Еден живот: Сподели

А пред неколку недели, Зборував на Националната конференција на глобално ниво за односи со јавност во врска со одговорноста на секој верник е да evangelize. Мојот текст е 2 Коринтијанс 5:18-21. Тука е видео од таа седница.

Еден живот | Сподели – Пат Ли од Студии врз за студентски односи со јавност на Vimeo.

Ако сте заинтересирани, тука е видео од панел дискусија бев дел од, како и. Дискусијата беше за Министерството кампусот, локалната црква, Големата комисија, итн:

пастири панел од Студии врз за студентски односи со јавност на Vimeo.

Плус, Јас Ви препорачуваме да проверете сите други медиуми from the conference. Имаше тони на големи настава што мислам дека ќе најдете дека се поучни.

АКЦИИ

5 коментари

  1. Jessica DunsonОдговори

    Thank you for sharing this message. I needed a confirmation from God about sharing His gospel with others at my own University and I received it through this message. I truly needed this. на здравје.