Apa Kita Pindhah On?

Aku wis katahan munggah karo saga Trayvon Martin saka awal. Kaya akeh sing aku mirsani ing jangkoan warta, maca artikel, lan ngedika babagan karo kanca-kanca. Iku didominasi obrolan umum lan ngawinang dhiskusi needed akeh bab lomba ing Amerika. Kasunyatan elek rasisme iki di-push ing ngarep kita pasuryan, lan malah sing kaya kanggo ndalang ora ana padha dipeksa kanggo pirembagan babagan.

Swara taun salajengipun, pembunuh Trayvon kang wis nampa lan ditemokaké ora guilty. Panjenengan sing ateges kita ngirim nerusake saka masalah? Wis ketemu resik, supaya iki "masalah lomba” ora kudu dadi nyata kita panginten padha, tengen? Sing ora bisa dadi luwih saka bebener. Aku ora duwe niat saka udur bab bukti, karakter Trayvon kang, utawa putusan ing kahanan tragis, nanging aku mikir sawetara diskusi kudu terus. sentosa liwat, nanging obrolan ora arep.

Apa Interest ing?

Aku ngerti ana akeh sing kepengin weruh apa nyoba tartamtu wis dijupuk ing manungsa waé saka supaya akeh. Others wonder apa sawetara Folks ireng iku supaya cepet sympathize karo Trayvon Martin, senadyan kasunyatan sing padha wis masalah dhewe. sawise kabeh, ora ana sing padha ana lan kita ora ngerti persis apa kedaden. Nalika sing bener, Aku golek dhewe emosional nandur modhal ing kabèh ordeal. Aku ora bisa ngomong everybody, nanging Aku pitutur marang kowe kok aku ketemu aku sympathizing karo Trayvon lan kulawarga Martin.

Nalika aku krungu bab taruna ireng enom lumampah saka nyimpen, lan wong sing wiwit ana pidana sadurunge ngerti apa-apa bab wong, Aku bisa hubungané. Sampeyan bisa uga ora bisa kanggo. Mungkin sampeyan wis tau wis mèlu watara ing toko departemen dening njaga keamanan kanggo ana alesan. aku nduwe. Mungkin sampeyan wis tau Carik nyimpen scream trep ing sampeyan ninggalake, assuming sing blackberry ing hip iku gun sing rencana kanggo njupuk wong karo. aku nduwe.

Mungkin sampeyan wis tau mesem lan wong disambut wis liwati ing werna, mung duwe wong supaya kontak mripat, genggaman kagungan, lan cepet lumaku adoh. aku nduwe. Mungkin sampeyan wis tau wis di-push marang tembok, dianakaké ing gunpoint, lan handcuffed dening polisi (sing mestine kanggo nglindhungi) amarga sampeyan "katon kaya tersangka kita padha looking for.” aku nduwe (lan aku kapandeng boten kaya tersangka sing). Kabeh kedadosan iki suntingan lan ora ana wong Ngartekno kaancam bakal punah, urip. paling, yen ora kabeh, kanca ireng wis liwat kahanan padha. Lan ora kaetung wong wus nandhang akeh, akeh Samsaya awon.

Yen wis tau ngalami iki Urut saka bab, sampeyan bisa ora ngerti sebabe ngono resonates supaya rumiyin karo us. Nanging nalika aku krungu crita, Aku krungu crita sandi. Critané bapakku. Lan crita anakku. Aku ora duwe idea apa kedaden sawise Pak. Zimmerman digawe pemanggih babagan sing wong enom, nanging sadurunge altercation ing, ana apa-apa sing luar biasa babagan kedadean. Mengkono saben dina siji.

Penggambaran riwayat iku nyata, lan iku asring rasis. Sawetara wong mikir padha duwe hadiah Nemokake karakter mung dening looking ing wong. Kaya seragam biru peteng lan badge tegese hukum nglaksaknano, kulit peteng lan Hoodie tegese lawbreaker. Ora obrolan wis kedaden, nanging sheet rap maye ditempelake. karakter kasar wiwit. Padha mikir bab gambar gangster padha weruh ing TV, utawa bebaya tuwane marang wong-wong mau bab, utawa angkara nggegirisi padha sekseni - lan padha nyeleh kabeh bagasi sing ing wong padha wis tau malah ketemu. We tau duwe hak kanggo tarik Serat unwarranted babagan person- malah yen padha ternyata kanggo trenyuh.

Iki jinis pemanggih sing njijiki lan palsu. Gusti Allah digawe kabeh manungsa ing gambar karo regane lan worth. Nanging kabeh kita sing dosa lan gagal kanggo nampilake gambar Allah kita ngirim. Saben siji kita bisa nguripake saka dosa-dosa kita, dateng Kristus, lan bakal ketampa dening nitahake kita. Nanging njupuk rasisme lan milih kang wong iki sing bener kudu Applied kanggo. rasisme ngandika, "Aku terkenal lan apik, lan kabeh wong duraka.”

kraman prideful iki marang Gusti Allah lan musuh kanggo Injil kang kudu dadi kapentingan kanggo Gusti Allah wong. We ngirim ora ditolak lewat, lan kita ngirim ora wedi kanggo alamat iku. The Good News iku Gusti Yesus rawuh mati kanggo loro wong dosa rasis lan non-rasis. Mantan mungsuh bisa dadi kanca ing Panjenengane, lan entuk manfaat saka sih-rahmat sing pas padha. Sing bakal langkah munggah, alamat Jeksa Agung bisa ngetokake iki, lan martakaké bebener? Apa utawa ora mikir lomba punika faktor ing kasus iki, sampeyan ora bisa mbantah sing lomba punika faktor ing gesang supaya akeh kita saben dina.

Apa kita nuruti Saiki?

Dadi carane ngirim kita nanggapi? Mungkin kita kudu pindhah ing siji pangertèn. Mungkin kita ngirim mungkasi udur bab kuwi kita lagi ora yakin bab. Aku ora ngerti saben rinci siji sing wengi; digunakake kita badhe wis disebut minangka saksi. Lan apa utawa ora kita kaya putusan, iku metu saka tangan kita.

Mungkin kita ngirim mungkasi alesan, lan miwiti ndedonga. Ndedonga kanggo kulawargané. Padha ndedongaa, supaya Gusti Allah bakal tetep janji kanggo ngirim Putrané ngowahi kaadilan sampurna. Gusti ora perlu pokrol argue kasus sing, lan Panjenengane ora perlu bukti presented. Dheweke wis ora perlu kanggo jurors kanggo menehi marang perspektif. Panjenenganipun sumerep kabeh, mangerténi kabeh, lan hakim karo kaadilan sampurna.

Nanging ing pangertèn liyane, kita paling mesthi ora kudu pindhah ing. Kita ora kudu mungkasi ngomong bab rasisme sing isih lurks ing donya kita. Yen sampeyan wis ngalami, bantuan wong kang padha ora ngalami mangertos. Sabar karo kanca-kanca padha clumsily ngupaya kanggo paham apa sing wis musna liwat. Lan aja mbuktekaken wong tengen dening manggoni dobel negatif. Trust Kristus, lan ndedonga marang Gusti Allah bakal nyetak karakter kanggo katon luwih kaya Kang.

Yen sing wis tau ing mburi nampa rasisme, sympathize karo wong-wong sing duwe. Mangerteni sing pengalaman. Sampeyan ora bisa tresna wong yen nglirwakake utawa ngremehake uneg-uneg sing. Mangga tau nganggep wong sing mung sambatan lan muter "kertu lomba.” Ngupaya kanggo ngerti wong, lan dielingi menawa sawetara kita manggon ing kasunyatan beda lan kudu keno trials beda.

Punapa mawon sampeyan nindakake, mung ora mungkasi ngomong babagan.

Enggo bareng

133 komentar

  1. jonathansampsonReply

    T.L., Kula nyuwun pangapunten sing wis liwat sawetara kuwi atos, nanging kasus tartamtu iki ora bayangan rasisme ing Amerika. George ora malah manawa saka lomba Trayvon nganti mengko ing 911 telpon, nalika Trayvon wiwit mlaku-mlaku menyang arah kang. Trayvon iki dideleng minangka curiga amarga kita mlaku-mlaku antarane lan konco bangunan apartemen, muncul supaya looking menyang windows. Elingi, masyarakat iki wis senar saka break-in lan burglaries. Sing kok Trayvon kapandeng curiga. Wis kang wis mlaku-mlaku ing trotoar ing cahya saka werna-lampu lokal, George ora wis batted mripat.

    Aku rumongso elek sing wong enom mati; nanging aku aran malah luwih elek dening kabeh sing wis mèlu minangka asil saka cilik iki kang nggambarake minangka Kayata rasisme. Five gang in Baltimore dianakaké wong Hispanic ing gunpoint wingi lan digebugi “kanggo Trayvon.” LAPD wis respon kanggo karusuhan cilik wiwit putusan saka ora guilty teka ing. rasisme palsu iki njijiki, lan iku natoni wong, ora ngewangi.

    Apa bothers kula uga iku kuwi ora mung kelakon kanggo wong ireng. Aku iki dianggep banget kanti awon dening ora pati cetho ireng ing tengah sekolah. Kasandhung mudhun bleachers, bullied, lan dipoyoki. Namung sawetara sasi kepungkur aku dibukak lan kampus College kabeh ireng-lanang-ngendi aku iki lilo tanpo pekso kanggo Black Girls Code. Mung nyoba kanggo lumaku kanggo mobil aku iki ketemu karo moyoki lan ancaman saka lanang College sing ora mikir aku duweke ing kampus.

    Ibu mung sawetara sasi kepungkur ing kene Georgia nyedhaki dening 17 taun lawas lan 14 taun (maneh, loro ireng) ing jam 9 esuk sing dijupuk ing wentis, lan dheweke 13 lawas bayi sasi ing pasuryan. Sing bisa dadi ngapa wong freak metu ing kaping. Apa kang dadi sandhangan? Apa kang dadi budaya hip hop sing Freaks wong metu? mbok menawa. (Sad yen bener, nanging bisa dimangertèni).

    Punapa mawon ing masalah, Mugi lan ndedonga kanggo solusi sing bakal mbantu kita nyimpen gesang ing anak enom kita, preduli saka lomba. Kula nyuwun pangapunten maneh sing wis liwat sawetara kaping atos, nanging nggawe cilik Trayvon / Zimmerman iki bab lomba ora pangerten kita, iku mega iku.

    • YOURSTRULYReply

      titik banget lan uga sijine. Rasisme wis transitioned lan wis dadi bab anyar “penggambaran riwayat” lan mengkono antarane wong sing nganggep piyambakipun beda. Wong ing setelan lan cah wadon ing clono ECT… penggambaran riwayat iku kabeh watara lan angel kanggo nyimpang saka, No longer iku winates kanggo werna saka kulit gedhe-gedhe. Aja kita wani nganggo liyane ganas Kadurjanan kasar interracial liyane. Apa siji iki? Kita mung bisa ngarep-arep sing rasisme ora terus minangka scapegoat lan wong bisa duwe nganti apa sing liyane olèhé ing awake dhewe lan nampa saben liyane. Penggambaran riwayat iku sedih, nanging malah Trayvon profiled “putih krupuk”. Supaya ngijini njupuk ora lorone, nanging ndeleng kabeh ngarepke. Ngluwihi mangu cukup, ora salah.

    • Marvin Lee McManusReply

      Apa bothers kula punika kita supaya cepet kanggo pracaya kawulo George Zimmerman marang bab carane Trayvon Martin iki looking menyang jendhela saka iki omahé ing masyarakat iki. maneh, ora ana sing padha ana nanging Gusti Allah mirsa kabèh ordeal lan kudu nyumbang kanggo sadurunge Panjenengane lan Allah piyambak. Apa irks kula punika kasunyatan sing kita kudu tetep arep bali lan kasebut karo kabèh iki apa bab wong ireng iki nglakoni angkara iki marang wong putih iki nanging boten rampung. Sing ora produktif ing kabeh. Aku krungu yelling babagan pejuang hak-hak sipil njupuk melu lan nggawe iki bab lomba, kita kabeh muter bagean. Ngirim kanggo sampeyan sing Jeksa Agung bisa ngetokake kudu karo media warta lan hak pejuang ora sipil utawa wong sing éling sing lomba peran gedhe saka lagi ngakoni. sampeyan ndeleng, media thrives ing nggawe kontroversi kang paling apik kanggo ratings. Suwene aku dicenthang, média utama padha ora diduweni dening minoritas. Iku katresnan dhuwit sing oyod kabeh ala. Nalika kita minangka wong luwih bab nggawe MediaWiki minangka gantos kanggo gawe piala sing kita diusir marang masyarakat, ana masalah gedhe karo sing. Aku bangga ngomong sing aku anak sing lair maneh saka Gusti Allah. Sing ora ngomong aku uncalan alesan metu jendela. Sing ngomong sing bebener tansah welcome preduli saka lomba. The untruths indiscriminate marang marang wong enom iki, preduli kang kepungkur, lan characterizations adil saka awake lan malah Rachel Jeantel, kabeh pindhah mbuktekaken sing lomba ora ketompo. Babras kula kanggo atiku sing nyoba iki rampung ing cara nindakake amarga Trayvon Martin katoné wis dipatèni kaping pindho. Bebener sumelang nyata, ana lack saka karep amarga bocah, preduli saka pikirane bab wong, ilang kang urip senselessly lan iku ora Matter apa lomba iki. Ora jumlah arguing bakal tau nggawa Trayvon bali lan ora jumlah sambatan arep nggawa babagan bebendhu kanggo matèni kang. Apa sing perlu kita tindakake iku pancene dadi luwih welasan menyang saben liyane lan takon dhéwé, apa yen sing wis anak utawa liyane siji tresna. Preduli saka kang pelaku ana utawa ora, bakal sampeyan isih aran cara? Mung amarga FL wis hukum ora ateges hukum sing trumps pangandikaning Allah. Punapa mawon kedaden kanggo kowé ora matèni? kaadilan Gusti Allah bakal tansah dianggep bener. saiki, Aku arep lungguhan lan ngenteni kanggo ndeleng sing ora krungu utawa paham jantung iki kirim lan nyoba kanggo sekolah kula ing apa padha mikir reaksi sing isih diunekake metu saka babagan.

      • jonathansampsonReply

        Panjenengan ngakeni bilih ora ana sing padha ana, nanging wong George iki lying babagan Trayvon looking curiga. Yen padha ora ana, apa latar kowe duwe kanggo nelpon George goroh?

        Endi kowe njaluk idea sing lomba diputer bagean ing? George mentored anak ireng, njupuk prawan ireng kanggo nari, lan kagungan Persahabatan lan bab cemeng liya ing sekitar kang nekseni yen ana wong karakter apik.

        daging sapi iku paling mesthi karo media, sing teka tengen metu saka gapura lomba-baiting dening nelpon Zimmerman a “putih-hispanic,” supaya minangka kanggo miwiti geni antarane cemeng lan tiyang kuilt pethak. sawise kabeh, yen ana ora sembarang kontrovèrsi, padha ora bisa ngedol papan iklan.

        Aku yakin yen George lan Trayvon bisa bali lan pindhah liwat sore, wong bakal loro apa iku beda. Iki ora ngowahi kasunyatan sing Trayvon (ora lanang, nanging wong) seda nalika straddling Zimmerman, slamming sirahe menyang beton bola-bali. Iki lair saking bukti nuduhake reregetan suket ing bali Zimmerman kang, uga paseksi mripat-seksi sing Zimmerman ana ing ngisor.

        Aku sedhih banget, dening pati saka anak, nanging aku luwih Amarga babagan kang nyedhihake ing instruction lan gaya urip sing anak iki wungu lan watara. Minangka Jeantel nyatakake banget cetha, dheweke rawuh saka wilayah sing putih ora bakal ngerti. A Panggonan ngendi cah anom ajeg ngudhut pot, Panggonan ngendi wong putih sing disebut “krupuk”, lan liyane. gaya urip hip-hop iki wis arep supaya nyababaken metu anak.

        Aku iki gendakan cah ireng nalika aku urip ing Chattanooga taun maneh sing kétoké kesel dening dheweke ora pati cetho amarga dheweke ana “tumindak putih” nggayuh pendidikan. Pundi mentality iki teka saka? Iku mesthi ora fault saka wong putih sing bocah enom ireng sing ridiculing anak ireng enom liyane kanggo nyoba kanggo Excel urip.

        Aku nyoba kanggo nindakake part sandi ing ngewangi. Minangka engineer lunak aku wis sukarelawan lan mbantu nyebar katresnan kanggo teknologi lan program antarane enom ireng wadon basis Atlanta, apa karo gagasan apik kaya Black Girls Code. Sapunika kabeh bocah iki kudu goleki nganti sing Lawakan kaya Nikki Minaj, lan wannabe-thugs rap bab jinis, dhuwit, lan shoes.

        We sing netepi anak ireng enom kita.

        • Marvin Lee McManusReply

          Apa waé ora ngumumake sing tanggal cah ireng nalika padha ing Chattanooga ngawula? Sampeyan ora kudu ngumumke sing kanggo kula kanggo kula kanggo ngormati pendapat. Sing soko sing mung gawan. Kasunyatan sing bantuan muda enom ireng ora nyetel sampeyan loro saka warga putih liyane salah siji. Aku ora ngandika yen dadi tegese utawa sopan nanging awfully Suspect. Sing cah wadon ireng sing digunakake kanggo tanggal iku ora mung individu ireng nandhang sembarang tipe guyonan apa iku saka wong putih, wong ireng, utawa wong liya. saiki, Aku ngomong kita padha ora ana. Nanging sampeyan ngeruk goroh, sampeyan bisa tansah golek maling. Mung amarga George Zimmerman kasebut kabeh iku babagan gadhah kanca ireng, lan bimbingan bocah ireng, maneh, ora ateges bab. Tau krungu, wong lamis term? uga, yen udan lan aku nyoba kanggo njaluk omah, Aku ora duwe wektu kanggo peeking ing windows sapa kang. Nanging yen aku mung di pateni wong aku panginten curiga, Aku kudu apik kanggo njlèntrèhaké sing nyatur. Iku disebut embellishing bebener. Ing mburi dina, ora kudu ngadhepi kula. Gusti bakal; Nanging, ngadhepi Allah, Ya lajeng dipunbebasaken, lan sanadyan Aku iki wagol karo putusan, sampeyan utawa wong liya bisa ngandharake adoh kasunyatan sing lomba ora muter peran ing kedadean iki; ing sentosa, ing media, lan malah saiki. Yen lomba ora muter bagean, ora ana komentar iki bakal pirembagan bab iku dadi luwih. Lan ora mung saka wong ireng. Iku apik tenan kanggo kula sing pirembagan babagan lambang rap sing dicekel bocah sing tumenga kaya iku mung anak ireng sing kaya mau. anak putih panyengkuyung luwih saka Nikki Minaj lan Lil Wayne kang saka wong liya. Nalika sampeyan duwe budaya saka dicekel bocah putih sing bisa Coin istilah, “wigger”, aja bodho dhewe pitados iku mung wong ireng. Salah sijine dalan, wonten stupidity loro-lorone lan gething ing loro-lorone, nanging please nyisakke kula nalika nyoba kanggo rehash poin sing arep nggawe kanggo nunjukaké kok George Zimmerman dipunbebasaken.

        • jonathansampsonReply

          Sir, Aku ngandika saka pengalaman pribadi. Sing kok aku dhateng Ex ing Tennessee, lan sing kok aku referensi keterlibatan ing gagasan digawe kanggo ngawula anak enom ireng. Susah Aku ngucapaké paseksi lengkap, lan isih dianggep mung liyane putih-pawn dening wong.

          Aku ngerti ex iku ora mung cah wadon ireng kanggo njaluk disrespected. Apa aku pointing metu sing bocah enom ireng sing teka munggah ing lingkungan sing ora kasurung keunggulan pribadi. Iki ora cilik kanggo kabeh wong, nanging ing pengalaman pribadi iku uncomfortably umum.

          Sampeyan nelpon George munafik, nanging maneh, adhedhasar apa? Apa kowe ngerti George? Padha sing ana wengi sing? Iku ora George ngandika kanca ireng, iku paseksene pribadi cemeng ing tetanggan kang sacara lisan ngalembana marang. Dadi basis apa kita bisa nelpon karakter ing Pitakonan nalika kabeh bukti nyaranake iku ora, lan wis tau, rasis?

          Yen lomba main peran, ngendi nuduhake bukti sing? Mung sebutno lomba kita kudu ing kabeh ngono iki ing tembung saka Jeantel, sing ngandika Trayvon disebut George “serem bokong cracker,” lan mengko “nigger.” Pangandikan rasis teka saka Trayvon, ora George. Jeantel nekseni yen ing wilayah dheweke, sing apa padha nelpon wong putih.

          Aku ora ateges kanggo Paint anak putih minangka sawetara jinis angel. Aku ngandika saka pengaruh budaya ing anak ireng mung amarga kita lagi ngomong bab Trayvon ing Kayata iki. Aku kathah lara saka mentality thug antarane anak putih enom, uga. anakku, sing loro-rasis, ora bakal tuwuh munggah karo kang celonone watara dhengkul, shirts kegedhen, lan sikap sing komunikasi apathy lan disinterest. Aku ora pengin ndeleng iku antarane bocah putih, Anak ireng, Anak hispanic, utawa sapa bae liya. Nanging, Aku pengin ndeleng generasi sabanjuré apa luwih apik kanggo dhewe.

          Aku tresna sampeyan, cak. Lan aku appreciate passion. Aku kalipur dening kasunyatan sing loro ndedonga lan Care babagan generasi sabanjuré, lan kita arep kanggo ndeleng kasil saka tau sadurunge. Gusti mberkahi.

