Стани Коментари за оваа песна

Тука се и сите текстови за петтиот студиски албум на ТРИП Пораст. Кликнете на насловот на песната за да ја видите текстови за секоја песна. Уживајте и Сподели со пријател!

1. Пораст
2. светла
3. Shweet
4. Маноло ФТ. Lecrae
5. Не сте знаеле
6. Сите се крене (интервал)
7. Сите се крене
8. Убав живот 2 (рудникот)
9. Insomniac ФТ. Енди Mineo
10. Нешто ново
11. Лазар ФТ. This'l
12. Сета моја љубов ФТ. Натали Лорен
13. Јас си заминувам
14. слатка победа ФТ. Дмитриј Мекдауел и Лија Смит

АКЦИИ

2 коментари