песна 11: Лазар

стих 1:
Момче Рипнав надвор од гробот добро утро
Јас се спие премногу долго сум зевање
Сите зборуваат обидува да ме види, неверување
Како тоа, како тој дише? Тој беше шест нозе длабоки
Момчето што сакаш да кажеш? Држете се затвори устата
Мртвите не можат holla, она што го зборува рунда?
Оти ​​еднаш низ таа врата не е одење
Но, дозволете ми да ве однесе назад во времето на ковчегот сега
Ooh дека ќе ја миризба во воздухот
Затоа што бил во гробот премногу долго се колнам
Луѓето плачат сум недостасува, некролог е напишана
Моето лице бледо, тие не може да се каже твоето момче за да се зголеми
Затвори ковчегот, јавете се на еден свештеник, тој така нема
Тоа е повеќе никој не може да го достигне, велат дека толку долго
Но се одржи на, пред да плаче и да се кандидира
Слушнав некој доаѓа, велејќи дека нешто врескаше, “излези”

Pre-Кука:
Рипнав надвор од гробот, добро утро
Јас се спие премногу долго сум зевање
Ме погребан во црн костум, Црна вратоврска
Јас сум жив и се разбудив во потрага мува
Значи од сега па натаму

кука:
Од сега можете да ме викате Лазар
Од сега можете да ме викате Лазар
Од сега можете да ме викате Лазар
Поранешниот мртов човек одење Лазар (Повторете)

стих 2: (This'l)
Тие се исчезнати лица извештај и тие не можат да најдат на телото
Нека се раскаже приказната ми беше застрелан во партијата
Или бев високо брзо возење на велосипед
Глава преку одлично камион висок забрзување преку светло
Можете да го кажам и онака ви се допаѓа
Крај на приказната homie Јас бев израснат од страна на Христос
Мртовецот одење, зелената милја
Одете и проверете мојот гроб што беше исчистена
Сега дојде и се погледне во очи bruh
Може да се види на огнот движење и Ем кажам дека сум жив bruh
Полн со енергија како жица bruh
Бог поврзани со мене како некои кабли и јас сум се запали
Мртвите не зборуваат, кажуваат лаги или вистина
Мртвите не одиме
Па што значи тоа за мене е тоа што тие се потпишани
На мојата смртна казна, но Јас бев израснат пред тоа сува

Pre-Кука
кука

стих 3:
Рипнав надвор од гробот, трилер стил
Тие не се мисли дека тој може да го направи, а тоа го направил сега
Мислам на капетанот, Семоќниот Господ
Поставување на заробеници слободен, сите патници, сите патници
не може да го запре, кога тој се премисли составен
Тој не ми се допаѓа тој гроб? Sayonara, се гледаме подоцна
Тој го направи слепи ЈИЕ и доби до куци
Па не е ни изненадување, тој може да ни се подигне
ги разбуди сега
Верниците кога вашиот живот е во потрага тешки сега
Кога сте на вашиот сите времиња ниски
Не заборавајте дека власт дека тој веќе покажа

Pre-Кука
кука

АКЦИИ

1 коментар