Сега читање: Ти благодарам

Се вчитува
svg
Отвори

Ти благодарам

ноември 28, 20111 мин читање

Јас само сакам да им се заблагодарам на сите кои се молеа за нас додека бевме на турнеја во голем континент на Африка. Господ милостиво одговори на многу од овие молитви, и ќе се користи заедно со нас да се направи влијание во шест различни земји. Турнејата сега дојде до крајот и ние сме на чело дома вечерва.

Ние ќе ја цениме вашата постојана молитва за безбедно патување и за здравјето. Неколку од нас не се чувствува премногу добро и ние сакаме да се направи дома здрави. Со нетрпение очекувам да објавувате блог, за да ви кажам на сите за нашето патување. До тогаш ние го цениме вашите молитви

Како гласате?

1 Луѓето гласаа за овој напис. 0 Гласови за - 1 Гласови против.
Означени во:#благодарение,
svg

Што мислиш?

Прикажи коментари / Остави коментар

11 коментари:

 • Daniel mtombosola

  август 19, 2013 / на 7:43 сум

  thanks you for the manup prayer it changed alot of my friends here in Malawi

 • Moby

  август 19, 2013 / на 7:44 сум

  Wish you came to Nigeria

 • Njerucathy

  август 19, 2013 / на 7:44 сум

  It is such a challenge to see and witness how you live your lives poured out to Christ. Rich is your rewardmay He bless you and your families with abundant health, амин!.

  Cathy. Nairobi kenya

 • Bradleydmv

  август 19, 2013 / на 7:44 сум

  your welcome

 • Kristy Cothran

  август 19, 2013 / на 7:44 сум

  Still praying. Thanks for your boldness. It’s an encouragement to all. Video blog and tell us how things were in Africa.

 • rebecca

  август 19, 2013 / на 7:45 сум

  ya absolutely! been praying for yall a lot and will continue to do so as you arrive home.

 • Cera Ngunjiri

  август 19, 2013 / на 7:45 сум

  i pray that you make it safe to your home:)i also thank God for you for the word that you’ve spread acros africa.u left a great impact here in Kenya u hav no idea.stay blessed Triplee n th 116clique

 • Josiah

  август 19, 2013 / на 7:45 сум

  Pray that you guys continue to be strengthened as you serve Him, even us Paul was strengthened by the Lord (2 Tim 4:17). Really blessed by you guys in KE!

 • Boyd Lawrence Zimba

  август 19, 2013 / на 7:46 сум

  You are amazing T)

 • Lusayo

  август 19, 2013 / на 7:46 сум

  thanks for blessing us with your visit fam.

 • Alexsakala

  август 19, 2013 / на 7:46 сум

  We in Zambia was blessed by you guys

Оставете одговор

јуни 24, 2023Од страна на роуч

Можеби ќе ви се допадне
Се вчитува
svg