udhë 12: All My Love

Intro: (Natalie)
Unë po të shoh ju shikuar
A ju pëlqen ajo që ju shikoni?
Am I të vetme?
mirë, sorta kinda ndoshta
Çfarë keni në mendje?
fytyra juaj duket e njohur
Unë ju shoh gjithë kohës
Dhe unë mund të ju mbajë sonte kompanisë
Ju nuk Gotta ia tregon kujt
A nuk është askush tjetër rreth shikuar
Po thuaj vetëm një fjalë dhe ju mori atë
Mu ketu, tani

varg 1:
Jay ishte vetmuar
Dhe ai është në kërkim të dashurisë në net
Një njeri ka nevoja, çfarë prisni ju?
Ai dukej nëpër të gjitha faqet e tyre
Kur ai e gjeti burrin e saj ai e humbi frymën e tij
Shkak ishte dashuri në shikim të parë kur ata u takuan
Zemra e tij rrahje e vështirë
Ajo ishte kinda dritë skinned, Sytë si ai i pëlqente ato
Nuk mund të luftojë atyre ndjenja kur ju goditi këtë vështirë
Kjo është në distancë të gjatë, kështu që ai është me të në internet gjatë gjithë kohës
Ai është në punë, por kjo vajzë është në mendjen e tij gjatë gjithë kohës
Ai nuk mund të presim për të parë atë, ajo mori ato tipare banging
Kur ata së bashku ai nuk do mend se ai Gotta paguajnë me Visa
Homies tij e paralajmëroi “ngadalësojë se gruaja nuk mund të kryejë ju”
Por ai është në lojë e dashurisë ai nuk duan të qëndrojnë në stadium
Ose kështu që ai mendon, Ajo që kam harruar të them është
Jay është i martuar dhe zemra e tij është menduar për të mbyllur larg
I lutem shkelë atë, por ai është dobësuar brenda
Dhe ai do të jetë i humbur në qoftë se ai nuk mund ta shohin atë përsëri, ai është e gjitha në

fiksohem: (Natalie)
Foshnja ardhur këtu
Shkak I kam çfarë ju duhet
Dhe ju doni atë, ju doni atë
Ejani të më shihni më
Shkak Unë kam qenë duke pritur për ju që në mëngjes
Dhe unë premtoj të gjithë dashurinë time
Është ulur këtu duke pritur për ju vetëm të vijnë të merrni atë, merrni atë
All dashuria ime
Është ulur këtu duke pritur për ju vetëm të vijnë të merrni atë

varg 2:
Hej ai nuk është parë kurrë një fytyrë si hers plus të drejtën e saj bel
Nuk mund të luftuar të kërkojnë, ai gjithmonë u takua e saj në të njëjtin vend
Djali i tij i tha ta tregojë gruas së tij 'shkaku se kjo nuk është e drejtë
Por, ai ishte shumë i frikësuar, ajo më në fund e kapi dhe ata luftojnë
Fjalë shkëmbyen ajo pëlqen “çfarë është kjo akuzë keni qenë cheating
A keni qenë duke parë disa Broads tjera?”
Ai është bllokuar kinda tani dhe kështu që ai mbështet poshtë
Ai ka ndjenja si ai duhet të derdh të gjitha faktet tani
Dhe kështu ai i tregon asaj 'bout të dashurin e tij të ndryshme
Dhe obsesioni i tij për mënyrën se si ai është gjithmonë i vështrojnë fotot e saj
Kjo është një varësisë është e këqij se ai dëshiron për të rregulluar atë
Por ndjenja është në të '', ai është shtyrë me të vërtetë ai fillon të pyes veten
A është kjo e vlefshme? Sepse gruaja e tij, tha ai Gotta zgjidhni
ajo pëlqen, "Është e saj apo me familjen tuaj ju bout të lirshme"
Tani Jay mori dëshpëruar, ai dëshiron të bërtas
Shkak i duan atë grua të bukur në ekran
ajo pëlqen

fiksohem

varg 3:
tip im Jay është në një rrugë kryq
Ai ndjeu se kishte gëzim dhe lumturi, por humbi ato
Ndjehet si një shpirt i humbur drejtimin në rrugën e gabuar
"Si nuk kam marrë këtu?"
Ai është në të gjithë kohën e tij të ulët
Dhe tani ai është duke thirrur bërtitur
shkatërruar si, "Se si ajo të gjeni edhe mua?"
Pastaj atij iu kujtua se Zoti ai thjesht nuk mund të stomakut
Mëkati ynë fajtorin dhe ai disiplinon të na thyer e saj
Tani ajo godet atë thellësitë e lënduar i shkaktuar
Mënyrën se si ai i hidhëruar Zotin e tij që e varur në atë kryq pista
Mënyrën se si ai lënduar gruan e tij me flirts e tij dhe të metat prishur
Ai mund të bela rreth dhe humbin familjen e tij, kështu që ai heshti
Ai e merr laptopin e tij fotografia e saj është në sfond
Ai e godet atë me një çekiç, atëherë merr plehra jashtë
Ai e quan gruan e tij dhe ai është penduar në lot
Dhe thotë se ai dëshiron të jetë e angazhuar për vite
Dhe Perëndia i dëgjon

AKSIONET

2 comments

  1. Tishpërgjigje

    Ajo nuk thotë “dhe kështu që ai Dance Dance, por kam harruar për të thënë, etj…”? Kjo tingëllon si ju përsëritet diçka dy herë.

  2. Caitlinpërgjigje

    Kjo këngë ka folur në mënyrë të qartë për mua. Kam luftuar me pornografi për një kohë të gjatë. Unë ende të merrni tunduar ndonjëherë, por Perëndia të është më me. Unë u ndërprenë në lot ndërsa dëgjuar këtë këngë, sepse edhe pse unë nuk jam i martuar apo ndonjë gjë unë ende luftojnë me edhe marrjen e një marrëdhënie. Thank you so much për ndarjen këtë këngë!
    Zoti ju bekoftë,
    Caitlin