iLove Lyrics

Di handap ieu mangrupakeun lirik ti lagu mah iLove dina album anyar mah "The Good Kahirupan.” Sasaha sejenna sangsara ti iLove?

ayat 1:

ngaran kabogoh mah dimimitian ku hiji I

Shines caang béntang kawas di langit

Tetep ku sisi mah, lamun poék anak manéhna éta cahaya

Manéhna befriends loba, jeung urang musna di panon nya

Staring di nya tinimbang ningali léngkah urang

Jalankeun nya lamun urang hudang tanpa catching napas urang

Manéhna nu addicting, kanyataanna: urang keur fiends

Tapi urang teu sniffing lem, urang keur ngan glued ka layar

Manéhna aturan urang, tempo bukti lamun manéhna cingcin

Urang meureun kukituna nyokot dua nya leuwih dua manusa

sadulur nya? Sababaraha badag sababaraha leutik

Urang nyingkronkeun nya jeung em poean pikeun ngajaga dirina dina raraga

Urang meunang nya lamun manéhna pakait komo lamun urang teu bisa mampuh nya

Tanya kuring lamun kuring bener kudu nya? Kuring jadi kawas, "Nurun tina”

Tapi basa kuring ditempo nya di mall Kuring kungsi ka pangadilan nya

Kuring tetep nya di asesoris, ya budak ulah bari nya

Kuring hayang nya dina kahirupan mah, Abdi ngalakukeun nanaon keur dirina

Poho ngeunaan budak récéh, manéhna leuwih kawas saparapat a

Aku jeung nya sadaya waktu, teu taya sahijieun cooler

Manéhna hiji lalaki timburu Lil mah teu wanna leungit nya

Jadi tinimbang belanja waktu jeung batur

Manéhna ngan ngidinan kuring ngobrol basa kuring ngobrol ngaliwatan nya

cantol

Ieu iLove

Abdi bogoh nya jadi loba mah teu kudu taya sahijieun sejenna

Kuring coba pikeun nunda nya turun tapi teu bisa mantuan sorangan

ayat 2:

Manéhna nu bener mangaruhan kumaha hirup mah mana

Manéhna ngatur kuring, Kuring bisa indit psycho

Kuring teu bisa mikir ayeuna, lipo mental

pikiran Weighty nu kadorong kaluar ku nempokeun cahya nya

gotta Community urang nyokot backseat hiji

Kuring coba ngobrol ka batur, tapi Kaula ngarasa mad lemah

Aya sok hal mah seuri di, hal bisa kasampak nepi

Manéhna ngajaga kuring entertained, saacan kuring bieu kungsi kasampak nepi

Jeung basa kuring nyoba pikeun meunangkeun nepi di téks

Manéhna nu ngetok dina taktak mah maca téks séjén

Tingali Teu sangka manéhna kukituna bener jadi anu pangalusna

Kuring ka dirina manéhna bal beurat jeung ranté kira-kira beuheung mah

Manéhna meunang mad kawas, "Anjeun meunang tanggal hade?”

Kuring kungsi manusa up, waktu ngatur

Kuring ka dirina lamun manéhna teu gon hayu atuh tapa

Saterusna keur demi mah, urang gotta misah

Ulah wanna menyakiti nya, Kuring teu wanna nyiksa nya

Tapi manéhna ngan aya kuring make nya

cantol

biasa

7 comments

  1. andy_awadwalon

    lagu ieu téh ngeunaan telepon / smartphone na kumaha maranéhna butuh urang jauh ti kanyataan, Masalah urang ku distracting kami. Telepon sareng olahtalatah teks geus jadi prioritas leuwih Dursasana sosial di jalma, na tiasa janten selingan badag malah sacara rohani. (keur saha anu miharep penjelasan, yen ieu abdi pamahaman lamun lagu)

  2. @ProphetLinkwalon

    Ngabarakatak, muji Allah…teu yakin lamun anjeun ngagaduhan tweet abdi, @ProphetLink, Tapi muji ka Gusti abdi percanten kuring meunang deui katuhu sateuacan Anjeun dipasang ieu…iLove nya teuing…kapaksa serius gancang sarta neneda ka megatkeun tindakan ngajadikeun babu Kuring kungsi ka dirina…manéhna hurting nikah kuring mimiti on…gelo…lagu seuneu dina album blazing. Mungkin Pangeran neruskeun migunakeun maneh na bisa Anjeunna tetep Anjeun nutup ku kituna anjeun bisa ngijinan Mantenna gawé liwat anjeun. Alhamdulilah ta'at Anjeun.

