Hatur nuhun

Kuring kakara rek ngomong hatur nuhun ka dulur anu ngado'a pikeun urang bari urang éta dina tour di buana gede Afrika. Gusti graciously dijawab loba jalma solat, jeung dipaké anjeun babarengan jeung urang nyieun hiji dampak di genep nagara beda. tour ayeuna geus datang ka ahir jeung urang dipingpin imah peuting.

Urang kukituna ngahargaan solat anjeun terus keur perjalanan aman jeung kaséhatan. Sababaraha urang tacan ngarasa teuing oge jeung urang hayang make imah cageur. Kuring kasampak maju ka ngeposkeun blog ka ngabejaan ka maneh sadaya ngeunaan lalampahan urang. Nepi mangka urang ngahargaan solat Anjeun

biasa

11 comments

  1. Njucucathywalon

    Éta mangrupakeun tantangan sapertos ningali sareng ningali kumaha anjeun hirup kahirupan anjeun dikucurkeun ka Kristus. Beunghar nyaéta pahala anjeun… Muga-muga Anjeunna ngaberkahan anjeun sareng kulawarga anjeun kalayan kaséhatan anu seueur, amen.

    Cathy. Nairobi kenya

  2. Kristy Cothranwalon

    Ngadoa keneh sholat. Hatur nuhun pikeun anu wani. Ieu mangrupikeun dorongan ka sadayana. Video blog sareng nyarioskeun kumaha urang aya di Afrika.

  3. Ngunjiri lilinwalon

    kuring ngadoakeun yén anjeun ngajantenkeun aman ka bumi anjeun:)abdi ogé ngahatur nuhun ka Gusti pikeun anjeun pikeun kecap anu anjeun parantos nyebarkeun acros africa.u ngantunkeun dampak anu saé di dieu di Kenya u hav no idea.stay rahayu Triplee n th 116clique

  4. Yosiawalon

    Neneda sing saha anjeun terus dikuatkeun nalika anjeun ngawula ka Anjeunna, malah kami Paulus dikuatkeun ku Gusti (2 Tim 4:17). Emang kabagjaan ku anjeun di KE!