udhë 1: ngrihem

fiksohem:
Sot është dita kur të gjithë ne rritje
spirancë im ka shkuar në mënyrë të shikojnë mua të vijë e gjallë
Së bashku ne qëndrojmë kundër gënjeshtrave djegur
Dhe tani që kam gjetur krahët e mi Unë jam gati për të shkuar
ngrihem, ne të gjithë rritje
Oh oh oh
Ne të gjithë e rritje
Oh oh oh
Sot është dita e
ngrihem

varg 1:
Ngrini lart unë jam kthyer për të mburremi në këto këngë si
Unë jam i çmendur në em, mund të mbështetur mics Slap
Never mind parasysh faktin kurrë nuk e kam lënë unë jam hype
Dëgjoni dorë nga e drejta nuk është Gotta pyesni dy herë
Jam këtu, Jam këtu për të mburrem në atë si unë jam i njohur për
Ndërsa folks gërhij Unë jam shkoni për të
Zoti im nuk ka asnjë folklorit, 'Shkaktojë ai vërtetë, ai vërtetë
Tani për temën në fjalë
Unë e di projektuesi, ai është më i lartë se pilotët që fluturojnë në retë ai projektuar me duart e tij
Unë jam me shkrim për ju tregojnë se kjo jetë është një flash në një tigan
Si Unë jam në pension, kur kemi nevojë për një Cryer të na tregoni për të ngrihen dhe të qëndrojnë?
Kontrolloni planet yo
tip im, se varri është shtëpia juaj
Shkak keni qenë mënyra nëntokësore shumë e gjatë
Gjashtë të thellë me një datë në gur tuaj
Të gjithë ata thonë, "Ai djalë zhdukur"
Eja, a nuk doni të shkoni në shtëpi?
A nuk ju duan të jenë më shumë se një klon?
A e dini se ju jeni të dashur dhe ju jeni të njohur?
Ne të gjithë të hipur në anën e gabuar
Por ne duke mposhtur gjoks tonë në djalë e gabuar
"Ne nuk kemi nevojë për Perëndinë"
Ne nuk mund të themi me gojën tonë, por ne bëjmë me të gjithë jetën tonë
Kjo është një gënjeshtër guximshme, ai është më i lartë nuk është afër, ne të gjithë vdesim
nevojtore 5:28,29, gjyqtari është këtu!
All rritje

fiksohem

AKSIONET

6 comments

 1. Simonpërgjigje

  I love this song and all the music! God has given you a gift no secret it’s the last days and you’re leading people to the one who gives life! It’s a beautiful thing because times are gonna get crazy, but nothing can stop us if we rise.

  You inspire me in all my ventures! #116

 2. eliassimbeyepërgjigje

  those are powerful lyrics man am from Zambia and here songs are difficult to download you have to work hard to raise money to download.so i hard to work for a week.anyway after i herd the album it was worth it.

 3. Morganpërgjigje

  unë jam 14 and im still leaning on who and what God is,and if he’s real or not. I know at my age everyone is unsure, but I really want to be certain. This song helped me to know that I don’t need to be uncertain anymore because he has done a lot of things for me and I don’t need to be doubtful.

 4. Oluwafemipërgjigje

  Trip lee is a big inspiration to me. How i love to meet you someday man. People ova hir telling me we look and act alike. You are such a powerful instrument in the hands of God. Zoti e bekoftë ju vëllain!