Unë jam mirë shpjegoi

"Jam mirë” ishte një nga të fundit këngëve që do të regjistrohen për albumin tim të ri, Jeta e mire. Lecrae dhe unë në fakt ka shkruar dhe regjistruar një këngë krejtësisht të ndryshme, dhe ne e pëlqente në fillim. Por në fund ne kemi vendosur ajo ishte vetëm shumë e mirë; dhe ne të kërkuar për të vënë diçka të madhe. Kështu që unë luajtur një rreh pak për atë që unë nuk e kishte shkruar tekst kënge për akoma, dhe ne ishim të dy në dashuri me këtë një të tillë. Ajo ishte epike, agresive, dhe të mbetet në mendje.

Unë i thashë atij Unë të kërkuar për të shkruar një himn që komunikuar sigurinë tonë në Krishtin. Doja të inkurajojë të krishterët për të ndaluar që jetojnë në frikë dhe të fillojnë të jetojnë në Romakëve 8. Ne vendosëm në "Jam mirë” temë, kemi kërkuar Zotin për ndihmë, dhe kemi filluar shkrim në qoshet e kundërta të studios Atlanta arrijnë të. Ne regjistruar shumica e vokal tanë atë natë, dhe kur ajo është bërë të gjithë ne e kemi dashur atë.

Shpresojmë se ky shpjegim i shkruajtur do të na ndihmojë të tretet përmbajtjen ...

varg 1:
Unë dëgjoj probleme që vijnë për mua, Vdekja është në rrugën derën time /
Frika thotë Unë jam humbasë bro, por kjo nuk është ajo që thonë se Zoti im është i /
Ai tha se nuk është fajtor pse unë ende nuk kishte datë tim gjykatës /

Ky është vendi i shumë besimtarë të gjetur veten. Ne e dimë se dhimbjen, gjykimet, dhe ndoshta edhe vdekja janë pashmangshëm. Frika jonë pëshpërit në veshët tonë dhe na tregojnë se ky gjykim është fundi i botës- se është e gjatë për ne. Por kjo nuk është ajo që Zoti na ka thënë. Zoti na ka premtuar se do të shpallet i pafajshëm para tij, për shkak të Krishtit (Romakëve 4:5). Dhe për këtë arsye ne kurrë nuk do të humbasë (nevojtore 3:16). Vdekja nuk është fundi për të krishterin; ai është fillimi i një të ri, më shumë realitet lavdishme.

Unë e kam provuar dhe kam parë atë, edhe pse kjo është vetëm një shijim paraprak /

Për shkak se Jezusi vdiq dhe më çoi në Perëndinë (1 Peter 3:18), Unë e kam provuar dhe shijuar se ai është i mirë. Por mirësia që kam shijuar tani është vetëm një shijim paraprak. Një ditë unë do të jem me Zotin tim, dhe të përjetojnë mirësinë e Tij në mënyrë të plotë.

Unë nuk e di se çfarë ata ndjenja, Nuk e di se të menduarit /
Bro shpirti im e pamposhtur si Mario, kur ai keq /

Në këtë linjë, Unë kam qenë të paturit e një zbavitje të vogël me referencë Mario. Por unë kam qenë i kujdesshëm nuk do të thotë se Une jam të pamposhtur. Unë mund të plagosur, Unë mund të dekurajohen, Unë mund edhe të vrarë. Por shpirti im nuk mund të jetë vrarë ose shkatërruar, sepse unë jam i sigurt në Jezusin. Kur Super Mario merr yllin e veçantë keq, pa marrë parasysh çfarë armiqtë ai shkon në, ata nuk mund të dëmtojë atë. E njëjta gjë mund të thuhet për një njeri të shpenguar. Ju mund të shqyej trupin tim për të shreds, por shpirti im do të mbetet e paprekur. Dhe Perëndia ka përgatitur një qytet për ne (Hebrenjve 11:16).

Ata shohin më mbushësh me gëzim, si unë nuk e atë që Ai e pijshëm /
Kupa është e plotë të gjallë bro ujit, I gllënjkë atë dhe të falënderojmë Atë, po zoteri/

Njerëzit mund të shihni mua duke luftuar për gëzim në mes të gjykimit dhe të ngatërrohet. "Si mund të buzëqeshje në një kohë si kjo?” Por unë nuk jam i çmendur ose i dehur, Unë jam i sigurt. Unë kam pirë nga pusi i jetës së përjetshme, dhe shpirti im është i kënaqur (nevojtore 4:13-14).

