песна 14: слатка победа

кука: (Дмитриј)
Се чувствувам трње, каде што мојата круна е
Јас ќе бидам слаба, но јас сум жив
Од прашина до зори је
Јас ќе преживее причина добив
слатка победа
Никој не може да го земе од мене
слатка победа
Причина Добив, слатка победа је

стих 1:
Гледаш ме театрално , Знам дека ме види театрално
Вие не може да се каже за овие ЦД-а, но братче јас сум колено длабоко во него
Јас сум се движат во мојата слабост, тој ме натера да зависи
Јас би се лаже преку моите заби да се каже дека не го навредуваат
Дури и кога ги пишувам овие редови, Јас сум блиску до солзи
Моето тело не работи во право за седум години
Значи ми го пропуштите со тоа "ја држи главата нагоре се обиде да се насмее"
Bruh сум дваесет и шест, Јас треба да се чувствувате подобро од една милја
Чувајте ги сите ваши анегдоти и симпатична цитати
Ќе ти помине во клишеа за вистинска надеж, тој е премногу наркотик

кука

пост Кука:
Тост на кралот, овации на таванот
Се чувствува добро ние гон "за да се направи тоа на финиш
слатка победа
Слушаш, holla ако се чувствувам
Ние се уште се работи, иако ние театрално
слатка победа
Оти ​​ние победа, Да знаеш, ние победа
И покрај тоа што досаден ние се уште во него
слатка победа
Оти ​​ние победа, Да знаеш, ние победа, Сега живееме во
слатка победа

стих 2:
Тие ме види на сцената, им се допаѓа "дека момчето на човекот"
Тие хит играат на нив песни, тие плескаат во нив се издвојува
Нив им се допаѓа, "Се обложувам дека сте ја добиле многу од нив Купишта во гумени ленти"
Значи, кога го каже своето беше тежок неколку години тие мислат дека јас сум играње
Но, вие не знаете мојот живот момче, што не го знаете мојот живот момче
Ти не знаеш што својата е како на жена ми
Не знам мојата борба момче
Е во нив ровови постојан обидуваат да се борат непријатели мојата
И кога не може да се бори повеќе Тој ме донесе ниска ниска
Тој ме донесе ниски, Знам дека не може да го носат товарот

кука
пост Кука

стих 3:
Им се допаѓа "Слушам си зборува победи, но гледам вашите загуби"
"Ти слави круни, но јас го видите вашиот крстови"
Тоа е парадоксот што не се вклопуваат во вашиот весели кутија
Вие не може да се разбере 'додека да одиме во оваа пар чорапи
Победникот не е оној Тоа е седмата победа inning
Трофеи не одат на оние кои се здобија со добар почеток
Кога велам јас да победам јас не значи овој ден сум во
Мислам дека денот кога сиво небо снема тогаш
Јас сум победа зашто јас владеат со него

други: (Леа)
Круна од трње изјавува сте кралот
Црвена облека не може да се наметката Твојот величие
Је тие прикован ваши раце, ќе прикован нашата смрт
Од крстот ќе царува
Твоето царство не знае за крај
О Исус, го победија
О Исус, победнички (x2)
О Исус

АКЦИИ

9 коментари

 1. КамеронОдговори

  Леле. Толку многу веб -страници погрешно го напишаа текстот на оваа песна. Хаха, но благодарам што ги објави вистинските! Отсекогаш ја сакав оваа песна и навистина го ценам срцето што го вложи во неа. Ова навистина ме охрабри во вистинскиот момент во мојот живот и сега знам дека можам да се радувам на победата во Исус, без оглед на моите слабости и борби. Благодарам уште еднаш, патување!

 2. Салвадор ГардуноОдговори

  Навистина можам да се поврзам со оваа песна, вклучувајќи ја и приказната за назад, како ја напишавте оваа песна додека гавви се обидуваше да ве натера да се одморите, Исто така, се борам со замор од кога бев 19 години. Се борев со апнеја при спиење со гранични нарколептични симптоми. јас сум 29 сега, и со с everything што се борев низ оваа песна, стана моја химна и моја изјава за вера. Му благодарам на Бога што ве искористи вас и вашата музика. Бог да те благослови брат. Се молам тој да продолжи да те крвари на твоето патување.

 3. ГлориОдговори

  Ја сакам оваа песна. Се борам со болести на бубрезите во изминатите неколку години и неодамна се најдов на списокот за трансплантација. Оваа песна ме инспирира да продолжам да се борам. Можеби тоа не беше намерата или значењето на вашата песна, но навистина ми помогна. благодарам многу!

 4. AretаретОдговори

  Ова е неверојатна песна. Токму како што излегуваше Рајзинг, жена ми дојде беше дијагностициран со МС. Песната с us уште н ch гуши додека ги живее вашите зборови. Навистина благослов, и можеме да ја слушаме таа песна постојано кога се сеќаваме дека имаме Слатка победа во нашиот Господ. Ти благодарам, патување, за проповедање на вистината на сите начини што Тој ги има за вас. Можеби никогаш нема да разберете што значат вашите песни за многумина, вклучувајќи н us и нас, со текот на годините до тој славен ден кога Тој ќе ви покаже. Продолжи, брат!

 5. МајкОдговори

  Ја слушав оваа песна многу пати,Бог да те благослови Патување, и ти благодарам што го објави овој текст…само еден помал коментар, на делот за кука,…Од прашина до зори…Мислам дека треба да биде од самрак до зори. Право?:)