        • Marvin Lee McManusReply

          Jonathan, iki arep ono cepet. aku durung maca kabeh kirim amarga aku ora nyoba kanggo duwe disagreement karo sampeyan. Ngidini kula ngomong, Aku ora ngundang George Zimmerman munafik. Aku mung digawe referensi kanggo tembung. Apa sing anak sing lair maneh saka Gusti Allah? Yèn mangkono, kok kita bantering bali lan kasebut? Apa kita nyoba kanggo mbuktekaken. Aku ora Care apa lomba Trayvon Martin iku, ilang kang urip nalika iku durung duwe banget. Sing kasebut ing kirim liyane kono ana wong enom. Ora, ora ana. Minangka kanti awon kita arep marang kanggo dadi sing George Zimmerman iku luwih sabdho ing njupuk urip, isih ana bocah. 17 lawas taun perangan kang adil anak. Dheweke ora thukul. Iku dadi sedih karo polarisasi sing dumadi lan cemeng lan tiyang kuilt pethak lan lungguh maneh kaya iki olahraga lan whichever tim rak munggah TCTerms paling menang. Sing mung kosong sad. Yen Trayvon Martin wis putih lan George Zimmerman wis ireng, Aku isih aran cara aku aran saiki. Nanging bebener sedih punika, wis George Zimmerman wis ireng lan Trayvon Martin wis putih, iki mesthi wis akeh kasil beda ing kang bakal wis dipenjara dina 1, ngadeg kang lemah utawa ora lan putusan paling mesthi bakal wis wis akeh beda. Bebas bae kanggo befriend kula ing sembarang stopkontak media sosial sing pengin yen sampeyan pengin njaluk aran kanggo sing tenan iki; Nanging, ing titik iki, Aku wis arep bali lan kasebut amarga wis dadi ora arep ngendi wae. Aku appreciate respon Panjenengan sanadyan.

        • Nathanial PolingReply

          Marvin, sampeyan kudu maca tulisan… sampeyan wis ing serangan saka awal nalika isih nyoba kanggo muter “Neutral” kertu. Sampeyan disebut Zimmerman goroh lan matèni lan banjur nyerang sadulur putih sing wis gadhah obrolan sipil. siji, Zimmerman punika Hispanic.. Aku wis tau krungu wong siji nelpon Presiden Obama putih lan titik piyambak nuduhake Bias Panjenengan. pendapat pribadi punika media nyebul iki dadi perang lomba nalika Jeksa Agung bisa ngetokake bener ana tenan utama kutha marang pinggiran. Ana tindak tanduk tartamtu kaya nyawang antarane omah sing ora normal ing bagean utawa komunitas gerbang. Sembarang tetanggan watch wong wis ketemu iki dadi prilaku aneh. Punapa sesampunipun bakal bebantahan salawas-lawase minangka salah siji ora ana kajaba wong lan hakim kapandeng ing kabeh bukti lan mrentah sing crita dianakaké munggah cukup kanggo ora ngyakinake wong.

          • Marvin Lee McManus

            Nathanial, Aku wis ora nyerang sapa. Aku mung sambungan sandi panemu. Sanadyan padha santosa, lagi mine. Iku bakal luwih cocok kanggo sampeyan ngomong
            “Aku aran kaya sampeyan padha nyerang wong”. Aku ngerti carane aku teka tengen lan aku ora nyerang Jonathan ing kabeh. panemu kita beda-beda lan ora kita ganti TCTerms kita tampilan, nanging kita isih conversed. Ngandika Bias, Yours uga banget nyoto. Apa ora George Zimmerman kang kang hispanic wis apa karo bukti sing iki ora bab lomba? Wis kedadean ora adhedhasar lomba yen ora kelakon antarane anggota saka lomba ireng lan putih? Apa warisan Presiden Obama kang kudu karo thread iki? Aku wis tansah ngakeni dandanan etnis kang kanggo apa iku. susah, ana sing bakal nimbang wong ireng mung amarga saka werna saka kulit kang. Ya, Aku ngandika George Zimmerman ana goroh lan matèni a, loro statements bener. Mung amarga hakim dipunbebasaken wong ora nggawe siji palsu. Ing mburi dina, persis apa titik sing nyoba kanggo Pethel ngarep? Aku nuwun sewu yen sing aran minangka sanadyan aku nyerang wong. Aku ora diijini nganggo mratelakake panemume kaya everyone liya ing thread iki wis tanpa kang disalahake kanggo kang soko aku ngerti Aku ora?

        • pepjrpReply

          Gusti Allah bakal dianggep bener, nanging sing tumindak rasis. Nglirwakake bukti ing kasus amarga Martin ireng. Sing mung alesan. Martin nyerang Zimmerman sawise ilang kanggo sawetara menit. Ora Rajapati kedaden, Sing misinformed minangka 10 kang saka 1000 kang sing weruh terus lomba colored kaca tingal.

          • Marvin Lee McManus

            Apa aku golek dadi rodo gumbyang kancaku iku kasunyatan sing nggawe Panyangka babagan kula tanpa malah ngerti aku. Ing blog liyane kene (sawise Trayvon, Bakal Ana Aja Kehakiman Florida kang Other Stand Ground Korban Panjenengan?) ing JL, wong disebut kula “nigger” mung amarga titik tampilan bedho saka duweke dhewe. Apa aku nanggapi? Ora. Ngapa ora? Amarga aku ngerti sing aku lan apa aku makili. Iku nyenengake kanggo kula sing deleng Allah berlaku kaya ora pati jelas sing sing christian. Kaping kabeh, Aku mung mbelo Trayvon Martin wiwit panjenengané dipatèni sing liyan wengi lan terus supaya dipatèni. Aku aran cara pas yen iku bocah putih sethitik uga lan George Zimmerman padha ireng. Iku kang telpon valuing djalmo manungso. sampeyan ndeleng, George Zimmerman iku tukang matèni a. Panjenenganipun devalued urip liyane manungsa kang amarga saka altercation kang miwiti. Preduli saka kang kang bebas saka “wong kang” hukum, hukum Allah ngandika “sira ora matèni”. Apa wong kang nglakoni? Panjenenganipun matèni nalika kahanan kabèh bisa wis nyegah. Apa sampeyan nelpon rasisme apa-apa luwih saka nyoto adhedhasar Nilai Aku nyeleh ing urip Trayvon kang. Aku mad ing George Zimmerman, ora ing kabeh, kang bakal ngadhepi Judge kang. Aku upset ing Stand Hukum lemah Panjenengan, ya aku. Yen durung nglindhungi wadon ireng, Marissa Alexander, sing murub nembak warning ing Bojone, lan salajengipun ngasilaken ing 20 taun pakunjaran ukara kanggo dheweke, iku ngirim ora wis Applied kanggo George Zimmerman salah siji. Supaya sampeyan bisa nganggep apa-apa bab kanyatan mboten midhangetaken lan mung mbelo Trayvon Martin amarga iku ireng nuduhake kula Bias lan rasisme gawan magepokan karo Panyangka basis lomba. Iku luwih nyoto ing disdain saka “10'S 1000 kang sing weruh terus lomba colored kaca tingal”. Matur nuwun kanggo nggawe kula ngguyu sanadyan.

          • pepjrp

            Kita minangka Kristen sing diijini kanggo njupuk urip yen kito ing bebaya… lan katon yen Zimmerman kang ana. Uga katon sing ora menehi Zimmerman entuk manfaat saka sing. Yen ora balap adhedhasar, banjur sandi ngapuro, nanging sing siji saka banget sawetara sing ora. Nanging sing Kristen lan saklawasé kabeh wong sing aku wis ngandika karo online sing ora, Aku bakal menehi bab sing. Nanging iku cetha sing pracaya sawetara untruths bab ngono tanpa ningali utawa ngrungokake dhewe. Sing endi aggravation sandi rawuh ing. Aku ora yakin salah siji cara utawa liyane nganti aku ngginakaken wektu kanggo njaluk minangka akeh bukti minangka Aku. Sampeyan iki kaget aku katutup. saiki, Aku weruh sing akeh sing nggunakake cilik Marissa Alexander Slam putusan Zimmerman. Saiki aku ora ngerti akeh bab iku kaya aku siji iki, nanging aku ngerti sing Alexander ditawani 3 taun hasil penting sanget dheweke nguripake mudhun. Nanging, Aku tau maca kasunyatan sing ing postingan sapa kang. Ana uga paseksi sing dheweke wis bisa ngiwa lan malah teka maneh sawise dheweke iki musna, nanging aku ora ngerti sing kanggo manawa, nanging bagean cilik tuntutan ukum kang. Nanging ana alesan sanget pracaya sing Trayvon Martin uga wis ngiwa lan bali. Ana menit ngendi Zimmerman ngandika ing telpon menyang 911 mbudhalaké sing ora ngerti ngendi Martin. Nanging kowé ora ngerti sing awit kowe ora nyoba kanggo ngerti, sira? komentar Kula “10'S 1000 kang sing weruh terus lomba colored kaca tingal” stands minangka luwih saka bener. Ana kathah tiyang kuilt pethak sing pracaya Zimmerman iku kaluputan kanggo kabeh jinis alasan pribadi, nanging ana sakbenere ora cemeng sing aran Zimmerman uga resik Sing kabeh bukti rasis sampeyan kudu.

          • Marvin Lee McManus

            Mangga kula sih lan mungkasi. Minangka christian, sampeyan kudu ngerti luwih saka kanggo nyoba lan kuliah kula bab pracaya untruths. Sing gawe katut sing pracaya marang samubarang kabeh sing teka metu saka tutuk George Zimmerman kang ana bebener. Aku ora tutul sing jalaran, mung Gusti Allah iku Hakim kang. Sing liyane sing nyoba kanggo muni ora bot-sih lan nyoto bab ngono, Samsaya Awon iku nemu. lan maneh, metu assuming ngerti carane akeh kasus iki aku mirengke kanggo aku. Aku banget uga maca, educated, individu sing bisa mikir kanggo aku, loro saka emosi. Mangga marang kula ing Kitab Suci endi ngandika yen urip ing bebaya, sampeyan bisa njupuk siji liyane. Sira ora matèni liya persis sing. Lan please nyisakke kula karo pengorbanan prajanjian lawas sing padha lazim amarga rahmat Allah wis ora teka ing pemandangan. The Marissa Alexander cilik, ora Matter, hasil penting sanget utawa ora, yen dheweke felt uripe padha ing bebaya, dheweke wis saben tengen kanggo ngadeg lemah dheweke. Sampeyan ndhukung hukum sing wis disambungake menyang overtones rasis blatant lan nyoba kanggo defend iku, maneh, ora dipikir apik. uga, yen sing aran saw nuduhake yen urip ing bebaya sampeyan bisa njupuk siji liyane, Apa kang aran babagan abortions sing medhis perlu. Mung curious ngerti. maneh, ing mburi dina, panemu sing kagungan lan sing ora ganti, ora ana mine. Bentenipun mung, mine kasil saka sudut Kemanusiaan murni, Yours mung metu saka murka lan frustasi sing aran cilik iki ana bab lomba. Ndeleng prabédan?

          • Nathanial Poling

            Sampeyan mung nuduhake nggatekke utawa lack mung umum kawruh… Ngadeg lemah Panjenengan tau malah digunakake ing kasus Zimmerman dening nimbali, kang ana resik malah tanpa hukum sing. Salajengipun hukum sing wis Applied 2 kanggo 1 ing sih saka Afrika Amerika mbelo piyambak marang Amerika Afrika saka tiyang kuilt pethak nggunakake hukum.

          • Marvin Lee McManus

            Ora ketompo carane akeh sing pengin pengin adoh hukum SYG, ing deliberation lan asil basa disempurnakaké ing verbiage SYG. SO ing teori mung amarga SYG iki ora kasebut, ora ateges iki ora basis saka kaputusan. Salajengipun, please nyisakke kula statistik manawa sampeyan bisa gawe wong munggah karo bukti. Sabanjure, nimbang basa yen sampeyan pengin nganggep wong sing bodho amarga sampeyan bodho yen saestu pitados bilih ngatur SYG diputer ora bagean ing kasil final. Lan minangka adoh minangka arupi stats, monggo waca salah siji saka ing ngisor iki…

            http://blog.metrotrends.org/2012/08/stand-ground-laws-worsen-racial-disparities/

            http://thesocietypages.org/socimages/2013/07/13/stand-your-ground-laws-increases-racial-bias-in-justifiable-homicide-trials/

            Seneng dina.

          • Nathanial Poling

            sira tenan mung ngirim saperangan saka blog acak?

            Saiki ngijini pindhah ing kanggo sawetara statistik nyata:
            Nanging kurang luwih siji pihak saka Florida "Menenga lemah Panjenengan" claims ing
            kasus bejat wis digawe dening wastani ireng, lan padha digunakake ing
            nimbali kasil 55 persen wektu, ing tingkat padha karo
            populasi ing gedhe lan ing tingkat sing luwih dhuwur tinimbang wastani putih,
            miturut analisis Daily Caller saka database maintained dening Tampa Bay Times. tambahan, mayoritas korban ing Florida "Menenga lemah Panjenengan" kasus wis putih.

            Afrika Amerika digunakake "Menenga lemah Panjenengan" pertahanan ing saklawasé kaping pindho ing tingkat sing ngarsane ing populasi Florida, kang kadhaptar ing 16.6 persen ing 2012.

            http://www.tampabay.com/stand-your-ground-law/fatal-cases

            Salajengipun, Aku mung maca saka cilik ing New York ing 2009: http://rochester.ynn.com/content/top_stories/490926/jury-finds-roderick-scott-not-guilty/

            Jenis Rezer mbantah kertu kabèh lomba pitakonan sing Presiden Obama lan wong main ngono sing diwasa ireng bakal ora wis bisa dipunbebasaken yen padha matèni taruna putih.

          • Marvin Lee McManus

            Nathanial,

            Aku ora arep nganggep apa-apa bab sampeyan kanggo wayahe liyane saka sing cetha ora kaya dadi salah lan sampeyan uga tresna kanggo defend hukum kontrovèrsial. Apa sampeyan pengin ngakeni utawa ora lan golek stats sing ndhukung narasi Panjenengan, sapa bisa, hukum SYG, apa kasebut ing kasus iki utawa ora, wis dibangun ing Target rasis. Aku pancen ora niyat terus wacana iki bebarengan karo kowé. Apa? Sampeyan bisa uga takon. Iku accomplishing pancen boten. pendapat ora arep ngganti lan sanadyan punika mine. Sing tegese aku ora bisa utawa ora ngormati sing? Ora ing kabeh. Iku tegese aku kesel ngantem jaran mati karo sampeyan. wacana Civil saestu kakurangan ing bangsa iki lan iki bukti luwih sing duwe cara dawa kanggo pindhah supaya kita dadi siji bangsa ing Allah. Aku ndedonga marang katresnan ngrambah atimu uga mine lan wong liya sing uga kesandhung marang blog iki. Duwe sore gedhe.

          • Nathanial Poling

            Marvin,
            Aku ndeleng sing skirted nanggepi sandi. Aku bakal ndedonga kanggo kowé sing Gusti Allah mbusak Panjenengan “lomba” blinders sing mengaruhi bantahan Panjenengan. Aku ngerti rasisme bakal tansah ana saka kabeh balapan menyang liyane nanging ana sawetara wong metu ana sing wis dipindhah ngluwihi lomba lan saben kedadean ora tansah kudu karo werna saka kulit. Aku wis prewangan yen bukti nuduhake yen Zimmerman guilty saka angkara nanging aku bakal terus padu karo sapa sing wis akeh banget sing dipengaruhi dening meh 100% media putih karo motif palsu kanggo Paint crita iki menyang soko sing bakal tarik pamirso lan nggawe wong liyane dhuwit uga push agenda anti-gun sing. Padha doctored video, kaset audio lan akeh narasi liyane kanggo rile munggah komunitas African American lan aku iku travesty a. Mugi Zimmerman sue celonone mati kanggo fitnah lan pitenah.

          • Marvin Lee McManus

            Nathanial,

            Nalika ndedonga Gusti Allah mbusak blinders lomba saka mripat nalika assuming sing alesan aku terus panemu Aku terus, please éling sing pandonga mbokmenawa ora wis kepungkur ceiling Panjenengan. Aku skirted nanggepi amarga aku ora aran perlu kanggo mangsuli kowe nalika sampeyan ora duwe idea apa sing lagi ngomong bab ngendi aku ngangap. Sampeyan ora bisa nyampur pandonga cinta lan sengit marang kabèh ing wektu sing padha. Panyangka sing mung amarga Trayvon Martin ireng lan alesan aku aran cara aku iku cetha salah. Aku ora arep kanggo defend mratelakake panemume, sing apa luwih kanggo utawa wong liya amarga ing mburi dina, sing arep isih aran cara sing nggawe lan dadi mudheng babagan. Iku ngina minangka tiyang pitados kanggo sampeyan malah nyoba kanggo teka tengen cara sing nalika sampeyan ngerti dhewe sing kawicaksanan punika principal Allah-diwenehi sing wis dadi wis Applied sore ing bagean George Zimmerman kang, kita bakal ora gadhah diskusi iki. Sampeyan ndeleng kancaku, Iblis nerangake dibagi, lan kang wis mesthi mengkono iku Proyek karo Jeksa Agung bisa ngetokake iki. Aku terus panemu amarga urip wong enom iki dijupuk–POINT BLANK-, periode! Kasunyatan sing lagi dadi panah-minded babagan ing assuming sing amarga aku ireng lan Trayvon Martin ireng, Aku aran cara iki, cetha khayal. Kanggo sampeyan pirembagan blinders lomba kang dibusak saka mripat nalika sampeyan lagi cetha ngagem dhewe laughable kanggo kula. Tinimbang ndedonga kanggo wong liya, sampeyan bisa uga pengin takon Allah kanggo miwiti karo atimu pisanan. Sampeyan bisa uga kudu kaget ing apa marang kowe.

          • Nathanial Poling

            panjenengan miwiti karo ndedonga, supaya ora kuliah marang Aku bab apa ndedonga babagan. Aku kudu mriksa atimu dhewe, iku ketok iki ana bab lomba amarga aku sangsi iki wis digawe iku liwat warta lokal lan menyang pikiran paling wong yen ngono wis ireng ing ireng utawa ireng putih. Yen sampeyan ora pengin ngadhepi kanyatan, sing dipilih nanging ana akeh kasus sing ndhukung tampilan kalebu wong ireng ing New York sing dijupuk taruna putih nganggo hoody lan rampung ditemokaké ora guilty ing kabeh biaya. Ana padha ora media nasional nuduhake munggah, ora baiters lomba putih nelpon kanggo mbantah. Crita iki bakal temen beda wis Martin ora nyerang Zimmerman lan aku ndhukung akeh views nanging Martin kapindho mutusaké arep apa gawe piala kanggo Zimmerman lan ngalahake sirah marang trotoar lan doyo pasuryan ing, kang ngangkat awake kanggo dijupuk. Periode.. sleep… uncalan metu lomba lan sing bukti kosong lan prasaja.

          • Marvin Lee McManus

            Wow. Ora wonder isih ana hubungan lomba nggegirisi ing negara iki. Iku luwih saka ketok ana prakara apa aku wis ngandika utawa carane aku wis ditulis dhewe, sing isi kanggo generalize reaksi lan raos. Duwe bilih, seneng wektu pandonga lan duwe urip gedhe. Aku ngarep-arep kanggo ndeleng sampeyan ing sisih liyane.

    • NicoleReply

      Aku setuju karo nampa imbangan mesthi kabeh injustices sosial. Nanging, ana audio ing awal kono digunakake slur rasis lan nduweni riwayat nelpon ing ireng lanang ing tetanggan. Race mungkin ora mung faktor nanging.

      • jonathansampsonReply

        Nicole, George disebut wong sing “goon,” lan “f * cking punk.” Mung bukti samubarang slurs rasis teka nalika Jeantel njupuk ngadeg lan nekseni yen nalika dheweke ana ing telpon karo Trayvon, Trayvon disebut George “Serem bokong crack,” lan mengko “nigga”.

        George mentored (rong) anak ireng, njupuk prawan ireng kanggo nari, lan malah kagungan support saka cemeng ing tetanggan kang ing peran saka watch tetanggan. Ana pancen ora ana bukti sing Trayvon iki racially profiled, utawa sing George rasis.

        • pepjrpReply

          proyek gedhe sing ngerti kuwi. Ala banget ana mung 1 yuta wong supaya ireng metu ana kanggo ngajari ing bebener ing prakara iki kaya sampeyan nindakake karo buncis lan Nicole. Amazing carane supaya akeh arep pracaya gething lomba lan ora bisa nyebar cepet cukup.

        • KacangReply

          Hmm.. Aku iku “coon” ora goon. Sing iku istilah rasis.

          Apa ora ketompo iki saiki tho? Apa kita kabeh mung onomatopia mung kanggo titik kita tampilan durung maneh?? Aku duwe durung weruh sapa ing iki exchange forum soko migunani.

          Aku ora bakal ngerti iki.. kita mestine dadi pasamuwan.

        • jonathansampsonReply

          Debat ana antarane coon lan goon - prabédan c lan g. kanca George kang kira-kira dasawarsa (lan ireng, yen sing penting) mikiraken tembung digunakake ana “goon,” nyatakake kang wis ora krungu bae luwih enom saka 40 sing utawa 50 kang nggunakake “coon” minangka slur rasis. Aku wong wis ora krungu coon digunakake minangka derogative; Aku wis mung tau krungu iku digunakake minangka referensi kanggo Raccoons.

          Nalika nliti siji clip audio ambigu iki ing cahya kabeh liya, iku ndadekake raos liyane sing ngandika “goon”. sawise kabeh, Joe Oliver (kanca ireng George kang) bilih ing dasawarsa tau weruh apa sing bakal suggest George rasis. George njupuk prawan ireng kanggo nari, lan mentored bocah enom ireng. Boten wonten pratondo kang views sopo wae liya kang kurang saka wong ing akun saka werna kulit.

          debat Iki penting amarga pasamuwan arupi kabeh jinis beda saka wong, ireng lan putih. Kaya crita tragis kaya iki bisa nimbulaké bagean gedhe ing awak katon, lan kuwi kita kudu kabeh dadi kasengsem ing apa bebener, adhedhasar alesan lan bukti, supaya minangka supaya masalah rasah ing awak.