Unë nuk mund të fitojë një Grammy, ose të merrni një tjetër yjor /
Por unë do të merrni shpërblime nga Zoti im, kjo nuk është asgjë më të mirë /
Unë nuk mund të hartojë edhe një herë, Unë nuk mund të shesë një mili /
Por unë u ble nga mbreti im, Ai është gjithmonë me mua /

Kam shkruar këtë pjesë, sepse, në sytë e botës lartësia e suksesit për një artist është shitur një bandë e të dhënave dhe për të gjetur një bandë e njohjes. Por edhe në qoftë se unë kurrë nuk të marrë një tjetër çmim ose tokë në një tabelë, Jam mirë. Unë nuk mund të merrni shpërblime nga bota, por unë do të merrni shpërblime nga Jezusi. të dhënat e mia nuk mund të blihet nga dikush, por unë kam qenë i blerë tashmë dhe të çliruar nga Jezusi.

Pra, atë që ata duke folur bout? Asnjë nuk mund të hedh më poshtë /
Yessir unë do të ndjeni dhimbje, por Jezusi mori mua tani /

Edhe njehere, Unë nuk dua që njerëzit të mendojnë se unë do të thotë të krishterët nuk do të përballen me gjyqin, apo edhe se ne nuk e ndjejnë peshën e këtyre gjykimeve. Ne janë përballur shpesh me vuajtje intensive, por Jezusi na ka.

Kjo është arsyeja pse unë jam duke bërë zhurmë, kjo është arsyeja pse unë jam duke hard /
Kjo është arsyeja pse unë shkoj bandit, pështyrë atyre bare majmun /

Të gjitha të vërtetës kam përmendur më lart motivon mua. Kjo është arsyeja pse unë të shpall lajmin e mirë dhe të vënë jashtë albume. Kjo është arsyeja pse unë dua të nxjerr bare që kapin vëmendjen e njerëzve. Dua të theksoj ato në burimin e të gjitha të mirave.

fiksohem:
Partner ju e dini se unë jam i mirë për të shkuar /
Presioni krijon diamante dhe zjarri pastron artë /
Nuk ka asgjë në këtë planet që është e kënaqshme shpirtin tim /
Unë jetoj për nesër, sot është jashtë kontrollit, fa sho, Jam mirë/
Të marrë të gjitha paratë e mia, Jam mirë/
Këtu vjen dhimbja, Jam mirë/
Po ata mund të më vrasin, Jam mirë/
Të vdekurit fitim, Jam mirë/
Nuk është e thënë se ne nuk ndjeni ndonjë dhimbje /
Unë jam vetëm duke thënë se ju nuk mund të na nxjerrin jashtë lojë, Shkaku homie ne mira /

Këto Lyrics janë shpjeguese shumë vetë. Në kontekstin e kësaj kënge "të mirë” nuk do të thotë unë jam i përsosur ose të drejtë të mi. Biblikisht ne e dimë se nuk është e vërtetë prej ndonjë prej nesh (Romakëve 3:11-12). "Jam mirë” është një tjetër mënyrë për të thënë, "Unë jam i ftohtë” ose "Gjithçka është në rregull.” Sepse ne jemi në Krishtin, ju mund të merrni çdo gjë nga ne, por ne jemi të mirë, sepse ne jemi të ankoruar në Krishtin.

varg 3:
Unë e di se Unë jam vuajnë, se vetëm do të bëjë më të ashpra /
Vdekja është vetëm një porta për të marrë mua për të dashurin tim besnik /

Pasazhe si Veprat 14:22 dhe 2 Timothy 3:12 kujtoj mua se si një i krishterë do të vuajnë. Dhe pasazhe të tilla si James 1:4-8 dhe romakët 8:28 më kujtojnë se Perëndia e përdor vuajtjet për të bërë më shumë si Krishti. Këto gjykime mund edhe të marrë jetën time, por besimtarët nuk duhet të frikësohen vdekjes. Jezusi e ka marrë gjëmba nga vdekja, dhe kjo është shumë më mirë për ne që të jetë me Jezusin se sa të jetë këtu.

