Добар живот

За првата половина на 2011, Јас не направија песни, без карактеристики, нема емисии, Нема ништо. Се преселив во Вашингтон и беше околу 5 месеци во период од една пастирска стажирање. Иако не беше патува низ светот и стои во предниот дел на морето на луѓе секоја вечер, тоа беше еден од најплодните сезони на мојот живот. Кога стажирање заврши почнав повторно патуваат и полека почна да работи на нова музика. Околу падне, започна во целосна опрема работат на мојата четврта соло албум. И по неколку месеци напорна работа, албумот е доста направено.

Јас дури и не може да се изрази како возбудена сум за да го ослободи. Јас сум секогаш во потрага да им даде на луѓето нешто што не им го дадовме пред. Не сакам да ја преправите албум што веќе сте направиле. Сакам да ви даде нов албум, со нова музика, и нови начини на одбележување на истиот, стар вистината.

во 2006 на мојот прв албум, Ако тие само знаеше, Сакав да се каже на луѓето за славна Бог кој сакав да знам. во 2008, "20/20″ излезе и јас сакав да ги охрабри луѓето да Го види Господа со вистинска визија. 2 години подоцна, "Меѓу два света” падна и јас сакав да се направи смисла на она што значи да се живее животот во паднатиот свет, додека чекаат за херој да го спаси денот. И оваа година, почеток април 10, Сакам да истражуваат и да се редефинира "добар живот.” Иако светот, телото, и ѓаволот прелажа за тоа што добар живот, ние не треба да бидат контролирани од тие лаги. Ние не треба да биде роботи. Ние може да избере живот. Сакам да ви предизвик лаги ние сме биле, изјави, и да ги презентираат на нови и славна слика. Ми се придружат на ова патување.

АКЦИИ

1 коментар