        • pepjrpReply

          Ora, ngandika iku fu **** g kadhemen. google iku. Listen to audio. FBI nyatakake ana apa ngandika. Ora ana slurs rasis kajaba dening Martin.

        • KacangReply

          Mungkin durung ngomong istilah rasis banjur. Aku ora ngerti apa kang ana ing atine, nanging Aku wong ora mikir Zimmerman ana rasis. Iya Nanging “profil racially” Trayvon. Lan sing tragis dhewe kanggo akeh alasan…

          mangkono, kita kudu ngrembug…1. Pripun kita menehi hasil karo angkara tarif relatif luwih ing masyarakat ireng? Wong malah Care kanggo nindakake apa-apa bab iki minangka dadi akeh ngomong sawijining “ireng” masalah? 2. Carane kita bisa mungkasi pigeonholing wong menyang dobel tartamtu adhedhasar werna? Apa media? Apa bab statistik iki, apa tenan ateges? 3. Kepriye bisa luwih united? Waca saben wong nilai saka tampilan? Mungkin luwih forum ngendi wong ngrembug pengalaman?

          Aku pengin duwe diskusi sing, nanging onomatopia saben liyane wis ora arep bantuan. Apa titik hurling moyoki? The nggawa wiwitan taun 1960-an. The pointing metu ireng ing angkara tarif ireng minangka sawetara sabdhoning.. Apa wong-wong mengkono iki? Cukup kanggo babras siji liyane?

          minangka Kristen, carane kita bisa dadi conto saka carane teka bebarengan ing kahanan angel kaya iki? Carane kita bisa nggunakake conto Yesus ora Pick speck metu saka mripat sadulur kita kang- nanging kanggo nliti dhéwé lan takon yen kita mengkono kabeh sing bisa kanggo nggawe donya iki panggonan sing luwih apik?

      • pepjrpReply

        wrong Nicole… liyane goroh lan akurat dening hustlers lomba lan media liberal. Bakal njupuk wektu dawa kanggo saé kabeh kawulo sing akeh banget cemeng sing luwih seneng pracaya. Nicole, sampeyan ora ngerti bukti. Mangga sinau wong.

      • Nathanial PolingReply

        Nicole, sira ngrungokake sentosa? Mung slurs rasis padha metu saka ing cangkemé Martin miturut marang kanca sing ngomong marang ing telpon.

        • lewritesReply

          Kaping pisan, Maksudku ora disrespect…Aku putih / native Amérika. Nanging aku wis mung tau krungu “goon” ing referensi kanggo wong ireng. Lan minangka adoh minangka apa Jonathan Thompson wis ngandika…Aku wis krungu lan wong dikenal sing mentor dicekel bocah ireng amarga padha arep “civilize” wong-wong mau utawa mung amarga padha arep apa Deed sing apik dina dening ngewangi lomba liyane.

          Aku ora ngandika Martin ana hak kanggo ngomong apa ngandika. Adoh saka iku. Aku loro-lorone iya salah ing kasus iki lan aku ora pracaya kita bakal tau ngerti bebener. sawise kabeh, kathah wong wis bisa kanggo njaluk adoh karo Rajapati dening nggawe wong pracaya crita sing…ana cilik ing negara ngarep ing kang wong matèni cah lan tak wong ngapusi kanggo wong lan menehi wong sing alibi. Pungkasanipun wong durung metu lan marang bebener, nanging aku mung matur mung amarga lajeng dipunbebasaken lan wong ngandika kabeh kuwi bab wong ora ateges padha ora jujur. Aku uga ora ngandika yen wong iki kang ora jujur, salah siji.

          Liyane cilik ing negara asal melu pemain bal-balan kang diantemi pati dening wong loro saka sekolah liyane ing konferensi. Senadyan akun seksi mripat, salah siji saka wong loro iki tak mati scott free, siji liyane bisa kanggo njaluk hasil penting sanget kanggo raja pati. Wong sekseni wong loro enom iki Sucker Punch wong iki nalika wus bali nguripake kanggo wong-wong mau, lan padha nglajengake digebugi nganti ana ing lemah, semaput, banjur padha pamisah nalika padha krungu sirens. Lan salah siji saka wong-wong mau saged lumaku.

          Wonten bolongan ageng ing sistem kaadilan, mung amarga wong wis dipunbebasaken ora ateges padha lagi resik. Ing tangan liyane, kathah wong sing buktiaken guilty lan malah kaleksanan sing padha mengko ketemu dadi resik. Mung wong loro ngerti manawa apa sing kedaden wengi

        • jonathansampsonReply

          Aku wis ora tau krungu “goon” digunakake minangka slur rasis kanggo wong ireng. Mung banjur bali kanggo mriksa Kamus Urban lan ora koyone sebutno lomba ing samubarang ukara ndhuwur sawijining.

          A “Goon” biasane piyantun bisu, utawa amba. pemimpin Mafia bisa ngirim sing “goons” metu apa Penawaran sing. Mung dadi pepek aku dicenthang Etimologi ing, lan iku banget ora dhaftar sembarang hubungan rasis. Kawicaksanan iku kanggo nelayan, individu otot, lan mengko ing sajarah kanggo delinquents.

          Minangka kanggo apa komentar babagan bimbingan bocah enom ireng amarga pengin “civilize wong,” kita ora bisa nganggep motif wong adhedhasar pranatan preconceived kita dhewe mau - iku paling ora mung sing padha. Yen George mentored anak ireng, lan aku ora basis kanggo anggepanipun sapérangan Grant kongkalikong ing bagean kang, Aku kudu nganggep iku amarga saestu peduli bab mau.

          ngisor garis ing cilik Zimmerman iku bukti nuduhake George ana ing ngisor. knuckles Travyon kang nuduhake yen dheweke punching piyantun. sirah George iki kanti awon katindhes lan diantemi. Panjenenganipun pengusaha malah sadurunge gadhah pengacara, malah njupuk polisi metu reenact punapa. Detectives njupuk crita kang liwat lan liwat, kaping pirang-pirang sing beda-beda, looking for pratandha cidra lan ketemu ana. Miturut saben ngukur katon sing George ana ing wedi kanggo gawe piala ono sesambungan karo badan gedhe, utawa malah pati. Kita ora duwe basis kanggo nyaranke digunakake.

          Aku setuju yen wong iku elek lan adoh karo, nalika wong liya sing unjustly kaukum Kadurjanan padha ora laku. Aku ora mikir mantan ditrapake kanggo George; ora adhedhasar bukti. Nanging aku mikir terakhir ora minangka wong saiki gadhah kanggo ndhelikake kanggo nglindhungi piyambak lan kulawarga nalika donya cat wong minangka rasis - nyebabake tiyang kuilt pethak lan cemeng kabeh liwat kanggo pengin wong pati.

          Ana bolongan ing sistem; ora bakal tukar-padu sing. Nanging aku padha ora basis kanggo arbitrarily ascribing kasil sembarang minangka asil sing bolongan – ora tanpa sawetara jinis bukti, utawa pertimbangan ngalangi. Kabèh ing kasus iki, kabeh data ing kita wis padha liwat sasi nliti, nyaranake George wis jujur ​​bab sing wengi. paseksi mripat-seksi ndhukung crita. paseksi kuping-seksi ndhukung crita. Bukti ora misalign piyambak karo crita. We kudu, saking bab kanggo alesan, cadangan sembarang speculation luwih lan paukuman kanggo Gusti Allah.

          Yen sampeyan pengin ndeleng cilik langit panyembelèhan resik, katon ora luwih saka John Spooner. Wong kang 70 kang dijupuk anak enom ireng kaping pindho ing godhongé amba Awan taun pungkasan. ngerti “hak istimewa putih” ora bakal ngayomi, padha tatu nganti nyuwun gendheng. Sing bakal dadi papan sing apik kanggo katon kanggo rasisme – sentosa Zimmerman ora. Kang cahya skinned ora supaya sampeyan njaluk adoh karo Rajapati.

        • lewritesReply

          Bener kowé, kita ora bisa nganggep apa-apa, Aku mesthi setuju. Apa aku nyoba do pengacara play setan kang. Aku ngerti kang cahya skinned ora njaluk sing adoh karo Rajapati (ing cilik saka wong nyababaken cah, wong ana putih, ing cilik saka pemain bal-balan, kabeh pihak padha ireng).
          Nanging iku ora tanggung ing njawi kothak kanggo mikir…uga…wonten ing njawi kothak. Urban Dictionary aku ora menyang kanggo akèh informasi amarga akèh aku krungu sak ngendi aku manggon dadi beda saka apa diselehake ing situs. Mbok wilayah sandi maringi tembung beda makna. Kaya jempol ing masyarakat tartamtu padha karo driji tengah.
          Aku iki nggawe coro sexsual dilecehke minangka bocah enom dening wong kang ora salah wis tau seng di tuduh bakal nindakake kang mangkono. A rekaman trek apik, tuwane apik, ketoke wong apik. Everyone wiwit minangka akeh…tengen? Yen wong iku supaya apik, carane wong bisa nglakoni kaya sing kanggo kula?
          Suffice menyang, cilik iki ndadekke munggah TCTerms diskusi apik, preduli saka apa utawa ora rasisme ana motivasi. Ya, media panganan ing, lan iki sickening sing padha supaya. Aku ana utama media ing College, kita lagi memulang dadi adil, nanging wong-wong ngedol metu ing perusahaan kanggo nggawe crita luwih apik, iku salah.
          Iki kok aku ndedonga kanggo loro kulawargané, Aku ninggalake nganti Gusti Allah dadi hakim final, amarga ing mburi, Iku mung siji sing nduweni panggonan kanggo nglakoni. Aku nuwun sewu yen nyebabake disrespect sembarang, Aku ora temenan.

    • pepjrpReply

      media ora Care babagan crita, awit kowé ora Black. Tiyang kuilt pethak lan Hispanics ing salib-rambut kanggo pemimpin rasis kaya Jackson lan Sharptin.

    • pepjrpReply

      Persis bener buku iki erroneously digawa ing lomba nalika ngandika yen Zimmerman profiled Martin lan sampeyan prudently marang kanyatan sing padha kiwa metu. gething rasis bisa Foster nalika wong laporan irresponsibly. Dheweke uga kiwa metu utawa ora ngerti sing Martin ora lumaku ing sidewalks nalika arep ngarep, kang Cut liwat yard mung sawetara kaki saka omahé lan lawang nggawa anggepan marang awake. Zimmerman kacarita sing manggon ing 911 operator langkung, Nabi Yokanan lan paningalan Martin. Kaya kang kacarita urip sing Martin iki musna lan wus ilang wong. Yagene Martin teka bali minangka menit lunga dening lan apa kasunyatan kabeh penting dilirwakaké dening jaringan lan masal? A kasunyatan kang wis nyatakake kakehan, nanging tansah kiwa metu dening masal ireng lan mesthi, ing hustlers lomba kaya Jackson lan Sharptin.

  2. gdoggydog05Reply

    masalah iku, uga, sing siji ora bakal ngakeni iku uga rasis kanggo wong kanggo PILIH ngono minangka penting siji sing everyone wis dirungokake ing, lan wis mratelakake panemume, ing, ing basis saka lomba. i appreciate thoughtfulness ndhuwur, minangka iki salah siji saka kiriman kurang bodho sing aku wis maca, nanging Aku putih 26 taun lanang lawas saka suborbs lan Aku uga wis sedhih dening ngono. Iku ora mung penggambaran riwayat sing mbuktikake rasisme isih urip. Kasunyatan sing cilik iki dikenal ing kabeh iku rasisme ing sawijining wangun murni. Kita ngomong bab ngono amarga lanang ireng iku mati. Kita dianggep sing trajedy ireng (Mungkin mengkono luwih asring, lan sing tragis, nanging ora titik kene) dadi luwih penting saka kabeh ewu liyane saka tragedi saben dina. Ana kabeh limo trajedies wong ireng nyababaken Folks putih lan gedhe-gedhe malah motivasi racially, sing ora kacarita lan gilap liwat, lan iki banget, dadi bab normal. Ing Wisconsin padha, Aku pracaya iku, sawetara taun kepungkur flash mob arupi remaja African American ransacked serangan sing padha lan tumata marang tiyang kuilt pethak-mung, ing sawetara kasus padha njotosi wong tuwa ing pasuryan, mlaku menyang omah-omahé lokal lan bisnis karo nomer lan nyolong lan Mariah karo pasukan, lan ora ana area media. Bisa mbayangno yen klompok remaja putih diangkah cemeng? media milih, lan yen sampeyan milih, yen sampeyan mung fokus ing “mung wong ireng bisa ngerti” sisih ngono, sing tragedi ireng iku salah siji sing paling penting, malah saiki, nalika Hispanics, chinese, tiyang kuilt pethak, sing matèni ing fashion padha. cilik iki bisa dadi simbolis sawetara Urut saka ireng “perjuangan,” i ngerti sing. Nanging iki ora cara kanggo ngatasi iku. Aku ngerti kanggo pasuryan sing iki mung widens chasm antarane kita. Sampeyan dhateng kula minangka wong putih sing aku ora ngerti carane iku bakal profiled, nanging bener aku iki profiled kabeh sing cara padha, minangka wong enom. aku setuju, iku moreso karo kulit peteng colored, nanging “enom” wis soko apa karo banget. Sampeyan ngomong i tau ngerti, nanging Mungkin sampeyan bakal tau ngerti apa iku ndadekake kula aran kaya nalika para sadhereke christian ireng fokus ing martin, lan ora malah ngakoni kasunyatan iku salah ing Panggonan pisanan kanggo milih trajedy iki minangka luwih penting sing atusan trajedys padha sing dumadi saben. Aku pracaya iku dosa. Sing pendapat. Sing sawetara Urut saka pikiran dosa konco sembarang Kayata saka milih siji lomba liwat liyane. Lan aku pracaya ” kowé ora ing sandi shoes” mung widens sing chasm antarane balapan lan statement ora adil. Kowe ngerti apa iku kaya kanggo kula kanggo ora pindhah menyang College, amarga aku ora duwe 8 grand mbikak watara, nalika nonton Afrika Amerika karo gelar padha njupuk titik lan beasiswa? Sampeyan mbokmenawa ora. Kula titik, sing sembarang wektu sampeyan ngomong “sampeyan ora ngerti apa iku kaya dadi werna sandi,” sampeyan ora mengkono apa produktif, amarga aku tau bisa werna. Aku pracaya yen cemeng sing kaya buta kanggo masalah sing nyebabake dibagi jero antarane balapan. Afrika Amerika sing nonton bab Travon Martin iki lan mikir bab siji, nalika Whites mikir soko tanggung beda. “Apa mung lan tengen kanggo ngono kanggo milih minangka penting, lan misuwur, lan ageng saka kabeh liyane, ing basis saka lomba?” Aku durung nyumurupi salah African American Kristen ngakoni. Lan nglirwakake kasunyatan sing dadi bodho. Ana uga sawetara bebener sing cemeng sing profiled, nanging milih kanggo sijine cilik ing tampilan adhedhasar lomba iku salah, lan sopan kanggo balapan sing matèni mung kaya travon ana.

    • Deborah Bilbo-ConeyReply

      Gdoggy, kabeh sing wis ngandika ndadekake pangertèn. Aku ireng lan ibu kalih putra ingkang Aku wungu kanggo ndeleng wong kanggo karakter lan kebecikan sing ora werna saka kulit. Anak kula wis tanggal wadon putih, bocah-bocah wadon Hawaiian, etc. lan aku tansah marang wong aku wis ora ana masalah karo iku amarga kita kabeh digawe dening siji Gusti Allah sing adil lan sing padha. Man digawe dibagi iki dawa ago Menara Babel. Iki kang ngandika, ing kanggo sentosa. Ya, cilik Trayvon iki ditayangke lan ana pilihan saka kombinasi wong ngengkel lan sing manungsa waé teken kanggo kasus. Apa wong-wong ireng ora ngerti iku wong ireng rasis banget. We kudu nggawe gaweyan eling kanggo nyalahke kabeh ing lomba. Iku ora bab lomba piyambak, iku bab George Zimmerman ora manut polisi nalika padha marang wong “Ora TO FOLLOW.” Saiki sawetara kesimpulan sing negatif wis digambar saka duraka marang banget hukum kang ing mburi wong dilindhungi karo Stand hukum lemah Panjenengan. Aku aran melek kanggo kulawarga Trayvon kang, utamané ibuné ora amarga dadi dheweke ireng nanging amarga iku anak a MOTHER'S! Angkara iku salah ora ketompo sing laku iku nanging wong pancene nglakoni angkara dening ora nyawang ing trotoar? Zimmerman banget cepet kanggo tumindak, kang ngirim wis nenggo suwe kanggo ndeleng apa tumindak Trayvon kang padha, yen iki arep katon ing jendhela utawa nyoba kanggo break ing lawang sadurunge nindakake wong. Baris ngisor George Zimmerman mbangun-turut A Command LANGSUNG saka LAW pelaksanaane! Apa math.

      • gdoggydog05Reply

        thanks kanggo pangerten komentar sandi. kanggo krungu saka Afrika Amerika kaya, ora menehi kula pangarep-arep. i setuju George Zimmerman iki tumindak tanpa budi. kang ngirim wis nenggo kanggo pulisi, ora ketompo carane duka kang ana sing tetanggan terus njupuk bejat menyang….ya sing tengen. ora ana sing kurang, kanggo tutug printah sing piyambak, ampun aku mikir dheweke kudu lunga menyang pakunjaran kanggo urip utawa daya karo Rajapati. kita kudu katon ing kedadean individu. ora kudu apa mengkono. mugi kula menehi conto. ok conto loro sing aku tetep kaadilan ing atine. ing siji cilik, wong tandhu…. Panjenengané pirsa sawijining salah nanging ing wayahe kekirangan, nalika nyopir mudhun ing dalan kang mbalang milkshake saka McDonalds metu jendela….. mengko ing, wong sumerep milshake ing, mikiraken rabitt terwelu sawijining (i ngerti conto iki ridiculous, nyabari kula) lan swerves, wrecks mobil lan mati. apa wong guilty saka? Rajapati? …. ora iku salah littering. kabeh dosa ndadékaké kanggo Rajapati. dosa alesan ngapa Kristus wis mati. Nanging ing bumi, kita biji miturut angkara, supaya supaya. nggih, kene skenario liyane padha ngendi tumindak andhap nimbulaké reaksi ageng. A wong kesed sing ora bisa cukup hard ing ngarahke sak tugas penting kaya looking sawise dheweke 2 taun lawas putra…. wis bayi dheweke ing mobil karo mlaku mobil lan lawang Garasi mudhun… lali ponsel ing omah….. panggilan rawuh liwat, dheweke kagolong ing jam ing telpon lan metu lan anak iku mati. Apa dheweke guilty saka? kesed mung lan absen-mindedness? Inggih, anak dheweke ora bisa mbela awake dhewé. Iku anak. Dheweke sumurup dheweke ana tanggung jawab lan tumindak kesupen dheweke nyebabake pati. Iki raja pati. anak wis ora bagean ing it.Only dheweke guilty. ok, Zimmerman arep guilty saka alangan saka kaadilan lan Mungkin sawetara bab liyane …. nanging, yen bener travon sing nguripake wong lan ngengingi wong, lan banjur dijupuk wong. George Zimmerman iku kaluputan marang tutug polisi. Nanging ana liyane party free bakal melu. Yen Travon wis, ngomong, 3 pilihanipun….. roto (kang ana meh mesthi luwih cepet….. mlebu….. utawa mbok menawa dadi duka lan ngadepi george minangka kanggo apa kang hassling wong. ora ngerti apa iya. Sing titik. Yen iki nyoba kanggo njaluk adoh lan diburu mudhun dening Zimmerman, Rajapati sawijining. Nanging yen travon, bangga, wanted dadi agresif (i bisa ngerti iki….jaman dhisik, iki mesthi wis kula )…. banjur ing titik, uga digawe ora kaputusan free sing diputer menyang asil Final. Masalah iku kita ampun ngerti kang siji sing occured. Yen kita miwiti ngisi daya wong adhedhasar efek ripple saka kawulo kita, lan kabeh dosa-dosa kita….kayane sampeyan bakal nemokake sing kita ngirim kabeh bakal dikunci adoh. George zzimmerman iku kaluputan marang obstructing karo polisi….lan uga guilty saka liyane, nanging tanpa ana, aku ora ngerti apa.

        • KacangReply

          Zimmerman ora njupuk daya apa aku njobo tenan ana bab. Aku ireng nanging support wis ora adhedhasar lomba ing kabeh. Yen balapan padha mengo aku rase 100% cara pas padha. A wong karo gun mungsuh bocah.

          Aku uga mikir yen sampeyan karyanipun peril utawa kahanan sing mbebayani.. sampeyan culpable kanggo sawetara jurusan… Aku mung pengin FL wis sawetara hukum sing bisa ngukum wong, amarga Z banjur metu looking for alangan sing wengi.

          Aku saestu pracaya yen pulisi nyedhaki Trayvon, Trayon sanadyan upset, isih bakal urip dina iki. Aku guess sing kok aku lewih. Aku mung ndeleng kahanan iki minangka bocah sing ilang urip kang dianakaké kanggo padha, yen ora luwih, tanggung jawab minangka wong.

          • Rita

            SB, Mateni kabeh youtubes sing paling ofniesfve aku wis tau ndeleng. Dheweke minangka rasis minangka Sharpton lan Jackson. Aku wis tau dadi embarassed saka negara saiki sing sob ireng menang ing lomba BENGKONG!Nalika dheweke ageman sing leggings mati AF1 aku pindhah f'king perkakas.