The Lover i shpirtit tim është me mua, ju mund të shkundur vëllanë /
Por ju nuk do të trokas më poshtë ose të marrë mua në, sjellë bubullima /
Le stuhitë vijnë për të na ndjekin dhe na dëmtojë /
Ata nuk mund të marrin Zotin tonë na bro Ai na mori një vendim /
Jo fajtor, Ai është me ne dhe Ai qëndron i pranishëm /
Kurrë nuk e lë mua Ai madje jep prania fazë /

Këto përfundimtare gjashtë bare të gjithë dëshmojnë për një të vërtetë ankorimit, Zoti është me mua. Dhe pa marrë parasysh se çfarë ndodh, Ai do të vazhdojë të jetë me mua. Nuk ka absolutisht asgjë që mund të më ndajë nga dashuria e Perëndisë në Krishtin! (Romakëve 8:38-39)

Gjëja më e rëndësishme për mua është fakti që unë jam bashkuar me Jezusin. Që nuk mund të merret nga unë. Çdo gjë që vjen rrugën time, Ai ka mësuar të thotë, "Është mirë me shpirtin tim.”

AKSIONET

12 comments

 1. M.J.S.përgjigje

  i fortë, Vëllai muzikë fuqishme. Unë pashë video për “Jam mirë,” dhe ajo më la kurioz se pse keni zgjedhur skenën e vajzës muslimane duke u abuzuar fizikisht për leximin e Biblës?

  Muslimanët besojnë në lekë e profetëve të Perëndisë dhe Shkrimet ata e çuan te popujve. Ka një keqkuptim mbizotëroj se muslimanët nuk besojnë në Jezusin. Dallimi kryesor në besimin është se muslimanët e shohin Jezusin si profet, dhe në Islam askush Profeti konsiderohet si më e rëndësishme se një tjetër.

  qëllimi im për këtë post nuk është për të debatuar fenë, por për të larguar keqkuptimet për t'i dhënë fund përhapjen e informacionit të rremë. Unë nuk e di se çfarë të veçanta të thotë që ju do të thotë për të përcjellë me skenën(kjo është arsyeja pse unë jam kureshtar), por personalisht ajo shtrembëron sistem besimi mysliman në lidhje me Shkrimet.

 2. Loydpërgjigje

  Ju lutem a mund të bëni këtë për të më njohësh mua. Unë me të vërtetë do të doja të di procesin e mendimit tuaj në zgjedhjen e fjalës. Në mënyrë të veçantë pjesa ku rap se “Unë e kam ndarë disa familje, Unë jam njohur për të shkaktojnë mbeturinat.” I kanë marrë tim mbi këtë varg, por unë dua të di saktësisht se çfarë ju do të thotë. Unë e kuptoj, nëse ju nuk keni kohë për të bërë këtë dhe nuk e bëj ujë në djersë atë. Mbani arritjen e njerëzve Trip. A ya Thang! Zoti bekofte!

 3. Lesliepërgjigje

  My postimi hera e parë :) Unë jam kaq i lumtur që ju postuar këtë këngë me referencë shkrimin dhe procesin e mendimit pas Lyrics tuaj. Djali im 9-vjeçar dhe unë të dy e duan muzikën tuaj, dhe unë jam duke marrë nesër jashtë të kalojnë disa kohë të cilësisë me të para se të fillojë në fundjavë Pashkëve. Unë nuk mund të presim që të ulen krah për krah me atë të kalojnë nëpër këto Lyrics dhe të kërkoni librin me secilën prej tyre. Ai do të jetë i emocionuar! Faleminderit Trip, shumë dashuri nga Orlando, FL!!

 4. Wayland Wilsonpërgjigje

  Gëzuar për të këtu your në zonën DC. Unë nganjëherë rri në lagje e kinezëve Shpresë për të kandiduar në ju diku. paqe.

 5. Brandon Caronpërgjigje

  Ngazëllyer për të dini se ju keni një blog. Do të duhet të fillojnë kontrollin në kohë pas kohe. Unë kam qenë në dijeni.

 6. Aaron Fillmorepërgjigje

  I love duke Feelin lëvizje Fryma në palestër dëgjuar këtë…njerëzit pyesin se çfarë unë jam duke dëgjuar shumë, unë them em #imgood

 7. Shola Rockpërgjigje

  Mbajtur seancë për Krishtin. I love të gjitha albumet tuaja. Të gjithë janë Krishti në qendër dhe Biblical. Zëri juaj është edhe i ftohtë dhe rreh ju jeni duke përdorur janë awesome; Zoti e bekoftë ju bro!!!