  3. Kayla Monroewalon

    Bakal jadi hébat lamun anjeun ngagaduhan on Tumblr langkung sering neruskeun babagi gopel tur bakal hébat lamun bisa nyadiakeun penjelasan pikeun lagu ieu teuing tapi nyaho anjeun sibuk. Allah ngaberkahan anjeun.

  4. Thembawalon

    Lalampahan lalaki i bener wanna nyebutkeun Allah ngagunakeun maneh badag waktu bro!!! ogé ngeunaan lagu éta abdi menta sorangan kumaha lalampahan anjeunna ngawangkong ngeunaan “abdi resep” garis kahiji “ngaran kabogoh mah dimimitian ku hiji I” tapi ayeuna abdi ngartos iPhone. Alhamdulilah nu lalaki. Themba ti Aprika Kidul.

    • TIAWANAMCSHANwalon

      Amin Sumuhun anjeunna lalampahan mangrupa endah rapper Dupi anjeun gaduh alus KAHIRUPAN BUKU IF NOT mangka anjeun kudu indit meunangkeun eta BEACUSE bener teu OPEN MY panon jeung ngarobah My Life pikeun leuwih alus AND IT mintonkeun Anjeun naon AND kumaha alus IT ngarasa teuing boga alus kAHIRUPAN ka Yesus Kristus

  5. TIAWANAMCSHANwalon

    HI lalampahan Lee ,

    MY ngaranna TIAWANA MCSHAN FROM Houston TX AND IM Anjeun #1 Kipas Abdi bogoh alus KAHIRUPAN BUKU pisan AND Abdi bogoh ALL Anjeun lagu'S IM 29 Taun AND I GEUS seuneu pikeun PANGERAN ti jaman kuring ieu 12 TAUN ………..??? Lalampahan Lee ti jaman YOU ieu ngora anjeun boga ALL cara geus hiji menak kado …………. Kuring WANNA manggihan BENER CINTA Sababaraha dinten tapi sakapeung kuring ngarasa kawas kuring balik ngeunaan IT THE WORGN Jalan BEECAUSE sakapeung kuring ngarasa halah teuing jadi dipikacinta Kuring tos kalangkung Témbongkeun MY awak teuing lalaki liwat poto tapi sanggeus abdi Kuring ngarasa jadi macet …. Kuring kungsi Ieu bodo mah ngawangkong kuring nepungan manehna ngaliwatan babaturan tapi urang pernah papanggih rupa pikeun nyanghareupan jeung manéhna kuring nanya jang moto MY awakna SO I ngirim eta teuing manéhna jeung katuhu sanggeus kuring ieu perasaan goréng lantaran kuring nyaho saha kuring AM Allah jeung saha atuh kitu acan jenis awéwé MY cimahi Padahal mah teuing jadi …….. Saterusna manéhna nunjukkeun sababaraha awéwé poto LAIN teuing coba teuing nyieun kuring ngarasa low Ieu bodo teu MY suami Kusabab kitu kuring ngarasa jadi macet sok atuh hayang I bisa pikir sateuacan abdi HAL'S …………. Lalampahan I ASK nu bakal neneda Abdi … Teuing nyieun TROUGH jeung Roh Kudus bakal datang nepi ka kuring di kakuatan ……… Gusti Yesus IM SO Hampura ngahampura…. Lalampahan Lee IM Anjeun # Kipas leuwih ALL …. AND I sono ka anjeun RAPING tapi kuring nyaho ALLAH geus lain perkara, Dina carita keur anjeun ….. Nalika kuring kasampak di hirup anjeun jeung kuring maca Kitab Suci AND Anjeun BUKU I Ucapkeun I hoyong alus KAHIRUPAN ……. SO IM bade tetep handap ALLAH jeung ngadagoan asup manehna teuing Kirimkeun A alus CHRISTAN MAN nu bakal bogoh ka abdi for abdi jeung teu bogoh ka abdi mah awakna tapi keur MY jantung sarta A MAN anu bisa nyieun kuring hal anu alus………. Jeung iraha urang meunang MARRIDE alus HAL bakal MY lagu ON MY kawinan dinten !!!! lover Anjeun # 1 kipas TIAWANA