      • Nathanial PolingReply

        Padha ngandika sampeyan ora kudu seba marang… sing ora koyone dadi printah langsung. Salajengipun, operator ing 9-1-1 ora duwe panguwasa pokok. Iku ala sing lanang wis mati, nanging aku sangsi lanang Panjenengan uga digawa munggah mesthi tau nyerang Pak. Zimmerman lan ngalahake sirah marang trotoar lan nyuwil irung. Panjenenganipun mesthi takon wong sing padha, padha bisa wis dijawab sopan lan kok padha mlaku antarane omah ing masyarakat gerbang lan urip dadi.

      • pepjrpReply

        Panjenengan Lady becik Deborah, nanging sing salah minangka bisa dadi kanggo kowe iku bab George Zimmerman ora manut polisi nalika padha marang wong “Ora TO FOLLOW.” Iya ora nurut wong. Ngrungokake audio ing Youtube! Ngandika OK lan miwiti lumampah bali kanggo trek kang. Panjenenganipun metu saka ambegan nalika piyambakipun ngisor Martin, nanging sawise ngandika OK, AMBEGAN heavy mandegake minangka wong semaur saperangan pitakonan liyane bab alamat kanggo pulisi lan banjur macet munggah sawetara menit wis musna dening lan cetha sing ora ngerti ngendi Martin banjur. Martin mung 50 yard saka ngarep, nanging wis padha bali ing pemandangan. komentar saka baris ngisor George Zimmerman mbangun-turut A Command LANGSUNG saka LAW pelaksanaane babar blas nonfactual lan sampeyan ora koyone kaya jenis wong sing kepengin kanggo nyebar goroh. Sampeyan wis ngapusi kanggo minangka duwe 1,000 lan 1,000 kang liyane! Listen lan riset lan sampeyan bakal mangerteni yen aku ngerti apa jalarané! lan teknis, ing 911 operator ngandika Zimmerman “Aku ora perlu dilakoni sing”. Zimmerman ngandika OK lan sampeyan bisa krungu sing mampir mlaku. Njaluk bukti ora pracaya kawulo rasis.

    • Andrew KeeterReply

      Trip aku kudu
      setuju karo gdoggydog05
      amarga kang nerangake skenario kang banget uga.
      confrontation iki antarane Operasi Badai lan Martin iki soko sing
      mengkono ing basis saben dina ing negara iki lan minangka akeh saka tragedi iku kanggo
      ndeleng wong enom matèni, iku luwih saka tragedi kanggo ndeleng media nguripake iki menyang
      a mimpin nyoba rasis karo ora bisa kasil apik yen Operasi Badai ketemu ora
      guilty. Sing wengi Trayvon iki dijupuk
      ora ana penggambaran riwayat rasis dening Operasi Badai sing bisa buktiaken. Ing media bebarengan karo Jesse Jackon, Al
      Sharpton, Presiden Obama, The New Black Party Panther lan wektu amba
      selebriti African American jumeneng kanggo menehi sing views ing padha mikir
      kedaden nalika ora ana siji kajaba Trayvon Martin lan George Operasi Badai saestu sumurup apa
      kedaden. iki tumindak digawe badai
      saka rasis panganiaya Dhiskusi sing ora bisa mandegake. Aku kudu ndedonga kanggo loro-lorone iki
      nyoba lan takon sing Gusti Allah langkah ing kanggo nglipur wong sing natoni, angered, lan
      bingung bab kabeh kahanan iki.
      Iblis wis kontrol saka media ing negara iki lan ora apa kepengin
      karo. Sampeyan mung krungu bab crita
      sing bakal njaluk paling kawigatèn banjur stasiun media condhong iki bisa ngedol
      wektu online kanggo bisnis kanggo nuduhake Komersial.
      Maksudku, luwih maneh kowe padha mikir daya sak kaping saka iki
      nyoba ing Fox News, CNN, MSNBC lan afiliasi liyane supaya bisnis bisa njaluk
      Komersial ing sade sing kanggo masyarakat. Iku ora bab nglaporake kabar ing
      pati saka cara wong enom sadurunge wektu lan wong sing dijupuk wong…..iku
      bab dhuwit kang ROOT kabeh ala.
      Iki stasiun media wis nuduhake Trail iki kanggo past telung
      minggu ngempalaken liyane lan liyane dhuwit mung maha iku. Aku nang padha ngarep-arep sentosa bakal pindhah ing maneh
      supaya padha bisa njaga raking ing bathi.
      Iku lara kepriye menehi dadi luwih urip kita kanggo TV lan ngrungokake iku kaya iku
      iku guru kita nalika kita kudu ngarahke ing Gusti Yesus. Sampeyan malah duwe lagu ngomong bab njupuk
      mata sampeyan lan panggolekan mau marang.
      We kudu njupuk mata kita mati TV lan fokus ing masyarakat lan pasamuwan-pasamuwan kita dhewe. Yen kita manggon ing California, Virginia, New York,
      Montana, Texas, etc… kita ora bisa ngganti apa kedaden ing Florida ngendi Trayvon
      iki dijupuk, nanging kita bisa ngganti cara masyarakat kita tumindak. We mulang anak kita bab Allah, Gusti Yesus, lan
      Roh Suci. We milih masyarakat
      pemimpin, pejabat pemerintah, polisi pimpinan, wali, etc sing ngadeg kanggo Kristen kita
      angka lan ora gawe mudhun nalika lagi kaancam bakal punah, dening wong-wong sing isih duwe
      kudung liwat mripate. Kita ora bisa tetep
      ngarahke ing apa wis kedados jam adoh nalika masyarakat kita dhewe wis berjuang
      saka masalah padha. Aku putih 28
      lanang sing wis dadi negara iki Perang Irak. Aku tugasaken kanggo negara ngendi padha duwe
      apa-apa lan weruh kabeh akeh iku aku isih njupuk kanggo diwenehake dina sing iki
      wong bakal menehi lengen utawa wentis duwe.
      Iku digawe kula éling ana masalah akeh ageng ing donya iki tinimbang
      bickering suntingan kita terus apa. Iblis
      kepengin rile wong munggah lan njaluk kabeh upset over panganiaya rasis. Wong liya ngandika ing kirim sing, nanging Aku bakal
      ngomong iku banget. Mung werna kita kudu
      bab punika werna abang-makili getih Yesus. Aku saestu aran pain ing gadhah rasis
      penggambaran riwayat amarga nalika aku luwih enom aku dhewe lan isih dina iki aku weruh
      iku. Gdoggydog05 damel titik gedhe bab
      anak putih sing ora bisa pindhah menyang College amarga padha ora duwe ewu
      dolar gemlethek kanggo jotosan, nanging anak balapan sing bisa kanggo njaluk dhuwit
      saka pamaréntah kanggo wong metu.
      Padha dadi kanggo proyek ing cepet pangan utawa bisnis kaya sing. Aku iki racially profiled nalika aku luwih enom
      nyoba kanggo njaluk proyek ing McDonalds lan loro bocah sing lomba beda banjur kula
      tak proyek lan aku ora. Iki ora adil,
      nanging urip ora padha kadang lan sing mung nuduhake sampeyan sing Iblis iku
      njupuk ing sampeyan. Yen Gusti bisa ngapura kabeh
      dosa apa bakal werna kulit Jeksa Agung bisa ngetokake karo Gusti? penggambaran riwayat rasis saka ing donya iki, Iblis iku
      panggedhene jagad iki nganti Gusti Yesus rawuh maneh kanggo njupuk maneh. Nganti banjur kita kudu manggon ing donya iki, nanging kita
      ora kudu manggon kanggo donya iki. We
      urip iku luwih saka donya iki panggolekan dhéwé ndhuwur lomba. Kita wis musna liwat perjuangan. Sawetara wis musna liwat perjuangan sing padha
      disababaké déning werna saka kulit. sawetara
      tindak liwat perjuangan amarga cara awak sing katon. Sawetara tindak liwat perjuangan internal sing
      padha disababaké saka lair. Sawetara wis rampung
      kuwi padha aran padha ora bisa liwat lan apa kedaden kanggo kabeh wong-wong iki
      Satekané Kristus? kabeh padha
      wis bantuan karo perjuangan sing. Gusti bakal
      ora supaya kita tiba lan Panjenengane bakal nuntun kita liwat perjuangan. Iki Trayvon vs Operasi Badai bab perlu
      mungkasi amarga putusan wis ngrambah.
      Sistem kaadilan wis rampung proyek lan kita kudu katon ing
      bukti. Yen ngono iki antarane loro
      wong saka werna sing padha kita minangka bangsa bakal wis tau krungu mau lan
      putusan padha kang wis ngrambah tanpa sapa ngerti. We kudu mungkasi ngeculke media lan
      selebriti ngontrol pikirane kita. yen kita
      pretyaya kita ing wong banjur kita bakal gagal.
      Mungkasi ngarahke ing wong-wong mau lan sijine mata ing HIM.

  3. MattyReply

    Nalika aku rampung setuju karo kabeh ngandika kene, Aku iku paling penting kanggo tindakake bukti lan ora emosi kita ing kasus iki. polisi lokal lan FBI wis ditemtokake rasisme ora muter peran ing kasus iki. Padha ora ditemokake bukti sing Zimmerman profiled Martin adhedhasar lomba kang. Padha ketemu bukti sing Zimmerman profiled Martin adhedhasar kegiatan curiga. Zimmerman mung nanggapi nalika takon dening polisi karo apa lomba Martin ana. Iya ora nelpon munggah lan ngomong piyambakipun nyusul wong ireng enom. Aku ora ngandika iku ora penggambaran riwayat rasis. Nanging bukti-bukti ora ngidini kita nggawe netepake sing. Lan kanthi wuta milih pracaya iku rasis nalika ora ana bukti kanggo kasunyatan sing ndadekake cilik rasis nalika ora kudu. Race ora teka munggah ing sentosa. Yen tuntutan ukum pracaya Zimmerman iki tumindak saking motif rasis, kowe ora mikir sing bakal wis teka munggah? Tuntutan ukum needed kanggo njaluk jurors ing sisih…lukisan Zimmerman minangka rasis mesthi wis cara paling apik apa sing.

    Ing Jeksa Agung bisa ngetokake dhateng sampeyan bab iku luar biasa nyata lan luar biasa nyenengake. Aku mung alesan sing ing kasus iki, lukisan iku minangka prakara rasis nalika bukti ora ndhukung iku mbebayani lan nglarakake.

  4. Samuel ColemanReply

    http://youtu.be/DOSyr5VZK3g

    Watch Video iki….

    Trip Aku lan ngajènana sampeyan, musik lan pesen nanging aku babar blas setuju karo Jonathan Sampson ngisor….

    Aku setuju yen ana temtunipun rasisme dina nanging cilik iki njupuk manungsa waé media punika Bunch saka becik.

    Kabeh saka kasus sing Glen Beck ngedika bab GOT 000000000 manungsa waé Media…. Apa ??/ bec kita duwe Negara Kristen non Liberal sing wis melu ing Rama Iblis…. Lan kita kudu Presiden sing muter kertu lomba tau menit .. kok ? Kanggo apa kepengin …. ora kanggo Kehakiman ora for Truth….

    Minangka wong putih kakangku iki dianakaké ing titik gun bec ana putih.. minangka wong putih Rama lan kanca College padha metu ndelok lan Tak ngubengi dening grombolan saka Cemeng bec lanang putih padha ora mestine dadi ing area kutha.. kanca sedulur tak pistol dibusak lan supaya wong-wong mau pindhah.. bapak ngandika tembung saka Roh Suci, takon wong ” sampeyan luwe” lan Gusti Allah ngerti lagi ora mangan ing sawetara dina disimpen Bapakku…….

    Ora aku ora wong ireng nanging aku aran nggegirisi kanggo Trayvon lan nalika ana REAL rasisme…

    Negara kita wis arep mudhun saluran.. Rum 1. Gusti Allah wis maringi kita nganti atine depraved…. Apa kita wis katon apa-apa ing comparison kanggo apa wis arep teka.. Nandhani distrik yen Amerika terus ing cara sing wis arep bakal Ilegal dadi Kristen lan kita bakal dipatèni ana ing dalan..

  5. DaveReply

    Appreciate artikel, trip.
    Siji bab Aku sing becik kanggo kita minangka Kristen kanggo mbudidaya sing kita ngirim sengit rasisme / wektu ketidakadilan, ana prakara apa wangun utawa fashion nerangake ing utawa werna iku katuntun menyang. Wangsulan: Bab ingkang sad bab kaya ngono bab Trayvon punika longkangan kerep dadi luwih akeh & misale jek langkah liyane sing dijupuk mundur tinimbang forwards, amarga akeh standar kanggo njupuk pinggiran alam (werna kanggo Kayata) tinimbang milih pinggir adhedhasar kaadilan / ketidakadilan. Kratoning Allah kudu ngganti cara lensa kita lagi nganggo ndeleng donya. We kudu bab tumindak adil liwat akting miturut lomba kita dhewe. We kudu bab maha sih liwat kang bek dening nesu egois.
    Iki ora wekasanipun masalah rasis. Iki masalah dosa manungsa kang tumindak ing akeh macem-macem formulir, kadhangkala dening njupuk pinggiran adhedhasar lomba. Wong saka balapan kabeh beda stereotype & profile sehat wae. Kita ora kudu nyiyapake werna tartamtu (beda saka kita dhewe) minangka mungsuh. Individu karo dosa ati stereotype. Iku ora balapan ing & piyambak wekasanipun sing apa sing. Yen kita lali sing & urip ing sangisoré garis saka kang samesthine warga Kratoning, kita bakal tarik garis adhedhasar lomba & mung mungkasi munggah ngembangaken swara.
    Muga-muga kita perang kanggo kaadilan ing ngendi iku perlu kanggo bakal nempuh perang kanggo, ora mung kanggo sing kita bisa hubungané, nanging wong-wong sing mbetahaken preduli. Iblis & Sin sing mungsuh. Lan padha wis dikalahaké déning Gusti Yésus ing salib & makam kosong. Muga-muga kita bisa ditetepake dening werna abang liwat liyane, warna getih saka Kristus sing sakabeheng kita resik.

    • NicoleReply

      Aku mesthi setuju sing lomba punika wekasanipun masalah dosa, iku ora bisa rek. Nanging mesthi masalah dosa tartamtu mbantu kita nyegat wong liyane èfèktif. menungso jinis ing ROOT, Jeksa Agung bisa ngetokake nepsu nanging ketaman sing beda banget saka ketaman kecanduan dosa pribadi. Kitab Suci wis akeh conto specifications kuwi uga. Lan kabeh aktivitasé kudu bisa marang pointing wong Kristus, mung solusi nyata.

      • KacangReply

        Aku Kristen pisanan, kapindho ireng- utawa pihak utawa jujur ​​Aku mung Kristen. Aku ndhukung Trayvon lan kulawarga ora amarga ireng, nanging amarga ana bocah. A pati ukara kanggo doyo banget hard ukara kanggo atiku utawa karep kanggo nangani. Trayvon wis dadi akeh sinau ing urip… Apa kita ora mungkasi mripat lan mripat, waos kanggo kaadilan waos karo Gusti Yésus? Bisa Trayvon ora wis dijupuk ing lengen utawa wentis? Apa kang manah? Aku mung dadi sedih kanggo mundhut gesang, lan iku ora bakal Matter apa werna kang ana- A anak mati. Aku uga mikir dewasa, Zimmerman wis luwih tanggung jawab (ing mripat) supaya kalem kahanan. saiki, iya apa sing? Komunikasi ing cara grapyak sing ana watch? Mung Gusti Allah mirsa. Lan Allah bakal males bener kaadilan.
        “Aku namung ngerti Aku ora ngarep lan iki [donya] ora ngendi aku dadi kagungane.”

        • Nathanial PolingReply

          Apa assuming Zimmerman ngarahke kanggo manah? Aku manawa Zimmerman wis disenengi ora matèni bocah enom sing iki nyoba kanggo ngalahake pemikiran metu.

        • KacangReply

          peluru gelis liwat jantung, supaya bakal bener kanggo nganggep sing ana maksud Zimmerman kang.

          Punapa mawon pilihan kang ora bisa ngganti apa bener iya. Aku cantik yakin yen aku iki njupuk babras, lan aku wis bedhil (kang dipercaya), Aku bakal njupuk weteng, lengen, wentis- nang endi wae liya loro saka atiné.

        • Nathanial PolingReply

          ketoke wis tau ing perang… yen sampeyan wis sing akeh wektu kanggo Yahoo sampeyan bisa wis dijupuk ing udhara lan supaya wong mbukak adoh

  6. TylorReply

    ayo kang terus ngrembakaken Jeksa Agung bisa ngetokake saka rasisme, ya. nanging mungkasi prejanjiané associating rasisme karo kasus iki. sawise taun ngempalaken bukti oleh tau bisa nemokaké shred saka bukti rasisme ing sasi Zimmerman utawa ing wayah wengi sing. ayo kang mungkasi nguber memedi lan fokus ing rasisme nyata – kaya jenis media nuduhake saindhenging ngono kanggo nglakoake nganti dhendham rasis lan luh kita loro mung kanggo nambah ratings.

  7. Tony ClineReply

    Apa rasis kanggo nganggep sing wong ireng luwih saka bebaya saka balapan liyane nalika Afrika-Amerika arupi 12.6% saka populasi nanging laku 49.7% rojo pati, uga persentasi Highly disproportionate perkosaan, assaults, perampokan, lan saben angkara liyane FBI nglacak kajaba DUI? Apa sing rasis, utawa iku mung pinter kaputusan-nggawe adhedhasar bukti sing cocog? Aku ora ngandika sing rasisme ora ana; ora, lan kabeh pinggiran. Nanging, ana liyane kanggo obrolan saka matur sing wong sing ngrasa aman sak wong sing kecatet akeh liyane kamungkinan kanggo dadi kriminal kasar iku rasis.

  8. Washington DC PanginjilReply

    “Kekasih, tau males dhewe, nanging ninggalake kanggo bebendune Gusti Allah, awit wis tinulis, "Vengeance mine, Aku bakal males, mangkono pangandikane Pangeran Yehuwah. "Kanggo nalisir, "Yen mungsuh iku luwe, Feed wong; yen ngelak, menehi wong soko kanggo ngombe; kanggo dening supaya dilakoni sing bakal numpuk kobong areng ing sirahe. "Aja ngalahake dening ala, nanging piala iku kalahna sarana kabecikan.” ~ Rum 12:19-21

  9. C.Reply

    Aku ora setuju karo apa-apa sing ngandika, utamané karo carane nyenengake iku nalika wong sing ora diwenehi prasangka apik ing dina sing kanggo wektu dina. Nanging gadhah kanca pulisi Aku ngerti sing, kanggo sawetara wong, menehi sing entuk manfaat saka mangu wis nandang gerah wong matèni. donya iki supaya Broken lan becik kadhangkala, karo kaluputan lan ajur kabeh liwat Panggonan. Mung Gusti Yesus bisa narik metu saka iku.

    Aku sengit sing wis kanggo menehi hasil karo kuwi sing. Aku sengit ing sawetara cara penggambaran riwayat punika super nyenengake, pendjalok ala (ora ing kasus Zimmerman). Sawijining hard banget, karo media lan budaya kang nganut Urut saka gambar sing meh martakake mbukak, agresif, durhaka arrogant. Lan yen ana wong nggawe dhuwit mati saka budaya saka panganiaya lan Godlessness. Lan supaya akeh wong sing ora ngerti apa iku kaya dadi wong liyane bisa Care kurang babagan ngerti apa tegese dadi wong liyane.

    Aku sing Gusti Allah iku dadi luwih kwasa tinimbang donya. Aku mung pengin Gusti Allah bakal luwih kerep katampil ing donya liwat kita, lan ora senadyan kita.

    Obrolan temtunipun kudu terus. :)

    Gedhe kuwi Pak. Lee. Gusti mberkahi!

  10. apallo95Reply

    nalika rasisme menehi hasil amba akèh wong koyone lali sing Zimmerman iki Latino piyambak. mung panggolekan sing metu ana kasunyatan sing kudu katahan ing atine nalika cilik iki rembugan

  11. LizziReply

    Aku pracaya cara banget efektif nglawan rasisme iku duwe Gusti Allah ngabekti, wong ireng jujur ​​sing manggon urip sing nggulingaké stereotype kanggo kita tumuju kanggo lan ngomong Ora, dosa iku masalah, ora lomba. Aku duwe pendapat dhuwur banget meh kabeh wong ireng lan wanita sing aku wis ndarbeni hak istimewa kanggo nelpon kanca lan mentors. Aku luwih mungkin condhong ing sih saka tindakan liya… Tekan Records iku faktor ageng ing, kanggo cah wadon pirang akeh ing sih-rahmat lan kang kabangun sangat dening music sing. Apa sing mengkono iku banget mbiyantu.

  12. LynnReply

    Amin lan Amin!! We kudu tresna karo katrésnané Kristus lan ndedonga kanggo loro kulawargané sing melu. Rasisme iku nyata lan wis heartbreaking kanggo kula kanggo ndeleng. Matur nuwun kanggo nuduhake iki!

