песна 1: Пораст

кука:
Денес е денот кога сите ние пораст
Мој сидро го нема, па види ме оживее
Заедно сме од јакото лаги
И сега, кога сфатив дека крилјата јас сум подготвен да си замине
Пораст, сите ние пораст
Ох ох ох
Секој пораст
Ох ох ох
Денес е денот
Пораст

стих 1:
Држете се вратив да се пофали на овие песни како
Му се лутам на Ем, може да се врати шлаканица микрофони
Никогаш не заборавајте оглед на фактот никогаш не заминав јас сум возбуда
Слушнете до правото да не е Мора да ме прашуваат двапати
Јас сум тука, Јас сум тука за да се фали за него како да сум познат по
Додека луѓето 'рчи Јас сум одат за тоа
Мојот Бог не постои фолклор, Оти ​​тој вистински, тој вистински
Сега за темата на рака
Знам дизајнер, тој е поголем од пилотите кои летаат во облаци тој дизајниран со рацете
Јас пишувам за да ви кажам овој живот е флеш во тава
Како јас сум се пензионира кога ни треба Cryer да ни каже да се крене и да застане?
Проверете планови Ио
Мој пријателе, тој гроб не е твојот дом
Може да предизвика да се подземни премногу долго
Шест длабоко со датумот на вашиот камен
Сите велат дека, "Тоа момче нема"
Ајде, не сакаш да си одам дома?
Не сакате да бидете повеќе од еден клон?
Дали знаете дека сте сакани и ти си познат?
Ние сите се вози на погрешната страна
Но, ние се удира в гради нашите во погрешен човек
"Ние не треба Бог"
Ние не може да се каже со нашите усти, но што правиме со нашите животи
Тоа е храбар лага, тој е Севишниот не во близина, сите умираме
Џон 5:28,29, судијата е тука!
Сите станете

кука

АКЦИИ

6 коментари

 1. СимонОдговори

  I love this song and all the music! God has given you a gift no secret it’s the last days and you’re leading people to the one who gives life! It’s a beautiful thing because times are gonna get crazy, but nothing can stop us if we rise.

  You inspire me in all my ventures! #116

 2. eliassimbeyeОдговори

  those are powerful lyrics man am from Zambia and here songs are difficult to download you have to work hard to raise money to download.so i hard to work for a week.anyway after i herd the album it was worth it.

 3. МорганОдговори

  Јас сум 14 and im still leaning on who and what God is,and if he’s real or not. I know at my age everyone is unsure, but I really want to be certain. This song helped me to know that I don’t need to be uncertain anymore because he has done a lot of things for me and I don’t need to be doubtful.

 4. OluwafemiОдговори

  Trip lee is a big inspiration to me. How i love to meet you someday man. People ova hir telling me we look and act alike. You are such a powerful instrument in the hands of God. Господ Бог да благослојт вас брат!