Tani duke lexuar: Faleminderit

Po ngarkohet
svg
Hapur

Faleminderit

nëntor 28, 20111 min lexim

Unë vetëm dua të them ju falënderoj për të gjithë ata që u lut për ne, ndërsa ne ishim në turne në kontinentin e madh të Afrikës. Zoti u përgjigj me mirësjellje shumë nga ato lutje, dhe të përdoret së bashku me ne për të bërë një ndikim në gjashtë vende të ndryshme. Turneu ka ardhur në një fund dhe ne jemi të kryesuar në shtëpi sonte.

Ne do të vlerësojmë lutjet tuaja të vazhdueshme për udhëtim të sigurt dhe për shëndetin. Disa prej nesh nuk kanë qenë ndjenjë shumë të mirë dhe ne duam ta bërë atë në shtëpi të shëndetshëm. Unë pres që të postimi një blog për të ju tregojnë të gjithë rreth udhëtimit tonë. Deri atëherë ne e vlerësojmë lutjet tuaja

Si votoni?

1 Njerëzit votuan këtë artikull. 0 Votat pro - 1 Votat kundër.
Etiketuar në:#Faleminderit,
svg

cfare mendoni ju?

Shfaq komentet / Lini një koment

11 Comments:

 • Daniel mtombosola

  gusht 19, 2013 / në 7:43 jam

  thanks you for the manup prayer it changed alot of my friends here in Malawi

 • Moby

  gusht 19, 2013 / në 7:44 jam

  Wish you came to Nigeria

 • Njerucathy

  gusht 19, 2013 / në 7:44 jam

  It is such a challenge to see and witness how you live your lives poured out to Christ. Rich is your rewardmay He bless you and your families with abundant health, amin.

  Cathy. Nairobi kenya

 • Bradleydmv

  gusht 19, 2013 / në 7:44 jam

  your welcome

 • Kristy Cothran

  gusht 19, 2013 / në 7:44 jam

  Still praying. Thanks for your boldness. It’s an encouragement to all. Video blog and tell us how things were in Africa.

 • rebecca

  gusht 19, 2013 / në 7:45 jam

  ya absolutely! been praying for yall a lot and will continue to do so as you arrive home.

 • Cera Ngunjiri

  gusht 19, 2013 / në 7:45 jam

  i pray that you make it safe to your home:)i also thank God for you for the word that you’ve spread acros africa.u left a great impact here in Kenya u hav no idea.stay blessed Triplee n th 116clique

 • Josiah

  gusht 19, 2013 / në 7:45 jam

  Pray that you guys continue to be strengthened as you serve Him, even us Paul was strengthened by the Lord (2 Tim 4:17). Really blessed by you guys in KE!

 • Boyd Lawrence Zimba

  gusht 19, 2013 / në 7:46 jam

  You are amazing T)

 • Lusayo

  gusht 19, 2013 / në 7:46 jam

  thanks for blessing us with your visit fam.

 • Alexsakala

  gusht 19, 2013 / në 7:46 jam

  We in Zambia was blessed by you guys

Lini një përgjigje

nëntor 30, 2011Nga Trip Lee

Ju mund të pëlqeni
Po ngarkohet
svg