  13. MichaelReply

    Aku wrote awal sore iki iki sadurunge aku maca kirim, kang aku babar blas njaluk dening cara, lan Aku bakal nuduhake

    Dadi ing kasus kang ndhelikake ing watu Zimmerman ketemu ora guilty ing dina liyane. Sawetara bakal congratulate, wong bakal nangis gawe salah. ngatur iki dipérang negara lan ing sawetara kasus malah pasamuwan. Aku iki maca komentar dina saka wong ing media, lan komentar sing nemen digawe godhok getihku. Wong aku wis diwenehi iki akèh pikirane, lan aku duwe panemu sandi, nanging kirim iki ora apa aku utawa ora mikir bab aquital Zimmerman kang. Gusti Yesus ngandika bilih Thief nerangake nyolong, matèni lan ngrusak….(John 10:10) Divisi iki pembunuh bisu. Iku mundak akeh saka wiji saka bitterness sing nandur ing ati kita nalika kita njupuk mata kita mati Yesus lan bakal metu yen kita ora ati-ati. Lukas 6:45 ngandika “Wong apik metu saka bandha apik atiné ngetokaké apa apik; lan wong ala saka ing simpenaning ala ngetokaké apa ala; kanggo tutuk ngandika saka kang ngiseni manah. ”

    Nalika Gusti Yesus wiwit pelayanan ing desciples weruh Gusti Yesus minangka aktivis politcal. Padha padha dikarepake Gusti Yesus kanggo hahaau lan tengen saben salah sing Roma wis tau rampung kanggo wong-wong Yahudi. Padha mbokmenawa padha oke karo Gusti Yésus gawe sawetara kepala Romawi yen temenan rectifying taun pendhudhukan. Nanging saka siji dina Gusti Yesus martakaké katresnan lan abdi hood. Ing sawetara titik ing murid probablly pikir metu Gusti Yésus ora arep Bruce Lee sopo wae. Aku wonder apa padha panginten sing pribadi? Wong-wong Yahudi wis urusan karo pendhudhukan kanggo wektu sing dawa banget. Ing kasunyatan Aku pracaya saka buku pungkasan saka Prajanjian Lawas kanggo wektu Gusti Yésus kaya 400 taun. Sing wiji saka kanepson lan bitterness saka kang dikuwasani wis tuwuh lan padha siap kanggo njaluk malah. Kristus wis pungkasanipun teka lan iku wektu kanggo rapat umum pasukan, ngulungake metu pitchforks lan badai Bèntèng. Nanging nalika padha cahya obor Gusti Yésus metu martakaké tresnaa marang sapepadhanira lan apa marang liyane sing pengin wong apa marang kowé. Sing wis kanggo drive wong edan. Kanggo nambah ngenyek kanggo bundhas minangka Yesus Hung saka salib, Takon sing Sang Rama bakal ngapura wong-wong mau, amarga padha ora saestu ngerti apa kang padha dilakoni. Dadi apa ora iki kabeh tegese?

    Gusti Yesus punika aktivis cinta lan minangka sadulur kita implored, ora kita dhawuh apa padha. Amarga ing mburi dina Cinta iku mung bab sing bakal tau diganti apa. Kita bisa badai Bèntèng, lan protest kabeh kita arep, nanging ana bakal tansah dadi agenda didhelikake yen kita ora weruh iku pisanan. Love heals tatu ati lan nyempurnakake sesambetan Broken. love, di bangun munggah, nyengkuyung, lan Jayanagar. Katresnan iku ora ngukum, utawa nolak, iku nganut. We sing cepet lali sing nalika kita padha durung dosa Kristus seda getih ngeculaké iki digawe kasedhiya kanggo: wong sugih, wong miskin, ireng, putih, (lan saben iyub-iyub ing antarane)terus, homo, lola, ing rawa, sing ora duwe omah, kang katindhes, ditolak, ing agama, ing islamic, teroris ing, anak molester maling, presiden bank, pengacara, fireman ing, politisi, dhokter, lan saben wong sing wis saben digambar ambegan ing bumi iki, Yesus seda kanggo wong-wong mau. Yen ana protest kanggo digawe banjur jarno ing lawanging neraka dening putri saka Kristus, nyatakake yen Kita bakal tresna, kita bakal ngawula, kita bakal ngapura minangka Gusti Yesus wis rampung kanggo kita.

  14. EricReply

    Apa iku African American, Aku ora nelpon aku Irish Amérika, Aku mung Amérika, Aku lair kene ora ing Irlandia. Weruh sing ngendi pisah wiwit misahake munggah menyang kelompok, banjur kita lagi luwih saka sampeyan, diwiwiti. Sing anakan pisah rasisme, loro padha ing salah, Trayvon, ana kanggo slamming Georges’ Kepala menyang lemah, plus yen iki ora mengkono apa salah apa bakal ora mung tundhuk? George kudu mirengke mbudhalaké lan supaya pulisi nangani iku. Nanging kobong saka flag Amérika, ora African American, Mexican American, Irish Amérika, American English, utawa flag Amérika Scottish, mung Amérika, salah. Sing kaya mlaku ing atiné saben Amérika sing mati nglindhungi kabeh stands kanggo. Ancaman pati kanggo Georges kulawarga lan akeh ing jeneng pengorbanan Trayvon sing wis dumadi cara salah. Gusti ngandika nguripake kanggo wong-wong mau pipi liyane, utawa kita lali sing ing pangisian daya kene. Trayvon ana saint, lan George ora matèni, padha loro korban kahanan. Ora ana siji ngirim wis nandang gerah ngalahake munggah lan siji ora kudu wis ilang sing urip. Iki kabeh sing muter politik kanggo daya lan ngapusi gedhe wis tak apa wanted. Tinggal bosok ing tembung ora media.

    • KacangReply

      Aku tresna supaya dianggep lan Amérika. Ora Amérika Afrika. Nanging masyarakat alas ora ngidini kula sing. Aku mung minangka American minangka salah siji liya. Nanging media wis nyebabake supaya akeh dibagi a.. lan wong-wong wis tuku menyang iku.
      Aku elinga siji saka proyek pisanan aku. A lady putih lungguh ing jejere kula lan dhateng kula.. “Dadi kowe ngerti sampeyan sing -American Afrika pisanan kita wis nyewo?” Dheweke mesem lan kapandeng bangga. Kangge, Aku felt isin, kaya sawetara monkey tontonan sing teka ing kebon raja siap kanggo nuduhake wong carane uga sing “pisanan” pegawe ireng bakal nindakake. Yagene dheweke kudu nggawa sing metu lan wis aran dadi… aneh? Aku namung kepéngin dadi bocah normal ing proyek liyane dheweke metu saka College, nanging aku dadi kekacoan paranoid..
      Supaya apa aku ngomong African American? Inggih, aku duwe pilihan?

  15. gabetavianoReply

    tembung Awesome, trip. Nuwun wis padha lunga liwat kahanan sampeyan duwe. Aku ngujo sampeyan kanggo metu ngandika bab iki, lan kanggo ngélingaké kita sing duwe ora. Pencet ing!!!

  16. DavidReply

    trip Sharpton,

    Iki wis boten apa karo rasisme. Oh, Aku kelalen, sing ireng supaya sampeyan mikir sing duwe wewenang moral kanggo ngarani wong rasisme. Digarap liyane saka kita kabeh racists. Sorry, sing uwuh wis stinking cukup dawa. Wektu kanggo kosongaké Trash lan ya iku wektu kanggo nerusake.

  17. geebeeReply

    Nyuwun pangapunten wis ngalami penggambaran riwayat rasis ing gesang. Aku, banget, wis suwe lan digatèkaké kanggo mung matur
    “Sugeng enjang” kanggo nyimpen clerks utawa wong aku pass ing werna. Aku uga wis kaancam bakal punah, lan marang aku ora teko, ing tetanggan lan wis ninggalake luwih, amarga aku putih. Kula putri wis rek tengen kanggo milih kaping pindho, nanging aku ora mikir dheweke “disenfranchised”. Nanging banjur aku ora duwe mongers sengit kaya Al Sharpton lan theNAACP ngandika kanggo kula; mung bab kula. Minangka bangsa, lan minangka Kristus, Aku mikir kita kudu mikir kurang babagan lomba lan beda kita lan bhinéka, We kudu bali kanggo kang “gedhe pot leleh Amérika” bangsa, lan kanggo ngelingake dhéwé sing kita kabeh padha ing sikil saka salib minangka Gréja. Sing liyane lomba lan rasisme wis rembugan, liyane gething aku nemu, kang siji, minangka mekanisme kaslametané, ndadekake kula curiga balapan liyane lan kurang kamungkinan kanggo ngluwihi Injil marang wong-wong. Lan yen sampeyan ora pengin bisa dianggep kaya thug bisa, utawa wong wicaksana, utawa Redneck, ora sugih lan tumindak kaya siji.

  18. Leslie Pollard StiversReply

    Aku tresna iki kirim. Aku appreciate krungu pengalaman lan ngilangi atiku kanggo elinga kasunyatan sing penggambaran riwayat mengkono saben dina. Aku ora bisa bantuan, Nanging, takon apa sampeyan lan liyane mikir apa ngono ngandika rasisme mbalikke. Iku misale jek kula sing masyarakat ireng sapunika wis rampung mboten midhangetaken bukti saka cilik (sampeyan bisa nonton ing bab kabèh ing YouTube) lan Singling ing bab penggambaran riwayat (ora ana kang mangerténi manawa yen Zimmerman ditindakake lan bukti karakter ing nyoba tabet sing GZ ora minangka rasis minangka wong wis digawe wong metu dadi). Apa yen Trayvon ana dhuwur (mariyuana ing sistem kang, ditemokaké ing autopsy)? Apa yen karakter tabet bisa uga wis thug a? Apa yen iya nyatane nguber George lan uncalan jotosan pisanan? Bab iki lan akeh liyane padha rembugan ing dawa ing sentosa lan bukti tabet sing sanadyan Zimmerman bisa digawe pilihanipun wicaksana (ora nandang gerah metu saka truk kang, Tuladhane), iya ora nindakake apa-apa ilegal. Aku ora ngerti kabeh jawaban kanggo pitakonan iki, nanging mung amarga wong enom iku ireng ora ateges yen katon lan tumindak kaya thug ora bakal profiled minangka salah siji. Ora ana siji misale jek ngakoni yen bocah kasar (karo rama ing Sanford amarga dheweke diskors kanggo gelut, nyolong, nggunakake tamba, etc) pancasan salah digawe banget. Aku pengin ndeleng kirim saka wong ireng utawa wadon sing ngabar-ngabarké kanggo mburi kanggo thuggery ing ing masyarakat. Aku pengin kita minoritas dadi bab bisnis saka piwulang wong enom kita lan wanita kanggo katon luwih kaya Kristus. Sanadyan anak lanang loro enom sing dicokot korek-skinned saka aku lan uga ora duwe pengalaman padha sing aku, Aku bakal wong-wong supaya esem ing wong sing genggaman tas lan tau nilar tumindak becik. Aku ora lali sing rasisme ana, nanging misale jek kula sing iku flagrantly Samsaya Awon saka cemeng sapunika. Gething putih seethes karo ala lan nggatekke. Wong sing mengkono banget bab padha sengit. Ana tentrem, ora pangapunten, wekasanipun ora pracaya ing Allah tengen wrongs ing donya utawa dipercaya Panjenenganipun kanggo nebus kabeh. Individu mlumpat ing kesempatan kanggo nelpon rasis. Kristen wis tak terus munggah bebener ing kabeh iku. Kita ora bisa muter game lomba, kita babagan ganti budaya–ora nggawe sing luwih apik “ireng” budaya utawa “putih” budaya, nanging terus munggah lan exalting budaya Judeo-Kristen sing nyengkuyung iku kaya katresnan, tentrem, lan pangapunten. Kristen kudu weruh ngono ing cahya saka bebener, lan ora melok nangis perang lan penyihir goleki sing njupuk Panggonan sapunika. Ndedonga kanggo loro kulawargané. Kristus suecaninja titiang kabeh. More saka pikirane ing lomba & budaya kene: http://wp.me/p2C5Cy-VY Aku welcome pengunjung lan saran.

  19. Scott Lee SherwoodReply

    Minangka fellow sadulur ana ing Kristus, Aku bakal ngomong aku ngerti iki masalah Komplek sing gereja minangka kabèh jek njaluk mired ing kabeh wektu karo ora résolusi nyata, sanajan “solusi” (Gusti Yesus) tengen jejere kita. Aku pengin nuduhake sihe Gusti Allah ing nanggepi sandi kanggo blog, ana prakara apa kapercayan sandi.

    Ing maca blog, titik ketoke kanggo nunjukaké GZ sing ngirim wis didakwo degree Rajapati 2 mung amarga wong “racially profiled” TM. Iki ora carane karya sistem hukum. Sampeyan ora bisa takon hakim kanggo menehi “moral” menang lan mete metu kaadilan mung amarga wong liyane ora kaya warna kulit. Bukti sing GZ ora putih senadyan apa media / NAACP / Celebrity Hollywood / lan Rev Al seneng sing pracaya. Iku saka etnik saka campuran Hispanic keturunan / Latino lan ageng ing kulawarga multikultural. Panjenenganipun “profiled” TM amarga saka burglaries sing wis bubar kedaden ing masyarakat gerbang. Kanthi Hoodie lan jins, Dipuntedahaken wong saka konco, sampeyan ora bisa ngomong apa lomba / kesukuan lagi. Aku pelatih bal-balan lan nyandhang Hoodies kabeh wektu ing tiba, lan asu dhewe wis barked ing kula teka menyang omah nalika aku wis padha Hoodie ing amarga dheweke ora ngenali aku. Sampeyan ora bisa lumaku menyang paling bank-bank utawa kredit kumpulan ngagem Hoodie a. Padha bakal mungkasi lan takon sampeyan nyopot. Padha dadi kanggo topi lan kacamata ing institusi financial paling. Apa wong-wong “penggambaran riwayat racially”? Mesthi ora, nanging “penggambaran riwayat”, lan iki ora salah. We ALL nindakaken kanggo saben liyane kabeh wektu. lan ya, Aku wis ngiring dening nyimpen keamanan sadurunge, lan aku wis mandegake dening polisi lan ditakokake sadurunge, lan ing saben nyimpen penak near paling dhuwur, padha ora nglilani siswa teka karo ransel lan padha matesi jumlah mahasiswa ing nyimpen. Aku manggon ing California lan kutha aku urip multikultural. Wonten ing toko kaya Safeway lokal lan Walmart, tim Nyegah keamanan utawa mundhut duwe akeh minoritas saka ireng, asian, ethnicities Hispanic. Yen padha curiga wong saka bisa nglakoni angkara, utawa fitting “profile”, iku rasisme yen padha tindakake watara nyimpen utawa njaga mripat ing wong-wong mau, utawa malah mungkasi kanggo pitakonan yen lagi loro ireng ..? Aku wis katon iku kelakon, supaya pitakonan sah.
    Iku misale jek kula sing paling saka Folks sing upset karo putusan lan kang paling vokal babagan sing ranting sing piye wae hak sipil TM kang padha nerak. Ing dina iki lan umur, angkara rampant lan disregard kanggo manungsa, ngendi tembung kaya Kehormatan lan integritas sing ilang ing segara “apa iku kanggo kula” lan entitlement mentality rampant, paling Folks ora bisa menehi definisi suwene “hak menungso”. Padha baris munggah konco jackwagons kaya Rev Al Sharpton, lan NAACP lan manfaat nggatekke sosial saka wong kaya Rachel Jeantel lan nggawe dheweke anak poster kanggo kasus rasisme sing. Tenan? Iki Folks ngangkat perang “hak menungso” rasisme perang kanggo masyarakat ireng? Iki sing pengin ngadeg karo? Mangga. Aku Dr. Martin Luther King bakal nangis yen weruh apa sing Circus Folks kaya wis nguripake ing rasisme lan hak-hak sipil perang, menyang. Kasunyatan iku rasisme ora mungsuh utama maneh kanggo Amerika ireng. malah ora cedhak. Black ing angkara Black, birthed dening risak tansah saka unit kulawarga, lan terkatalisis déning sistem sing ngandika sing US Gov't owes sampeyan soko, lan bakal ngurus kowe, iku papan sing apik kanggo miwiti, yen sampeyan pengin nemen kanggo mencet buta gedhe ing pasuryan masyarakat ireng. Kangge, ana sawetara sing fokus ing solusi lan ketaman sawetara mindsets iki. Folks ing Center National Riset Privasi Public lan Project sing 21 Inisiatif sing Folks aku bakal kempal aku karo lan ndhukung kabeh dina suwene.
    wekasanipun, katresnan Kristus bakal menang. Tansah ora. Lan bakal kelakon siji jantung ing wektu.
    Ayo kula mungkasi dening matur sing aku ngerti sing rasisme ana lan mengkono saben dinten. Nanging kita gedhe saka sing. Saben lomba utawa kesukuan sing wis ngalami cokotan nistha rasisme wis digawe dening Allah kanggo ngalahake lan dadi gedhe saka gething sing. Wong gedhe lan wanita sajarah Amerika ireng utamané digawe tandha kanggo generasi dening ora ngeculke rasisme nganggo wong. Padha wungu ndhuwur kahanan lan menang tho. Padha bisa metu lan digunakake rasisme minangka alesan, nanging padha ora. Sing kaprigelan padha lan kekuatan saka Gusti Allah SWT iku ana kanggo maksud apa kita tunyuk menyang ana prakara apa apa kita pasuryan.
    Thanks kanggo maca, lan Gusti Allah Slamet Sampeyan ..!!

  20. alan_dReply

    trip, Aku appreciate educated, nonpartisan, viewpoint Kristen iki kirim. Cukup kanggo njaluk metu ana, Aku lawas mahasiswa grad putih 26yr saka AL manggen ing OK. Nanging, sawise lulus saka Auburn 4 taun ago, Aku lunga kanggo ing D.R. Congo kanggo 2 taun. Aku ngakeni, akeh munggah, sadurunge aku iku Kristen, Aku dadi akeh saka rasis minangka 85% saka budaya suburban watara kula. Nanging, anyar-ati, yen Sang Kristus ingkang sampun kaparingaken kula wis diganti sing.
    Titik, nalika urip ing Kongo, secara harfiah-wong watara kula ing sembarang wektu tartamtu ireng. Aku tresna marang ing wong urip sak, makarya watara, lan meh saben aku ketemu. Nanging, ing budaya sing, ana isih wong aku profiled. wong enom mlaku-mlaku ing pasar tanpa apa-apa kanggo ngedol, utawa kapentingan ing apa-apa, Tuladhane. kanthong padha ngankat kaping pindho, sanadyan aku cepet cukup kanggo njupuk wong lanang lan njaluk sandi nokia bata bali. uga, polisi padha * umume * ngrusak. Aku profiled wong saben-saben aku weruh wong ing seragam. Aku iki mandegake, dipenjara, utawa kétoké kesel luwih aku bisa count dening polisi / tentara, minangka akeh saka warga sing aku ngerti. Panjenengan sing wis rasis kanggo kula kanggo profile sing jinis wong amarga padha kalakon dadi ireng? Ing cara, carane iku rasis nalika mindhah bojoku ing sisih awak nalika mlaku-mlaku liwat wong putih sing aku katon curiga? Sawijining konsep padha, lan ngirim sing ora rasisme. Kula titik iku penggambaran riwayat pangroso manungsa alam lan * bisa * rasis, nanging ora tansah.

  21. AdolfReply

    Yen wong ora pengin dadi pidana, mbok menawa padha ora kudu nganggo seragam. dina iki, meh 70 taun sawise perang donya 2. Apa bakal mikir wong nganggo seragam Nazi? Iku mung sandhangan tengen?

  22. gdoggydog05Reply

    uga. i aran iku rasis. kanggo menehi utawa disiplin adhedhasar lomba. lan iku rasis yen wartawan putih, kaya kula….sampeyan njaluk murub yen ngomong bab salah babagan lomba. nanging yen wartawan ireng sampeyan bisa ngomong sing dicekel bocah liyane putih kudu mati, supaya Amerika mangertos rasisme (link ing ngisor). katon, iki titik. aku mung harping ing bab iki, amarga aku pengin Kristen mangertos sing ana mesthi bakal masalah lomba ing loro-lorone. aku ora kita kedhah rute padha minangka donya lan ngedhangi ing kanggo wong-wong mau. kanggo saben Kayata rasisme marang cemeng, sampeyan bisa nemokake sawetara marang balapan liyane. sanajan aku ngerti sing perbudakan ana bab horrid lan ancesters sandi, saestu, ora bakal ngerti putih sedulur ireng lan sadulur leluhur wis musna through.we ora kudu ngebaki sembarang lomba kanggo nyoba kanggo “equalize” iku. bukti ing titik iku siji Gusti Allah bener tau nglakoni iki!!! Punapa moho kuwoso tangan metu Beasiswa Allah adhedhasar lomba??? NATE NATE NATE. Mungkin adhedhasar income. Nanging Gusti Allah ora bakal nuduhake sih adhedhasar lomba. Israel dipunpilih, ora amarga saka apa-apa ing wong-wong mau, nanging tujuan Allah apik mung. Kula “kanca lawas” nesu iki, lan iku mung mundhak pikirane rasis sing. “handouts” lan “standar pindho” nesu wong. Lan pitakonan sing urutan-of ngandika “aku cant ngerti perjuangan” rumiyin hurtful kanggo kula. ngandika sing i mung bisa pindhah dadi adoh karo sedulur ireng… i bakal tau tenan cak sing sanadyan, sabab aku ora ngerti apa sawijining kaya dadi wong. Nanging pangandikane sing pengalaman saka wong ireng dibagi kita, luwih saka Kristus nyempurnakake kita. Sing apa aku ndeleng artikel iki sengaja ngomong. Aku bener ngerti apa iku kaya supaya profiled. Aku ana bocah sapisan. Kita mbukak liwat angel kaping. Sampeyan bisa uga ora ngerti apa sawijining seneng ibu kanker, kaya kula. Utawa sampeyan bisa ora ngerti apa iku kaya bakal dikirim menyang ngarep kanggo dicekel bocah ala nalika aku ana 12 taun, nguciwakake dening putih, makmur, suburban kulawarga lan ngiwa kanggo wonder kok padha ora tresna kula. Ayo dadi miwiti tetep skor kene. Iki babar blas perspektif ora samesthine warped fokus iku pengalaman unik. Ayo bebarengan lan bungah sing kita wis diwenehi sih nalika kita pantes pati.
    http://www.youtube.com/watch?v=8nRv2UVDOg0

    • Alex EricssonReply

      Aku Highly mangu-mangu sing Trip is seeking kanggo ndhewekake sadulur ing basis saka lomba. Dheweke iku wong ireng ing pasamuwan akehe putih sing wis kerep lan tanpa ngaso ditulis gratefulness. Nanging ana unsur kang ireng ing Amérika sing unik lan sak tenane incongruent karo pengalaman budaya liyane!

      dadi PLEASE, Aku nyuwun panjenengan sadaya, ngerti prabédan ing antarane empathy asli lan simpati migunani. Kita lumaku karo sedulur kita lan sadulur ing Kristus, kita bakal duwe sawetara kesempatan kanggo pitutur saka empathy Panggonan digawe pengalaman sambungan nanging kita bakal asring disebut kanggo sabar, maha karya simpati migunani. Sing ngendi kita ngrungokake kesulitan wong wis ngalami, tau minimalake validitas dheweke utawa kasangsaran dening aturan counter-conto kanggo Trump pengalaman sing, lan kerep assuming pitutur kita, sanadyan iku uga ngawula individu, ora bakal panacea langsung assuage pain sing, frustasi, utawa malah nesu.

