Aku Good terangna

"Abdi séhat” ieu salah sahiji lagu pamungkas bisa direkam keur album anyar mah, Nu Good Kahirupan. Lecrae mah sabenerna wrote jeung direkam hiji lagu sagemblengna beda, jeung urang liked eta di kahiji. Tapi pamustunganana urang mutuskeun ieu ngan cukup alus; jeung urang hayang nunda kaluar hiji hal gede. Jadi kuring diputer sababaraha ketukan pikeun manéhna mah geus teu ditulis lirik for can, jeung kami boh di asih ieu. Ieu epik, agresip, jeung catchy.

Kuring ka manehna kuring hayang nulis hiji lagu nu komunkasi kaamanan urang di Kristus. Kuring hayang ajak Kristen eureun hirup di sieun tur mimitian hirup di Rum 8. Urang mutuskeun dina "Kuring Good” poko, urang nanya Gusti tulung, jeung urang dimimitian nulis di juru sabalikna ti studio Atlanta ngahontal sacara. Urang kacatet lolobana vokal urang peuting nu, jeung lamun ieu sadaya dipigawé urang dipikacinta eta.

Muga kieu tina lirik bakal mantuan kami pikeun nyerna eusi ...

ayat 1:
Kuring ngadéngé kasulitan urang datang keur kuring, maot téh di jalan panto mah /
Sieun nyebutkeun I'ma binasa bro, tapi nu teu naon nyebutkeun Gusti mah /
Cenah mah teu kaliru sanajan kuring masih teu kungsi tanggal pangadilan mah /

Ieu tempat loba mukmin manggihan diri urang sorangan. Urang terang nyeri nu, percobaan, jeung meureun komo maot anu caket. takwa urang harewos di Ceuli urang jeung ngabejaan urang nu sidang ieu téh ahir dunya- nu éta sora pikeun urang. Tapi nu teu naon geus PANGERAN ka urang. Gusti geus jangji urang nu urang bakal dinyatakeun teu kaliru saméméh Anjeunna alatan Kristus (Rum 4:5). Sahingga urang moal binasa (John 3:16). Pupusna teu ahir keur Christian; eta awal anyar, kanyataanana leuwih glorious.

Kuring geus sakecap mah geus katempo Anjeunna, sanajan éta ngan foretaste a /

Sabab Yesus pupus jeung kuring dibawa ka Allah (1 Peter 3:18), Kuring geus sakecap jeung ditempo yén Anjeunna anu alus. Tapi aduh mah geus sakecap ayeuna ngan foretaste a. Hiji poé mah bakal jeung Gusti mah, jeung ngalaman aduh-Na di full.

Kuring henteu weruh naon anu maranehna ngarasa, Kuring henteu weruh maranéhanana pamikiran /
Bro mah jiwa urang ngelehkeun kawas Mario Teguh sabot blinking /

Dina ieu baris, Kuring gaduh fun saeutik jeung rujukan Mario Teguh. Tapi ieu mah Kade ulah disebutkeun yen Abdi teu aya nu ngelehkeun. Kuring bisa tatu, Kuring bisa discouraged, Kuring bisa komo kudu ditelasan. Tapi jiwa mah kungsi bisa ditelasan atawa ancur, sabab Aku aman Yesus. Lamun Super Juhari meunang nu béntang blinking husus, euweuh urusan musuh naon anu ngalir kana, maranehna teu bisa menyakiti Anjeunna. Sarua bisa ngomong hiji jiwa ditebus. Anjeun tiasa alm awak mah shreds, tapi jiwa mah bakal tetep gembleng. Jeung Allah geus nyiapkeun hiji kota pikeun urang (Ibrani 11:16).

Maranéhanana nempo kuring pinuh ku kabagjaan, kawas teu naon Manéhna nginum /
Cup pinuh hirup bro cai, I sip eta jeung hatur Anjeunna, yessir /

Jalma bisa nempo kuring pajoang pikeun kabagjaan di satengahing trial and pahili. "Kumaha manéhna bisa seuri dina waktu like this?” Tapi Kaula teu gila atawa mabok, Aku aman. Kuring geus sipped ti sumur hirup langgeng, jeung jiwa mah wareg (John 4:13-14).

