Rise Lyrics

Këtu janë të gjitha tekstet e këngëve për albumin e pestë të udhëtimit për studio ngrihem. Kliko mbi titullin e këngës për të parë tekstin për çdo rrugë të mbarë. Gëzojnë dhe të ndajnë me një mik!

1. ngrihem
2. Lights On
3. Shweet
4. Manolo ft. Lecrae
5. Ju nuk e di
6. All Rise Up (i huaj)
7. All Rise Up
8. Jetë e bukur 2 (imja)
9. Insomniac ft. Andy Mineo
10. Diçka e re
11. Lazarus ft. This'l
12. All My Love ft. Natalie Lauren
13. Unë jam Gone
14. Fitore e embel ft. Dmitri McDowell dhe Leah Smith

AKSIONET

2 comments