      Preduli saka sembarang persepektif dicacat ing kasus iki utawa lomba, akeh banget
      kita ing pasamuwan (esp. liwat media sosial) lilin eloquent ing bab donya iki, nanging mungkasi munggah
      mungel luwih kaya kanca perduli Ayub. Saiki iku wektu nalika wong sing bingung lan banget upset. Wong kabeh werna sing ndadekake keparenge karo kasil iki ngono. Akèh wong kudu sabar lan comfort asli. Ora kuliah ing sistem legal utawa “media ngrusak”, ora umpan-lan-ngalih conto, utawa punditry politik disdainful. Point marang ngarsane Gusti Yesus kaya sampeyan karo alusing bebuden.

  23. Dinah RobinsonReply

    Nalika aku ana cah wadon enom, bab SD umur, Aku iki racially profiled ing apa banjur Eckerd Drug Store (saiki CVS). Aku ora ngerti ing umur apa iki kedados kanggo kula, nanging aku sumurup kaya bocah iku ora tengen. Aku karo ibu lan aku wis entuk $20. Aku iki sugih. Aku wanted kanggo tuku sawetara Candy lan liyane iku ing nyimpen. Nanging siji saka clerks sales weruh kula lumampah aisle piyambak lan dheweke wiwit aku iki arep nyolong utawa nindakake soko salah aku guess. Dheweke nganti kula kabeh sak nyimpen. Iku felt ngganggu duwe lady iki tindakake kula. Aku pungkasanipun ketemu ibu ing salah siji saka aisles lan marang dheweke aku ora aran kaya Shopping maneh. Aku marang dheweke nalika kita kiwa nyimpen apa kedaden lan dheweke ngandika Lady mbokmenawa panginten aku iki arep nyolong. Iku digawe kula sedih dheweke panginten cah wadon sethitik kapandeng kaya maling. Maju kanggo kang wadon tuwa lan bab sing padha kataman kula minangka diwasa ing toko becik. Aku naif kanggo mikir sing apik bab ngirim ora kelakon dina iki. ananging, rasisme ora mati. Sanadyan intolerance kanggo beda saka liyane apa wong sing Amerika utawa pengungsi, gay utawa langsung, lemak utawa ceking, sinau utawa ing-educated, sugih utawa miskin. Tinimbang ngerayakno beda kita kita mung “tolerating” saben liyane. Kita metokake sawetara prejudices lan ngerti yen aku kudu bisa ing maha pepadhamu kaya aku dhewe. Sampeyan bisa uga ora bisa kanggo ngganti wong kang
    prejudices, nanging sampeyan bisa ngganti sikap bab carane menehi hasil karo wong-wong sing
    “wis hakim” sampeyan lan carane nanggapi menyang. Aku duwe putra ingkang ireng
    lan Dominika. Aku pengin kanggo tuwuh munggah gadhah bab kabeh budaya apa
    milih kanggo ngenali awake minangka African American utawa Hispanic utawa loro. Dheweke bakal memulang
    nganggo basa Inggris lan Spanyol. Dheweke bakal memulang sajarah loro budaya.
    Lan paling Jahwéh kang bakal mulangi tresna marang Gusti Allah lan tresna wong. Aku pracaya iku wiwit ing ngarep lan apa kita manggon apa kita sinau lan susah apa sing dibayangke njaba ing donya kita.

    • Troy FrasierReply

      Aku duwe, Aku putih, lan aku wis ngalami bab sing padha loro minangka anak lan minangka diwasa…. Aku ora ngerti sing iku kedadean lomba related. Nyatane, haha, kakehan clerks nganti watara kula minangka bocah, taruna, etc. Malah saiki aku manawa kamera tindakake nalika aku lumaku menyang Wal-Mart, minangka kancaku sing dianggo LP says aku lumaku kaya maling misale jek…. Oalah, . mengkono! :)

  24. Nathanial PolingReply

    Aku nganggo Charles Barkley lan Bill Cosby siji iki… media nyebul crita crita sing sedih kekacoan kerusuhan nasional. Mugi Zimmerman gerakane maju karo tuntutan hukum pitenah ing NBC lan ABC.

  25. George LewisReply

    ing kabeh diskusi kita kudu nduwe hukum dhewe nullified. Mangga ndhukung gaweyan sandi @ moveon.org . A usulan Trayvon Mandat bisa ditemokake ana. WE kudu lan Roro SUPPORT YOUR Mangga mlebu , ngirim ngetokake , pRT lan takon kabeh kanca-kanca , kulawarga lan kontak apa padha. Tanpa owah-owahan ing hukum ala iki kahanan iki bisa kelakon maneh.

  26. TiaReply

    “Iki jinis pemanggih sing njijiki lan palsu. Gusti Allah digawe kabeh manungsa ing gambar karo regane lan worth. Nanging kabeh kita sing dosa lan gagal kanggo nampilake gambar Allah kita ngirim. Saben siji kita bisa nguripake saka dosa-dosa kita, dateng Kristus, lan bakal ketampa dening nitahake kita. Nanging njupuk rasisme lan milih kang wong iki sing bener kudu Applied kanggo. rasisme ngandika, "Aku terkenal lan apik, lan kabeh wong duraka.” – Tembung Up Brother Lee!

    Nalika Inggris njupuk blinders mati kanggo peran oppression sistemik ing Kristen Amérika, utamané ing wangun putih kaunggulan, kapitalisme lan patriarki, kita bakal break saking bebaya budak. Iki sing pamaréntah lan roh ala ing tengger Sabda ngandika.

  27. Pak. 116Reply

    Wong wadon ireng dijupuk warning nembak ing Florida amarga aku iki wedi sing lanang kejem dheweke bakal nyerang dheweke. Sampeyan ngerti apa kedaden, aku iki dihukum pakunjaran kanggo 20 taun.

    George Zimmerman shoots bocah ireng enom ing Florida, lan ketemu resik?!? Tenan?? rasisme, mesthi, Sampeyan bisa ing kasus iki. Mikir bab iku.

  28. lewritesReply

    Aku putih / native Amérika, lan sanadyan mandhiri kula persentasi cilik, kulit sipat iku banget peteng lan aku katon bgt kaya Native. Aku wis discriminated marang dening tiyang kuilt pethak, dening cemeng, lan mung bab saben lomba sing bisa mikir.

    song DC Dhiskusi kang Colored Wong cacah pikirane cukup apik:
    Kita lagi wong colored lan manggon ing panggonan kang tainted
    Kita lagi wong colored lan padha nelpon kita ing lomba manungsa
    Kita wis tak Sajarah supaya kebak kesalahane
    Lan kita wong colored sing gumantung ing sih Suci.
    media banget akeh kanggo nyalahke. Nanging predispositions kita dhewe, tumindak kita dhewe luasaké apa media Feed kanggo kita. Yen kita bakal katon werna kepungkur, yen kita bakal weruh ing awakku ing pengadilan kita pass ing wong adhedhasar katon utawa tumindak, nalika aku ora ngerti wong…Mungkin kita bisa bisa mbubrah alangan lan ora menehi media apa liyane fodder.

  29. Joanette D. ClemonsReply

    kasus iki ora mung babagan hukum SYG iku uga bab pitakonan dhiri. bocah iki ing pet ketemu guilty. kasus iki uga bab carane hukum views tanggung jawab saka wong, GZ, sing sijine piyambak ing harms cara. Pundi tanggung jawab pribadi, budi lan kontrol dhewe muter bagean ing kahanan iki? Nalika Rachel Jenteal (ora manawa saka penulisan) diwawancarai, dheweke ngandika “Panjenengan tuwane kekurangan yen wong curiga ing ngisor iki sampeyan, sampeyan kudu mbukak. Ora sepah mulang anak sing kanggo ngadeg sing. Yen padha, wong bakal ora anak.” TM isih bocah. Panjenenganipun dipunangkat polisi dening GZ minangka wong ing teens pungkasan sing. Iki ora konjektur, iki kasunyatan. Trayvon iki anak akeh menyang diwasa. Nalika GZ disebut polisi, iya ing bab hak, nalika piyambakipun pindhah marang karsané panguwasa, ilang kontrol lan kahanan diaktifake metu kabeh salah. Ex Rohani.: Carane kakehan kita ndedonga lan takon Allah kanggo kita nangani kahanan lan kita mimpin kanggo pangerten kita dhewe tinimbang ngrungokake swara bener saka panguwasa kanggo ndeleng kita liwat. Trayvon ora b / c GZ leaned kanggo pangerten dhewe. Panjenenganipun njupuk prakara menyang tangan dhewe sawise kang diwenehi cetha instruksi lan ringkes bab apa ora apa. Aku wanted kanggo ngerti apa peran GZ minangka watch pejabat lingkungan volunteer isinipun. Aku ketemu buku iki ing http://www.usaonwatch.org/assets/publications/0_NW_Manual_1210.pdf Mangga maca kaca 27 saka Chapter 6. wong iki overstepped wates lan enggal-enggal metu tengen OF tanggung jawab pribadi menyang alangan. Panjenenganipun mbangun-turut instruksi langsung lan nyudhuk anak wedi, sing ana wong enom lan atlet. Panjenenganipun dicokot mati luwih saka kang bisa nyakot nalika jumangkah njaba ora lan instruksi saka panguwasa. Upaminipun TM sampun pembunuh experienced sing njupuk gun GZ lan matèni wong tinimbang? kedadean tragis dibukak lawang kanggo sawetara topik kanggo rembugan. Kalebu, nanging ora winates kanggo, penggambaran riwayat, tanggung jawab pribadi, The Stand Hukum lemah Panjenengan, apa definisi nyata saka dhiri, lan paling kabeh re-evaluasi carane lomba ingkang kalebet ing pikiran wong. Kabeh katon ing pepeteng saka ati lan pikiran kita dhewe pungkasanipun bakal cahya. Iki chain tragis lan ridiculous kasalahan Wedjangane kanggo nggawa babagan tingkat luwih saka pangerten, dialog lan kesadaran. cilik iki dikirim gelombang kejut saindhenging donya. Iku ora crita sejarah Amérika, iku ora crita sejarah Black, iku crita manungsa lan hak-hak sipil. Ora ana pantes kanggo mati adhedhasar marang persepsi stereotypical lan lack saka poto kontrol.

  30. BQPhotographyReply

    wong lanang!! Matur nuwun ingkang sanget kanggo posting iki!! Aku dikirim soko padha ing tembok facebook sandi. Aku aran kita bisa nerusake saka rasisme nanging durung kita isih bisa pirembagan bab iku kanggo ndandani masalah!! Ora argue lan terus profile lomba sembarang. Aku pracaya tenan ing Allah lan negara iki kudu mratobat. (2 BABAD 7:14) We kudu wong liyane ireng kaya kowe lan aku, sing bisa langkah munggah lan nganggo marang rasisme lan ngajari siji liyane. We kudu nglawan wong sing nglakoake rasisme munggah!! Thanks maneh. Aku banget wis urusan karo komentar rasis lan tumindak dening wong, nanging aku ora supaya kabeh iku kanggo kula amarga aku ngerti sing aku ing Kristus!! Thanks!!

  31. MarkReply

    tanpa pitakonan, ana sing karo 'rasis’ motivasi kanggo apa padha nindakake – positif utawa negatif. Sawetara nganggep awon mung amarga saka tingkat melanin. Nanging aku kepengin weruh yen ana mergo arep ing kahanan kaya iki sing marang liyane celah budaya saka siji rasis. Tuladhane, yen aku weruh wong wadon sing mlaku-mlaku terus werna ing kathok cendhak cendhak banget, Cut kurang tank-top karo dodo nggandhol metu, persil saka-gawe serep, hak duwur (ora apik kanggo mlaku-mlaku), etc., Aku bakal nganggep iki wong wadon sing – nggunakake tembung antiquated – ngeculke. Iki menehi kula nul hak fisik utawa sacara lisan nyerang dheweke, kanggo nggawe ujar sugestif, etc. Kontras sing karo klambi khusus wong wadon liyane kang – andhap asor, nanging celonone atraktif, rok, klambi, etc. – tengen metu saka ing bantala’ Akhir (utawa Pick gaya) Katalog. Dheweke bisa dadi kaya ngeculke minangka wong wadon #1, nanging aku iku dipercaya.

    uga, yen aku ndeleng wong ireng enom mlaku menyang kula busana minangka 'gangbanger’ – Mindhah aside lan gemeter. Iku kilap kang pandita pemuda lokal lan bakal nuduhake Injil karo kula cepet saka ngomong tembung hurtful. Nanging apa karo 'banger klambi khusus? kosok baline, wong ireng mlaku-mlaku mudhun werna ing 1) Lands End klambi khusus 2) garb tradisional Afrika 3) jeans karya / boots karo putih t-shirt… Aku dumadakan kabeh ngedeni sandi mitigated.

    Kula titik iku klambi khusus punika wangun expression budaya. Lan ora kabeh budaya sing padha. yen apa “putih” (utawa coklat, abang, kuning) Amerika sumerep ing video music, kabar sore, newsweeklies, etc. saka wong ireng enom ing alangan apa wong ireng enom sing anggota upstanding saka nyandhang masyarakat… sing bakal komunikasi pesen bertentangan.
    Mbayangno kula ngagem t-shirt karo flag nyugihaké ing lan dikarepake cemeng mung ngerti sing aku ora rasis. Aku tresna ing Konfederasi South.

    uga, sugih kaya gangster a, aja kaget nalika sampeyan lagi bingung karo siji.

    Ngagem 'Hoodie’ piyambak bakal ora / ora kudu nindakake iki mesthi. Nanging Folks sing mikir lagi sandhangan / klambi khusus ora komunikasi utawa (Samsaya awon) ngakeni iku ora, nanging panggonan beban ing pengamat kanggo daging kabeh beda metu iku wong gemblung.

  32. James LeeReply

    kasus profil dhuwur kaya sensationalize iki lan masalah ndasari antarane apa faultfully kita nelpon “balapan.”

    Minangka bocah putih saka pinggiran Detroit, Aku mbokmenawa bakal nanggapi ing cara sing padha kanggo Zimmerman ngisor kula, preduli saka aktivitas aku nganti.

    Zimmermans negara kasukman merbawani tampilan saka prentahé Heeren dhawuh …”Ora nolak wong kang ala.” kamungkinan, ketaatan Trayvon Martin kang kanggo printah iki kakurangan uga. Minangka muridé Kristus, kita kudu elinga ora kaget nalika donya tumindak kaya “donya.”

    gegaman kita paling apik marang injustices sosial lan divides rasis iku bakal kanggo printah saka Kristus.

    Thabiti Anyabwile marang pesen pas wektune 2008 bab “Prewangan Image ing”. Iku worth a listen – http://t4g.org/media/2010/04/bearing-the-image-identity-the-work-of-christ-and-the-church-session-ii/

    Mayoritas wong duwe identitas lan urip sing wis adhedhasar asumsi gegayutan pemanggih saka "lomba." Kita kudu ngganti menyang teologi liyane Alkitab kesukuan. Kaping kabeh, iku penting kanggo netepake syarat-syarat lan digunakake mlaku, utamané "lomba" mungsuh "kesukuan." Kristen perlu ngerti manunggal manungsa ing Adam, Kristus lan manunggal ing pasamuan.

  33. RustyReply

    Kita wis ALL wis ing mburi nampa rasisme, mbokmenawa. Yen ora, kita bakal. Wong saka sawetara lomba liyane wis arep nggawe keputusan bab kita, adhedhasar carane kita katon utawa swara.

    Kita wis kabeh wis guilty nglakoni iku, banget, kanggo sawetara jurusan cilik. Sembarang wektu sampeyan ndeleng wong lan nggawe paukuman–sanajan iku katahan internal–adhedhasar carane wong sing katon utawa swara… sing serat.

  34. antha REdNOTEReply

    ing 911 operator ngandika “Aku ora perlu kanggo seba marang” Sing cukup kanggo kula. sentosa bakal wis tau wis needed lan Trayvon bakal mbokmenawa bakal njupuk liyane ambungan saka bapak kang (katon ing gambar) yen Zimmerman manggon kang “korban” ing mobil lan ing telpon nganti’ pulisi teka!!!

  35. LouieReply

    sakbenere, Aku isin sing sawetara commentators iki nelpon piyambak Kristen, Aku meh pengen sing sawetara wong sing ora. Matur nuwun ingkang sanget Trip kanggo panggolekan atimu ing blog iki, loro saka dhewe lan pengalaman urip sing aku ora ngerti bab utawa uga ora ngerti. Aku Putih, lanang lan 24 taun lan aku duwe akeh kanca ireng, banget padha kanggo Trip, sing wis profiled wrongly lan aku wis ing ngarsane serangan iki marang kanca-kanca, ing kejut, koyo ora nduweni daya. Aku sawetara saka commentators sing sorely misinterpreting tembung Trip utawa digunakake minangka Papan mungel kanggo agendas pribadi lan politik. Trip wis ora ngandika apa-apa bab Zimmerman kang rasis. Zimmerman digawe paukuman salah sing biaya wong enom kang urip, kasunyatan sing wis diganti siji kulawarga ing salawas-lawase, paling Zimmerman urip lan breathes. Lan acara iki wis micu kecaman sing pasukan wong kanggo nliti biases lan kanggo katon ing hukum sing natoni kita kabeh. Iku ndadekake kula lara sing wong ora bisa mung ndeleng sing hukum digawe kanggo nglindhungi sawetara kaya aku (sing nduwé hak aksès unearned) ora aplikasi kanggo wong-wong sing viewed minangka “liyane”. Sawetara wis kasebut hukum lan ngomong Zimmerman ana sabdho tindakake Trayvon nanging iki kang kabeneraké ana ing ngarsane kang ngetutake wong amarga nyawang curiga. Ing pungkasan aku ndedonga Zimmerman rawuh Kristus minangka Juruwilujeng pribadi lan nguripake dipilih nggegirisi menyang soko positif sing Gusti Allah bisa digunakake kanggo nggawa marasake awakmu luwih. Boten mokal karo Gusti Allah.

    • Nathanial PolingReply

      Carane kowe ngerti Zimmerman ora Kristen wis? Apa sampeyan nonton sentosa utawa ngrungokake soundbites. Aku nggawe akèh komentar judgmental ing kirim bab Kristen wong. Aku ngerti cah enom putih enom sing wis profiled uga amarga padha tato. Stop nggawe pemanggih sing iki ana cilik lomba lan pemanggih babagan wong ati. Zimmerman bisa wis maksud ala nanging boten mimpin ana ing sentosa nalika wong tak krungu telpon lengkap, ora sing gedhe-gedhe spliced ​​sing diputer ing media kanggo drum munggah masalah rasis. Zimmerman ngadhepi hakim lan dipunbebasaken ing timer nimbali. Mungkin sawetara wong kudu miwiti kanggo pitakonan ing musik sing Afrika Amerika ngrungokake sing ningkataké panganiaya liwat tentrem. Martin wis kondur menyang omah, tinimbang kang milih kanggo nyoba kanggo ngalahake munggah Zimmerman.

  36. girisReply

    hello kabeh. First lan farmost Aku christian. Sareh Aku wong wadon afirican-american. Aku wis maca komentar kene lan padha ora surprise kula. Aku horrified dening panganiaya ing negara iki (ireng ing ireng, hukum menyang cemeng,unsur angkara saka nom-noman minoritas saka menyang masyarakat umum, masyarakat umum menyang nom-noman minoriity). Kanggo pitutur marang kowe aku wedi,lan iki kok……….nalika kita minangka kinclong masyarakat liwat sosial reregetan rasisme wis nyebabake kita ing bebaya kuburan bali masyarakat kita bali menyang ing kang ana ing 50 kang. Salajengipun, nalika kita mikir kanggo liyane sing Amerika wis tekan sawetara negara saka utopia free lomba kita ing bebaya kuburan mbaleni gerah padha sing raosaken bangsa 50 taun ago. Aku wong kaya kanggo kinclong liwat amarga iku luwih gampang saka madhep lan confronting iku. Dadi kanggo sampeyan bisa ora dadi bab lomba, amarga sampeyan ora bakal kudu krungu pinituwa Panjenengan ngrembug carane rincian ngelingaken ing dina muda,ngalami iku sampeyan lan aku bisa tau ngimpi

    .Kanggo sampeyan bisa ora dadi bab lomba amarga sampeyan ora bakal metokake nang awak anak lanang ireng lan wonder bakal manggon kanggo ndeleng 21. Kanggo sampeyan bisa ora dadi bab lomba amarga dipikir mere saka kowe lan ora bakal katon minangka ancaman. Yen aku wis opsi sing iku ora bakal bab lomba kanggo kula salah siji. Atiku dadi metu kabeh sing wis korban angkara amarga panganiaya. Aku ora bakal lan tau condoned panganiaya. Nanging, uga ora bakal menehi pangapura sistem sing condones njupuk piyantun adhedhasar penampilan,utawa bisa alasan apa lagi metu ing wayah wengi,. Aku ora bakal menehi pangapura sistem sing bakal njupuk dhuwit Ditampa,nanging aku utawa anakku ora. Aku ora bakal menehi pangapura ing negara iku minangka lagi. Amerika ora utopia. Aku aran efek kang minoritas ing Amerika saben dinten,lan malah ing pasamuwan.