Kuring bisa jadi teu meunang Grammy a, atawa meunang sejen stellar /
Tapi kuring bakal meunangkeun ganjaran ti Gusti mah, teu sia leuwih alus /
Kuring bisa jadi teu bagan deui, Kuring bisa jadi teu ngajual hiji milli /
Tapi kuring geus dibeuli ku Raja mah, Anjeunna salawasna jeung kuring /

Kuring wrote bagian ieu kusabab, dina panon di dunya jangkungna sukses pikeun artis anu ngajual hiji kebat tina catetan jeung lalaki kebat tina pangakuan. Tapi sanajan kuring kungsi meunang pangajén sejen atawa lahan dina chart sejen, Abdi séhat. Kuring teu meunang meunang ganjaran ti dunya, tapi kuring bakal meunangkeun ganjaran ti Yesus. catetan mah teu meunang dibeuli ku sasaha, tapi kuring geus geus dibeuli jeung ditebus ku Isa.

Jadi naon anu maranehna ngawangkong bout? No teu bisa sambel kuring turun /
Yessir kuring ngarasa nyeri, tapi Yesus meunang ayeuna mah /

Sakali deui, Kuring teu hayang folks mikir Maksud kuring Kristen teu nyanghareupan sidang, atawa komo urang teu ngarasa beurat percobaan eta. Urang mindeng Nyanghareupan sangsara sengit, tapi Yesus geus urang.

Kusabab kitu Kaula nyieun noise, éta naha Kaula ngajalankeun teuas /
Éta naha kuring indit gorila, spitting eta monyét bar /

Sakabéh kabeneran kuring disebutkeun di luhur motivates kuring. Ieu naha kuring ngumumkeun warta alus sarta nunda kaluar albeum. Ieu naha kuring rek nyiduh bar nu nyekel perhatian masarakat. Kuring hayang nujul ka sumber sagala hal alus.

cantol:
Rakan nyaho Aku alus pikeun muka /
Tekenan nyieun intan jeung seuneu refines emas nu /
Aya euweuh pangeusina ieu nu bakal satisfying jiwa mah /
Kaula hirup for jeung isukan, ayeuna kaluar ti kontrol, fa sho, Abdi séhat/
Candak sadaya duit mah, Abdi séhat/
Di dieu asalna nyeri, Abdi séhat/
Hehehehe maranéhanana bisa maehan kuring, Abdi séhat/
Pikeun maot téh gain, Abdi séhat/
Kuring teu nyebutkeun yen urang teu ngarasa nyeri mana wae /
Kaula ngan nyebutkeun teu bisa nyokot urang kaluar kaulinan, ngabalukarkeun homie we alus /

lirik ieu geulis explanatory diri. Dina konteks lagu ieu "alus” teu mean Aku sampurna atawa bener dina sorangan. Biblically urang nyaho nu teu bener nu mana wae urang (Rum 3:11-12). "Abdi séhat” nyaeta jalan sejen nyebutkeun, "Kuring tiis” atawa "Sagala sacara ok.” Sabab urang keur di Kristus, anjeun bisa nyokot sagalana ti urang, tapi urang geus alus sabab urang geus anchored di Kristus.

ayat 3:
Saha atuh anu I'ma sangsara, nu ngan bakal nyieun kuring tougher /
Pupusna ngan doorway ka nyokot kuring lover satia mah /

Passages kawas Rasul 14:22 jeung 2 Timoteus 3:12 ngingetkeun kuring salaku Christian mah bakal sangsara. Jeung passages kawas James 1:4-8 jeung Rum 8:28 ngingetkeun kuring yen Allah ngagunakeun sangsara nyieun kuring leuwih kawas Kristus. percobaan ieu komo butuh hirup mah, tapi mukmin teu kudu sieun maot. Yesus geus dicokot nyeureud nu kaluar tina maot, jeung éta leuwih hadé pikeun urang jadi jeung Yesus ti jadi dieu.

