песна 12: Сета моја љубов

Вовед: (Натали)
Гледам гледање
Дали ви се допаѓа она што го гледате?
Дали сум издвојат?
Па, kinda sorta можеби
Што имавте на ум?
вашето лице изгледа познато
Те гледам цело време
И можам да ви прави друштво вечерва
Вие не мора кажам никој
Не е никој друг околу гледање
Да кажи само збор и го доби
Точно тука, веднаш

стих 1:
Џеј беше осамена
И тој е во потрага по љубов на интернет
Еден човек има потреби, она што го очекуваме?
Погледна низ сите нивните страници
И кога тој ја најде човек го изгубил здивот
Бидејќи тоа беше љубов на прв поглед кога тие се сретнаа
неговото срце чука тешко
Таа беше kinda светлина кожа, очи како тој им се допадна
Не можат да се справат со нив чувства кога ќе се погоди ова тешко
Тоа е долго растојание, па тој е со неа онлајн цело време
Тој е на работа, но оваа девојка е на својот ум во секое време
Тој не може да чека да ја види, таа ги доби удира карактеристики
Кога тие заедно не ми пречи тој мора платите со Visa
Неговиот homies го предупредил “забави таа жена не може да се заврши”
Но, тој е во играта на љубовта не сака да остане во bleachers
Или барем така мисли, Она што јас заборавив да кажам е
Џеј е оженет и неговото срце би требало да бидат заклучени
Се молам да го скршев но тој е ослабен во
А тој ќе бидат изгубени ако тој не може да ја види повторно, тој е во

кука: (Натали)
Бебе дојде тука
Причина јас го доби она што ви е потребно
И што сакате, што сакате
Ајде да видиме ме повторно
Причина јас сум бил на чекање за вас, бидејќи наутро
И јас ветувам дека сета моја љубов
Седи тука чекање за вас само да дојде да го добие, го добие
Сета моја љубов
Седи тука чекање за вас само да дојде да го добие

стих 2:
Еј тој не е никогаш не видел лицето како нејзин плус ја половината право
не може да се бори на поривот, тој секогаш се сретна со неа на исто место
својот син, изјави му каже неговата сопруга зашто тоа не е во право
Но, тој беше премногу се плаши, таа конечно го фати и тие се борат
Зборови разменија таа сакала “Што е ова задолжен да ви е мамење
Дали сте биле гледање на некои други женска?”
Тој е kinda заробени сега и така тој се повлекува
Тој се чувствува како тој треба да се прелее сите факти сега
И така тој кажува 'рунда различни својот љубовник
И неговата опсесија за тоа како тој секогаш се залага слики од неа
Тоа е една цигара тоа злите тој сака да го поправам
Но, чувството е во него, тој е навистина управувано тој почнува да се прашува
Дали е ова вреди? Оти ​​неговата сопруга, рече тој мора да изберат
таа се допаѓа, "Тоа е нејзиниот или ти вашето семејство ќе се борат да ја губат"
Сега Џеј доби блуз, тој сака да врескаат
Причина што го сакам тоа убава жена на екранот
таа се допаѓа

кука

стих 3:
Мојата Еј Џеј е на крстосница
Тој се чувствува тој имаше радост и среќа, но изгуби оние
Се чувствува како изгубена душа трчаат на погрешен пат
"Како стигнав овде?"
Тој е во неговиот најниско ниво
И сега тој плаче плаче
уништена како, "Како дури и ме дознаете?"
Тогаш тој се сети дека Бог тој едноставно не можат да го проголтаат
злите нашиот грев и го дисциплинира за да не скрши од него
Сега го удира длабочините на болка предизвикал
Начинот на кој тој тагуваше својот Господ, кој висеше на таа валкана крос
Начинот на кој ги повредил својата жена со својата флертува и развратен недостатоци
Тој може да се плеткаме околу и ќе ја изгуби своето семејство, па тој пауза
Тој го зема својот лаптоп нејзината слика е на позадина
Тој го удира со чекан потоа се ѓубре надвор
Тој го нарекува неговата сопруга и тој покајание со солзи во очите
И вели дека сака да се залага за години
И Бог ги слуша

АКЦИИ

2 коментари

  1. CaitlinОдговори

    Оваа песна зборуваше толку јасно за мене. Се борев со порно за долго време. Јас се уште се во искушение, но понекогаш Бог да ми е преку. Се урна во солзи додека слушање на оваа песна, бидејќи иако јас не сум мажена или нешто јас се уште се борат со дури и добивање на врската. Ви благодарам многу за споделување на оваа песна!
    Бог да те благослови,
    Caitlin