    • bergymanReply

      Aku Kristen banget. Aku setuju yen rasisme isih ana. Bebener iku, iku bakal tansah ana. mungsuh bakal priksa sing. nanging iki “sampeyan ora bakal ngerti sisih” posturing ora. We kudu cubluk putih sing luasaké rasisme. Lan apa lagi: racists bodho. Banjur ana wong cubluk ireng sing luasaké stereotype sing dipun promosiaken penggambaran riwayat ing. fokus sing arep kabeh liyane kita Rising ndhuwur cubluk lan teka bebarengan lan ndandani dibagi ing. Ngganti narasi. Minangka kanggo lanang ireng enom… wow. Aku ora duwe idea carane komunitas tawaran karo sing, nanging aku ngerti ana jawaban metu ana. Aku ngerti Gusti Allah wis rencana lan solusi… lan iku ora saka pamérangan miturut carane wong katon. solusi punika babagan manunggal, katresnan lan pemugaran.

      • girisReply

        woy bergyman. Aku ngormati lan setuju karo, views. Salah cathetan sanadyan- tampilan ora “sampeyan ora bakal ngerti sisih” rodo sawijining shedding saka cahya ing apa iki ora bab “sisih” utawa sisih. Iki bab ing-mung patron negara iki wis durung rectify.This punika kathah sing Amerika wus minoritas. pinituwa Reliving pengalaman damel ajrih karo kluruk Jim. Anak wedi padha bakal diangkah dening sawetara wangun BENGKONG saka sistem hukum. anggota kulawarga lanang kétoké kesel kanggo DWB '(nyopir nalika ireng) Aku wis makarya diwayuh kanggo akèh taun manunggalaken Folks lan nggawa kesadaran rasis kanggo pasamuwan lan ing un-churched memper. Aku ora ngandika ngerti sisih .I'm matur ngormati iku. Aku bakal terus karya kanggo ngeculaké cahya ing subyek,amarga kuwi apa Allah dimaksudaké kula apa lan pasamuwan ingkang mbetahaken. Kanthi bilih- ngowahi mripat sing wuta kanggo ills ketidakadilan dadi rasis,sosial ekonomi,gegayutan aborsi utawa trafficing jinis,uga banget salah. Iku uga soko aku ora bisa apa. Ing cathetan padhang aku wis weruh ,pratelan, lan pangapunten antarane balapan ing ukuran massive ing Kristen acara pandonga lan wektu ayu saka bab, pratelan,pangapunten (loro-lorone) Ohhh ana sing soko kanggo lah iku kaya pslms 133:1-3 ing wektu nyata. Kaki padha sakabeheng,nangis padha ngeculaké, lan katelu(ireng,putih,latino,lan asian) mratobat sadurunge Allah kanggo kudu marang liyane. Aku angger kanggo dina nalika “cak katresnan bakal ikatan wong kanggo manungsa” minangka kasebut ing kidung ode gedhe kanggo bungah. Aku bisa lan ndedonga kanggo ana mburi kanggo ndeleng iku kelakon.

        • bergymanReply

          Matur nuwun kanggo kiye. Aku ora ateges kanggo ora pati jelas sing padha dilakoni ing “sampeyan ora ngerti…” bab, Aku mung temenan aku ora pengin nanggepi sing kang jawaban. Aku krungu sing menehi hasil gedhe nalika aku wis nyoba kanggo nggabungake ing obrolan gegayutan sawetara masalah iki lan carane kita minangka masyarakat bisa ngalahake wong. Aku ana wis dadi pangerten lan solusi lan owah-owahan ing loro-lorone. Aku setuju karo sampeyan. Iku wis kedados. Aku mung sengit suwene iku njupuk lan kabeh harmed / kécalan lan ilang potensial … lan sengit marang divisi. Matur nuwun kanggo onomatopia perang apik. Mugi sampeyan ngerti aku ora ndalang mangertos emosi, Aku mung looking kanggo njupuk cara kanggo langkah sabanjure… Recovery, marasake awakmu, manunggal.

        • girisReply

          ya. i ngerti lan kita kudu sampeyan ing perang . Aku nuwun sing sawetara siji devalued kontribusi panjenengan kanggo obrolan lan / utawa solusi kanggo masalah iki. lan Aku apologize ing behalf.Would sing ngapura kabeh kita kang dianggep sing arep kanggo nemokake cara sing luwih apik, awit padha ora ketompo ing diskusi iki mung amarga dheweke utawa kulit ora ireng. Aku pracaya kita saben duwe soko kanggo kontribusi marang wong liyane ,pengalaman bakal gained,seneng bisa dienggo bareng,panglipur lan sesambetan kanggo bakal padha (ireng,putih,kuning,coklat,etc biru). i kuwat pracaya. Gusti Allah mberkahi kowé bergyman…..siji pslms dina 133:1-3 bakal dadi kasunyatan yen ora kene ing bumi ,temtunipun ing jaman kang bakal kelakon.

        • bergymanReply

          Amin, Amin. Matur nuwun kanggo tembung jinis. Gusti, terus marasake awakmu sing pancen bakal liyawektu marang berkah.

  37. Troy FrasierReply

    Hey Trip, Tresna ya lan kabeh, nanging sajujure… muni kaya ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka lomba, sampeyan duwe sawetara bitterness. Nyuwun pangapunten werna kulit wis digawe sampeyan mburi panampa saka sawetara diskriminasi. werna kulit wis godhong kula ing mburi nampa saka sawetara diskriminasi saka masyarakat ireng, (sanajan aku wis tau wis diwenehi dening polisi). Sawijining bagean gesang, wong. Aku mung pengin aku padha discriminated kanggo salib, ora kanggo warna kulit sing kedadean. mengkono, iku ora ayu, nanging kita kudu ngapura wong-wong sing nindakake lan memuji marang Gusti Allah Rama kanggo katresnan lan bhinéka Kang. Lan ora dadi pait, wong. Supaya pindhah saka iku kedadean kepungkur. Kaya ora kudu nambani wong wrongly, sampeyan kudu ngapura lan mbebasake dhewe saka nggodha victimization nalika dipun biji. Saben uwong biji. Yen ora dening werna kulit, dening wangun awak, lokasi, umur, etc. Aku wis diadili kaetung kaping kanggo kang saka Florida ing Midwest ing. Lan kanggo kang enom. etc. Kita bakal tansah dipun biji, ya ngerti? We kudu ngapura lan nuduhake katresnan kanggo wong-wong sing bodho. :) Gusti Allah mberkahi ya, trip!

    • NicoleReply

      Miturut pointing metu sing rasisme ana marang wong ireng ora nullify wong ireng bisa mbedakake banget. We manggon ing donya tiba lan kabeh sing tumindak salah. Digunakake kanggo mbukak dialog ora ateges unforgiveness ana. (Hello, bojo Trip Lee kang ora ireng lol) Nanging, Biblically, tentrem ora pasif ora padha. Ana panggilan akeh ing Sabda Allah dadi aktif bab piala lan oppression ing kabeh formulir. We kudu aktif marang kaadilan sosial, Kabeh formulir karo goal pokok saka nuduhake kontras ayu saka Gusti Yesus Kristus ing donya tiba iki.

  38. bergymanReply

    Kita lagi takon wong dadi superhuman. Kita nggunakake informasi (sawetara adhedhasar kahanan kita dhewe, sawetara pihak katelu sing dipercaya, lan sawetara pihak katelu ora) marang kita apa apa ing bagean tartamtu saka kutha, lan watara wong sing katon cara tartamtu. Kita profil. Cah wadon pirang Lizzi wong ing ngisor uga wis ndeleng dheweke minangka bodho utawa gampang adhedhasar carane dheweke katon. Fair? mbokmenawa ora. Dheweke nduwe pilihan, dheweke salah siji bisa nyoba kanggo gawe uwong yakin kabeh blonde metu ana kanggo tumindak pinter, dadi pinter ora luasaké stereotype ing UTAWA dheweke mung bisa nyoba lan apa sing paling apik kanggo ora disambung karo “jinis”. Kula guess (lan aku bisa dadi cara mati) sing pemilik nyimpen umum iki shoplifted dening wong sing nyawang / tumindhak kaya Dina Robinson … padha? Ora ing kabeh. Nanging iku pemilik toko sing tumindak irresponsibly? Ayo kula ngomong iku cara iki… yen wong #1 katon / ageman / tumindak kaya wong sing setya Kadurjanan ing nyimpen utawa ing lingkungan sing. (Aku nggawe serep hypotheticals kene) Statistik adil ngomong: 7 saking 10 kaping nalika mengkono, angkara wis setya. Sampeyan bisa ngomong, padha isih ora kudu profile. nanging ing apa titik ing statistik kowe ngomong, Aku isih arep mikir paling wong iki. 9 saking 10? carane babagan 99/100? carane bab 999/1000? Apa yen sampeyan duwe kulawarga Arab ing tetanggan lan sampeyan ndeleng wong unloading Welasan tas saka pupuk menyang Garasi kang? Mungkin kang mung seneng suket kang dadi tenan ijo. Apa kita mestine tansah nganggep paling apik ing wong?

    tampilan ing iki kita duwe negara racially dipérang lan dipérang politik lan ekonomi dipérang. Kita ora bisa nemen nggawe akeh babagan ékonomi ing… Sajarah tansah nyariosaken dhateng kita bilih kita kudu sugih lan miskin. Nanging politik lan racially kita bisa ngomong “Ora”. Aku ora masalah karo gadhah kanthong saka wong banding bebarengan ing Amérika amarga saka kapentingan utawa amarga padha teka saka negara padha lan padha nuduhake tradhisi saka negara sing. Nanging aku iki apa mengkono nalika kita duwe Bunch saka wong-wong sing wis banded bebarengan (mbokmenawa amarga saka njaba lan faktor nang) amarga saka carane padha katon ing njaba, Aku bakal terus duwe masalah nganti “wong ireng” ana ing kabeh bagian saka kutha, milih loro-lorone aisle politik, bisa ing kabeh industri beda, ora mbutuhake / njaluk hukum hiring / pilihan khusus, pindhah menyang College ing tarif padha, lan omah-omah wong ora adhedhasar werna kulit. media kepengin sing Jeksa Agung bisa ngetokake emosi. Pihak pengin Jeksa Agung bisa ngetokake emosi (spur turnout pinilih kuwat). Ing tantangan iku aja kita ngidini kanggo muter kita… iki ora US mungsuh wong pitakonan. Iki “kita kudu kabeh play bebarengan”. Iki “kita kudu nampa sing ana cubluk metu ana sing bakal nganggep kita sing padha mikir kita, nanging aku arep nglirwakake mau amarga aku ngerti sing aku.”

    Kita wis ireng anak pungut (7 lan 9 taun lawas). ing 7 lawas cah wadon tn marang kita “Saben uwong sing mirsa wong putih sengit wong ireng lan wong ireng sengit wong putih.” Sing digawe kula sedih. Wong memulang iku sing karo tembung. ing 7 taun lawas, sing dadi bagéan saka dandanan. We kudu mungkasi ing ngisor iki media / retorika politic lan nyoba lan mbangun kreteg lan mlumpat menyang Serat bab wong lan nalika wong nggawe Serat bab kita, kita kudu supaya iku tiba mati mburi kita amarga nyekeli dendam mung mundhak dibagi rasis lan kita kudu borot iki didandani.

  39. RumplestiltskinReply

    A nyoba banget-daya, lan ora w / o alesan. srawung kita saiki, karo “apa” bakal tansah kecampuran karo kepungkur disagreeable kita. Aku tuwane, sing apparenty padha “wuto warno”, lan iki Aku matur nuwun. Nalika aku ana bab telung, lan muter karo kanca-kanca tetanggan siji dina ing kothak wedhi, iki aku weruh – siji, tiyang sepah bakal teka munggah, lan ngomong kaya “teka ing Johnny, kita wis tak pindhah” utawa, “Suzie, wektu kanggo turu Panjenengan”. Siji-siji, kabeh padha kiwa, kajaba siji. Aku ora mikir apa-apa bab iku dina sing, nanging tikel telung puluh utawa patang puluh taun mengko, Aku temen maujud apa kedaden: sing sethitik cah lanang pungkasan ireng. Aku pitutur marang kowe, nalika aku temen maujud persis apa kedaden dina sing, Aku cingak, lan duka – sing lanang sing dicekel bocah liyane padha kang “dilindhungi” saka ana kancaku. Aku ora ngerti apa “ireng” ana. isih sange.
    saiki, kula 71, lan wis kagungan sesambetan siji-on-siji karo Gusti Yésus Kristus, kanggo 37 taun. IKU, luwih saka sembarang pirembagan “lomba” wis tenan nambani mripatku marakké aku, mugi kula nerangake – ing kitab Efesus, nerangaké yèn Allah, digawe saka wong-wong Yahudi, lan uga saka bangsa-bangsa sanès, ONE NEW MAN. Folks, iki tegese sampeyan, lan kula, anggere kita kudu sing sesambetan karo Kristus. Nalika kita Langkah menyang KRISTUS, kita “sijine”, utawa “teka menyang” ONE NEW MAN. dadi. Njaba saka Kristus, kita bisa sijine ing tumindak, kita bisa nyoba kanggo dadi apik, apa ing bab hak, etc. Nanging metu kekuatan alam bakal tansah mbukak metu, lan kita bakal gagal maneh, kapan kita “njaba Kristus”, utawa ora ing pangaribawa kang. Nggawe pangertèn?
    Sanjabane Kristus, ana IS NO manunggal Langgeng – digunakake kita mesthi wis sing, jaman ndhisik. dadi, teka ing Kristus, ngendi aku maneh putih, Aku kangmasmu, lan aku wis tak bali.

  40. MollieReply

    Aku setuju yen rasisme Jeksa Agung bisa ngetokake. Nanging yèn iku mung marang Afrika Amerika salah. Aku wis profiled akeh kakehan ing gesang kawula. Aku girl.I putih enom rambute kriting pirang lan mripat biru lan logat kidul. Aku wis cuffed dening pulisi amarga padha looking for Suspect. Aku wis gun dianakaké kanggo sirah dening wong arep matèni Aku. Aku wis musna rampung tanpa. Aku wis kanca ireng metu ngandika kanggo kula amarga aku putih lan “bisa ora bisa ngerti”. Kita kudu perjuangan padha. Kita ngadhepi kasunyatan sing banget sawetara wong sing arep nyoba kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti kita sadurunge padha ngadili kita. bojoku lan aku duwe lima anak saka kita dhewe lan bubar ngadopsi anak loro kang sepupu sing kelakon dadi ireng. Aku bisa sajujure ngomong sing minangka akeh kita wis kanggo nyimpen minangka kulawarga ora wong ireng wis tau malah mbatalake wis apik kanggo kita utawa saestu ngakeni kita nganti kita ngadopsi anak loro lanang. Kaya tingkat pigmen padha duwe ing kulit sing ndadekake wong-wong mau beda saka kita. Kita kabeh padha kita ora? Banjur apa iki isih putih vs bab ireng? Apa iku ora mung masyarakat kabeh wong teka bebarengan lan ngakeni iku ing iku inti masalah jantung lan ora masalah lomba? Nalika bocah-bocah wadon tuwuh munggah lan miwiti goleki bojo sing aku ora peduli wong sing ireng utawa putih utawa chinese. Aku mung bakal takon loro iku, ora kang tresna marang Gusti karo kabeh manah, lan ora kang duwe Gusti Yesus ing manah. Yen jawaban kanggo loro iku sing ya banjur aku bakal ngerti dhewek bakal apik kanggo bocah-bocah wadon. Padha padha bakal pindhah lanang nalika padha katon bojo. Kanggo nggawe kabeh masalah lomba iku mbebayani ora ketompo sisih apa mengkono iku. Ayo kita mung munggah ndhuwur lan nyebataken apa iku….masalah ati.

  41. LolaMitche2011Reply

    Duwe kulawarga multi-rasis aku rampung ngerti akeh persepektif kang béda. Aku wong “putih” Amerika bakal mung mung tau ngerti “colored” perspektif. Carane bisa padha? Wong bakal nuduhake liyane simpati karo wong-wong padha bisa hubungané. Cemeng bisa jeneng 100 kasus beda rasisme ing urip dhewe, nalika tiyang kuilt pethak uga bakal jeneng 100 beda kahanan lan selawasé kanggo kok padha pracaya apa padha pracaya. Kanthi tiyang kuilt pethak liyane sacara numerik ing kunjara saka lomba sembarang, lan liyane cemeng persentasi wicaksana ing kunjara banjur tiyang kuilt pethak, iku Kadurjanan ketok bisa rampung dening sapa. Kita mung ndeleng apa kita pengin ndeleng. Karo kang ngandika, Aku ngomong kita perlu mung usaha apa sing paling apik kanggo kita komunitas lan narik wong munggah. Black Amerika saiki kudu ngerti sing padha ora bisa nyana kuping simpatik saka tiyang kuilt pethak, lan Whites kudu ngerti sing padha ora bakal ngerti pengalaman wong saka werna mbukak liwat. Lan sajujure sing paling oke.

    • DaveReply

      Lola, Aku nggunakake “cemeng” & “tiyang kuilt pethak” sing duwe ing kirim ing syarat-syarat sing godhongé amba kuwi wis akeh banget ambane. Afrika Amerika ora mungsuh saka Kaukasia. Kaukasia ora mungsuh saka Afrika Amerika. Individu karo dosa ing atiné wrongfully ngadili siji liyane. Muter dhewe metu ing antarane kabeh jinis bangsa amarga saka bangga individu sing milih kanggo daging bangga sing metu liwat werna kulit. Aku ndeleng iku antarane negara-negara Asia tetanggan kene ing Thailand uga. Iku mesthi ora winates kanggo Afrika-Amerika & Kaukasia. Mangga aja cara sing wis babras nambah menyang lack of rekonsiliasi ing prakara iki. Ganti tenan bisa kelakon.
      Kristus seda kanggo nyimpen dosa. Lan sing endi owah-owahan wiwit nalika nerangake bab iki sing kasebut. Individu njupuk yakin sing lawas kasalib & diwenehi lensa anyar kanggo ndeleng donya. Iku bakal kelakon saka wong kanggo wong lagi njaluk prideful sing, Kadhaton panah diguncang déning cara Inggris Kristus.
      Kristus mberkahi kowé, Lola.

  42. KSStrongReply

    @ Gdoggydog05 wrote "kabeh ireng christian sandi
    sedulur fokus ing martin, lan ora malah ngakoni kasunyatan iku salah ing Panggonan pisanan kanggo milih trajedy iki minangka luwih penting sing atusan trajedys padha sing dumadi saben dina. "- Sing assuming sing Kristen AA
    ndeleng tragedi iki ndhuwur kabeh liya. Kasunyatan iku ngono wis ing kabar, lan mila, iku alamiah bakal topik obrolan liyane supaya saka iku sing wong sing ora peduli saka. Rasul Paulus milih, ing siji wektu, kanggo nyorot dosa Hérodès (marrying bojo kakange) liwat kabeh dosa sing iki kedadean ing wektu sing. Panjenenganipun khusus disebut Hérodès metu.
    Nalika kita ngerti sing Paul ora ragu-ragu kanggo nelpon wong metu ing dosa utawa makuma-kuma, kita maca mung saka sing kaping sawetara saka wong nelpon metu jeneng tartamtu. Apa dosa iki? Ora, kang disebut Hérodès metu amarga saka status lan posisinipun. Piyambakipun disebut Pétrus metu (dening
    jeneng) amarga saka Kepemimpinan ing gréja awal. Iku ora dosa tumuju kanggo kasus iki lan ngrembug rasisme. cilik iki wis status dominasi ing media, lan supaya wong pirembagan babagan.

    • gdoggydog05Reply

      im ks nuwun… aku ngirim wis luwih cetha. aku ora assuming…. aku ngandika ing kabeh Kristen ireng sing aku ngerti utawa wis maca, etc….. lan aku ora ateges padha sing prioritizing liyane…. apa i temenan iki: kabeh komentar Kristen ireng wis digawe, aku wis ora katon apa sing mada media kanggo panggolekan cilik tartamtu ing pedastool ing basis saka lomba…. ngapunten dateng hal menika. Aku ora ngerti yen padha nindakake utawa ora. Aku media guilty iki lan kaget sing sedulur ireng lan sadulur wis komentar ing bagean cilik lan ketoke didhukung media ing tampilan, tinimbang dissent, sanajan mung nganggo tembung sing.