Nu Lover jiwa mah nu jeung kuring, Anjeun bisa ngocok adi nu /
Tapi anjeun kungsi bakal sambel kuring turun atawa nyokot kuring dina, mawa guludug nu /
Ngantep ribut datang ka dipikanyaho urang jeung menyakiti urang /
Paréntah teu bisa nyokot Gusti urang ti urang bro Manéhna meunang urang vonis a /
teu kaliru, Anjeunna jeung urang jeung Anjeunna tetep hadir /
Kungsi daun kuring Manéhna komo méré kuring ayana tahap /

Ieu final genep bar sadaya mere kasaksian salah anchoring bebeneran, Gusti aya jeung kuring. Jeung euweuh urusan naon kajadian, Manéhna masih bakal jeung kuring. Aya pancén nganggur anu bisa misahkeun kuring ti asih Gusti Kristus! (Rum 8:38-39)

Hal pangpentingna ngeunaan kuring kanyataan yén Kaula ngahiji ka Yesus. Anu bisa kungsi dicokot ti kuring. Naon bae asalna jalan mah, Manéhna geus diajarkeun kuring ngomong, "Eta aya alusna jeung jiwa mah.”

biasa

12 comments

  1. M.J.S.walon

    padet, adi musik kuat. Kuring diawaskeun dina video pikeun “Abdi séhat,” sarta eta kénca kuring panasaran sakumaha keur naha anjeun milih adegan gadis Muslim keur fisik abused keur maca Kitab Suci?

    Muslim percanten sakabéh nabi Allah jeung Kitab Suci aranjeunna dibawa ka bangsa. Aya misconception predominate yén muslim teu percanten ka Yesus. Beda konci dina kapercayaan éta Muslim hal Yesus sakumaha Nabi a, sarta di Islam aya hiji Nabi anu dianggap salaku leuwih signifikan ti sejen.

    Tujuan kuring keur pos ieu teu debat kaagamaan tapi mun dispel salah harti nepi ka ahir sumebarna informasi palsu. Kuring henteu weruh husus naon hartina nu dimaksud nepikeun kalawan adegan(éta naha Kuring inquiring), tapi pribadi eta ngaruksak sistem kapercayaan Muslim ngeunaan Kitab Suci.

  2. Loydwalon

    Bisa anjeun kersa ngalakukeun ieu nyaho. Abdi estu resep uninga prosés pamikiran anjeun dina pilihan kecap. Husus dina bagian mana anjeun rap éta “Kuring geus dibeulah nepi sababaraha kulawarga, Kuring dipikawanoh ngabalukarkeun kapake.” Kuring boga nyokot sorangan dina ayat ieu tapi hoyong terang persis naon nu dimaksud. Kuring ngarti lamun teu boga waktu pikeun ngalakukeun ieu jeung ulah ngesang eta. Tetep ngahontal jalma Trip. Naha ya thang! Berkah Allah!

  3. Lesliewalon

    Kuring mimiti waktu posting :) Abdi jadi senang Anjeun dipasang lagu ieu kalawan rujukan Kitab Suci jeung prosés pamikiran balik lirik Anjeun. Abdi putra heubeul 9 taun jeung kuring duanana cinta musik Anjeun, sarta Kuring nyokot isukan kaluar méakkeun sababaraha waktos kualitas sareng anjeunna sateuacan urang naek kapal dina sabtu minggu Easter. Abdi teu tiasa ngantosan diuk sisi-demi-sisi jeung manehna ngaliwat lirik ieu jeung kasampak up Kitab Suci sareng tiap hiji. Anjeunna bakal bungah! Hatur nuhun lalampahan, teuing cinta ti Orlando, FL!!

  4. Wayland Wilsonwalon

    Bungah dieu Anjeun di wewengkon DC. Kuring kadang ngagantung dina Chinatown Hope mun Jalankeun kana Anjeun sometime. katentreman.

  5. Harun Fillmorewalon

    Abdi bogoh feelin Roh move dina gim dengekeun ieu…jalma menta naon Kuring ngadengekeun teuing-I ngabejaan em #imgood

  6. Shola Rockwalon

    Tetep rapping pikeun Kristus. Abdi bogoh sagala albeum Anjeun. Kabéh nu Kristus dipuseurkeun na Alkitabiah. sora anjeun oge tiis jeung ketukan nu nuju ngagunakeun anu Heboh; Alhamdulilah nu bro!!!