study as a kid
  He got older and started doing what the hood did
  A rival gang caught him slippin tried to take his life
  But the jammed up so them beat him nice
  He woke up in the hospital singing bible songs
  Praise God he had a place to learn the bible from
  But then he gets saved and wanna preach Christ they make him change his whole culture and way of life
  He gotta get him a bachelors wear a suit and tie
  Go to seminary by then all of his boys will die
  Jesus came to invade culture outta nazereth and used a couple fisherman who people saw as hazardous
  The feet are beautiful if only they’d go
  If ain’t nobody in hood preaching how will they know?
  Eric is better used taught trues in his context
  Somebody please plant a church in his projects.

  The last one I can think of off top is Tedashii’s verse from Between Two World’sBear with you” (which I think is my favorite song on the whole album) –

  Life done been crumby, since I been walkin a young’n
  Call me different or funny, wish I could change it like money
  Grew up off in the country, we’re lookin different n funny
  Stupid head or just ugly, no matter what it kept comin
  Askinmy momma where daddy, he aint here to protect me
  Teach me, raise me, or carry my load when it get heavy
  So I did it on my own, fightn carryin on
  It don’t matter what they told me dawg, I thought I was grown
  People tell me that I’m trippin, n i tell them they wrong
  All the while I’m actin out, blamin my daddy who gone
  Fast forward by 10, when God saved me from sin
  And He changed my heart from dark to light to show to all men
  And I got the conviction, call him up and stop trippin
  Thats when I found out he’s a Christian, who got saved in omission
  Thats when it goes past religion, and then it makes an incision
  Into your heart n then you start forgivin, man and start buildin!

  Cheers to good music and hail to the King!

 • JulianH

  tetor 31, 2013 / në 2:55 pm

  I’m constantly amazed by the show Shai and others like yourself put on through your lyrics. I figure most Hip Hop isn’t that difficult because you have the freedom to create bars that really don’t have to relate to your previous bar. Just saying random things that rhyme, pretty much. But you guys have to pick a subject and make it rhyme while still having a clear message. I couldn’t measure the difficulty of that. And that Shai verse you posted, in light of that difficulty, is truly amazing.

Lini një përgjigje

Ju mund të pëlqeni
Po ngarkohet
svg