  43. Steve BurlewReply

    Thanks, trip. akeh. Dangu awit kita wis bebarengan utawa disampekno. Mugi sampeyan lan Yours sing mengkono uga.
    Grace lan tentrem-rahayu, cak.
    Steve Burlew

  44. Heather Mahnke WorrellReply

    Dear T.L.,

    Aku 32 taun wadon lawas putih. Aku iki mung penjelasan crita Trayvon kang kanggo sandi 12 lawas putri taun. Aku diterangno Aku aran bab kabeh iku. Aku maca blog ndhuwur. Aku ngormati sing, lan aku uga aran sing masalah iki perlu rembugan. Aku katon ing kaya marriage sandi, ing cara… Yen bojoku lan aku duwe konflik, kita bisa metu nganti kita duwe pangerten. Wong loro sing badan kapisah, nanging marriage kita iku siji (bojoku lan aku), kaya kabeh kita sing sijine menyang kategori, apa kita kaya utawa ora. Aku mulang anak sing werna ora Matter, karakter apa inggih, nanging pancet aku putih, sing ireng lan kita ora bisa ngganti sing. Iku kasunyatan babagan dhéwé, kaya sapunika Aku nganggo klambi abang lan yen Mungkin kabeh wong angge shirts abang saben dinten, kita bisa njaluk liwati kabeh iki, dianggep witjaksono dening saben liyane, lan kabeh bakal disebut “wong klambi abang”, nanging sing ora arep kelakon. Kita kudu teka lan pangerten babagan kaya dene ing marriage sandi. Konflik kudu tetep, “Aja menyang amben duka”. balapan kita wis ing konflik kanggo dawa banget. Kita wis tau tenan teka menyang pangerten, utawa wis sinau kanggo ngormati saben liyane kanthi… saiki gendul kita emosi wis mejet watesan meksa lan kita lagi njeblug karo irrationality. balapan kita wis tau emg nikah saben liyane, supaya nganggo. Nanging wektu kanggo njaluk nikah… Sampeyan diterangno ing blog apa sing wis emosional nandur modhal ing Trayvon Martin Case. Sing iki crita bab sampeyan, bapakmu, mbah kakungipun, sing wis racially profiled. Ayo kula pitutur marang kowe, minangka wong wadon putih, Aku nambani saben wong liyo kanthi ati-ati preduli saka werna kulit. Aku ngunci lawang sandi, clench dompet sandi, lan anak kenceng ora ketompo sing aku lumaku liwat ing dalan. Ana rapist putih mbebayani, serial tukang mateni, kidnapping, etc. angkara kedados nang endi wae mung minangka akeh minangka ana ing werna kulit ana… Aku arep kanggo owah-owahan ati lan pikiran. Mung amarga wong wis profiled, ora wis rasis. Iku amarga ana monsters ala lara ing saben werna lan kita kudu ngati-ati. dadi, yen kita urip ing donya seneng aman kabeh wong ana jenis lan maha, kita bakal ora kudu padha sumelang ing Aku guess, nanging iki ora Langit. Gusti Allah Slamet sing, T.L. Tresna lan slameta.

  45. Christopher ZavalaReply

    Aku kabèh Zimmerman / Martin bab wis ditampilake kula sing iku cantik gampang kanggo kula kanggo ngadili lan mung nganggep wong tartamtu mung “muter kertu lomba.”

    Nanging aku ngormati Trip. Aku pengin njupuk tembung kanggo jantung lan nyoba kanggo sympathize karo persepektif lan pengalaman liyane. Aku ndedonga Gusti Allah bakal nggedhekake tampilan lan karep sandi. Aku ndedonga sing daya saka Injil bakal nyawiji Gréja lan bantuan kabeh kita golek identitas kita ing Sang Kristus lan ora werna utawa kelas utawa negara…

  46. TJReply

    Sampeyan lagi assuming iki adhedhasar werna. Apa sampeyan lali ana wis lanang ireng enom bejat menyang omah-omahé ngendi zimm urip? Iki wis boten apa karo werna mung kanggo marga saka iku.

  47. laura MerroneReply

    Ya, ngijini pindhah ing lan kabeh konco kita. Punapa mawon kedaden dina sing, bisa ngapura lan lali? Bisa kita kabeh “tresna mungsuh kita” dadi wong Kristen sapa sing bisa dadi? Kita bisa sajujure ngomong “trên iku Gusti” ora kito? Aku wong wadon putih nanging wis liwat sawetara pengalaman ala dhewe nanging aku wis nandang gerah liwat kanthi paring pangapunten kabeh negara kang mèlu guyub. bangsa kita perlu marasake awakmu ora luwih nangis. Sing liyane kita ngapura, sing luwih apik mati kita bakal lan raos rasisme mbleret. saiki, yen mung Al Sharpton lan media warta bakal metu nggawa munggah kabeh kuwi lan mbukak wounds, kita bakal tengen kabeh…

  48. SophiaReply

    Wow! Iku wis dadi sumilir krungu perspektif Inggris ing Jeksa Agung bisa ngetokake iki. We njaluk supaya kebungkus ing alesan karo saben liyane, kita lali takon Allah apa Panjenenganipun mikiraken. We lali sing jawaban wis ing tembung kang. We lali sing kita ngirim dipercaya ora siji lan boten nanging Panjenengane. Akhire, kita lali sing sing ngupaya marang Panjenengane, bakal sing golek bebener.

    Rasisme saestu Jeksa Agung bisa ngetokake ing negara iki. Iku soko sing kita ora bisa mbukak saka, nanging kita kudu ngadhepi lan owah-owahan. We kudu ngerti sing kita ora bisa ngganti tanpa Gusti Yesus Kristus. Rasisme iku kasunyatan sing dibayangke ing sistem kaadilan kita, ing cara kita mikir bab saben liyane, lan ing cara kita nambani saben liyane. Nganti gething wis dibusak saka ati kita, rasisme bakal terus penjilat menyang pancasan kita. sasi bakal sasi, nalika iku ora ana maneh saiki ing mangsa kita. Nganti, kita mesthi ora nerusake.

  49. Karla WillowsReply

    Amin Trip. Aku setengah Kolombia, setengah Inggris, iku supaya gampang kanggo kula sandi minangka aku putih, Aku kanca kanggo nalika sing ana natzi neo saka Irlandia. Iya ora kelingan aku setengah Kolombia kanggo dangu. Nalika aku temen maujud kapercayan kang, Aku marang wong aku iki setengah Kolombia, kang tan kayun pracaya. Aku wis kulit rodo peteng, kang bakal tau wis dadi kancaku ing Panggonan pisanan. Panjenenganipun tetep kanca karo kula. Mugi Gusti Allah digunakake iki kanggo ngganti perspektif, kita wis wiwit ilang tutul liwat dina kanggo dina urip, nanging ora amarga saka werna kulit. Aku ora bisa mbayangno carane nglarani lan ngrusak iku kanggo ajeg dipun biji dening werna saka kulit. Putra tresna 116. Iku mung papat lan ora idea rasisme durung. Matur nuwun saka ngisor atiku kanggo kang model peran gedhe kanggo loro anak-anakku. Minangka adoh minangka sandi lawas papat taun ngangap, wong lanang sing katon kaya rapper tresna Gusti Yésus lan sing aman :)

  50. KayReply

    Sing liyane aku maca lan krungu bab cilik Trayvon Martin. Sing liyane aku éling sing paling ora bisa katon ing saka / titik faktual nyata tampilan. Kita asring katon ing kasus iki liwat lensa skewed sing kaleksanane bagasi saka past dhewe. Aku nganggo kaya wong wadon kang-mbah kakungipun gedhe ana imigran ilegal saka Meksiko, lan durung wis tantangan Kristus ngisin Bebener, ora bebener minangka “Aku” ndeleng. Kristus nyuwun kita disisihaké identitas kita kalebu kesukuan kita, jinis, denominasi hubungan, etc (Galatia 3:28), supaya kanggo ndeleng donya kita liwat lensa Kristus…kang embodies kabeh bebener.

    Trayvon Martin, miturut kanca Rachel Jeantel racially profiled George Zimmerman nelpon wong “Serem a cracke **,.” lan banjur nglajengake brutal nyerang GZ. ngerti, Aku ana ing dalan kang mbelo Zimmerman amarga njupuk hukum menyang tangan dhewe, kang rampung ing pati saka Martin. masalah karo kasus iki, wis pass sing asring diwènèhaké kanggo minoritas kanggo komentar rasis lan tindak tanduk. Bebener ing kasus iki sing loro wong padha metu saka baris ing prilaku marang siji liyane, lan durung TM nemu pass amarga iku wong saka werna. Nyuwun pangapunten, nanging Gusti Allah ora ngurmati mentality sing, amarga iku salah siji sing bengkong lan perverted.

    Loro MEN padha merata salah ing carane padha nanggapi kanggo saben liyane, lan durung kita Care sethitik babagan ALL bukti. Kita mung Care babagan bukti sing paling ndhukung cara kita pengin mikir.

    Aku nemokake rasisme masalah nyata ing budaya kita, nanging kasunyatan iku ora mung masalah putih, iku mung minangka lazim ing wong saka werna uga. rasisme, ora bakal mungkasi anggere kita ngangap mung bab kita “dhewe” wong. Aku saestu pracaya iki pesen Martin Luther King Jr. martakaké, sadurunge iku tarnished dening seneng saka Al Sharpton & Jesse Jackson. Nyawiji lan ba mung bisa kelakon nalika lanang lan wadon saestu ndeleng liwat lensa Kristus, amarga minangka Galatia 3:28 nilai metu kita ALL ONE “IN” Kristus. Aku wong pracaya kapan kita milih kanggo ndeleng dhéwé njaba framework sing, saka kita salah siji sengaja utawa ora sadhar ngadegake alangan lan langsir. Ngisor garis Kristen, rasisme bisa mungkasi karo sampeyan, anggere sing saestu ngisin perspektif Kristus. Yen, sing kiwa karo mbenerake kasunyatan palsu sing terus kanggo ngadegake alangan antarane sampeyan lan liyane.

    We need kanggo takon dhéwé apa pengin bebener, utawa sing kita mung kasengsem ing ningali liwat lensa kleru kita, ngendi bebener iku relatif, lan mung ditampa yen mathuk menyang kerangka?

  51. LARONReply

    Brothers lan Sisters,

    Apa saddens kula luwih saka tindakan carane maca “sawetara” komentar posting ing situs iki apik, Aku golek hard kanggo ndeleng prabédan antarane kene, YouTube utawa situs liya ngendi Folks kaya padu TCTerms lan ngilangi sih-rahmat lan tentrem-rahayu. isih, Komentar luwih akeh tinimbang biasanipun. Apa Trip iki nyoba kanggo ngirim katoné nandang gerah ilang ing paling komentar.

    Minangka adoh minangka sing mateni Trayvon, mung sok dong mirsani carane sawijining meh tau wong saka werna, utamané ireng, sing nerangake nimbali saka Zimmerman. saiki, kabeh ora duwe apa karo lomba, nanging apa kang nindakake ngirim ora bisa dadi gampang nenten nglinguang tetimbangan. Pengalaman ireng ing Amerika supaya downplayed. Apa? Apa Bokong mung njaluk liwat kasunyatan bilih leluhuripun padha properti saka lanang lan wadon ing negara iki? Apa kasunyatan sing propaganda pemerintah secara harfiah disebut kanggo diskriminasi mau bakal lali? Apa padha lali sing Konstitusi secara harfiah nyatakake iku mung 3/5 saka wong? Saka witjaksono wigati, kudu wong sing ora wong saka werna tenan tumindak oblivious iki bukti padha sajarah Amerika kaya ana ora isih sistem oppression (ora mung penggambaran riwayat) sing langsung efek masyarakat ireng lan kelompok minoritas liyane? Iku supaya gampang marang wong kanggo njaluk liwat utawa tumuju ireng sukses ing upaya kanggo nggulingaké hubungan lomba ing negara historis rasis iki. Nanging yen sampeyan ana loma rasisme (malah yen ora sadhar) lan sing ora mengaruhi dening iku ngaruh, sampeyan saget viewpoint beda lan sok-sok malah pertahanan nalika nerangake lomba. Thank Gusti sing Kristus unifies ALL wong. nanging isih, gréja tetep ing panggonan paling ini pisah ing Amerika. Matur nuwun kabeh kanggo maca lan kabeh dadi Rahayu.

  52. thefollowerReply

    Aku wis maca liwat bab iki kabeh komentar, bantahan, statements simpati. Iku kabeh amazes kula Intelligence lan pengalaman pribadi bab kabeh. Kaya ing awal Trip ngandika ora mandheg ngomong babagan, Nanging, Aku cukup manawa iya ora tegese argue.

    Aku 18 taun girl putih lawas, sandi paling kanca iku sawijining 18 taun girl black lawas, aku ora sederek ireng, pasamuwan iku putih, aku akeh kanca ireng, lan i makarya ing camp kanggo anak underprivileged ngendi luwih saka setengah saka Campers sing ireng….aku wis ndeleng cara sing kabeh sijine munggah sawetara fakta ngengingi gesangipun kanggo nggawe wong ngerti sing luwih apik supaya wong-wong sing sawetara bukti bab urip…Aku wis sinau bab Jeksa Agung bisa ngetokake rasis lan Ngerjain kula sawijining malah digawe kula cukup mad kanggo break tangan saka punching iku nalika krungu bab perjuangan sawetara wong wis musna liwat. sawijining oke kanggo njaluk mad liwat iku kaya Rajapati, rasisme, kawulo, lan sentoso, nanging temtunipun ora oke kanggo nambani adhepan karo disrespect lan 'i ngerti luwih’ Donyane aku wis katon ing kene. Aku uga ora ngerti kabèh bab donya lan kabeh perjuangan sawijining nanging aku ngerti iku sawetara. Aku ngerti sing pisanan kabeh Gusti Allah nitahaken kabeh wong padha lan minangka kanca sing dianggep karo rasisme kita bisa lan kudu kelet munggah kanggo wong-wong mau. Aku uga ngerti nèk Gusti Allah sing Bener Judge lan akeh sing ndhukung ing kene jarene sampeyan iku christian…kawula padha… cilik iki wis nggawa divisi kuwi lan ora ora mung antarane / / wong hispanic putih ireng antarane saben wong sing mikiraken / dheweke mangerténi luwih saka wong sing ora sarujuk. Kita anak Gusti Allah, mung siji sing tenan mangerténi apa kedaden ing wengi Treyvon séda, supaya sing kita argue sing tengen utawa salah?

    John 8:7 Bareng olehe padha takon marang, Panjenengane tumuli jumeneng, lan ngandika marang wong-wong mau, “Kang tanpa dosa ana ing antaramu, miwitana mbenturi watu wong wadon.”

    Aku ora krungu marang sampeyan mratelakake panemume ing kasus lan aku ora krungu kanggo ngadili kowé. Aku felt kepekso kanggo ngelingake sampeyan sing tengen utawa salah kita disebut kanggo tresna wong lan supaya pindhah saka bangga egois liwat menang pitakonan sing ora kito menang. John 8:7 teka atine ing kawitan sepuluh komentar lan manggon ana ing kono nganti pungkasan. Yen lagi arep padu apa ing cara maha utawa, kene pikiraken lucu, yen ngerti sing ora bisa argue ing cara sing isih kae ora argue! Iku ora nganti kita ngukum utawa nyetel sapa free lan sakbenere sawijining bodho kanggo tumindak kaya iku. Matur nuwun kanggo njupuk ngadeg lan nuduhake panemu! Kaya ngandika Aku manawa sampeyan kabeh wong pinter lan nyenengake nanging yen aku ora nuduhake katresnan Gusti Allah malah liwat panemu kita apa ing donya bakal wong mikir Kristen bermanfaat nalika aku ora tumindak beda saka liyane saka donya?

  53. ikuReply

    We are pracaya, Bearers gambar Ida Sang Hyang Yesus Kristus, wong sing ngerti yen kita lan ALL wong duraka, dosa, nebus mung dening sih-rahmaté Gusti Allah liwat iman ing Gusti Yésus Kristus sing njupuk saka dukane Sang Rama, amarga saka dosa kita, ing salib kanggo kita. Apa kita kudu tanpa bebener? Bebener sing arep apa ringkih obrolan iki, ora mratelakake panemume. sejarah ngandhani crita lan menehi jawaban yen kita gelem jujur.

    Aku malah ora nyedhiyani identitas rasis sandi. Amarga iku ora salaras kanggo diskusi iki. Aku pacangan saka Gusti, lan wong sing sinau hukum, kaadilan, sosiologi, lan penegakan hukum.

    Katon ing kanyatan lan stats. Sistem Kehakiman Amerika iku adoh saka colorblind. Dheweke kanti awon reeks saka dosa saka oppression, partiality, lan duraka. Classism namung minangka akeh sabab iku minangka rasisme iku. Nanging ngomong rasisme ora ana, utawa ora muter bagean ing kasil saka cilik iki, salah. Bab iki nuduhake kahanan sing milih kanggo rampung nglirwakake sajarah sistem kaadilan kita ing sih saka apa kaya dadi bener.

    rasisme ana. Iku urip lan uga lan aktif.
    matur nuwun sanget, kita ngawula Gusti Allah sing mangerténi kabeh. Sing kuat kanggo waras sing bakal supaya Panjenengane. Sing kasetyan kanggo waras bitterness lan kanepson. Lan sing wis maringi kita daya liwat pandonga lan tumindak.

    Murid anak ing bebener. Bebener iku lomba bakal dadi bagéan saka identitas sing, (lan nemtokake carane sawetara wong bakal ndeleng wong) kanggo anggere padha manggon.

    Gusti Allah sing katon ora apa wong ora.

  54. PastorNormReply

    Ing bab Aku pracaya yen Gusti Allah ngersakaken kita apa karo kedadean iki lan kabeh sing gedhe-gedhe liyane kita terus krungu bab iku apa ngandika Trip. Ndedonga kanggo kabeh pihak melu kanggo salah siji njaluk disimpen metu saka apa wis kedaden utawa tengen yen lagi Kristen. Apa wong wis ora kejawab iku Allah SWT disebut nomer Trayvon kanggo alesan apa wae Panjenenganipun kagungan. Ora iki arep ngganti sing wengi. Gusti Allah ngandika, “Trayvon, iku liwat kanggo sampeyan” kaya iya kanggo Tupac lan akeh liyane. Yen Trayvon iki disimpen, Gusti Allah kang saiki karo Gusti Yésus. Yen ora, susah kang wis kobong ing neraka. Elingi, .Ingkang dipunmangertosi bilih. 12:13 ” Ayo kita krungu kesimpulan saka kabèh prakara: marang Gusti, lan netepi ing pepakone: kanggo iki kabèh tugas saka wong.

  55. muchneededmoderatorReply

    Aku ngetik iki, maca macem-macem blog dikirim lan diwanti-wanti dening macem-macem kiriman nganti aku teka kanggo siji iki. Komentar thread sing diindari ngisor iki loro gangguan lan wrenching jantung. Tinimbang maca kalem, sabar, wicaksana lan Allah pusaté komentar, Aku dumadakan ketemu aku engulfed ing geger rasisme lan gething. Lan kabeh iki dening Kristen mestine sing koyone mikir iku cocok marang saben liyane sing utawa ora Kristen lan apa utawa ora shalat bakal tekan kuping Allah utawa minangka Marvin sijine iku: “…pandongamu mbokmenawa ora wis kepungkur ceiling Panjenengan.” Akeh sing ngomong bola-bali sing ora ing anggempur lan ora pengin dadi sandhungan tumrap wong, sing mung duwe panemu dhewe lan ya sing, padha santosa. Fine, kita kabeh duwe panemu kita dhewe lan kita kabeh aran banget ing masalah tartamtu apa utawa ora kita temokake wong sing setuju. Sing tengen lan kamardikan kita duwe minangka Amerika kanggo seneng lan Mugi iku wis tau dijupuk saka kita. Nanging saya tamparan sadulur lanang utawa wadon liyane ing Kristus lan martakake ing saben liyane kaya kowe dhewe ngerti paling apik sentoso murni. Kita minangka Kristen kudu ngerti luwih saka wong sing kita mung manungsa, kita wis kesalahane, kita tumindak ing bangga arrogant, kita dadosaken masalah tartamtu mung dening dosa kita dhewe lan ora ketompo carane hard kita nyoba, sing blinders bakal tansah ana amarga kita tiba, dosa, manungsa. Iku kanggo alesan sing Gusti Allah iku kang jumeneng Hakim kita. Iku ora kita panemu sing Matter, nanging Gusti Allah lan Gusti Allah piyambak. Kanggo tumindak menyang saben liyane supaya hatefully lan durung nelpon dhewe “sedulur” iku Bagong ing paling.
    Marvin, jujur ​​aku kanggo mungkasi maca babagan setengah cara mudhun kiriman mung amarga aku ora bisa weteng cara terus kanggo nambani Panjenengan “sadulur” kabeh nalika tancep kanggo bedhil, dadi liyane lan liyane radhang lan banjur ngakoni, yèn kowé ora upset. Maca postingan dhewe, sir. Apa aku setuju karo sampeyan utawa ora ora Matter, apa inggih punika carane nambani sadulurmu. Maca liwat kiriman, sampeyan padha adoh (paling nganti Aku mandegake maca babagan separo) wong paling molah malih ing thread iki. Sampeyan marang wong padha ora duwe hak kanggo pitutur marang kowe carane kanggo ndedonga lan banjur suggest sing Gusti Allah ora malah krungu shalat. Sing sing kanggo suggest kuwi bab? Sampeyan ora Gusti Allah. Mudhuna mati tahta lan banjur nganggo kanggo sedulur ing katresnan tinimbang impatience lan nesu.
    Rasisme iku ora nyenengake lan Aku ndeleng iku nang endi wae lan saya. Aku sengit iku kanggo supaya akeh alasan macem-macem lan ing dadi akeh tingkat beda. Nanging bakal ora ana marasake awakmu penyakit iki nganti ALL lorone kenal sing ana rasisme ana prakara apa werna kulit lan sing ora kabeh wong sengit wong liyane mung amarga kulit utawa budaya sing beda-beda saka dhewe. Minangka Kristen Aku sedeh nyawang carane rasisme wis ditepungake sadulur sandi. Aku sedih sing kudu weruh “rasis” watara saben sudhut lan mung nganggep wong sing rasis amarga kulit putih. We kudu ndeleng Kristen liyane karo akeh werna lan budaya. mungkasi njerit “rasis” ing saben liyane lan mung ngomong “cak”. Aku ndeleng rasisme dadi masalah saben dina mung amarga salah siji utawa nangis liyane “rasis” tanpa malah ngerti wong padha ngarahake. Yen sampeyan ndeleng sadulur lanang utawa wadon tumindak ing cara rasis banjur dening kabeh liya alamat lan mituturi wong sing, pribadi. Nanging mungkasi nangis wolf nalika ana wolf.
    Sih pasuecan Ida Sang Kristus tresna pasamuwan. Sing kabeh kita kudu elinga nalika nerangake dealing with siji liyane.

  56. sebutno: Ora dening Sight, Ora dening Comfort: Encouragements kanggo wong Gereja Nggabungaken : The Porch