Gusti tina setan

Di dieu teh video ti khutbah anyar mah di Summit Garéja di Raleigh, NC. I diajarkeun dina Mark 5:1-20 ngeunaan daya, wibawa, jeung rahmat Yesus. Kuring ngaharepkeun éta hiji dorongan ka anjeun

biasa

6 comments

  1. Aaron j Robinsonwalon

    perjalanan,
    Janten Pendeta Pemuda Detroit, jeung evangelist urban, anjeun geus di luhur kuring 3 daptar artis saprak debut Anjeun. Tapi ningali ieu raises bar kuring hormat keur anjeun jauh saluareun artis. Sabenerna, anjeun menteri Injil!

    Terus Dakwah & Ngahontal!

  2. Sandi Staleywalon

    adi, Dupi abdi tiasa ngabejaan ka maneh Abdi bogoh ka anjeun di PANGERAN? Kuring kakara ngupingkeun anjeun wengi ayeuna ku nuturkeun tautan ka lagu Beautiful Life anjeun, dipasang ku Ryan Bomberger on LifeNews.com, Abdi bungah pisan ningali PANGERAN ngagunakeun anjeun! Muga Anjeunna ngaberkahan anjeun (jeung kulawarga anyar Anjeun!) abundantly anjeun neruskeun mentri ka jalma Anjeunna sumping ka neangan jeung nyalametkeun.