udhë 13: Unë jam Gone

varg 1:
Kjo është diçka në mendjen time nuk ju mori një moment?
Soapbox ryshfet, Unë kam vetëm mbi të
Kam qenë në këto pranga dhe unë jam lodhur nga ajo
(zhurma Car) Unë e di se ju dëgjoni këto goma fërkim
Screeching poshtë rrugës, Gotta merrni larg
I komplot strehë, Unë mendoj se kjo ditë
'Cause I qenë në skllavëri bëjnë gënjeshtrat e tij të pandershme
Provoi për të liruar veten, por nuk u kualifikuar
Get em lartë, merrni em lartë, merrni em lartë
Novacane në trupin tim, jo unë nuk është ndjenjë gënjeshtra
Ata thonë se unë jam i kripur dhe ata mund të kritikojnë
Por unë jam lutur për vrasjen, nuk mund të presim për vdekjen e tij
Para se ofshamë, dhe tregoni njerëzve unë jam shkuar
Unë jam duke folur bout humbës Afërditë, ju e dini se ai e gabuar
E di që nuk është paraqitur për të thyer deri në telefon
A është e gabuar në qoftë se unë të prishur në një këngë?

fiksohem:
Kam dëgjuar atë që thua, por unë nuk besoj
"Shkak ju vetëm të shtrirë, dhe unë nuk kam nevojë për ju
Unë kam një Zot të re, Unë e di unë nuk e shoh ty
Por unë shoh të drejtë nëpërmjet jush, kështu që unë Gotta të largohet nga ju
(Përsëriteni 2X)

varg 2:
Sa herë kam Gotta
Tregoj y'all që unë refuzoj për të ndjekur
Kjo marrëveshje e keqe, të shkaktojë që vret të vjetra mjeshtër
Call me Harriet unë jam duke u përpjekur për të marrë nga ju në fushë
Unë jam duke folur bout Satanit, ai mendoj se ai njeri
Duke vepruar si ai është duke gjëra, Unë nuk është edhe duke luajtur
Por them atij unë nuk kam nevojë të gjitha gënjeshtrat e tij mbi mua
Edhe pse unë e di se ai mori sytë gjitha mbi mua
Ai është ati i rrenës
Ai mori fëmijët mjaftueshem i cili nuk është një surprizë
Pas pas baba në këmbë për ata marrësit
Ata nuk do të ecin jashtë e nga shkëmbi, nëse ai do të zbulojë sytë e tyre, ne Gotta rritje
Sa kohë ai ishte në atë, mendoni se ju me të vërtetë të fortë?
Duke vepruar si ju në zonën e, ai është shtrirë të gjithë së bashku
Ne kemi nevojë për një kampion të trokas atë jashtë me një goditje
Ai e bëri atë shumë vite më parë, kështu që

fiksohem (2X)

AKSIONET

1 koment